Popüler Konu Sevgili günlük...

slm günnüküm cnm sıkılıyoo bugün uyumak istiorum ramazan ayı boyunca hep uykusuz kaldımmm
çalışmak istemiorum eve gidip tocoşla yatmak istiyorum keşke tatilimiz bol bol olsa ne güzel olurdu
2 tane arkadaşım doğum yaptı biri ankarada maille gördüm resimlerini pamuk prens o çok tatlı biride annemin alt komşusu Allah ım minnacıklar yaa insan kucağına almaya kıyamıyor böle görünce heves edioyrum ama bikaç ay daha beklioruz bakalım2 senemiz dolsunda eee bişey kalmadı zaten guclubacismile şimdilik aklıma gelenler bu kadfar günnüküm ramazanda fazla hasta yok kitap okuorum bol bol daha çok uykum geliyorr aklinialirimsmile

Selam günlük, dairediyim ama iş yok :)) Ne güzel :))
Ama işin az olmasında nefret ederimde şuanda durum farklı.
Biliyosun tayin vermiyolar o yüzden yendien memur olmam şart koçişin yanında.
O yüzden işte şimdi ders çalışmaya başlıyorum.
1. soru koçiş için,
2. soru koçiş için, 3. 4. 5. .... hepsi koçiş için.
Bekle süpermenim geleceğim yanına.
Kurban olsun be kpss sana :)))

Ya günlük ben bişey farkettimde :)
galiba kpss kpss diye diye ben sıyırcam ya.
Allahım inş hüsran olmaz 27 eylül ....
27 eylül dedimde, nefretimi hatırladım.
Bana 4 yıl eziyet eden acı çektiren şahsiyetsiz varlığın d.günü.
Ama olsun iyiki onu tanımışım.
Yoksa koçişkomun kıymetini bilemezdim ki ...

benim havalar geldi...
kimi insan bunalır böyle havadan, kimisi benim gibi huzur dolar..gerçi sabah baya bi serindi ama, inan ki üşümeyi bile özlemişim günnüküm..
bugün bu işyerindeki 2,5 yıllık geçmişimde ilk defa hata yaptım çok helecanlıyım:roflol: nan hakkaten bekliyom bööle napçaklar diye...gerçi naparlarsa yapsınlar, sonuçta hata benim, haksızlık yapılmadığı sürece tuhaf triplere giren insanlardan da değilim..artık menüde ne varsa alıciiz günnük dert edemem şimdi onu...:umursamaz:
anam sabaha karşı yine bol ekşınlı rüyalar görüyodum yaaa kesin totom açık kalıyo benim...kocem rakip takım taraftarlarını kızdırıp kavga çıkartıyodu laa...biraz dayak yedi ama dövdü etti adamları sonra aslan koceguclubacismile
ayh günnük şimdilik benden bu kadarus görüşmek üzere şen kal esen kalzemuszemus

Gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun olsun
Seni çok seviyorum mutsuzum
Her şeyim bana inat
Görmüyor yüzüm rahat
Çok özlüyorum huzursuzum
Ben sana dayanamam, ayrımı? hiç duramam
Gözlerinde gece olmuyor
Güneşi perdeliyor bakışın
Hem sana ihtiyacım var hem de bana delice
Al beni bırakma hiçbir an bile kendime
Aşkın benden de öte bir yere gidemem ki
Sen benim kalbimsin ya
Alma yaşayamam ki
O kollarda bulamazsın gerçek aşkı
Yangınlarda sönemezsin benden ayrı.
Sen kovsanda yine aynıyım aşığınım

seviyorum yıldız tilbenin şarkılarını ben ya günnük :)
birde sezen aksu ,kazım koyuncu :)

Son düzenleme:
Zamanı, yaralarla ölçen kadın
Geçmişiyle kavgalı
Gündüz isyankar
Geceleri Tanrı’ya sığınan kız çocuğu
Kırdığı kalpleri dizmiş ipe
Gene en büyük zararı kendine

En sevdiği ses, çocuk sesi
Güneşli, billur, neşeli
Oysa, yıllar var ki kendi
Anne olmayı istememiş
Çekip gidebilmek için bir gün
Geride ekmek kırıntıları bırakarak
Kuşlar yesin diye ayak izlerini
Kalmasın ne bir sızı ne kalp yarası

sevgili günlük bu gün çok mutsuuzum sözlümü hala unutamıyorum onu cok seviyorum ama biliyorum ki imkansı peşindeyim....

