Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş
sıpsıradan monmonoton birgündü işte yine :nazar:
sanki büyülendim
hayatım ne ii ne kötü
rölantide yaşıyorum

hoyffff gunlugum
icim bir daraliyor ki sorma.. canim cok skkn.. ben niye boyle mala bagladim ya bi kere agliyim canim skldi diye gozumden iki damla ciksin boyle bi bagriyim cagriyim tepki vereyim olana bitene.. yok ama kotu birsey olmasini o kadar cok bekledim ki oldu ya rahatladim resmen. oh kotu bisey oldu hayallerim yikildi rahatladim demi.. gelecek planlarim umutlarim bitti ya boyle robot gibiyim su ani yasiyorum ya sadece iyi demi..

Petek Dinçöz neden bu kadar güzel günlük yaaa????
Nedennnn???
Onca estetikten sonra oldu tamam da kadında malzeme var.
Ona bakarsan Hande Yener de estetikli ama hala çok tipsiz. sempatiksalakcinni
Karşıma geçsin, film niyetine izlerim. boshayallersmile
Ama şu son 3 yıldır göründüğü şekliyle seviyorum. Ondan önce değil.
Ondan daha çok beğendiğim başka biri daha yok. Hiçbir kadın onun kadar güzel olmaz benim gözümde.
Angelina'ya bin basar. sempatiksalakcinni
Bir kadında yüz güzelliği adına mükemmeliyeti her yönden yakalamış.
Tabi bu benim zevkim. boshayallersmile Güzel kadın yüzü onunki gibi olmalı.
Hele ki o dudaklar...
Lezbiyen değilim bu arada. sempatiksalakcinni

Petekkkkk... senağlama :asigim: :asigim:
Bakmaya doyamıyorum günlük. Doyamıyorum... Bebek gibi bebekk...
Allah nazarlardan korusun. :nazar:
Güzellik bol keseden ama içi boş. Salak bir kadın. O kısmı geçtim. sempatiksalakcinni

Birden yüz güzelliğine olan aşkımı dile getirmek geldi işte...
Ondan yazayım dedim. sempatiksalakcinni

bindimbi alamete gidiyorum..

napıyorum ne yapmalıyımhiç bir fikrim yok. :KK70: ben böyle değildim ya...kendimi 2008den beri tanıyamıyorum. değişimi mi heleki hiç beğenmiyorum.

ama toparlanacağım. hatta ve hatta adımlarımı dahi attım. ah bir de cesaretim olsa.. insan istediğiyle bişiler yaşamayı düşününce yanındakileri göremiyor. görse de canlarını çok yakıyor.

ben de aynen o durumdayım. :KK43: yapmamam lazım, korkak davranmanın da bir sınırı var ama olmuyor işte.. diğerine gösterdiğim cesareti buna gösteremiyorum. belki beni daha çok seviyor ama aklım hep eskide. atacağım ama. eninde sonunda atacağım.

beni sevmeyeni bekleyecek kadar salaklasmadım daha. aklımı basıma toplayacağım. bu da geçecek inanıyorum...

babamla 1 hafatdır küsümm:gitme:
amcamlada konuşmuyorum..günlük
kalbimi kırdıı çok..dahada zor düzelirr..
canımıı yakanınn canını yakarım acımammmsempatiksalakcinni

üstüne afiyet,başım çatlıyo günlükçümmirmirmirmiraspirin içtim,o kafam kadar olanlardan-tatlicadiarzu-boğazımdan geçerken hık diye kalıyorum:1shok:ama işe yarıyo allahtan:nazar:
yarın çok işim var,gözüm yemiyo dışarı çıkmayı..umarım yarına enerji depolarımmirmirmirmir
aşkitolar bizdeydi,az önce gittilerhihoyyytama tadım olmadığı için fazla enerjik değildim..kayın peder nazarmı değdi benim kızıma diyo:2:
benim herifte diyo benim nazarım deymiştir:mymeka:bi maşallah demez.gıcık...:dilcikar:
ben bi apranaxmı içsem napsambilmiyorumkismile
içiyim dimi:ecrin_bebek:hadi gittim o zaman:KK3:

sanırım ben çok agrasifle$tim :kedi:
niye böyle oldum bende bilmiyorumki..
8aydır hasrretin acısınıı herkesden çıkartıyorumbilmiyorumkismile

günlük bizim tain işi yattı torpil lazımmış oda biz de yok yine kaldık bu köydeee mafoldumben

Hiçbir şey değişmiycek düzelmiycek sanırım günlük... Ben yalnız kalmaya devam edicem.. Bi ömür böyle geçicek sanki...

İnsanlar bi şeyler için çaba sarfediyor, bense o kadar isteksizim ki.. her şeye dair...

Hiç iyi değilim ben... mafoldumben

Biz bu ramazanı evimizde beraber geçiricektik, önümüzdeki yıl umreye gidicektik... Hayallerden öteye geçemediler...

Ve ben artık kimsnin sevgisine inanmıyorum... Kimse beni sevmesin, beğenmesin... Biri iltifat etse tiksiniyorum...

