Popüler Konu Sevgili günlük...

Yine birilerine satasmak, bagirip cagirmak geliyor icimden öyle buyük bir öfke varki yüregimde.

Neye ve kime karsi duydugumu bilmedigim bu öfkeyi durduramiyorum.Saatler gectikte dahada hirzlarniyorum. Sacbas girismek istiyorum birilerine kavga edesim var, canim yansin istiyor gibiyim.

Icimdeki benle durmadan yine savas halindeyiz bugün yine kulahlari degistik yine didisip duruyoruz, bakalim bu sefer zafer kimin olacak kim galip cikacak bu kanli bicakli savastan.

Hayatimdaki herseyi herkezi ben bir dengeye sokmaya cabalarken dengeyi kurmaya calisirken sürekli tek basima kalmaktan s1k1ldim.

Boguluyor gibiyim, daraliyorum. Icimde adini koyamadigim bir duygu kök saldi sarip sarmaliyorum butün bedenemimi engel olamiyorum.

Bugün hayatimdaki herkezden herseyden nefret ediyorum görmek duymak istemiyorum hicbirini. Biliyormusun en cokta kendime kizginim en cokta kendime öfkeliyim.

Farkindayim yine zorluklarla gececek, aglanip sizlanacagim, aci cekecegim canimin yanacagi koskoca bir yil bekliyor beni. Yine yalnizlari oynayacagiz anlasilan...

Sinirden stresten birazda yememezlikten midemin yaralari yine sizim sizim sizliyor öldürecek birgün bu mide yaralari beni bazen mide kanamasi geciririm diye korkmuyor degilim. 48 kiloyla gittigim tatilden 45 kilo dönmekte bana hic iyi gelmedi iyice kurudum gittim. Kilo aliyim diye yapmadiklarini yok herkezin “ye ye” diye basimin etini yemesinden iyiden iyiye s1k1ldim ama bilmiyorlarki beni böyle yemek yemege zorlamayacaklarini keske ailem biraz daha anlayisli sözlüm biraz daha ilgili ve bu kadar gicik olmasa benim icin hersey cok daha kolay olurdu.

Bu aralar dizimde agrimaya basladi artik mecbur gidicem doktora baska carem yok...

herkes imreniyor bana. ben hariç . neden acaba. çok şanslıymışım. eşim ailesi iyiymiş. kızım akıllıymış. işim varmış. napim yaaaa. dünya hayatı işte bitecek... iyiki ahiret var...

Günlük bu aralar içimde isteksizlik var normal mi bunlar?
:uhm:
Hiç işe gelesim yok. :tomato:
Akşam 'O' na bile zor laf yetiştiriyorum... :1shok:
Ay sıkıldım gelsin artık günlük bıktım telefondan filan...
:mymeka:

Günlük Can Allah Bu İkisini Başımdan Eksik Etmesin Emi -tatlicadiarzu-
Çatlak Deliler Ya.. Nasılda Neşelendirmeyi Biliyorlar..
Esmer'im.. Sonsuza Kadar Seninleyim Canım Dostum..
Herşey İyi Olacak Birbirimize Güç Verdikten Sonra :1hug:
Gamze Hn Yine Kayboldu.. Sinir Oluyorum Ben Bu Hatunun Zayıflığına Ya!
10 Kilo Verimmi Kanka Sana -tatlicadiarzu-

32 Gün sonra evdeyim Günlük...:1ninca:
11 saatlik yol boyunca hiç uyuyamadım desem yeridir. benneyaptımki
Yerden gitmek çok süper de, yanına oturacak insanı seçme şansımız olsa keşke. Zehir etti kadın bana yolculuğu resmen! Oysa ki otobüs ve firma ne güzeldi, bir sürü film, müzik, kanal filan. Ama kadının off puff larından bi kurtulamadık.:1no2:
Zaten psikolojik anlamda çok kötüydüm. mafoldumben
Nasıl alışmıştık 1 aydır 24 saat yapışık ikiz gibi olmaya...:gitme:
Çok zor geldi be Günlük.senağlama
İnan eve girdiğimde çok mutsuzdum...:1closedeyes:
Annem de şaşırdı, napim.:umursamaz:
15 ay koskoca 460 gün şafak saydım ben! yasakkelime Şimdi gene ayrı düştük...senağlama

ama en kısa zamanda yine gideceğim duramam burada...koydum kafaya.:umursamaz:
Babam da az sonra gelir eve...:lepi:

Annem yemek hazırlıyor.:hulya:

Bense çok ama çok sıkılıyorum.:a015: Zerre özlememişim İstanbul'u.:dilcikar:
Peeh!
:dilcikar:

kayınvalidemgiller yolda dümbükhihoyyyt
ama cabbarım gelmiyecekzemuszemuszaten oruç tutmuyo:dilcikar:eek: gelse orucumuda bozardı 2 dakkada:kedi::smiley-cool:
sabahtan beri çeşit çeşit yemekler yaptımsüprizzzzzevi misler gibi yaptımkaydirigubbakcemile2
kayınvalidem,yengeler,ananeler(bi tane var zaten:KK1:) hobaa:teytey: babamıda sepetledik:jeyyar:kız kıza olucaz:KK1:
15 dakikaya gelirler..ezan okunmuş olucak büyük ihtimalle,ama istanbul trafiği malum-tatlicadiarzu-bulunduğumuz noktanın,ve onların geldiği noktanın trafiğinden bahsetmiyorum bilealsanaalsanasmile
heyyyyyy biliyomusunnnhihoyyytnerden bilicen-tatlicadiarzu-hediyemi aldım ben bu gün:lepi:
işallah beğenir aldığım kankitomeyvahedigeldismile bayram çekilişimiz çok renkli olucak:sm_cool:
bu arada gunicen
dua'larımız babanla tatlım:Saruboceq:rabbim nerde hasta kulları varsa,acil şifalar versin.hastane köşelerinde,yada evlerinde ızdırıp çekenlere şifalar nasip etsin kurban olduğum rabbim:Saruboceq:
senin babacığınında tahlilleri temiz çıkar umarım canımolumunekankayizsmile
bak yine duygusala bağladım:gitme:yazarken gözlerim doldu..o yüzden burdan yazmak istemiyorum duygulandığım bir yazı okuyuncamafoldumben
kk yı çok seviyorum ben..öyle güzel paylaşıyoruzki hayatı kadın kadınaolumunekankayizsmile
kazen patron saol varolboshayallersmile

cok alakasiz bir arkadasim son 5-6 sene icersinde 1 senedir mutlu oldugumu ve buna mest oldugnu soyledi..
hala o attigin mailleri saklarim oyle mutlusun cunku dedi..
cok ama cok cok cok sasirdim desem..
love-076.gif

günlük selam
kayıt yaptırdım bugün
berbat bir gündü günlük
ben çok mutsuzum günlük yaa
geçmiyor günler lanet olsun geçmiyor
ve geçmedikçe herşey teryüz oldu allah kahretsin yaaaa
allahım nolur bayram gelsin artık yeter yaa
günlük kötüyüm bugün ben gidiyorum yoksa yazdıkça tutamıyorum kendimi

uzun süredir sıkıntısını çektiğim konuların,
bu kadar kısa sürede tam tersi yönde değişmesine ve bu denli güzel olmasına inanamıyorum.
Az sabırmış gereken.
Sanal olmayan,gerçek olan güzelliklerden dolayı çok şükür sana Allahım!

