Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcannn çok mutsuzum hiç bir şey yolunda gitmiorrr,,tam nişan arifesindeee nişanlanıcakk bey yokk askerr,,bir yandan zaten buruğumm her şeyle tek başıma ilgileniorum diyee bir de böyle tam nişanlık provası öncesi fln atışmıyomuyuzzzz sinir oluorum..13 aydır alttan ala ala alttan kalanın canı çıktı resmen..!eşşek bir de gönlümü alışı var kii...şeytan tüyü var galiba bu çocuktu günlükçüğüm..yok ben böyle aptal aptal bekleyemem valla yarın arıcammm bütün kozlarımızı paylaşaım artıkk

artık bişiler değişsin istiorum be günlük..
güzel şeyler olsun..
bidageri gelmicek bu genc yaşlarım biliorum ama bu kadarmı boş yaşanır bi hayat..
hergün aynı ve anlamsız şeyler..
köklü bi değişikllik olsa ama güzel anlamda yanii...
sen biliosun be günlük..
aslında günlüğümü okuyan herkes bilio..

bi mucize olsa.......

akıllı davranmak ıstıyorum gunluk, çok akıllı davranmak ıstıyorum kımsenın bana zararı dokunmasın
kımsenın mutlu olmaya gulmeye hayatın tadını catır catır cıkarmaya devam edeyım ıstıyorum

Günlük la naber?

Ben karmakarışık duygular içindeyim:bbo:

Sabah bizim eve bomba düştü desem yeridir, kocamla kaynana girdi birbirine, hem de ne girme
benim kız kaldı ortada, kaynana bakmıyorum çocuğa dedi girdi evine,eyvahedigeldismile
Bende kaptım kızı anneme bıraktım.

Akşama eşime de dedim, eve gelmiyorum. Annemde kalıcam, sorunlarınızı çözün öyle gelirim.
Zaten Ayşenin yanında bağırışmışlar, yavrum etkilenmiş, annem dedi, o cırcır konuşan kız gıkıçıkmadı.
Babam gezmeye çıkarmış da kendine gelmiş biraz yavrum. Hiç çekemem onların kavgalarını zaten olan hep bana oluyor. Bu sefer ne isterlerse yapsınlar:umursamaz:

Kaç gündür kendimi bir acayip hissediyorum günlük, eski ben değilim sanki.geçicidir umarım.

Ramazandan dolayımı böyleyimkibilmiyorumkismile

Bugün resmen ayaklarım getirdi beni işe.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Pufff.Acayip tembelleştim ya.Toparlanmam lazım.Toparlanmam lazım.Toparlanmam lazımm..

günlük la seninle iğrenç bi esprimi paylaşmak istiyorum
hani kimi fotokopileri aslı gibidir yapıyoruz ya biz onları her yapışımda aslı gibidir mine gibi değildir diye tiksinç bi espri yapasım geliyo -tatlicadiarzu-
sabah sabah mideni bulandırdım dimi hahaha ohh olsun sana sempatiksalakcinni
sadistliğim üstümde bugün
biraz sonra kankan nereye gidecek biliyon muuu...savcılığa..cool savcımla bakışmaaa
1 yıldır çalışıyom ama bugün 2. kez kot pantolon giydim..ama altına topuklu giydim spor olmasın çok diye
hoş oldum kanımca..gideyim de adamın da gözü gönlü açılsın sempatiksalakcinni
pehh..bugün pek bi zıvanadan çıkmış gördüm kendimi hadi hayırlısı
geldiğimden günlüüüüükk delikafadulden diye nara atarım sana yine sempatiksalakcinni
haydin arrivederci

günlük, güzel bir denizli sabahından sana salam getirmişemkafamçokkarıştı

sabah sabah öyle bi adrenalin yaşadım ki sorma:eek:

1 ay önceki gönderdiğim kargo yerine ulaşmamış. içinde çek vardıdelikafadulden

makbuzu aradım taradım bulamadım ofiste:hulya:

bil bakalım nerden çıktı..EVET! bildin çantamdan :1shok:

çanta büyük olunca böyle oluyo işte, ne bulursam atıyorum içine. neyse ki buldum da

sorumluluğu attım üzerimden:2:

kargom geliyo bugün. sonunda maşama kavuşuyorum. bende lülük yapcam

saçlarımabayanssulusmile

havalarda serinledi, dünden beri üşüyorum, çok üşüyorum:1ninca:

canım sıkılıyo bu aralar neden bilmiyorum. deli gibi alışveriş yapmak istiyo

canımkaydirigubbakcemile3 bu gidişle herifi de batırcam :tomato:

neyse.. ben gittim. dolanıp geleyim bari:kahve:

Günlüküm yaaa...

Bugün kötü geçecek sanırım :KK43: Gece hiç uyumadım midemdeki rahatsızlık hortladı.. Şimdi de iki büklüm dolanıyorum ofiste.. Offf Allahım yardım et..:2:

selam gunluk
yıne ısteım neysekı bugun cuma
dun tam ısten cıkmak uzereydım kı herkesın aynı ortamda bulundugu bı an
eskı stajerlerden soz acıldı bıtanesı bunların her dedıgını yapmıomus.
bende haklıymıs dedım bende sewmıorum bana getır gotur ısı yaptırılmasını
we canım dıye baslayan cumlelerden buraya geldıgımden berı nefret ettım dedım.
staja ıs ogrenmeye gelıoruz fotokopı cekmeye deıl dedım ohh etegımdekı tasları doktum
yetkılıler ıs ogretıo onlar hıcbı zaman bana getır gotur yaptırmadılar bunları yapan alt mewkıdekıler yetkılılerde wardı onlar benı cok sewıo hıssedebılıorum gunluk hatta benı aradıklarında bazen hazal brda yok dıo memet bey cunku adam bılıo ıs yaptırmadıklarını.
neyse sekerım gorusmek uzereee

Gözlerim Nasıl Dolu Dolu.. Son 1 Aydır İnanılmaz Şeyler Yaşıyorum..
Babamın Rahatsızlığından Dolayı İnanılmaz Destekler Aldım Ummadığım Kişilerden..
Galiba Sukunet Ederek Herkesi Severek Kötü Düşünmeyerek İyi Yapıyorum..
Güzel Huylarımı Seviyorum..Tüm Arkadaşlarımıda Öyle :kedi:
Günlükcan Bu Yazdıklarım Sadece O'na..

Tam 1 Ay Oldu O Lanet Bıçağı Sırtıma Saplayalı..
1 Aydır Duygusuz Halde Dolaşıyorum..
Özlediğimde Oluyor Yalan Değil.. Sonra Gördüklerim Geliyor Gözümün Önüne..
Sadece TİKSİYORUM Senden!.. Allah Yolunu Açık Etsin Demiyorum..
Beter Ol.. Bana 1 Aydır Herşeyden Nefret Ettirip Gözyaşları Döktürdüğün İçin Her Damla Gözyaşımda Yan.. Ahım Yakanı Bırakmasın!
Bugün Senin İçin Yazdığım İletim Şu!.. İyi Oku! sengözlerimebaksanab

'Utanamadığın İçin Üzülme Sevgilim.. 'Beni Aldattı' Derken,Senin Yerine De Kızarıyorum...'

pehhhh..arkadaşmışşş..
savcı beyimiz katip kıza benden için 'arkadaş okusun bi raporu' dedi..de get..sensin arkadaş :mymeka:
ben de küstüm ona giderken iyi günler demedim..haha tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı sempatiksalakcinni
bugün bakamadım da fazla başka masada çalıştım çünkü ve görüş alanımın dışındaydı
neysee..beyaz,açık mavi çizgilei olan bi gömlek giymiş bugün..saçları da biraz kısalmış
yine çok yakışıklıydı beyfendi ama ben ona küsüm :dilcikar:

günlüğün günişe söyle hafta sonu fena bozuşacağız onunla,hala aklı nerede :eek:lmaz:

konuşsun burada istediği gibi nasılsa bana konuşamıyor aklinialirimsmile

Merhaba :dilcikar:
İçime arada aniden bi sıkıntı giriyor sebebi belli aslında ama düşünmek istemiyorum :sm_confused:
şu sıralar kendimi üzmek istemiyorum bu ay yine battım her ay olduğu gibi çok Şükür Rabbim bana yardım ediyor sıkıntısız atlatıyorum fakat işte düşünüce için daralıyor :nazar:
Bugün 9 ayımız kaldı Allah kısmet ederse :Saruboceq: içim buna da sıkılıyor biz nasıl yapıcaz nasıl edicez diye Allah buna da yardım edecektir dimi.. fisfisfis
Uzun bi zaman ama ne biliyim işte sanki hiç geçmeyecek ama yarın düğünümüz olacak gibiyim işte
Evdekilere karşı farkındayım şu sıralar biraz soğuğum gerçi herkeze karşı öyleyim sanırım buda oruçtan olmalı keyfim olmuyor iftara kadar ancak iftardan sonra kendime geliyorum fisfisfis
Evlenmek bi dert evlenmemek ayrı bi dert vallahi bunalıyorum beklemekten belirsizlikten düşünmekten , evlenince onca işi nasıl yaparım ben :sm_confused::sm_confused:
Off sen akıl fikir ver bana Allah'ım CADIARZU:Saruboceq:

Günlük ;

Bugün benim doğum günün.
26 oldum artık...
Yine eşimsiz geçirdiğim bi d.günü daha.
6 doğumgünümdür onunlayım. Ama sadece 3 ünde yanımda olabildim.
Hepsinde de bekardık.
Birinde nişanımız olmuştu :) En güzel d.günümdü :)
Geçen seney hatırlamak bile istemiyorum.Lanet insanlar hayatımın en berbat güününü yaşattılar bana.
Biz heop ayrılığa mahkum muyuz günlük?
Geçen yıl yani 1. evlilik yıldönümümüzde de ayrıydık.
Bu yılkinde de öyle olacak.
Onun d.günlerinde beraber olabiliyoruz sadece.Bi şekilde denk geliyor.
Neden biz ayrı olmak zorundayız ?
Neden bu devlat bu kadar hain ?
Neden evlilieri ayrı bırakır ki ?
Doğumgünüm işte.Mutlu muyum ? Sayılmam.
Mutsuz muyum ? Değilim.
İşte arasında birşeydeyim :KK43:
Akşam eşim gelecek, tabi müdüründen izin alabilrse
Bayram tatiliyle birleştirmek üzere izin alabilrse alıp gelcek.
Ama doğumgünüm bitecek.En erken gelse 00,00 -00,30 da gelcek.
Üzülüyorum halimize :KK43:
Biz ne zaman beaber olcaz ki ?
Off ağlayacam şimdi hee :KK43:
Kader diyeyim öyle olsunda ne biçim bi kader be bu :KK43:(
Adettendir doğumgünde dilek tutulur mumları üflemeden evvel dimi?
Dileğim kocama kauşmak, arı geçirdiimiz günlerin acısını çıkarmak.
Kabul eyle Allahım ....

Günlük...
KK mın çilekeş ve sevgililerinden/eşlerinden çekmiş üyelerine izninle şu parçayı armağan etmek istiyorum...
Sözleri çok güzel... :asigim:
Umarım bir gün bu şarkıdaki cümleleri onları hayatlarında üzen insanlara sıralayabilirler... a.s

OLMADI GİTTİ
Sana kızmak gelmiyor artık içimden çünkü çok üzüldüm
Güller açardı yanaklarımda sarardım süzüldüm
Pişman değilim herşeye rağmen
Seni sevdim seni çok sevdim
Acı çektim denedim herşeyi
Olmadı olmadı olmadı gitti

Sen istedin olmaz dedin bu iş yürümez dedin
Ne kadar sızladı içim nasıl kırıldı kalbim
Ne zor geçti günler senden ne kadar zor vazgeçtim
Şimdi nedir bu halin perişan perişan

Oh canıma değsin diyemem yine de üzülürüm senin için