Popüler Konu Sevgili günlük...

selam sevgili günlük..gecenin bu saatinde ben hep buralarda oluorum..
herif pöfür pöfür uyuyo..
valla bende zerre uyku yok...
içimi dökeyim bari sana...
kötü komşu insanı ev sahibiyaparmış misali eşim anlaşamadıgı işyerinden ayrıldıktan sonra çok sevdiğimiz bi arkadaşıyla ortak iş açtılar..
aslında ortaklıktan yana diilim ama denize düşen yılana sarılır hesabı oldu bizimkiisi..
umarım eşim hakkında hayırlısı olur..

hmmmmmm...
bgn 2 eylül...
2eylül 2007 tarihinde eşimle ilk defa buluşmuştuk...
vay beeeee....
hatırlarmıki odunum acaba o tarih oldugunu...
amaaann hatırlamasada olur şu aralar okadar yoğunki...

ben napıorum..
üzülüorum sdc be günlük evde kaldıgım her vakitte bi bebeğim olsa fikri iice çıldırtıo beni...
etrafımda herkes hamile..
üstelik ikinciye bile hamile olanlar var...
kimselere belli etmiorum ama okadar üzülüorumki...
gizli gizli ağlıyorum bazen....

üüüfff bak yine bi tuhaf oldum....

sevgili gunluk,

sahurda fazla kacirdim herhalde, karnim suanda agriyo...
2 kocaman bardakla cay, 1 kase corba, 1 kase sutlu muesli, 3 kraker ekmek, ivir zivir yedim
bu ara diyetteyim de.. aslina bakarsan diyetlik bi halim yok.. ama diyet hevesi tutmus bu ara beni..
bolgesel zayiflicam karar verdim.. bel ve basenleri eritmem lazim.. onlari gorunce kendimden gicik kapiyorum..

sevgili gunluk sana hayirli sabahlar,, banada tatli ruyalar, Allah rahatlik versin.. artik kacta kalkarim bilmiyorum hehralde hergun ki gibi oglen 2-3 gibi uyanirim muhtemelen..

günaydın günlükoviç
bugün bi kırmızı ruj sürdüm ki sorma voooouuvvv yani aklinialirimsmile
normalde rujla aram hiç yoktur ya da gloss veya açık renk şeyler sürerim ama bugün siyah giydim..siyah kıyafete de kırmızı ruju çok yakıştırırım süreyim dedim
bizim bey kırmızı ruju çok seksi bulurdu..dolayısıyla sürdürmezdi bana..başbaşayken sürerdim..al işte sürdüm çok da dikkat çekici oldu..gözlerim de yeşil ya
oh olsun sana..kendi çapımda intikam alıyom sanki onun çok da umrunda
ama görse kıskanırdı..
neyse..her gece onu rüyamda gördüğümü hissediyorum ama hatırlayamıyorum
keşke görsem..çok özlüyorum onu..höööff neyse duygusala bağlamak istemiyom yine
sıkıldım gideyim ben

günlüğüm,dostuma söyle herşey konuştuğumuz gibi olacak,hep yanındayım onun...
şu hayatta kaç tane düzgün insan bulabilirsin ki,sanırım arkandan iş çeviren insanları gördükçe içim artık kaldıramaz oldu...

bazen çekip gitmek istiyorum,sorumluluklarım tutuyor beni,bir gün onlarıda görmezden geleceğim ya neyse...

içimde ki insanla çatışma halindeyim,iyi değilim anlayacağın.belkide zaman ama her saniye üzüyor zaten beni yeterince...

susmak en iyisi...