haberın en guzelını aldım
coookk cokk mutluyıum
hersey ama hersey bızım ıcın
sıkıntı olmadan rahatlık olmuyor bu fani dünyada
yavaşş yavaşş adım adım sevıyorumm
tek bır sey eksik oda yarimm:asigim:
oda geldımı hersey dahada ıyı olcakk
ılk Rabbime sonra eşime güveniyorumm

sevgili gunluk,,

iftara 45 kala duygularimi dile getirmek istiyorum,
sahurda cok yedigimi dusunsemde aslinda cokta yememisim..
bugun nedense hergunden daha fazla bi aciktim..
ve yine ac kalanlarin halini anlayarak cok sukur Allahim diyorum..
Rabbim kimseyi ac birakmasin insallah.. :)
iftardan sonra baska duygularimida anlaticam sana.. bi yere kacma gunluk
seni daha once neden bulmamisim ona sasiyorum.. yada neden ilgimi cekmedin..
yada ben mi yeterince arastirmadim seni..
er yada gec seni buldugum iyi oldu dostumm :)))

gözün aydın günlük sana bi kardeş geldi kaydirigubbakcemile2
oğluşuma da günlük tutturuyorum artık opuyorumnanaktan
ona özel defter verdim anlattım neler ve nasıl yazacağını :hulya:
bana anlamamış gibi baktı hatta biraz bocaladı,
ilk yazısını beraber yazdık ondan sonra kendisi defterini alıp başlıyo yazmaya Şeniz
maşallah sanki günlük yazarak doğmuş sıpam kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
guccuk sıpam da resim yapmaya başladı, bir görsen nasıl küçük kibar yapıyo, sanki tezhip çiziyo :asigim:
hatta başharflerimizi ve kalp de yapmış, hemen tarih atıp onu da hatıra dosyamıza koyduk opuyorumnanaktan
gittim yeni kitaplar aldım artık guccuk oğlum da abisiyle beraber ders, faaliyet yapıyor opuyorumnanaktan
eşim dün sabah Muş'a gitti 1 hafta veya daha fazla orda kalacak :2:
o gidince bir garip oldum uzun zaman sonra ilk defa :gitme:
zaten o da gitmeden önce devamlı nedensiz bir şekilde mızıklanıyordu bilmiyorumkismile
diyordu, bekar gibi gidicem kalıcam oralarda 1 hafta çok arayacağım sizi,

