Popüler Konu Sevgili günlük...

Videos Posted by Nadide Sultan - NSFC: Nadide'S - Olmadı Gitti | Facebook

Günlük eğer ki şu an çıldırmıyorsam, bir daha çıldırmam emin ol! klava:klava:klava:klava:

Dün dayımları iftara çağırdık. Dayımın 6 yaşında yaramaz kelimesinin bile yanında basit kalacağı bir oğlu var. Evin altını üstüne getireceğini biliyorduk ama yine de misafir geliyor diye dünden bir güzel temizlik yaptım, annemle yemekleri hazırladık. İftara 1 saat kala geldiler. Ama ne gelmek, çocuk içeri girer girmez, etrafa saldırmaya, oraya buraya tükürmeye başladı. Neyse sabredelim, iftar olur, çay, tatlı faslından sonra giderler dedim ama bizde kalmaya karar verdiler. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Allah'ım gece sinirden uyuyamadım, az öncede kahvaltı hazırlamış yengem sevgili oğluna birde gidip simit almış, mutfak, salon, koridor her yer susam tanesi. klava:klava:klava:
Bugünde iftarı bizde yapıp gideceklermiş birde, Allah'ım bana sabır ver ve affet. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Cuma günü mübarek gün, misafir için böyle onuşulmaz diyorum ama dayanamıyorum ya. Annem kursa gitti, kardeşim işe. Tüm sıkıntıyı ben çekiyorum evde. senağlamasenağlama Birde çok kötü küfürler ediyor biliyor musun? Hiç kimsenin ağzına alamayacağı küfürleri sayıyor çocuk, bana, anneme, annesine, babasına... Bu yıl, anaokuluna başlayacak onu bu şekilde tutaralar mı orada? Hiç sanmıyorum.
Hayır, kesinlikle böyle misafirler istemiyorum evimde evlendiğim zaman, dün sinirle sevgilimle konuşurken ondan çıkardım hıncımı... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Neyse inşallah bir şey olur, eve gitmeleri gerekir de iftara kalmazlar.

Sevgili Gunluk,
Insanlar ne kadar merakli oluyorlar boyle??? Kimsenin ozeli beni ilgilendirmiyor ama bir zahmet baskalarida beni rahat biraksinlar ..sanirim benim hala dik durusumdan rahatsizlar,onlarin adina uzgunum zira ben gayet iyi ve mutluyum,hersey coktan yoluna girdi bile,kiskananlar catlasin,degil mi?
guclubacismile

Achhh sevgili günlügüm dün gece bi hesap yaptim da 3 hafta daha beklemeliyim:sinifsinif:

Ama ben coook özledim ve bu 3 haftayi nasil gecircem diye düsünüyorum:2:

Keseke beklemeler hic olmasa:gitme:

günlüüüüüüükkkkkkk Şeniz yarın nişan yıldönümümüz aşkımla beraber alışveriş yapcaz sonrada o günün hatırası olsun diye fotocuda pozlar vercez laelaelaelaelae Allahıma ne kadar şükür etsem az. iyiki varsın aşkım..

daha iki gün öncede kavga ettik, kabalık etti benim aşkım ama sonra özür diledi gördü kabahatini bende affettim ama öyle kolay kolay affetmedim tabi süründü bi iki saat dil döktü ama şimdi ne yalan söyleyeyim bana bende katlanamazdım ii bile dayandı -tatlicadiarzu- hatta kavga sırasında saçımı çekti kaydirigubbakcemile sonrada hoooppp sarılıverdi eşek boshayallersmile Allahım sabır ver aşkıma :Saruboceq:

günnük yer gök Dua, ne diyim ki ben sana...boshayallersmile
dün iş arkadaşlarımız ve yakınları bir olduk, kaza geçiren arkadaşımızın annesi için 4444 Salat-ı Tefriciye okuduk biliyon mu...ve bu sabah teyzemizin gözlerini açtığı haberini aldıkhihoyyyt Allaha bin şükürler olsun....inşallah çok daha iyi haberlerini alacaz...
onun dışında günnük bebişim, dün doktorcuma gittim işte...klomen verdi şimdi de...yımırta geliştirtici...nan tam bi tavuk durumu yaaa öf gülesim geliyi böölelülülülülülü yalnız ilaç içe içe yakında hapçı olup köşe başlarında "eaabi 1 liran var mı şarap alcöm heheh" şeklinde bi hale gelmem umarım:roflol:
durumumuza bugünümüze şükürler olsun günnük...bebiş olmuş olmamış, yok efendim hapım çok, yok totom ağrıyo felan...boş işler boşşş

yae bugün de aklıma tarkan viking kanı filmindeki ahtapot geldi:roflol::roflol: harbi manyağım la ben...

Ben bu kadar güçsüz olmadım hiç...
bu kadar dökmedim gözyaşlarımı.
canım acıyor,yorgun düştüm artık...
lütfen sonu olsun artık,tüm bunların...
sadece huzur istiyorum... mafoldumben

Edit butonu olmadığı için fena halde kızgınım.
Neler oluyor bu siteyeee....????????????
Bir gün online üyeleri göremeyiz, diğer gün edit butonu ortadan yok olur.
Aptal site!

