Popüler Konu Sevgili günlük...

:KK43: buraya acaip şeyler azıcaktım ama tıkandım işte kankamın günlüğünü okuyunca :KK43: bitanem dualarım seninle bunu zaten biliyorsunda yinede bilmeni istedim .. Sen bana çok benziyorsun onu bırak babalarımızda birbirine çok benziyor dedelerimiz gittikten sonra babalarımız saldılar kendilerini iyice ve belli etmeselerde içlerine attılar bi çok şeyi ve yavaş yavaş sonuçları çıkıyor işte ortaya.. Ama onların bizim gibi kızları ve mükemmel aileleri kenetlenmiş aileleri varken ve dualarımız varken inan MUTLULUĞUMUZU hiçbişi hiç kimse bozamaz Gölge düşeremez..
Tuttum nefesimi dilimde duamla senden gelicek haberleri bekliyorum canım dostum ve seni çok seviyorum Yüreğimizi kalbimizi ferah tutup olumsuz düşünmicez asla Anlaştıkmı??

Neyse günnüş yazmicam bugün sana kendimle ilgili hiçbirşey..

Günlük...
Düşün ki bir kız arkadaş....
Onunla 9 senedir küs veya barış berabersin...
Tüm her şeye rağmen onu affetmiş geçmişi sineye çekmişsin...
Bu insan seni 5 ay önce yarım yamalak tanıdığı adam için olmadık kazıklar atıyor.
Olmadık yalanlar söylüyor...
Geçen gece bu arkadaş müsveddesine ağzıma geleni saydım.
Umarım sürüne sürüne gelir de kovarım onu kapımdan.
Hala çok kızıyorum çok...
Nasıl böyle erkek delisi olabildi diye...
Hadi bir öncesi için yaptın bu kadar mı açsın da 2. sine de aynı hataları yapıyorsun???
Nefret etmeye bile değmez böylesi için...
Ama tiksiniyorum gene de...
:kızgın:

Benim annem babam ayrıydı günlük can..
Bu ay 3. senesi barıştıklarının
Biliyorum babasızlık nasıl bişey
Annemle babam ayrıyken yaşadığı halde ölü gibiydi hiçbi faydası yoktu
3 senedir kendine geldi
Tam bize babalık yapmaya başladığı zamanda bu olmamalı
Babam kaç senenin acısını yeni yeni çıkartıyordu bizimle ilgilenerek
Affediyorduk

Dedemi kaybettiğimizde gördükki çoktan affetmişiz..
Çok korkuyorum.. Sana 2. kere gelip yazıyorum ama nolur affet kimselere içimi dökemiyorum mafoldumben
Herkes sen güçlüsün gülçin neler atlattın bunuda atlatırsın yıkılma ailenin yanında ol diyor.
En kötüsüde ne biliyomusun?
11 Yaşındaki minik kardeşimin gelip gözlerin neden kıpkırmızı ellerini niye sıkıyosun abla
Annemle babam nereye gittiler diye sorduğunda susup kalmak..
Ona dahada bi içten sarılmak.. Sarılmak ve hıçkırıklara boğulmak
mafoldumben

canım çok sıkkın
bu kadından iyice soğumaya başladım ben
2 sene daha beraberiz ne yazkki..
ama bana değer verdiği kadar görür en fazla..
nabza göre şerbet,bizde böyle