artık askerlikten sonra kaldıramıyorum sizden ayrı bir yerde kalmayı... :sinifsinif:
bu herif yaşlanıyo mu ne boshayallersmile
geçen toplu yemek davetinde fasıl grubundan istek parça istemiş benim için ohaoldumsmile
hem de peçeteye yazıp, babababa kaydirigubbakcemile3
"zeytin gözlüm sana meylim nedendir" evde sürekli bana serenat yapar zaten
hali komik olduğu için başlar başlamaz gülüyo bizim sıpalar kaydirigubbakcemile3
bana haber verdi bak ne söyleniyo şutarafagitti ben gevezelikten duymadım tabi kaydirigubbakcemile
aa ne tasadüf dedim şu işe bak :KK3: yok diyo ben istedim senin için :KK3:
yuh :1shok: dedim, hocam sen yaşlanıyosun kaydirigubbakcemile3
itiraz etti :1closedeyes: evet çok romantiktir kendisi :asigim: ama ne bileyim herkesin içinde şaşırdım :1hug:
dedim ki, ama ne bileyim arkadaşlarının yanında böyle isteyeceğini, hadi istedin bana seslenip şirin şirin haber vereceğini hiç aklıma getirmezdim :asigim:
düşündüm boshayallersmile sen ki evliliğimizin ilk zamanları bırak elini tutmayı, koluna girmemi istemezdin, devamlı tanıdıklarla karşılaşıyoruz diye :umursamaz:
birilerinin yanında muhabbet etmezdin ayıp olur diye, yabancı gibi olurdun bana çok gücüme giderdi :umursamaz:
kafana tüpürem senin :dilcikar:
neyse yıllar geçtikçe kendini kasmayı bıraktın light erkekliğe doğru gidiyorsun maşaallah lülülülülülü
hatta masaya çaylar gelince, eşim ben çay içmiyorum diye kahve söylemiş :emir_bebek:
garson da masadaki hanımların hepsine anlamış bi baktık kahveler geldi sositososito
bana haber verdi sen çay içmiyorsun kocan sana kahve de söyledi bak aklinialirimsmile
Allah Allah kaydirigubbakcemile3 40 yıl bunun hatırıyla uğraşırım artık, diyerek hüplettim :kahve: :roflol:
bi arkadaşımla içmeyen arkadaşların kahvelerini de biz hüplettik zemuszemus
tam 3 tane kahve içtim oldu mu sana 120 sene hatır :kahve: :roflol:sempatiksalakcinni
oğullarım yemeklerini yediler park bölümüne gidip oyun oynadılar maşallah ne kadar yaradı bana o akşam :kedi:
aşkım çok teşekkür ederim senin emeklerin ayrı bir lezzetteydi Şeniz
yaptıkların karşısında hiç utanıp mahcup olmadım kimseden çekinmedim ben de yaşlanıyorum sanırım:nazar:
oralarda yalnız başına çok canı sıkılıyor canımın boshayallersmile
şu uçak parası çok tutmasaydı bizi de götürecekti ne güzel boshayallersmile
dedim zaten Ramazan, gecemiz gündüzümüze karıştı, oruçlu da bişi yapamayız olsun olumunekankayizsmile
şu ayşom gelse de bir an önce bayram temizliğime başlasam rahat rahat :KK3:
oğullarıma demiş tek yatak var o yüzden sizi götüremem, onlar da biz senle beraber yatarız yatağa sığarız demiş kuzularım Şeniz
nasıl hoşuna gitti hiç gelemez öyle şeylere hemen içi erir pamık kalpli herüfüm sempatiksalakcinni
hatta geçen gece Aybur eşimi gördü Sülüman abime de gösterecekti uyanınca
diyo ben eşini kalıplı, sinirli daha farklı biri bekliyordum bu adam gayet mülayim ne kadar gençmiş, hiç sinirli biri gibi değil niko diyo kaydirigubbakcemile3
senin ufak oğlana tıpatıp benziyo aynı o diyo kaydirigubbakcemile3
he dedim ben kendime göre aldım gocamı, daha 32 yaşında ya la, onun siniri bi gelir bi gider zaten, maşallah de kız :icecream:
eşim gelince anlattım böyle böyle ne güzel bişi değil mi onun eşi de seni gördü felan
hee siz bi buluşma ayarlarsınız şimdi ne güzeel, izin mi istiyorsun yani diyo.... hıh:dilcikar:
hatta tanrıçama da gösterecektim de çekindim, zaten buralarda yoktu o akşam :kedi:
e Kamil Babbar abim de tanısın onun ne eksiği var, o da bizim ailenin damadı :roflol::roflol:
Aybik desen kesin kaçırmıştır ya uykusundan ya tlfna bakmamaktan lülülülülülü zemuszemus
aman ne çok yazdım gene delikafadulden çenesi düşük niko :mymeka:
neyse daha fazla uzatmıyım bu şarkı eşimden zeytin gözlü bana gelsin, ben gene gelir anlatırım kaydirigubbakcemile2
Zeytin gözlüm sana meylim nedendir
Bu sevmenin kabahati kimdedir
Gül olmuşsun dikenlerin bendedir
Zeytin gözlüm uzaklarda işin ne
Şarkıları düşürürüm peşine

Zeytin gözlüm özlem ektim yollara
Rast gelirsen halimi sor onlara
Gül kurusu akşamlar senden yana
Zeytin gözlüm uzaklarda işin ne
Şarkıları düşürürüm peşine