Günlükkk çok özledim onu.. Şafağımız biranönce bitsiinnn...
Dün yaptığım şeyi bugün yapmamaya karar verdim sabah.Ve hatamı devam ettirmedim.
Umarım devam ettirmem. Uslu durmalıyımm günlük anlıyor musunn benii ?

Şeytan dürtme beni defol git..

Günlük bir daha söylüyorumm; çok özledim onuu!

şafak atarsa 258

Günnük kıss naberr
Bugün dikiş diktim hepp:hulya:

Yarın alışverişe gidiyoruz ciciler almaya
Tabi kendimize değil, her bayram bayramlık alma yaşı geçti artık bizden
Oğluşumuza devrettik o heycanı biz
Pantolon ve papuç alıcaz ayriyetten oyuncak ,
babamız oyun hamuru almak istiyodu el becerisi gelişsin eğlensin diye :asigim:
İftarıda abimlerle birlikte dışarıda yapıcazzcokacimcoook

Ahh mirmirmirmir küçükken arife gecesinden ütüleyip kıyafetlerimi koltuğa dizerdim
Ayakkabılarım ,minik çantam ,tokalarım ,çoraplarım kaydirigubbakcemile3
Ne heycanlı geçerdi o gece be
Sabahı acayip bi huzur ve mutluluk olurdu boshayallersmile

Bu bayram yine annemde kahvaltıya toplaşırız kardeşler torun tombalak olumunekankayizsmile
Pek keyifli oluyo böyle kaydirigubbakcemile5

Bu akşam yanlızım yine iftarda mirmirmirmir
Ee patronun sağ kolu olunca malesef iş yemekleri oluyo
Takım elbiseyi de hiç sevmez ama mecburiyetten giyoyo canım benim kaydirigubbakcemile3
Çok yakışıyo ama :asigim:

Ne yesem daha karar veremedim saat kaç oldu
Mantı var biraz
yanınada bol yeşillikli bi salata yaparım ohh miss :1rolleyes:

Ben naptım günlük gittim kaşlarımı aldırdım aynaya bakmak istemiyorum çok kötü oldu:çok üzgünüm:

günlük la
topuklu ayakkabı giymek senin neyine kızım diye diye küfür ettim kendime eve gelirkene
çok ağrıdı lan ayaklarım mafoldumben
çok zayıflamıştım aslında hoş da oldu ama bu gidişle hepsini geri alıcam çünkü koca nutella kavanozu 2 gündür yandaşım oldu..canım benim nasıl da tatlı sempatiksalakcinni
yarın cicişler alıcam kendime kısmetse..aslında çok açılmamam lazım maddi durumum fenalarda ama bakıcaz artık..
pudra allık ruj göz kalemi falan da almak istiyorum
ama öncelikle içime sinecek güzel kıyafetler bulmalıyım
bugün icra dönüşü semihcanın büroya uğradım uzun uzun sohbet ettik geyip yaptık
p.tesi canım dostumun ruhsat töreni var..staj abim o benim sempatiksalakcinni
bi ara yakınlaşır gibi oldu bana hoşlandığını hissettim ama çabuk toparladı kendini şükür..arkadaşlığını yitirmek istemem çok iyi anlaşıyoruz biz onla çok da severim kendilerini
hacı deriz birbirimize hep sempatiksalakcinni düşünsene bi mekanda klasik giyimli bi bayanla klasik giyimli bi erkek birbirlerine hacı diye hitap ediyolar..hahah millet şaşkın şaşkın bakardı
neyse..öyle işte ruhsatı geldi sonunda..p.tesi tören var..ay ona da büro hediyesi almam lazım yaaaa...imdaaaat diye bağırmak istiyorum
bugün iyiyim neşeliyim çok şükür..günün birinde herşeyin açıklıpa kavuşacağına inanıyorum o nedenle rahatım bugün
günlüğü okuyan bi arkadaşım yanlış anlamış savcıyla inşallah birlikte olursunuz diye bi temenni de bulunmuş :asigim:
ama olcak şey değil cidden hem çok büyük adam hem de belki de evlidir..hem de zaten yaklaşmaz bana o manada..yani herhangi bi yazış sezmedim..bi de bizimkiler büyük diye vermez zaten sempatiksalakcinni
böyle arada bi bakmak beğenmek güzel..ilerisi olmasın zati istemiyom
ne savcıcanı ne başkasını kimseyi istemiyom zaten
neyse şeker kaçtım ben..film neyin izlerim belki

Bizim buralarda bir kadın 3 çocuğunu bırakıp bir adamla kaçmıştı ya...
Bugün evine gelmiş kaçtığı adamla beraber. Cesarete bakar mısın! :bbo:
Hangi amaçla geldiğini bilemiyorum da kadının büyük oğlu arkadaşlarına haber vermiş,
adamı döveceklermiş. Annen kaçtıysa ona adama ne kızıyorsun ki kardeş?
Seni ve diğer kardeşlerini bıraktığı için annenle yüzleş bir önce. Ama gencecik delikanlı.
Ne beklersin ki... Daha 17 yaşında yavrum yaa... Çok üzülüyorum. ((
Kadının kocası da tam alem... Müge Anlı'nın programına yaraşır cinsten bir mahluk.
Karım eve bir dönsün de kurban kesicem diyormuş. Birini gerçekten seversen böyle bir
şeyi hazmedip yeniden beraber olamazsın o insanla. En çok sevdiğin bırakıp gittiğindir
dememişler boşuna.