otobüsler minübüsler haremlik selamlık yapılsın günlükk... yok ya dün sadece bir gün işe otobüsle gitmek zorunda kaldıkk aman allahım nerdeyse işyerine gelmeden atıcaktım kendimii... önde resmennn öküzün önde gideni iki adam oturuyordurmadan arkasına dönmeler.. biz arkasında oturuyorduk ablamla resmen kesiyorlar.. aslında severim çıngar çıkarmayıda dün basiretimmi tutulda sabah mahmurluğumu desem bişey diyemedim o salağa..yoksa bilirdim ben yapıcağımııalsanaalsanasmile fatihte laf attı diye adam dövmüşlüğüm var :eek:klava: ya arkaya dönmelerini bırak birde durakta otobüs bekleyen kızları birbirlerini dürtüp birbirlerine gösteriyorlar.. tabi biri gördü diğeri kaçırmasın tövbe tövbee... valla sinir oldum.. bir ara haberlere çıkmıştı bir şehirde haremlik selamlık uygulaması varmışş... ohh ne güzell miss gibi erkekler bir tarafta bayanlar bir tarafta.. hatta araya panelde koysunlarkii böyle öküzler bakışlarıyla insanları rahatsız etmesinn... birde bu duruma karşı çıkanlar oluyordu yok burası iranmıymış vs vs eminim o diyenlerin hiç biri bir günden bir güne şurdan şuraya otobüsle gitmemiştir... heleki istanbul gibi kalabalık bir şehirde hiç gitmemişlerdir... böyle işte inanılmaz sinirlendim dünn... allah otobüsle minübüsle işe gidip gelene yardım etsinn.. sabah akşam mesai saatlerinde vay bayanların haline.. yani düşün bu ufacık bir göz olayı bile beni rahatsız ettii ama daha nelerini yaşayanlar var.. zor günlüküm bayan olmak bayan olarak çalışmak ama ekmek parası napalımmsempatiksalakcinni neyse tatlım sen dert dinle dur bende bir forumu turlayam

Bende ilk kez yazıyorum sana günlük.bugün çok sıkıcı geçti.Artık işten çıkıp eve gitmek istiyorum yaa.Ama daha yarım saat var.Puff.Oğlumunda artık huysuzluk yapmasını istemiyorum.Niye böyle yaa.Çocuk sırf sinir.Allahım bana sabır ver yarabbim.Akşam kapılara tekmeledi resmen sudan sebeplerden :KK43:

merhaba günlükcük
bugün sabah kabus gibi uyandık ,sabah sabah misafirlik mi olur yaa :kızgın:
başım çatlıyor ,hep ani uyandığım zamanlar böle oluyo
nasıl yağmur başladı şimdi sanki sonbaharı özlemişim
havanın boğukluğu içimi sıktı ama yağmur da süper :kahve:

gunlukcan merhaba
bugun ıyıkı eve geldım cok yorgundum
bugun yatıp uyumalıyım bı gusel
ınsanın canı eve gelmeyı ıstıyor artık anladım bunu ya ben gecen sene nasıl heryerı tavaf edıyormusum hıc mı yorulmuomusum acaba ne yedırıp ne ıcırıyorlarmıs bana:KK70:

Günnük !

Ehliyetimi tebrik eden reple-msjla herkese çok çok teşekkürediyorum a.s.
Allah hepimize kazasız belasız yolculuklar nasip etsin ...:Saruboceq:

Haydin hayırlı iftarlar ....cokacimcoook

2 gündür 5-6 saatlik uykuyla durduğum için öğlene doğru şarjım bitti.
Attım kendimi yatağa. Çok şükür nefis bir uyku çektim.
Ezandan birkaç dakika önce uyandım. :)
Veeee nihayet mükemmel bir sonbahar havasına açtım gözlerimi. :teytey:
Sabah yanıyorduk, saatler sonraki duruma bak.
Ankaramın dengesiz havası her daim şaşırtır beni böyle. :KK1:
Yağmuru gökten boşaldığı anda görememiş olsam da yerdeki ıslaklığı bilemek yetiyor bana.
Bir de o güzel rüzgar yok mu... Immmmm... boshayallersmile