Ben sadece ondan duymak istiyorum o güzel sözleri boshayallersmile

günlükçüğümmm bi insanın hayatında hep mi kötü şeler olur...annemle ve babamla konuşmuoruzz..çok kötü kavga ettik,,kaldıramıcağım şeler oldu çok üzgünümm..nişanlığım için modaevinden randevu almıştım bgn için.bu sinirle ona da gidemedim..sevgilimle zaten hiç konuşamıoruzz o da cabası..seneye evlenmeyi düşünüoruzz bu yüzden zonguldağa atanmam lazım..bu sene kadrolu okul öncesi öğretmeni zonguldağa sadece 1 tane alınıomuş o da ilçesinee...11 tane de sözleşmelii..sence ben seneye o 12 kişinin arasına girebilirmiyim günlük ne dersin?oofff ben ağlamyım da kim ağlasın günlükcüğümmm

ben geldimm günlükkk... bu akşam şirketin iftar yemeğindeydk... çok keyifliydiii.. acayip güldükkk. gülmekten çenem ağrıdı resmenn... sevdiceğimde yanımdaydıı... aynı şirkette çalışıyor olmanın faydalarııaklinialirimsmile ama şunu gördümki birkez daha bana çok gülmek yaramıyor mutlaka sonunda üzülüyorum... yemekten eve geldikk ve annemle atıştıkk:2: konu yine aynı ben onaylamıyorum aslada onaylamıycam sende boşuna uzatma ayrıl diyip durduu.. cevap versem biliyorumkiii uzuycak o yüzden sustum sadece:bbo: bu hafta zaten berbat geçtii.. birde üstüne bu akşamkii annemin parlamasıı kötü olduu... berbat geçmesinin nedenii ne zamandır beklediğimiz iş onaylanmamış ve işler yarın gerii gelicek günlük yaa 150.000 adet mall... sen yap artık hesabını ve bizim tüm planlarımız bu iş yüzünden erteleniyorr... ne güzel evi bakmıştıkk bu iş onaylanınca bankaya para yatar yatmaz alıyorduk evii... şimdii ne olduu yine beklicezzfisfisfis sabırr ya sabırrr... belkidee sınanıyoruzz günlükk türlü türlü engellerr çıkıyor çünkü karşımızaa...en büyüğüde annem tabii.. ya bazen inanılmaz karamsarlaşıyorumm.. böyle iki arada bir derede kalmak çok kötüü... ben ne kadar güvensemde sevgime sevgilime annemin tavrıyla bazen aceba diyorumm... elbet büyüklerin bi bildiği vardır.. ama her zaman hep en doğruyumu bilirler onlarda yanılmazmı yaa:nazar: yada bir tanısaa daha görmeden ali kıran baş kesennn... olmazda olmazzzzzzzzzzzz.......... böyle iştee dertliyim anlıycağınnn.... pazar günü eskiden bizim şirkette çalışan bi ablamız iftar yemeğine çağırdı... ama ben gitmek istemiyorumm.... çünkü bizle birlikte bi kaç kişi daha var çağırdığııı... ve sevdiceğimin haz etmediği insanlar... sen bilirsin git diyor ama biliyorumki gittiğimde yüzü düşçekkk... ve şunuda biliyorumkii o benim haz etmediğim insanlarla kesinlikle böyle bi yemeğe katılmazdıı...aslında yemeğe davetlilerin hepsi 5-6 yıllık arkadaşlarım.. ama sevmiyor hoşlanmıyor... ablama göre sevgilim yüzünden dostlarımı satıyorumm... ama öyle değil işteee... off arada kalmış durumdayım yaniii... ablamda davetlii ben gitçem diyorr... annemin yanındada söylendii sevgilisi istemiyor diye gitmicekmiş diye..annem zaten takık çocuğa birde bunu duydu gözler yuvasından fırladı tabii...bende istemiyorum gitmeyii... onsuz gezdiğimde yada o yanımda olmadığında zaten keyif alamıyorumkiii...pazar günüde ondan bir kavga çıkarr kesinn.. ablam gidelim dicek ben gitmeyelimmm... yada yarın daveti verenn ablayı arayıp durumu izah edeyim... o beni anlar zaten aramız samimiyetimiz çok iyi..çenem düştüü gördünmüüü nan günlükkkdelikafadulden tabe döktüm sana içimi rahatladımmşakkıdı .

günlük günlük günlük
yarın çok işim var..sabahtan teee akşama kadar
ordan oraya koştur dur..oruçlu oruçlu Allah yardım etsin inşallah
günlerin yoğun geçmesi iyi hoş aslında..dünkü mallığımın acısını bugün çıkardım baya çalıştım
yarın da savcılık stajım var..anladın sen onu :jeyyar: bugün de uğradım aslında imza atmak için ama bizim cool savcı yoktu odasında..kimbilir hangi garibimin hakkında iddianame hazırlıyordur..bi kere ben yanındayken katibe yazdırdı bi iddianame
adam gerçekten çok zeki günlük..ne güzel cümleler onlar..uzun uzun hiç teklemeden ezberlemiş gibi bi sürü şey yazdırdı
pehh benim de dilekçelerim güzeldir Allah için :dilcikar:
öyle işte kendimi oyalıyorum savcı mavcı..öyle büyük bi beğenim hoşlantım yok..
yarın gene tekirdaaaana gidicem staj eğitim var..gençler esprilier falan filan zaman geçecek yine
gökhanı çok fazla düşünmüyorum 2 gündür..daha iyiym yani..bu durum yoğunluğa göre değişiyo onu anladım
oturup düşünüp üzülmeye fazla fırsatım olmuyo..neyse..
hadi arrivederci canım

