Popüler Konu Sevgili günlük...

ailemden ayrılcam günlük ama ilim yapmak için kötü bişey için değil.inşallah kötü insanlarla karşılaşmam.hiç ayrı kalmamıştım
sevgilim..seni nasıl bırakıcam (

günlük kanımca bugün oruç beni çok zorlayacak
neden mi çünkü sahura kalkamadık..daha doğrusu ezan okunuyodu kalktığımızda haliyle bişey yiyemedim accık su içip yattım gene..
Allahtan haftasonu ve evdeyim..dün çok yorulmuştum mesela o nedenle dün böyle bişey yaşasaydım nasıl dayanırdım bilemiyoree..
bu sabah uyandığımda tüm hücrelerimde onu hissettim..sanki yanıbaşımda bana sarılmış da uyuyomuş gibi geldi.
bu hissi özlemişim..onu da özlemişim ama yine de canım çok yanmadı
Allaha şükür kolay atlatıyorum galiba..27 gün oldu bugün.. neredeyse 1 ay..
neden diye sormaktan vazgeçtim artık..sadece merak ediyorum neler yaptığını
ve inanıyorum..gün gelecek (tabi uzun bi zaman geçmeli bunun için 1-2 yıl daha önce istemiyorum) çok düzgün biri çıkacak karşıma ayaklarımı yerden kesecek yine..ve bana hak ettiğim ilişkiyi yaşatacak..o zaman zaten evlenme yaşında olucam belki de çok aşık olup kısa sürede evlenicez..
eskiden bunları düşünmek beni çok üzüyodu çok kızdırıyodu şimdi ise bi umut var içimde
gökhanla olmaz bundan sonra..zaten daha önce de ayrılık yaşadık barıştık..sonra sık sık küçük ayrılıklar yaşadık noldu yine aynı devam etti herşey
onu çok sevdim ben..hala da seviyorum ama artık mantığım duygularımın önüne geçebildi sanırım
zaten olamsı gereken buydu..bu zamana kadar sürekli duygularımla hareket etmemiş olsaydım belki bu kadar uzamayacaktı bu kadar yıpranmayacaktım..
ama onun çok pişman olmasını hala çok istiyorum..neyse..
2 tane çok iyi arkadaş kazandım..dün çok eğlendik..ramazan bitsin staj eğitimlere gittiğimiz zamanlar çıkışta yemek de yicez gezicez de
umarım arkadaşlığımız daimi olur ki 1 sene boyunca hep beraber olucaz zati..2si de çok iyi kızlar
dün savcılık kalemine ayıp ettiydim ya o nedenle salı gidip telafi edeyim :) ah şu merhamet duygum olmasa..olmasa ben ben olmam zaten..
haydin görüşürükk

Heyt günnüş
kocikle dışarı çıkıyoruz bil bakalım nereyeeeeeeboshayallersmile
araba bakmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance:
Baka baka bi hal olduk dimigamyoncuiremsu
İflah olmaz bir yolda ilerliyorum ben rüyalarımda marka model anlatır oldumlaelaelaelaelae
Birde okuduğum kitabın kahramanlarıyla pc oyunu oynuyorum sırnaşık şey
Bakmak bile iyi geliyor
Ben o kadar kararsızım ki ne istediğime eşim benden kararsız:roflol:
İftarı dışarda yapıcasss deniz kenarı istiyoruz inş.
Özledik denizi yahu
Bu arada taksimide özledik birde taksim yaparız belki akşam
Alış-veriş yapmak istiyoruuuuummmmm birde

Ayyy ben birde ne kadar çok istemişim
Dur desin biri bana
Neyse kaçtı ben kocikŞeniz hazırlandı bilegamyoncuiremsu

Bana süprizi varmış söylemiyooooooooooboshayallersmile

Yau benim rastladığım erkeklerin hepsi neden bu kadar aptal!
Bıktım artık. Ne sanıyor bunlar kendilerini??
Benim ruhum, duygularım yok mu?
Neden hep bedensel isteklerle karşımdalar?
Yok mu beni yürekten sevebilecek biri?
İğreniyorum hepsinden.
En yürekten sevdiğini düşündüğüm kişinin bile dediği lafları bir duysan... mafoldumben

slm günlükcüğüm hihoyyyt
bugün sabah bi uyandım alnımda bi ağrı var
orada bi kalp atıyo resmen öyle birşey
allahım böyle bir sivilce olamaz yaa delikafadulden
nohut kadar var herhalde kaydirigubbakcemile3

