Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük,
İki gündür keyifliydim, içine etti yine hödük:kızgın:
Ne güzel kavga etmiyorduk, sessiz sakin gidiyordu, az önce tel açtı günlük kontroller tabiki, kim var senin yanında diyo, yok kimse diyorum, tereddütlü konuşuyorsun diyo:umursamaz:
en sonunda tepem attı, gel dedim erkek doldurdum odayıakannehir
Manyak mıdır nedir ya, yok bu adam düzelmez, harbi hasta:kızgın:

Akşama zaten kaynanada yemek var, çok değerli damatları ve taptığı dünürleri gelecek, onun gerginliği vardı, bu da üstüne tuz biber ekti:kızgın:

Şu mübarek günde yine bozdular ya beni helal olsun valla:nazar:

Şu günleri bir an önce atlatmak istiyorum :KK43:(
Ne olacaksa olsun artık...
Çok sabırsızım yaa, hiç sevmiyorum bu huyumu...

Ufacıkta olsa hala umudum var... :çok üzgünüm:
....ve anladım ki çok değişmişim...
Nerede o pozitif insan , en olumsuz durumlarda bile hep iyi düşünüp , etrafındaki güzelliklerin kıymetini bilen insan.... :mymeka:
Yaşlanıyorum galiba..
Ya da şöyle söyleyeyim.
Bu genç yaşımda dünyanın kaç bucak olduğunu öğretti ve hala öğretmeye devam ediyor insanlar bana.
sempatiksalakcinni

pehhh
yaramazlık yaptım savcılık kalemindekileri kandırıp imza atıp kaçtım..yalan attım resmen ya sempatiksalakcinni
biraz vicdan azabı çekiyom ama napim ya amaaan..savcı mavcı hiçbişey görmedi gözüm attım kendimi dışarı
neyse salıya kadar vicdan azabım devam ederse salı gider çalışırım savcılıkta sempatiksalakcinni
şöyle dinleneyim accık..öğleden sonra çok meşgul olcam çünkü

şuan ünyedeyim günlük sabah 7:30 otobüsüyle Çok Şükür Çıktık Yola.. İstanbula Vatanıma Kavuşuyorum Ekspresle Geliyorumm Nekadar Hızlı Olursa Okadar İyi olucak.. 14 Gündür Evimi Yatağımı ve Yastığımı Çoook Özledimmmm..
Ben Benlikten Çıkmadan Acilen Bakıma Girmeliyim Hem Bedenen Hem Ruhen Hem Cilden :) Yani Bi Çeşit Detoks ('',)

günlük mutluyum umutluyum:nazar:
içimde değişik bi şkilde mutluluk var:nazar:
rüyalarla mutlu olmasını becerebilen biriyim seviyorum bu huyumualkisalkisalkis
ve hep iyi şeyler görüyorum ve biliyorum ki çok yakında dualarım kabul olucak:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sayılı gün çabuk geçer ,derler ,ama geçmiyor.zemuszemus Az kaldı.Sana ne ısmarlayayım günlük hanım ? aklinialirimsmile Düşün ,öbür gelişimde söylersin.kaydirigubbakcemile3

günlükçüm insanları anlamak gerçekten çok zor
ben biri mutlu olduğu zaman onun kadar sevinirim niye benim mutluluğum bu kadar dert oldu çevremdekilere anlamıyorum

geceden beri ateşim var:KK43: bi yandan yanıyorum bi yandan üşüyorum iyimi. :1no2: akşamda aşkımla iftar yapcaz.. gel sana adaçayı içireyim ben dedi boshayallersmile akşam olsada bi gitsem aşkıma.. haaa bide öncesinde; ilerde bana çorba yapar mısın dediğimde hazır çorba alır yaaprım aşkıma dedi :KK1: hazır çorba zararlı aşkım içmem dedim tarhana yap bana dedim. sonra lafı döndürdü dolaştırdı bana getirdi :p sen annem gibi özlü acılı tarhana yapabiliomusun dedi sempatiksalakcinni hööössttt... bende başladım tabi fırçaya:) sen benim yemeklerimi tatlılarımı beğenmio musun dedim demek hep yaptıklarımı yorumluosun dedim. ardından hemen annemi(kayınvalidemi) aradım. anne aşkım senin çorbanı övüo annem gibi yapabilirmisin diye soruyo bana dedim. :) oda bana tarifini verdi yaptığı çorbanın olumunekankayizsmile tabi hoşuna gitti çorbasınnı övülmesii kimin gitmezkkii:) seviyorum ailemi opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Başsağlığı dileyen herkes sağolsun..
.
.
Günlerim herzaman ki gibi aynı birbirini ayn şekilde takip ediyorlar..
Sıcak olduğu için pek çıkmıyorum dışarı çıkarsam gece çıkıyorum yada bazen gündüz işlerim olduğu zaman takılıyorum onun haricinde ders çalışıyorum..Dershaneye gidiyorum..
Sınava az kaldı stres bastı beni.. Normal denemelerde bile heycan yapmaya başladım.. Aslında heycanı geçtimde dikkatsizlikte başladı... Evde çalışırken ve denemede bazen doğru seçenekleri yuvarlak içine alıp başka bir şıkkı işaretliyorum..
Bunu nasıl yapıyorum anlam veremiyorum...Gerçek sınavdada yaparsam ne olucak.. Al sana bütün bi sene boşa gitmiş olucak..
Stresten yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.. bi süredir özellikle inat eder gibi sağ yanağımda aynı bölgeye toplandılar.. Dün kuzenimde yanağına ne oldu dedi.. Ne olucak onlar sivilce..
Şimdi gidip çalışsam iyi olur.. Sınava da 1 ay kaldı..