Dün birkaç gündür düşündüğüm şeyi arkadaşımın sevgilisi sayesinde harekete geçirdim.
2 yıldır kullandığım msn adresimi değiştirdim. 2 tane uğursuz fransızca kelimeden oluşan
bir adresim vardı. Hangi akla hizmet öyle sözcükler kullandım bilmiyorum.
Acıların kadını rolünün hakkını tam anlamıyla verebilmek için mi?
Ne büyük saçmalık. Kızdım kendime.
Kelimeler gerçekten büyülüdür. 2 yıldır şanssızlık peşimi bırakmıyordu zaten.
Hele ki aşkta...CADIARZU
Arkadaşımın sevdiceği de 'E senin ruhuna işlemiştir şimdi bu, ondan böylesin demek.
Önce bunu değiştirmen lazım.'dedi. Hemen harekete geçtim.
Çok güzel iki kelime seçip adresimi oluşturdum. buyrunnnnnnnnn
Güzel ve önemli bir adım oldu bu.

Görüşürüz bebek.

opuyorumnanaktan

merhaba günlük
ne oldu bana bilmiyorum gene çöküşlerdeyim mafoldumben
yapamıyorum onu düşünmeden bi sn bile geçiremiyorum
durup durup hayaller kuruyorum, sanki hiç bitmemiş gibi geliyor
ben rüyadan uyanamadımmı hala acaba
olanları kabullenmeliyim, artık kafamı toplamalıyım etrafıma bakmalıyım
ama yapamıyorum , geçmiyor bu sancı mafoldumben
seni özlemekten sevmekten sıkıldım
rüyalarımdan sıkıldım mafoldumben
lütfen allahım sen bana yardım et, geçsin artık bitireyim bende içimde :Saruboceq:

Sen yoksun ya ben ağlarım, ağlayacağım ta ki sen gelene kadar. Sen de gelmeyeceksin. Bekleyeceğim, hayal edeceğim, durup bakacağım, sen yoksun yine, yine ben ağlayacağım. Ağlarım ağlarım susarım. Sen gelince ben yine gülümserim yüzüne. Kalbim çok kırılmıştır, aldrmam kırgınlığıma. Daha göreceğim çok üzüntü var hayatta. Ben ne zaman yeni bir sayfa açmaya çalışsam, üzüntüler beni gene gelip bulacak. Bulsunlar. Kaç yıl, kaç saat, kaç ay, kaç dakika daha sürecek bu böyle. Ölene kadar.... Ölüm ne zaman bilmem, belki yakın, belki de uzak... Ama sadece ölene kadar. Ölümden sonra meçhul...

Yok günlük yookk...
Ben kendimi kandırıyorum.
Hala salak gibi onun beni düşünebilme ihtimali üzerinde duruyorum.
Biraraya gelemicez biz, ona hiçbir zaman dokunamıcam ben. :'(
14. ay bitecek ayın 5inde. Hala aklımda 'o' var.
Hala bir ufacık umudum vardı. Keşke bitse bu ümit, yok olsa.
Bundan emin olsam kurtulmam daha rahat olacak.
Ama bitemiyor o ümit. Lanet olsun o ümide. :'(
Bu öyle büyük bir ıstırap ki yüzün ne kadar gülse de için hep kan ağlıyor.
Hep derim ki birine edilebilecek en büyük beddua bu acıyı yaşamasını dilemek olur.
Sürünüyorum günlük, ölüyorum.
Bir şekilde bastırıyorum, eğleniyorum da, gülüyorum da, başka erkeklere de ilgi duyabiliyorum ama olmuyor...
O yer dolmuyor. :'(
Artık çok daha sakin olsam da şu anda göz yaşlarımın dökülmesine engel olamıyorum.
Herkes bu yarayı kapattığımı sanıyor. Kapanmadı. Kapanmıyor... :'(
Kapandığını sanıp, unuttum desem de saklı o biryerlerde. :'(
Neyse toparlanayım ben. Annem odaya dalıp da ağladığımı farketsin istemiyorum.

