gutın morgın günnüküm hayırlı cumalar...zemuszemus
höööf dün ne oldu yine...sabahtan az işim vardı, nette dolaşıp vakit öldüreyim hemi de kafam dağılsın dedim...nan dedim şu emlak sitelerini gezeyim bakim bi, semtleri gezinirken hadi dedim bi de bakırköye bakayakannehir....ilanın fotosunu bi açtım ki; rahmetli babamın tesisatçı dükkanı...en son bıraktığım gibi duruyor...nan yapılır mı bu bana?:gitme:...o dükkanı satın alan kişi ya da kişiler...sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım...nan hadi dükkanı aldın, insan ismini değiştirir ( babalarımızın ismi aynı değildir heralde )...hadi ismi değiştirmedin, insan yazılarının biçimini değiştirir...hadi onu geç, vitrinin şeklini şemalini değiştirir dimi...niye herşey 20 sene önceki gibi durmak zorunda...ağlamıyım diye sıkınca kendimi; daha kötü ağladım...o kadar kötü oldum ki, ağladıkça kendi canım acıdı:gitme:...höfff günnük hiç dayanamıyorum böyle şeyleresenağlama
neyse bugünlük bu kadar hüzün aplalık yeter
bizim evin kapısında kilitte bi sorun var günnük..kilidin göbeğinden midir nedir, anahtar dönmüyo arkadaşş...kocem erkeg olmanın verdiği enerjiylen çatırt diye açarken kapıyı, ben her akşam debeleniyom...debelenirken de düşünüyom mübarek Viyana kapılarını mı zorluyoz, alt tarafı evimize gireces...e adam da inat, değiştir diyom klidi değiştirmiyo-tatlicadiarzu-...oğlak burcu değil; oğlağın ta kendisi...ben de yakında yumurta takibine başlayacak bir şaşkın tavuk, diskoveri çenıl gibi yaşar gideriz artıkın...
ehhh günnük böyleyken böyle...inşallah bugünden bi izne çıkacam 31inde dönecem...beni merak eden soran olursa söylersin olur mu?
hadi si yukaydirigubbakcemile