öyle sarhoş olsam kiiii kaydirigubbakcemile2 bir an seni unutsam opuyorumnanaktan unutsam o günleri guclubacismile yarınları unutsammm
seni gördüğüm günüüüüüüüüü :hulya: sevdigimi unutsammm kaydirigubbakcemile bambaşka dünya kursammmmm kafamçokkarıştı içinde sen olmasan lülülülülülü

az kaldı günlük.. eyvahedigeldismile
gitmeme az kaldı.. akannehir gitmeyi bilmiyorum..ben hiç bırakıp gitmedim ki..:2: özlemeyi biliyorum sadece :gitme: deli gibi özleyip deli gibi sevmeyi biliyorumm mafoldumben bir daha tekrar ne zaman elele yürürüz İstiklal de..mafoldumben Ne zaman cıkar manzarayı izleriz Galata Kulesinde.mafoldumben. Ne zaman birlikte balık ekmek yeriz..mafoldumbenNe zaman gideriz markete alışverişe..mafoldumbenNe zaman tam ayrılcakken tekrar dönüp tekrar sarılırız birbirimize..mafoldumben Ben bir daha ne zaman dokunabilirim ellerine..mafoldumben

Yok bunlara cevabım..yok böyle bi dünya..istemiyorum böyle bi dünyayı..sevgilimi istiyorum..yanımda..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günnük sana ne diyim ki...ne anlatayım şimdi...
dün normal bi gündü...diğer günler gibi, güldük muhabbet ettik arkadaşlarla...çalıştık, yedik içtik..akşam üstü oldu...ön tarafımda oturan arkadaşım ağlıyo telefonda konuşurken..ama öyle böyle değil...kapattı telefonu üşüştük etrafına...zar zor diyebildi ki; "annemler kaza geçirmiş, Ankara yolunda...İzmit'te..." paldır küldür yola çıktı ağlayarak...
karayollarını aradık önce...annesinin durumu ağırmış, hepsi hastanede...hastaneyi aradık, hatta bi doktorumuzdan rica ettik, daha çok bilgi almak için...anne yoğun bakımda,iç kanaması var...baba travma geçirmiş, kardeşi ve kuzeninin durumu iyi...kıza -haliyle- yoldayken durumun ciddiyetinden bahsetmemişler, hatta şu an bile tam olarak bilmiyor vehameti..
günnük dün gece internete fotoğrafları çıkmış...araba araba değil...sadece arka tarafı var, gerisi olduğu gibi tırın altında...yokolmuş resmen...Allah tarafından sağ çıkmışlar işte insanlar oradan..dünden beri hepimiz dağılmış durumdayız...Allah hem onlara hem de tüm hastalara şifa versin dua edelim bol bol...:Saruboceq:

ne boş dimi hayat günnük...herşey aslında ne kadar gereksiz...farkında olarak veya olmayarak bi sürü saçma şey için birbirimizi yorup, kırıyoruz, yalanlar söylüyoruz...halbuki hayat bundan ibaret...dünya sınav dünyası...onun için bugün sana kendimden bahsedecek halim yok...içim o kadar şişti ki, kendimi sığdırabilecek kadar bile yerim yok!

bebeğim tam 21 aylık oldu bugün.
Allahım zaman ne de çabuk geçiyor........

Buraya yazmayali neredeyse 1,5 aydan fazla olmus. Aslinda yazacak o kadar cok sey varki. Bircok sey birikti icimde yasadiklarim, üzüntülerim, sevinclerim...

Sebebini bilemedigim bir nedenden dolayi icimden bunlari paylasmak gelmiyor. Yoksa yazmayami üseniyorum acaba??? Yok icimdekileri, yüregimdekileri kelimeler dökmek yine bir hayli zor benim icin yüzlesmeye hazir degilim daha onlarla aklimdan atmak silmek isityorum nede olsa yasanan bazi olumsuzluklari....

Bazen herkeze, herseye küsüyorum ama en cokta hayata. Evet küstüm darginim bugün herkeze...Kendimi bugün bos ve duygusuz hissediyorum...Artik niye neden gibi sorularla ne kendimi ne seni yormacagim. Sabretmek, beklemek gerek...

Kendimde yazacak cesareti bulursam ugrarim yine sana...

Simdilik hoscakal...