Kendimi düşündüm sonra.
Onu ne kadar çok özlesem de, vakti zamanında aşkından deli divane olmuş olsam da gururumdan ödün vermedim, yalvarmadım. Yalvarmam da bundan sonra.
Ulaşmaya çalışmam... O bana ulaşsın. :1closedeyes:
Çünkü ben onu gerçekten sevdim. Bu bir saplantı değil. Sapına kadar saf bir aşk.
O beni bilmiyor, duymuyor, görmüyor... Acaba biraz olsun hissedebiliyor mu?
Bunca zamanın ardından her şey bitti mi? Biraz olsun bana özlem duymuyor mu ki hiç?
Bu soruların cevabından bihaber olmak beni deli ediyor. Hiçbir fikrim yok neler yaptığı hakkında. Ooooffff!!! Okul açılsın da biraz olsun uzaklaşayım 'o'nu düşünmekten.

valla iyice umutsuzluk yumağına döndüm
iş yok, para yok, manitam yok

offf offff.......

günlük

türkiye'ye döndüm. evimdeyim. mutluyum.

beyaz peynirle reçelin önünü açın.

yemeklerimizi çok özledim

selam günlük.......

yalnızım evde eşim yeni işyerinin detaylarıyla ilgilenmek üzere bi heyecan çıktı evden..
televizyondada adam akıllı bişey yok zaten...
aklımda sahura ne hazırlasam düşüncesi...
zaten başka ne düşünüorumki ..

bilgisayarı karıştırdım şööle damarıma damarıma basan bi müzik bulayım die..
şöleeee hıçkıra hıçkıra ağlamak için..
ozaman dolmuş içimi bastırabilirim...
haa buldum yavuz bingöl dinleyebilirim...

bak şöyleydi böyleydi derken ramazanıda bitirdik...
gelecek hafta bayram..
benim için hiçbir anlam ifade etmeyen bayramlar...

niye zevk alamıyorum hiçbişeyden be günlük..
niye herşey bukadar monoton..
offff offfff..
mucizem bu ayda gelmicek galiba..
öle hissediorum..
ve sanırım tedavisiz başaramıcam bu işi..
biran önce tedaviye başlamak istiorum be günlük....
inşallah tedaviyle olur...
eşimden hiçbirşey istemiorum ne ev ne araba ne bi eşya..
sdc tedavim için gereken parayı ayarlamasını istiyorum..
oda çoooooookistiyo amanapalım olmayınca olmuo işte..
hatta kredimi çeksek die düşündük bi ara..
ama faizle nekadar doğru olurdu bilmiorum..
sdc eşim biran önce işlerini rayına koysun..
allahın izniyle güzel paralar kazansın ve bende tedavime başlayayım bir anönce...

ve sen gel meleğim inşallah....

günlük yaw beklemedeyim valla
hem işi hem eşi..
bayramdan sonra her ikisi de belli olck sanırım
artık her şey yoluna otursun lütfenn..

Günlükcan Esmer'ime Söylermisin O Ders Çalışacağına Sitede Ne Geziyo!!
Hemde Birde Niye Ağlıyor lmaz: Bana Diyo Ama Asıl Ben Pazar Günü Alıcam İfadesinin Onun!
Herşey Yoluna Girecek.. Bitecek Tüm Dertler.. Hepimiz Mutlu Olacağız..
Amin :kedi:
Şimdilik Kaçtım Günlükcan.. Zira Annemin 1 Saat Yokluğunu Fırsat Bilen Babam Tüm Mutfağı Talan Edecek eyvahedigeldismile

insanın bi amacı olmalı değil mi günlük, beklediği bi şeyler, bi tarih belki... benim yok...bomboş hissediyorum kendimi... senağlama

bi o var... haftada bir dahi olsa sesini duyduğum ama sadece havadan sudan konuştuğumuz bikaç saat... bekliyorum... dualar ediyorum... mübarek günler, yattım kalktım okudum, dua ettim... Rabbim feraha ulaştırsın, onu ve aramızdaki şeyi hayırlısıyla nihayete erdirsin diye... devamda ediyorum...

dilimde yüreğimde o... ötesi yok... kimse yok... gözüm görmüyor...o bambaşka :asigim:

ama nolucaz biz böyle, daha ne kadar sürücek böyle... aralıkta askere gidicem diyo. şimdi konuşuyoruzda o zaman nasıl bekliycem onu... yaş kemale erdi :çok üzgünüm: üzerime geliyo insanlar...

napıcam ben??? ondan başkası yalan sanki...

günlük bi el at bana yaaa :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…