Son düzenleme:
Günlük noldu bil bakalımaklinialirimsmile yerim ama ben onu yerim off off seviyorum deli gibi:asigim:

mutluyum huzurluyum seviyorum seviliyorum kısacası
evli mutlu çocuklu+ hamileyim:)) 8 hafta kaldı günlük evimizin 4 üyesi gelio beni nasıl bi hayat beklio bilmiyorum daha oğlum 13 aylık ve 2 ay sonra bi oğluş daha gelio allaha çok şükür layık görüp verdi erken oldu ama hayırlısı böleymiş hazırlık yapıoz yavaş yavaş abimize oda yapıoz ve ben hafta sonu ne yapacağım bilmiyorum yarın ütüye kadın gelecek allahtan...
cumartesi yüklük olacak duvara kağıt yapılacak paşamızın odasına sonra odası gelecek perdecici gelecek umarım pazartesiye biter pazartesiye kadın gelip evi temizliyecek artık yapamıorum günnüş çok yoruluyorum oğluşum dersen şua ara üstüme düştü sanırım sürekli sarılıo yanak yanağa geziozz çok güsel bişi bu ama hamilelikten dolayı çok yoruluyorum hatta şimdi çıkıp yatmak istiyorum günnüş eyiiii geceler dostum.........

Slm günnüşüm:KK3:
Offf ramazanın sonlarına doğru yaklaşıyoruz sayılı gün işte
Bu arada sanırım bayramda İstanbulda kalıyoruz çok üzücü diyi mi evet
Annemde üzüldü ama olsun sıkışıklığa gelmeyecek en azından tatilimiz
Daha tatil için alış-veriş yapmam lazım rahat rahat yaparım
Bu arada daha ne alacaksam :kedi::jeyyar:
Bu hafta alış-verişin dibine vurmayı geçtim alsanaalsanasmile biraz abarttım sanırımboshayallersmile
Bugünde bi açılış vardı elektronik mağazası kocik aldı birsürü ıvır zıvır
2 gün evde 2 gün araba peşinde olduğumuz için dışarda İftar yapıyoruz
İftarı bi AVM de yaparsak ben bişey alıyorum kesinkaydirigubbakcemile5
Şimdi bi ayakkabıya taktım İstinye parkda bi hatunda gördüm
R8 gibi ayakkabı diyorum eşime tarif et aklinialirimsmiletarif etaklinialirimsmile ee tarif etakannehir sonunda çizmeye karar verdim ne çizerim ya bende
Bulma azmindeyim o ayakkabıyı mümkünse taba renginde olsun:lepi:
Bu arada bugün beyazıta gittim önemli işlerim vardı bi sürpüs hazırlıyorum söylemem
İnsanlar çıkarcılıkdan vazgeçseler inan para kazanacaklar sana söyliyim
Alacağım ufacık şey 5 tl den paşladı 4. dükkanda 1 tl ye düştü yuhhhh ama aziz mübarek günlerde biliyoruz ederini üçün beşin peşinde değilim başka alacaklarımı aradığım için dolaştım ama iyikide dolaşmışımalsanaalsanasmile
İki tane çanta beğendim kararsızlıkdan ikisinide almadım sonra pişman oldummm:2:

Ne kadar çok alış-verişe düştüm ben bu aralar İstanbul basmaya başladı anlaşılan çıkıp tatil yapmam lazııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmgamyoncuiremsu:eek:

Kocik beni tatile götürrrrrrrŞenizŞeniz:asigim::asigim::asigim:
Bugün erken sahur yapıp mışmış uyu
ma fikrindeyimmmmmmirmirmirmir
görüşürüz günnüşşşşşşşşşş ben kaçarrrrrrrrrrr

Merabaa günlükcümm.. Bugün yapmamam gereken bir şeyi yaptım ama mutlu oldum.
Bu yaptığım seye sevinmemem gerekiyordu..
Ama cok sevindim..

Kendime gelmeliyim bir an önce..

Bu arada şafağımıız 259.

Bugün hamaratlığım üstümdeydi. Mutfağa bir girdim, pırıl pırıl yaptım ortalığı.
İftardan sonra da aynı şekilde ben hallettim hepsini. Neden böyle bir şeyi yaptığımı, üstelik de zevkle yaptığımı bilemiyorum. Bir şevk, bir istek... Aman Allahımm... İnanamadım kendime. Anneciğimin çok hoşuna gitti tabi. Vaktin çabuk geçmesi için de ideal üstelik. Hem ona hem bana yarar sağlıyor.