Sonunda Olan Oldu.. Üçü Olmasada İkisi Girdi Birbirine mirmirmirmir
Büyük İhtimal Ben Bi Süre Onlarla Karşılaşmamak Adına Kendimi Eve Kapıtıcam :1ninca:
Allah Sizi Bildiği Gibi Yapsın İstemiyorum Dedikçe Sülük Gibi Yapıştınız kötükedihüso
2 Haftadır Hayatımı Mahvettiniz.. Sevgilim Yok Ama Böyle Mutluyum Bırakın Ya kötükedihüso
En Ufak Bi Erkek Facede Bişey Yazsa Bile İkiside Ona Karşı Hindi Gibi Kabarıyo benneyaptımki
Güya Dayılık Yaparak Gözüme Girecekler Haspalar Çok üzgünüm çoook
Yaşınız Kaç 18 mi Sizin.. Ya Ben Liseli Genç Kızmıyım Bunlara Tav Olacak şakkıdı
En Sonunda Terk-i Diyar Ettirecekler Bana Memleketi
Neyse Gideyimde Yemek Yapıp Kafamı Dağıtayım Gıcık Ettiler Yaa :1closedeyes:

Ben gideyim günlük.
Annem mantı hamurunu açıyor şimdi.
Kapatma işlemine geçince ona yardım etmeliyim.
Hiç bıkmıyorum ben mantıdan. Her gün verseler yerim valla.
Annemin mantısını hiçbir şeye değişmesem de hazırını da seve seve yiyorum.
Hadi görüşürüz...

selaam
nbr gunluk bugun kendımı pek mutsuz hıssedıorum nedensee.
yaa ben bıray bırlıktelıgımıze okadar alısmısım kı sımdıde o gunlerı arıorum zannımca.
kız gunluk tam bı ay boyunca bırlıkteydık dusunsene suan yıne sık sık gorusuoruz tabıkı
ama ew gıbı olmuo malesef.sabah kursa gıttık ayy kokusunu bı ozlemısım kı ıcıme cektım bole oda cok ozlemıs dk bası opuo dedım yawas orucu bozcan:umursamaz:
kıyamam kız ona benı okadar dusunuo kı orucuz olesıne laf arasında suda olsa yesem desemde aksam gorustugumuzde alıo yada ne bılım bulmus oluo.gecenlerde bı cıkolata war turkıyede yok yurtdısından gelıo askım ayy ne guzel olurdu olsada yesem dedım bugun sabah elındeydı benı mutlu etmek ıcın herseyı yapıo cewremdekıler pek olumlu bakmasada ben bu adamdan daha nasıl kopım kı yaa.hem gunluk ole 3 5 aylık yada 1 2 yıllık ılıskı deıl bızımkısı 5,5 yıl oldu artık herseyımızı cozduk benım bı bakısımdan ne demek ıstedıgımı anlıo yada ben bı sozunden cıkarımlar yapabılıorum.
baska bırını asla dusunemem allahım yınede hayırlısını wersın tabıkı.umarım hep bole olurr.
dun teyzesıne yemege gıttıler askım hangımız daha guzel yemek yapıo dıorum tabıkı sen askım kebabın harıkaydı dıoo.ayyy ne guzel yemekler hazırlamıstım askıma masa duzenımde harıkaydı laf aramızdaananiknaniksımdı nerdeee ancak dısarda yıebılıoz kendı ellerımle hazırlayamıorum:sm_confused:

ıs ortamına gelınce kendımı hıc oraya aıt hıssetmıorum bı ole bı bole dawranıolar ılk baslardakı depresıf hallerım yok ama ole aman aman bı heweste yok anlıcagın.yoruluorum.
bazılarını sewıorum bazılarının o sahte sımalarına delırıorum ama bıse dıemıorum bana gore.tabı onlar dıl papuc gıbı dıolar benım ıcın.kımse kusura bakmasın gunluk stajerım dıye herseye eyw cekemem:1closedeyes:bıde ılk kez calısıorum ben hayatımda allahım ılk hafta kabus gıbıydı ıkıncı gunumde dayanamıorum dıye aglamıstım askımın kucagına yatıp kıyamam yaa oda askım bak calısmazsın okulun bıtınce ıhtıyacımız olmaz dıye tesellı edıp durdu tabıkı onaylamadım hıı bıde hepsı canım sunu yap bunu getır demıolarmı delırıorum su canım lafı ayyy duymak ıstemıorum yaa neysee sekerım uzun zamandan berı bole dertlesemıoduk cenem acıldı yıne dımı
gorusmek uzereee............

