gözün aydın günlük sana bi kardeş geldi kaydirigubbakcemile2
oğluşuma da günlük tutturuyorum artık opuyorumnanaktan
ona özel defter verdim anlattım neler ve nasıl yazacağını :hulya:
bana anlamamış gibi baktı hatta biraz bocaladı,
ilk yazısını beraber yazdık ondan sonra kendisi defterini alıp başlıyo yazmaya Şeniz
maşallah sanki günlük yazarak doğmuş sıpam kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
guccuk sıpam da resim yapmaya başladı, bir görsen nasıl küçük kibar yapıyo, sanki tezhip çiziyo :asigim:
hatta başharflerimizi ve kalp de yapmış, hemen tarih atıp onu da hatıra dosyamıza koyduk opuyorumnanaktan
gittim yeni kitaplar aldım artık guccuk oğlum da abisiyle beraber ders, faaliyet yapıyor opuyorumnanaktan
eşim dün sabah Muş'a gitti 1 hafta veya daha fazla orda kalacak :2:
o gidince bir garip oldum uzun zaman sonra ilk defa :gitme:
zaten o da gitmeden önce devamlı nedensiz bir şekilde mızıklanıyordu bilmiyorumkismile
diyordu, bekar gibi gidicem kalıcam oralarda 1 hafta çok arayacağım sizi,
artık askerlikten sonra kaldıramıyorum sizden ayrı bir yerde kalmayı... :sinifsinif:
bu herif yaşlanıyo mu ne boshayallersmile
geçen toplu yemek davetinde fasıl grubundan istek parça istemiş benim için ohaoldumsmile
hem de peçeteye yazıp, babababa kaydirigubbakcemile3
"zeytin gözlüm sana meylim nedendir" evde sürekli bana serenat yapar zaten
hali komik olduğu için başlar başlamaz gülüyo bizim sıpalar kaydirigubbakcemile3
bana haber verdi bak ne söyleniyo şutarafagitti ben gevezelikten duymadım tabi kaydirigubbakcemile
aa ne tasadüf dedim şu işe bak
yok diyo ben istedim senin için
yuh :1shok: dedim, hocam sen yaşlanıyosun kaydirigubbakcemile3
itiraz etti :1closedeyes: evet çok romantiktir kendisi :asigim: ama ne bileyim herkesin içinde şaşırdım :1hug:
dedim ki, ama ne bileyim arkadaşlarının yanında böyle isteyeceğini, hadi istedin bana seslenip şirin şirin haber vereceğini hiç aklıma getirmezdim :asigim:
düşündüm boshayallersmile sen ki evliliğimizin ilk zamanları bırak elini tutmayı, koluna girmemi istemezdin, devamlı tanıdıklarla karşılaşıyoruz diye :umursamaz:
birilerinin yanında muhabbet etmezdin ayıp olur diye, yabancı gibi olurdun bana çok gücüme giderdi :umursamaz:
kafana tüpürem senin :dilcikar:
neyse yıllar geçtikçe kendini kasmayı bıraktın light erkekliğe doğru gidiyorsun maşaallah lülülülülülü
hatta masaya çaylar gelince, eşim ben çay içmiyorum diye kahve söylemiş
garson da masadaki hanımların hepsine anlamış bi baktık kahveler geldi sositososito
bana haber verdi sen çay içmiyorsun kocan sana kahve de söyledi bak aklinialirimsmile
Allah Allah kaydirigubbakcemile3 40 yıl bunun hatırıyla uğraşırım artık, diyerek hüplettim
:roflol:
bi arkadaşımla içmeyen arkadaşların kahvelerini de biz hüplettik zemuszemus
tam 3 tane kahve içtim oldu mu sana 120 sene hatır
:roflol:sempatiksalakcinni
oğullarım yemeklerini yediler park bölümüne gidip oyun oynadılar maşallah ne kadar yaradı bana o akşam :kedi:
aşkım çok teşekkür ederim senin emeklerin ayrı bir lezzetteydi Şeniz
yaptıkların karşısında hiç utanıp mahcup olmadım kimseden çekinmedim ben de yaşlanıyorum sanırım
oralarda yalnız başına çok canı sıkılıyor canımın boshayallersmile
şu uçak parası çok tutmasaydı bizi de götürecekti ne güzel boshayallersmile
dedim zaten Ramazan, gecemiz gündüzümüze karıştı, oruçlu da bişi yapamayız olsun olumunekankayizsmile
şu ayşom gelse de bir an önce bayram temizliğime başlasam rahat rahat
oğullarıma demiş tek yatak var o yüzden sizi götüremem, onlar da biz senle beraber yatarız yatağa sığarız demiş kuzularım Şeniz
nasıl hoşuna gitti hiç gelemez öyle şeylere hemen içi erir pamık kalpli herüfüm sempatiksalakcinni
hatta geçen gece Aybur eşimi gördü Sülüman abime de gösterecekti uyanınca
diyo ben eşini kalıplı, sinirli daha farklı biri bekliyordum bu adam gayet mülayim ne kadar gençmiş, hiç sinirli biri gibi değil niko diyo kaydirigubbakcemile3
senin ufak oğlana tıpatıp benziyo aynı o diyo kaydirigubbakcemile3
he dedim ben kendime göre aldım gocamı, daha 32 yaşında ya la, onun siniri bi gelir bi gider zaten, maşallah de kız :icecream:
eşim gelince anlattım böyle böyle ne güzel bişi değil mi onun eşi de seni gördü felan
hee siz bi buluşma ayarlarsınız şimdi ne güzeel, izin mi istiyorsun yani diyo.... hıh:dilcikar:
hatta tanrıçama da gösterecektim de çekindim, zaten buralarda yoktu o akşam :kedi:
e Kamil Babbar abim de tanısın onun ne eksiği var, o da bizim ailenin damadı :roflol::roflol:
Aybik desen kesin kaçırmıştır ya uykusundan ya tlfna bakmamaktan lülülülülülü zemuszemus
aman ne çok yazdım gene delikafadulden çenesi düşük niko :mymeka:
neyse daha fazla uzatmıyım bu şarkı eşimden zeytin gözlü bana gelsin, ben gene gelir anlatırım kaydirigubbakcemile2
Zeytin gözlüm sana meylim nedendir
Bu sevmenin kabahati kimdedir
Gül olmuşsun dikenlerin bendedir
Zeytin gözlüm uzaklarda işin ne
Şarkıları düşürürüm peşine
Zeytin gözlüm özlem ektim yollara
Rast gelirsen halimi sor onlara
Gül kurusu akşamlar senden yana
Zeytin gözlüm uzaklarda işin ne
Şarkıları düşürürüm peşine