Son düzenleme:
senağlama koskoca bir yaz bitti... mafoldumben :1no2:
ve ben tatile bile gidemedim hep ev tutucam diye herşeyi erteledim bu sene aman para harcamayım
ev tutucağım aman araba aldım yok mazot parası bilmem ne diyerekten kendimi hep frenledim frenledim de nooldu ne hala eve çıkmışlığım var nede tatile gitmişliğim var insanlara gıcık oluyorum dayım söz verdi ev alıcağım diye bende saf gibi tamam dedim vereliniortak ama nerdeeee ne ev var ortada ne de eşya bir amasyaya gidelim diye tutturuyorlar birde ev alalım biraz seninle oturuuz sonra gideriz diyorlar ya ben napacağımı şaşırdım :1no2: zaten şöyle 90,100 milyarım olsa bunların ağız koksunu çekermiyim ben hiç resmen benimle çocukmuşum gibi oynuyorlar buda beni çok kırıyor ya yakında yaaa insan bir şeye karar verir bunların bu kararsızlığı yüzünden kendi başıma eve bile çıkamıyorum yaaa ben ne anemlerle ne de dayımlarla bir evde yaşamak istemiyorum ben tek başıma yaşamak istiyorum aynı evde bisürü insanla yaşamaktan bıktım usandım yaaa işe gireli 4 yıl oldu hala bi odam bile yok kendime ait yeter yaaaa bir beni rahat bırakın bıktım insanlardanda ailemdende ailem bile olsa onlala aynı evde yaşamak istemiyorum kimseyi yanımda yakınımda istmiyorum yalnız yaşamak istiyorum ölene kadar yalnız yaşamak istiyorum...

bgn güne çok huzurlu ve mutlu başladım
kk bayram çekilişi hediyemi kime alacağımı biliyom artık :jeyyar:
ama söylemem şimdilik sır kalsın kuralımız öyleyasakkelime
hani geçen yıl benim yardım topiğim vardı ya apartman görevlimiz Ali
32 yaşında beyin tümorü olmuştu ve 1 sene sonra vefat etmişti:gitme:
geçen sene kkdan çok duyarlı arkadaş ve ablalarımdan yrdım almıştım eşine:enbuyukkk:
Ali vefat edeli 1 yıl oldu ama kkdan çok duyarlı bir arkadaşımız
eşinin ve çocuğunun yüzünü güldürecek ihtiyaçlarını giderebilecek bi yardımda bulundua.s.
Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin arkadaşımın:Saruboceq:
bgn gülizarın yanına gideceğim hem benim emanetimi hemde arkadaşımızın emanetini vereceğim
biliyorum çok sevincek gülizar bana tlfda hızır gibi yetiştin aybur dedi
Rabbim sen kimseyi darda koyma :Saruboceq:

günicen baban için çok üzüldüm mübarek aylarda Rabbim şifasını versin inş
:Saruboceq::Saruboceq:

Günlük ne zamandır uğrayamıyorum çocuklardan gelen gidenlerden :)

Bugün içimde şöyle bir his var:Hayatında sana selam vermeyen ,arayıp sormayan ,Alakadar olmayan ne kadar vefasız varsa sök at ..Bir eksiklik olacakmı hayır zaten yoklar.. Neden yapmıyorum neden yapamıyorum ozaman ?Yapmalıyım...

ben ilk kez yazıyorum, sayfalar çok uzun bir kural var mı bilmiyorum???
ama ben günlerdir hep ikilem yaşıyorum işi çok özlüyorum ama bebeğim senağlama kafayı yemek üzereyim bir yandan hemen işe başlayasım var bir yandan oturup ağlayasım hatta sabah oğluma bir posta ağladım senağlama bir karar vermeliyim artıkkkkk

yaaa bıktım bu kpss muammasından. ne olacağımız belli değil. sınav iptal edilmesin istiyorum ama mantıklı olarak bu işin ne kadar kişiye bulaşmış olacağını bilinmediğinden sağlıklı olmayacağını da biliyorum. biri çıkıp atamalraı yapsa ya da iptal oldu dese.

ya da vazgeçtim iptal olsun demesin kimseeeeeyvahedigeldismile

bir kez daha sınava hazırlan, bi kez daha puan bekle ve bir kez daha tercih yap...

kaybolan zaman da cabası.

meb yine ücretliye koşup işine bakacak

olan da bizim gibilere oluyor zaten....

görüyor musun günlük nasıl da dertliyim yine...