Sıkılıyorum günlük. Çok sıkılıyorum hem de. senağlama
Yarın arkadaşım Türkiye'ye dönüyor. :KK43: En azından bu güzel bir olay.
Diğer taraftan İstanbul'a davet ediliyorum. Bu da güzel bir olay.
Ne zaman giderim bilemiyorum. :KK43:
Daraldım. :KK43:((

bir günüm daha onsuz geçti günlük.
asker yolu beklemek ne kadar da zormuş meğer.
askerlik bir taraftan atanamamak bir yandan.
offf ne kadar bahtsızım yaaaa.
nerede hata yapıyorum bilemiyorum da.
bugün gönlümün birincisi 2 kere aradı asker ocağından.
öyle çok mutlu oldum ki anlatamam sana.
bu arada usta birliği Diyarbakır'a çıktı.
bana çok uzak üzüldüm o yüzden:KK43:
daha sonra yine görüşürüzzz
şimdilik benden bu kadar.

Bugün yine karamsarım günlük. Yataktan kalkmak istemedim vücudum kırgın ateşim vardı burnum da akıyordu hafif ama geçti, ateşim de düştü. Çok uyudum ama uykum var gidip biraz kitap okuyayım ardında hooop uyuyayımmirmirmirmir

gunlukcum
kac gundur o kadar uykusuzmusum kı bugunku uyudugum bıle yetmedı
ınsallah yarın ıyıce uyuyacagım
kac gundur acayıp yoruluyorum
hele dun ısyerınde baya ıs yaptım
obur haftalar ıcın rahat oldu

Sevgili gunluk; herkes ask mesk ile ugrasirken benim yasadiklarimi duysalar ne yaparlardi acaba ??? Vallahi yasadiklarimdan koca bir roman cikar..kitap mi yazsam acaba?

gutın morgın günnüküm hayırlı cumalar...zemuszemus
höööf dün ne oldu yine...sabahtan az işim vardı, nette dolaşıp vakit öldüreyim hemi de kafam dağılsın dedim...nan dedim şu emlak sitelerini gezeyim bakim bi, semtleri gezinirken hadi dedim bi de bakırköye bakayakannehir....ilanın fotosunu bi açtım ki; rahmetli babamın tesisatçı dükkanı...en son bıraktığım gibi duruyor...nan yapılır mı bu bana?:gitme:...o dükkanı satın alan kişi ya da kişiler...sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım...nan hadi dükkanı aldın, insan ismini değiştirir ( babalarımızın ismi aynı değildir heralde )...hadi ismi değiştirmedin, insan yazılarının biçimini değiştirir...hadi onu geç, vitrinin şeklini şemalini değiştirir dimi...niye herşey 20 sene önceki gibi durmak zorunda...ağlamıyım diye sıkınca kendimi; daha kötü ağladım...o kadar kötü oldum ki, ağladıkça kendi canım acıdı:gitme:...höfff günnük hiç dayanamıyorum böyle şeyleresenağlama
neyse bugünlük bu kadar hüzün aplalık yeter

bizim evin kapısında kilitte bi sorun var günnük..kilidin göbeğinden midir nedir, anahtar dönmüyo arkadaşş...kocem erkeg olmanın verdiği enerjiylen çatırt diye açarken kapıyı, ben her akşam debeleniyom...debelenirken de düşünüyom mübarek Viyana kapılarını mı zorluyoz, alt tarafı evimize gireces...e adam da inat, değiştir diyom klidi değiştirmiyo-tatlicadiarzu-...oğlak burcu değil; oğlağın ta kendisi...ben de yakında yumurta takibine başlayacak bir şaşkın tavuk, diskoveri çenıl gibi yaşar gideriz artıkın...

ehhh günnük böyleyken böyle...inşallah bugünden bi izne çıkacam 31inde dönecem...beni merak eden soran olursa söylersin olur mu?
hadi si yukaydirigubbakcemile

Slm günlük ..

yazsammı yazmasammı diye düşündüm durdum valla
hiç keyfim yok nedense
yarın akşama 25 kişi olucazda bizim evde iftarda
ondan galiba bendeki bu keyifsizlik bu stres bu sinir...!
epey misafir var
kayınvalidemlerde dahil :/
bu akşam başlarız artık koşturmaya annemle off...
bide öyle stresli oluyoki annem..
bakalım artık pazar günü atarım stresimi
aşkımla eyüp e gidicez iftar açmaya ordan feshane şenliklerine falan bakarız
pazarteside iş yok
neyse ya buda bi teselli :)
sonra diğer haftada bayram zaten iyi iyi :)

X