:KK43:

günlük ya sevgililerine 'aşk' diye hitap eden kızları görünce tüylerim diken diken oluyo resmen
kimse yanlış anlamsın tabi herkesin kendi tercihidir
ama hiç hoşlanmıyorum o hitap şeklinden çok yapay geliyo bana
aşkım de dimi..daha samimi..

yasakkelimeyasakkelimeGünnük Şok oldum Az önce flaşh tv'de haberlerde sipiker şöyle söyledi
"muğla marmariste 33 yaşında bi adam keçiye tecavüz ederken suçüstü yakalanmış, mağdur keçiyi gözü bantlı gözterdiler keçinin sahibi şikayetçi adamdan" Hey allahım yaa ne günlere kaldık gülermisin ağlarmısın !! :1shok: Bukadarmı abaza kaldın be adam.. adamda demeye bin şahit ister gerçiiifisfisfis ayyy gece gece şok oldum midem kalktı yaa yuh artık yaa edep ar kalmamış vallahi insanlarda !!:kızgın::kızgın:

:mymeka::mymeka::mymeka:

günlük yarın bana ciciler almaya gidiyoruz. evet bayramlıklarımız alınıcak. Allahım işlerimizi rast getirsin inşallah:Saruboceq: bu bayramda aşkım yanımda. :lepi:
biz hala eski geleneklere göre devam ediyoruz bu işlerde. bayramlık almaya bile ailece çıkıyoruz.
bazen sıkılıyorum bu durumdan ama keyiflide oluyo fikir verenler olunca. hele ki büyük görümcemle zevklerimiz çok uyuyo sadece o gelse ne güzel olur. :KK1:şaka şakaaa benimle gezmek isteyen herkes gelebilir. söylemesi ayıptır ben çok zor beğenirim. e benimlede gezmek bildiğin işkence vallahii.kaydirigubbakcemile3
neyse günlük ben kaçar yarın çok erken kalkıcam daha sahur yapıcaz hadi byy
opuyorumnanaktan

çekilişte kim çıktı bana belli oldu hihoyyyt
yarın hediye bakmaya koyuliyim en hızlısından :hulya: ilk çekilişte taa bursaya göndermiştim
agrım da var mirmirmirmir ben yatıyorum günnük..

Seninle İlk Tanıştığımızda Sevgilim Askerdeydi
Yakın Bi Arkadaşım İyi Bir Site Gir Kafanı Dağıtırsın Demişti..
İçimden Sanal Sonuçta Ne Olabilirki Dedim Güldüm Geçtim..
Aradan 3 Sene Geçti.. Benim En Yakın Dostlarım Burası Sayesinde Oldu!
Dün Dahada İyi Anladım Bizim Ne Kadar Büyük Bi Aile Olduğumuzu..
Tel.den,Rep Ve Özel Msj Yoluyla Acımı Acısı Bilen Dua Eden Herkes İçin Tşk Ederim
O Güzel Yürekleriniz Asla Kırılmasın Allah ım Tüm Güzellikleri Sizinle Yaşatsın :Saruboceq:
Son 1 Aydır Hiçte İyi Günler Geçirmiyorum.. Ama Atlatacağıma Eminim Çünkü Dostlarım Var..
Dün Hıçkırıklara Boğulduğum An Sıcacık Sesiyle O Kadar İyi Geldiler Ki Yüreğime..
Can Dostum Onlar Benim.. Gamze'm.. Esmer_Şekerim Şeniz
Ve Rep Ve Özel Msjla Yanımda Olan Diğer Dostlarım

aLLeGRia
dasilvadido
HayyaL
reyyan_06
Tuu_ba
cinsilatif
Pati
__TanRIcA__
Saruboceq
Deryacık
Cimcime eses
Tryamour

Hepinizi Tek Tek Sevgiyle Öpüyorum :1rolleyes:
Babamın tahlilleri iyi değil ama kötüde değil.. 13 Eylül e gün vermiş dr ozamana kadar ilaç tedavisi..
Rabbim herşeyin en iyisini bilir ona sorgu sorulmaz.. Elimden gelen tek şey dua etmek.. :Saruboceq:

X