Yani günlük;
dün iyi ki dedim işim yokta dairede ders çalışabiliyorum diye.
Şef, kaldır kitabı müdür kızar demez mi?
Ama işim yok dedim.Olsun kızar dedi.Ya şefim sen müdür olsan ne vardı?
Sonra kpss ye çalışıyorum deyince o gelince kapat yokken çalış diye.
Hadi şimdi çalış çalışabilirsen.
Hee bide iddiaya girdik şefle :) 85 alırım ortalama deyince.
85 ten az alırsan sen bana tatlı alcan, 85 üstü alırsan ben sana dedi :)
Ama ben kazancam inş :)

Seviyorum...:asigim:
Ve Allah'a şükrediyorum , sabır en güzel ilaç ve sonu selametmiş görüyorum
Kolaydır , bir insanın, ona verilen emeklere farkında olsa da olmasa da nankörlük yapması
Bu sizi üzsede , bir gün kendine gelmesi umuduyla sevgiden ötürü sabrediyorusunuz.
Ve o gün geliyo;
Boşa değilmiş diyorsunuz,daha sıkı sıkı sarılıyorsunuz birbirinize Şeniz

İyiki varsın ömrümün sahibi opuyorumnanaktan

Eminim daha güzel günler bekliyo bizi :Saruboceq:

Sevgili günlük bugün gözlerimi intikam duygularım tatmin edilmiş olarak açtım
Neden mi şöyle ki..
Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü , biliyorsun kocamın doğum günümden kalma benim canımı sıkan bi olayı olmuştu , kaynanamı doğum günüme çağırmıştı ve ben mutfaktan çıkamamıştım onun yüzünden..
Neyse dün kardeşimi okula kayıt işlemi için babam geldi , bende babamı zorla ikna ettim bizde kalmaya tabi babamın haberi yok yıldönümden falan olsa kesinlikle kalmaz.
Bizimki telefonda önemli günler alarmı çalmaya başlayınca farketmiş olacak ki beni arayıp ağzımı yokladı hiç çaktırmadım unutmuş ayağına yattım , babamın geldiğini de söylemedim. Akşama eve döneceğine yakın tekrar aradı dışarı çıkıp yemek yiyelim mi dedi , bende yok canımmm babam burda ben yemek hazırladım hiç gerek yok diyince babam mı burda diyip kısa süreli şok yaşadı hehaheheh
neyse işte günlük akşamsı yine elinde çiçek yerine karpuz vardı kocamın.
bende sonunda söledim bi çiçek alamaz mıydın dedim ama ben yemeğe çıkarız diye plan yapmıştım da öleydi böleydi de sana güllaç aldım amaydı da yine kandırdı beni.

Birazdan doktora gidicez minişime aşı vurulucak canı çok yanmaz umarım.:sinifsinif:

Günlük
Sıkıldım valla artık evde pineklemekten
Oturdukça midemden başka bişe düşünmüyorum,akşama ne yapsak ne yesem diye
Annem ben mutfağa girince deliriyor zaten kavga dövüş yapıyorum gene de istediğim şeyleri
Ondan güzel yemek yapıyorum diye kıskanıyor beni köreltmeye çalışıyornaniknanikdelikafadulden
Ya annecim boynuz kulağı geçermiş işte:lepi:
Sevgilim de odun modunda gene
Bu adamın içine arada bir böyle bişeyler kaçıyo kendini şaşırıyo
:sinifsinif:
Ama sabırlı sakin kız oldum ya ben,hiç ses etmiyorum sakin sakin takılıyorum inşallah patlamam gene sempatiksalakcinni