Melankoliğim bu akşam günnük ..
Olmuyo bu aşk
Neresinden tutarsam elimde kalıyo
Neden inatla devam ediyorum
Yoruluyorum, sıkılıyorum,daralıyorum
Çok mutluda oluyorum
Bir iş bulsamda mekan değişsem
Tedbili mekanda feraglık vardır ..
Yeni işime sarılsam ..
Sınavım olumlu açıklansa
O'ndan kurtulsam ..
Günnük okan y.dışına çıkmamış İzmirdeymiş hala ..
Beni hiç sevmeyen ona ben zamanında nası gözüm kapalı aşık olmuştum.
Karışığım karma karışık..
Düzelir inşallah herşey..

kirginim gunlugum..
bu kadar iste baska bi lafim yok, kirginim hepsi bu.. ve artik alttan alamayacagim malesef..

Allahim karsima insan gibi insan ciksin bi kere de..

Bu gece dualarımı bir kağıda yazıp her gün o kağıdın yardımıyla dile getireceğim onları.
Birdenbire başlayınca aklıma gelmiyor. Cümleleri toparlayamıyorum. :)

Aloooooo naber nan gunluk Şeniz Nassin bakim lülülülülülü
Eltim ve cocuklari turkiyeden geldiler niyahet :bbo: tam 7 hafta gitmislerdi :1ninca:
Bugun onlari gormeye gittim bana birsuru hediye getirmisdelikafadulden canim eltim Şeniz
Allah ondan razi olsun :asigim:
Bi esarp getirmiski hic sorma acayip guzel ya cok begendim a.s.
Ama en onemlisi onlarin sag saglim gelmesiydi :1hug:
Cok ozlemisim yaa canlarimi opuyorumnanaktan
Neysem gunluk ben dondurmami yiyim bi guzel sana kolay gelsin :icecream:

Günlük şu an ne istiyorum biliyor musun ? İçi buzla doldurulmuş bir küvette duş almayı :içelim: inan hava sıcak olduğu için değil kışında böyleyim ben:sm_confused: neyse hadi ben kaçtım duş alayım sonrasında yapmam gerekenler var

ii akşamlar günlükcan..eşim bgn endoskopiye girdi..
sonuçlar temiz çok şükür bişicik çıkmadı..
şuan okadar mutluki ve mutluyumki hamd olsun..
o kafasında büyüttüğü hastalıkların hiçbiri yok hamd olsun...

üüffff be günlük bide bende herşey yolunda gitse nolurdu..
hamile kalmayı ne çok istiyorum hiç bilemezsn günlük yaaaa..
eşimi baba yapmayı ne çok istiyorum...
oofffff offffffffffffff....

artık ığdırdayız buralar güzel serin doğruyu söylemek gerekirse uzakta olmayı sevdim .. antalyadan uzakta olmak iyi geldi önce biraz buruk biraz tuhaf duygular vardı ama sanırım uzaklık aradığım şeymiş

Selamss günnüşş

Bitmedi yaa..Ramazan bitecek nerdeyse..
Bugün aşkitoyla taximdeydik yeni aldığım ayakabının gazabına uğradımm önü açık ayakkabı bi daha almıycemm.:1no2:
Aşkitoyla vakit su gibi ya eve geeelesim yok iftar vaktii geldim eve bi sürü fırça yedim ama değerdi..
Yarında bi arıza çıkmazsa sinemaya gitcez bu bütün artistlerin toplandığı bi film varya (cehennem melekleriymiş) pek sevmem action lı filmleri ama aşkım benm için katlanıoo romantiklere bende onun için katleneceğim..
Arabamızı alana dek böyle avm lerde sürünceğiz..
Haftayada Bayram alışverişi yapceğiz..
Hadi öptüm senii see you..

canım günlük
bugün kötü bir gündü yaa kötü bir rüyayla uyandım aksiydim biraz doğru düzgün iftar yemeği bile yapamadık koçişle aklımıza bişey gelmedi yarına arkadaşları iftara çağırayım dedim türlü mazeretlerle geri çevrildim. anladım bugün güzel bir gün değil oturdum revani yaptım az önce kabarmasını bekliyorum inşallah şansım dönmüştür de kabarır şu kek..

Sevgili günlük:) buraya ilk defa yazıyorum bu arada...neyse çok mutsuzum bugünlerde hergün evdeyim canım sıkılıyo ama yinede dışarı çıkmak angarya gibi içimden hiç bisi yapmak gelmiyor sürekli telden face ya da kk..halimden şikayet etmekte değil aslında benimkisi diyorum belki memnun olmadığım şu hayatı bile hayal eden binlerce insan var...olumlu taraflarıyla mutlu olmak belkide en güzeli ne istiyorum hayattan?evlilik mi hayir korkuyorum sorumluluktan iş mi? Kimseden laf işitecek gücüm yok peki evde oturmak mi hayir hayir hiç biri değil.. Mutlu olmak istiyorm bende ama kendimi bile çözemiyorum ki insanları çözmek ne haddime off çok karışık oldu ama duygularımı anlatmakta bi hayli zor neyse günlük ara sıra görüşürüz ins:) sağlıcakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…