Günaydın günlüüükk...
Dakka 1, gol 1, daha eylülün 1'i ve soğuklar geldi :))
Anacım bugün üşüyorum bee, benki çok üşüyen biri olarak bile havalar soğudu diye seviniyorum kıs...
Ay günlük bu Ramazan çok güzel geçiyor, Rabbim bozmasın.
Hiçbir günüm bilem boş geçmiyor, akşam bir Üsküdar sefası yaptık, boğazın ışıklarına karşı ooh değmeyin keyfime.
Seneye İstanbul'da olmayacağım için bu kadar güzel ve dolu geçiyo galiba, hı ne dersin?
Ayy günlükcan seneye bu zamanlar kimbilir nerelerde olucam, sefdiğim yanımda olacak, akşam yine bi dolu hayal kurduk :))
Bayılıyorum onunla hayallerimizi konuşmaya, yine de Rabbim bozmasın diyorum.
Şu düğünü hayırlısıyla sıkıntısız atlatmak istiyorum, buradakileri okudukça içim sıkılıyo, hep maddiyat ön planda tutuluyo, gençler çok yıpratılıyor, ah bu aileler :eek:klava:
Rabbim şu mübarek günde dualarımı kabul etsin ve tüm sevenleri hayırlısıyla kavuştursun

sevgili günlük :) ay ben ilk defa yazıcam buraya:) neyse bu sabah üşeyerek kalktım zor uyandım ama içimde garip bir huzur var nedenini bilmiyorum aslında bu aralar hiç bir şeyim yolunda gitmemesine rağmen nedir bu durum bilemiyorum

hello good morning günnük sempatiksalakcinni

gezdim dolaştım geldim işteolumunekankayizsmile
saolsun kazenle curly beni parise datüle saldı
güzel cicişler ve güzel kürkler aldım kendüme:1ninca:

midem berbat...kafam zooommmm
öyle işteeee
30 agustos dogum günümdü
gece yarısı başlandı kutlanmalarım. uzun yıllar önce biri vardı hayatım da
o bile kutladı (bi yerde bana mesaj atmıştı)
tek kelime yazmadım... ne cüretle bana gönderdi mesaj onu anlamaya calışır gibi yaptım.
evlenmiş cocugu olmuş benim dostlugumu kazanmak istiyormuş
bu lafına arkama yaslanıp öyle katıla katıla güldümki sorma gitsinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yaşlandım len günlük 23 oldum 1 yaşımı daha arkama bıraktım iyisiyle kötüsüyle
nice uzun güzel yıllar armagan ediyorum kendimezemuszemusbayanssulusmilebayanssulusmile

bayramın 2. günü abbas ordu yolcusu gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
16 saat yol cekicez :kızgın::kızgın::kızgın:
10 gün ordudayım fink atıcam boıl bol
o bar snein şoo gece kulubu benim fink atcemmmm-tatlicadiarzu-
yalandan kim ölmüş dimi :smiley-cool:
gelirken ucakla gelcem ucak biletinide aldım şakkıdışakkıdışakkıdı
siftah yapem bakalım nasıl olcekkkk sempatiksalakcinni

ordudan ne istiyon günnük söle getirim -tatlicadiarzu-

herkese selammm ben geldim acılınnn:icecream::kahve:

selam günnüş
az önce iş ile ilgili bi hata yaptım ki sorma gitsin.kafamçokkarıştı
muhasebenin numarasını istedi, yanlış numara vermişimsempatiksalakcinni napim aklımda öyle kalmış. :hulya: geri arasa bari kadın ya, özür dilemek istiyorum:1ninca:

gemilerde talim vaaaar kaydirigubbakcemile2
bahriyeli yarim vaaaaaaaaaaarr bayanssulusmile
o da gitti sefereeeeeeeeeeeeeeee eyvahedigeldismile
ne talihsiz başım var sempatiksalakcinni

cok seviyorum. :eek: .öyle böyle değil..Şeniz hiç olmadıgım kadar aşığım..bayanssulusmile
o da beni seviyooooo hihoyyyt biliyorum hissediyorum yaşıyorummopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tek kötü yanı o İstanbul da ben Ankara da..mafoldumben çarsamba dönüyorum Ankara ya mafoldumben Dönmek istemiyorum :eek:lmaz:
İlk defa ayrı şehirden bi sevgilim oldu :sm_confused: Nasıl bir duygudur napılır ne edilir nasıl katlanılır hiç bilmiyorum senağlama Tek dileğim ayırma bizi Rabbim.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Hakkımızda hayırlısı...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sevgili günlük,çok mutsuzum.küçük kızım ablasına 'seni hiç sevmiyorum,senden nefret ediyorum ,benimle artık hiç konuşma 'diye mesaj çekmiş.bekar ikisi de aynı evdeler ben eşimle yazlıktayım ve küsler.benim aileme yakışmıyor günlükcüm.offfffffff çok sıkılyorum.

bu sabah yağmur var Bursa'da....
bitanemle yürüsemya bu yağmur altında...

eylül... bu ay aşkımın doğum günü var ve aynı gün beni aşkıma vermelerinin 1.yılı doluyo.. 27sinde de nişanımızın 1.yılı..:asigim: ve bu ayı çok seviyoruz.. kızımız olursa ela ve eylül olcak inşallah isimleri..

Allah'ım ne olur hava 14 gün boyunca böyle olsun çok seviyorum sonbaharı..üşümek istiyorum.. beni aşkım sarıp sarmalasın olur mu?:asigim:

MEHTAP 2 ..

günlük okuduğum kadarıyla her yerde hava serin ve yağmurlu ama burda hala sıcak ve güneşli benim en sevdiğim havalar yani
her şeyi oluruna bıraktım biraz daha rahatım

sıkıldım burdannn çalışmak bana göre değil sanki :çok üzgünüm: neyseki erken çıkcam bugün

Eylül, Ekim, Kasım... Mükemmel üçleme...
İyi de neden herkescikler üşürken ben sıcak yüzünden uyuyamaz haldeyim.
Ankara yanıyor hala. Ve çok sıkıldım ben bu sıcaklardan.
Dün, çakan şimşek seslerini duydum sadece... En ufak bir su damlası düşmedi buralara.
Bir ara ne güzel 'tamam artık sıcaklar bitti' diye düşünürken şu andaki duruma inanamıyorum.
Çok boğucu, çoooooooookkkkk sıcak... Pfffffffff!!! :KK43:

Bendim dimi babamdan kurtulmak isteyen
Bendim dimi hepsinden dert yanan
Bendim dimi yorulan
Bendim nefret eden
Yaptıklarını sindiremeyen
Neden şimdide ağlayan benim
Dua eden kötü bişey olmasın diye?!!

Günlük Can İyi Gelmedi Eylül Bana..
Sabah Dr a Gittiler Annemle Babam.. Babamda Bi Süredir Kaşıntılar Kabarmalar Vardı
Şekeri 210 Çıkmış :bbo:
Ciğerlerinden Birinde Yetmezlik Varmış Dr 2 de Tahlil Sonuçlarına Göre Söylecekmiş.. :1no2:
İçime Nasıl Kor Düştü.. Babam Sapasağlamdı Benim.. Ama Dedemi Kaybettikten Sonra Saldı Kendini :1no2:
Daha Babam Çok Genç Günlükcan.. Dr Anneme Dua Edin Sadece Yetmezlik Olsun Demiş mafoldumben
Morallerim Yerle Bir.. Herkesin Suratı Asık Birbirine Girecek Yer Arıyor..
49 Yaşında Daha.. Hiç Bir Çocuğunun Mürüvetini Göremediki :1no2:
Allah'ım Nolur Babama Bişey Olmasın.. Nolur!..

X