selam
kız gunluk bı mutluyum kı sorma dun ısten cıktım yaa
bı baktım bızımkı gelmıs benı almaya yaa uyuz oluorm bu huyuma ama ne kadar kızgın olsamda onu gorunce 32 dısım dısarda guluorum ona msj falan atmadım bırgun boyunca yaklasık 100 tane attı hıc cewap wermedım tabı geldı tıpıs tıpıs ole azcık naz yapcan ole herdedıgıne ewet demıcenn dımı amaa alsanaalsanasmileneysee sahıle ınelım dedı yuruoduk ıste aa ben marketten bıse alcam sende magazalara bak dedı
ıstee gıttım magazadan cıktım bızımkı elınde kocaman bır buket kırmızı gulle karsımda
nasıl sewındım anlatamam gonlumu aldı anlıcagın.:asigim:
hem benı cok kızdırıo hemde cok sewındırıo napım ben bunu gunlukŞeniz
cok sewıorum onu yaa cıcekte bı gorsen kocaman happyım kocaman happyım hemde.
kız gunluk sabah bı neselı uyandım kı ılkbahar hawası gıbıydı dısarıda ohh ne guzel
sankı ıcımde cıcekler bocekler ucusuoo hihoyyyt
dusun ıse bıle mutlu geldım o kadar yanı:jeyyar:
gorusmek uzeree sekerımm

Ben Geldim Günlükcan, Benim canım arkadaşım sırdaşım zor günlerimde tek dayanağım olan ağlarken bile güldüren kardeşimdende öte olan DOSTUM Diyebildiğim tek kişi olan GÜLÇİN'ime söylermisin yüreğini ferah tutsun ve emin olsun sonuçlar temiz çıkıcak benim manevi babamın arkasında böyle ailesi varken mükemmel bir kızı varken o herşeyi atlatır ben buna inanıyorum gülçinimde inansın Lütfen... Onu çok seviyorum ve suratının asık olmasına dayanamıyorum içim gidiyor...

Bu arada Günnüş Yaa dün akşam iftardan sonra tartıldım ve tartı 48 kiloyu gösterdi benim gözler aynen bu şekli aldı :1shok: Benim Bu kahralosu Metobolizma Hızlı Çalışıyormuş Bi Yavaşlatamadım Gittibilmiyorumkismile Tamam Zayıflık güzel birşey fakat
Bazen sinir bozucu olabiliyor aldığım pantalon yada elbiseleri tekrar daraltıyorum Geçenlerde olivyumda lcw waikiki gitmiştim ve orda pantalonlar deniyordum ve tezgahtara 29 bedeni olup olmadığını sordum kız aynen şu cevabı verdi Dalga geçer gibi " Var ama alt katta çocuk reyonumuzda oda size olmaz dedi, Bende evet oda bana olmaz ama size boydan tam olur dedim.." Tabi kız daha fazla cevap veremedi ve kasaya gidip oranın sorumlusuyla görüşmek istediğimi belirttim , ve durumu izah ettim özür dilediler ve 29 bedeninde olduğunu öğrenmiş oldum, kıza en güzel tebessümlerimi yollayarak pantalonumu alıp çıktım..
geçen ay memlekete gittiğimde 95 yaşındaki bir nine aynen şunu dedi beni görünce " 2 Çıtayı Çakmışlar Kız Diye Yutturuyorlar" Çok üzgünüm çoookDua etsin benden bir hayli büyük nineydii ama oda kendi çapında haklı bişide diyemedim
Yok yani anlamıyorum çevremde görenler kilo almışsın eskiye oranla iyisin diyorlar ama tartı bunu doğrulamıyorkiii bilmiyorumkismile hayır tartıda bozuk değil dijital tartı off
1 75 boya 48 kilo hay ben bu metebolizmayı ayy aman neyse yaa hiç değilse yürüyen ceset gibi ruh gibi değilim Gencim Güzelim Havam var benim zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
Herneyse ben biraz forumda gezinim sonra msn'e geçip Gülçinimle iftara kadar sohbetin en koyusuna dalalım.. Hadi ben gidiyorum Beni görürsen selam söyle Pai paii yerimseniben

Son düzenleme:
Dün zaten hiç iyi değildim. Bir de üstüne sabaha kadar oturup Piraye'yi okudum.
228. sayfadan 428e kadar hiç durmadan devam edip, bitirdim.
O duygusal ruh haliyle epeyce ağladım kitabın sonunda.
Hem de çok ağladım... Kitaba değil, daha çok kendime. mafoldumben

Geçecek bunlar, biliyorum. İnanmak istiyorum.

Hadi görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…