Bayram sonrası okullar açılıyor ya, 'ailelerin okul telaşı' başlığı altında yayınlanan haberleri büyük bir zevkle izliyorum. Çanta, kalem, kitap, defter... Hepsinin o yepyeni olduğunu belli eden kokuları burnumda. Öyle çok severdim ki onların kokusunu hissetmeyi. Hala da aynıyım. Hala büyük bir heyecan veriyor bana okul eşyalarının satıldığı mağazaları dolaşmak. Bu yıl yapacağım ben de bunu. Her yıl yaparım da bu kez daha bir özenli olacak. Büyük kırtasiye mağazalarına gidip güzel güzel defterler, kalemler alacağım kendime. Bunları yapmak için ille de ilkokul ya da lisede olmak gerekmiyor. Üniversitede de aynı heyecanı hissedebiliyorum ama daha kısa soluklu oluyor. Paldır küldür derslere başlayınca, defterin, kitabın kokusu kalmıyor haliyle.

'Yüzyıllık Yalnızlık'a başladım bugün. Bayıla bayıla okuyorum.
Demek ki neymişşş... Bir kitabı ilk denemede okumaya çalışıp da beğenmediysem onu bir köşeye fırlatmayacakmışım. :) Aklım nasıl bir haldeydi ki ben bu kitabı aylar önce okumaya çalıştığımda hiçbir şey anlayamamıştım bilemiyorum. Neyse... Şimdi emin adımlarla ilerliyorum yazarın güzel satırları arasında. :KK66: Bu arada kitabın çevirmeni de bizim üniversiteden mezun. Seçkin Selvi. Benim kardeş bölümümden. :) Keşke ben de kitap çevirsem, editörlük yapsam, eleştiri yazıları yazsam ve tüm bu harika işlerden para kazansam. Keşkee...
Bakalım 2,5 yıl sonra nerelerde olacağım...

Aklım, hayallerim, hislerim sıfırlanmış. Hiçbir şeyi kestiremiyorum. Düşünemiyorum. Düşünsem de bir yere varamıyorum. Önceden bilirdim sanki nelerin başıma geleceğini ama şimdi bilmiyorum. Bir tahmin yürütemiyorum. Bekleyip göreceğim günlüğüm. Her şey güzel olsun bu kez. :Saruboceq:

Görüşürüz tekrar...

Son düzenleyen: Moderatör:
zaman ne kadar harika bişey değil mi ?

bi zaman ağlarken, nasıl atlatacağım diye kara kara düşünürken bir anda kendini bambaşka biriyle bambaşka bir halde bulabiliyorsun. : ) önce kararsız kalıyorsun ne yapıyorum ben herşey çok ani oldu diyorsun... sonra bir bakmışsın ki geçmişe sünger çekmenin vakti ve karsına cıkan bu kişi biçilmiş kaftan.

çok hızlı davranıyor aceleci falan olabilir ama ondan zamanında beklediklerimi yapıyor biliyor musun... oysaki diğerinde ne cok ugrasmıştım ne kadar istemiştim... şimdi beklemeden karsıma gelmesi şaşırtıyor. keşke biraz daha az baskıcı olsa... alışmama izin verse... o zaman mutlu olacağım, hissediyorum. : )

ve allaha şükrediyorum.. dualarımı kabul etti. artık tek bir kişiyi napıyor napıcak diye beklemek yerine sevildiğimi duymak hissetmek ihtiyacını baskasında buluyorum... tabii öncekini arıyorum tavırlarında. bu onu özlediğimden değil ilkleri onunla yaşadığımdan uzun süre öyle sevildiğimi düşünmemden... atacağım üstümden allahın izniyle...

oyhhhh gnlüğümmmm... umarım cok cok mutlu olurum. hata yapmaktan o kadar çok korkuyorum ki. :)

X