bilmiyorum,nefret ediyorum herşeyden... :uhm:
bu belirsizlik yüreğimi acıtıyor... :çok üzgünüm:
şu hayatta ne kadar nankör,hain varmış,Allah'a havale ediyorum. Çok üzgünüm çoook
şu sıralar gücüm yok sanki ve çok sinirliyim yatışmam lazım... mafoldumben

gerizekalı mısın sen yaa
fotoğrafçı bozuntusu
ben sana o fotoğrafı mı çıkar dedim ya
aklıma yanayım sana gelip o fotoğrafı çektirdiğime yanayım ya
ben hayatta bu resimleri vermem okula
yarın gelip paramı çatır çatır almazsam sizden kötükedihüso

günlük bir günde herşey mi ters gider yani söyler misin bana...
ben bu insanlara ne günah işliyorum onu da söyle bir zahmet
allahım ışınlansam şuralardan kimsenin haberi olmadan yalnız başıma ıssız bir adaya düşsem
hiç değilse insanları çekmek zorunda kalmam kafam rahat olur yaa
günlük sinir küpüyüm bugün inanamazsın yani gel beni gör bayan1903 mü bu dersin o derece tanınmıyorum şu an
herşeyden ve herkesten nefret ediyorum!!!!!

Son düzenleme:
selam gunluk

gunlerım yorucu ama cok hızlı gecıo orucla aramda ıı zaten gunduz pek yemek yemedıgım ıcın problem olmuo anlıcagıneyvahedigeldismile
askımlada aram cok ıı hafta sonu taksıme gıdıcez tatılden geldıgımızden berıdır adam gıbı gezemedık:1no2:
gorusmek uzereee

Günlükcan..
Öncelikle Arkadaşlarıma Şunları Demek İstiyorum

Düş Başın Sağolsun Canım..
Gamze'm.. Hadi Artık Çabuk Dön!!
Esmer Şekerim.. Bitaneciğim Benim.. Seninde Dediğin Gibi Herşey Yoluna Girecek.. Yeterki Desteğimiz Olsun opuyorumnanaktan

Benim Herşey Bildiğin Gibi.. Ortalık Karışmasın Diye Dua Etmekle Meşgulum..
Sonunda Uydurmasyon Bi Sevgili Yapıcam Şu 3 Manyak Herife Karşı Ya :kızgın:
Sabır..

Bugün evlilik yıldönümümüz akşama hediyesiyle gelecekmi acaba kesin çicek getirir yine ben çicek istemiyorum ki günlükk :mymeka: :nazar:

....Bu aralar yine cok gergin ve Sinirliyim, sanki etrafimdaki herkesin kalbini kiriyormusum gibi...
tam bi senedir kesintisiz calisiyorum, cok yoruldum artik, beynim duracak neredeyse....
tatile ihtiyacim var :KK43:((
Istanbula gitmek istiyorum artikkk....askimla biraz izin yapmak istiyorum....
gücüm kalmadi :KK43:((cok calisiyorum....

Sevgili günlüğüm, Bu sabah doktorumla görüştüm malum sonuçlar pek hayra alamet değil iyi olsa şaşardım zaten. Yeniden MR çektiricekmişim, hiç beklemedim eve geldim umrumda değil artık uğraşmıycam. Bilmiyorum gitmem belki yada giderim ben dengesizim biliyorum ama birazda yaşadıklarım beni böyle yapmış olmasın. Neyse bugün uzun zamandır düşündüğüm ama hep kaçtığım cesaret edemediğim birşeyi yaptım. Hiç pişman değilim olmıycamda.. Bakalım neler olucak, umarım bu konuda istediğim gibi olur pozitif olsun be günnlüğüm... zaten mutsuzum üzgün ve depresif. Hayatımda yolunda giden tek şey evliliğim eşimde olmasa ama sanırım ben onu haketmiyorum. İşte böyle günlük herşey çok çabuk değişebiliyor ve sanırım bunada hayat deniyor by:gitme:

X