Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük...
Her şey yolunda maaşallah :nazar:
Aşka davet adayım da iyi... :asigim:
Onu bu ara fena halde deneme modundayım...
Neden beni aramıyosun sormuyosun deyip duruyor ama çok pis süründürüyorum onu :1rolleyes:
Hak etmese yapmazdım... :dilcikar:
Bunun dışında... Hayat bildik hayat günlük...
Mutluyum Allah'a şükür huzurluyum... :nazar:
Allah bozmasın... :Saruboceq:

Günlük bu kararı vermem için henüz çok erken.
Nasıl bi karar vermem gerekiyor henüz bi fikrim yok..

Anlamıyor beni.
Anlamıyorr...
Ona nasıl bir dille bunu belirtebilirim bilemiyorum.
Gözleri kör olmuş. Uzaklığın problem olduğunu sanıyor...
Bilmiyor mu ki ben seversem her zorluğa katlanabilirim?
Uzaklık nedir ki seven için?
Ne yapacağımı bilemiyorum. :KK43:((
Beni bu kadar çok sevmemeliydi... Benim hayalimle yaşamamalıydı. :KK43:((
Ben onu, onun beni sevdiği kadar sevemem. Olmaz, olmuyor.
Kökten kesip atarsam mahvolur. Aklım çok karışık.
Bir yandan da kesinlikle onunla bir beraberlik düşünmediğimi bilmeli. :KK43:((
Bu şekilde devam edemez. :KK43:((

gunlukcanım
nasılsın
bende yorgunum ama sukur ıyıyım
ıyı olmalıyım hayat kısa gercekten
dogru yerde dogru kararlar verırım ınsallah

Heyt naber günnnnnnüüüüşşş:KK3:
Kakimle karakola gitti sabah sabah (aslında öğlen ama sen çaktırma)
sonra kocikimle araba bakmaya oooffff
Bütün gün arabalar arasında dolaşıyorum karar vermek her geçen gün dahada zorlaşıyor benim için....
Güya yemeğe foruma gidecektik
Dün kocik gitmiş ben 3 haftadır falan gitmiyorum özlemiştim
duyunca üzüldüm diye bana çok tatlı hediyelerle geldi uzun zamandır istediğim koyun yünü halılar alımış yatak odamıza mutfağa çok tatlı bir hediye
Bugün seni yemeğe foruma götüreyim istediğin gibi dolaş alış-veriş yap:dance:
Avcılardan çıktık ben Satrcity i görünce dedim buraya dönelim 1.5 saat kaldı iftara
Alış-veriş yaparak gittik yemeğe Çok cici şeyler aldım kendime çok mutluyummmmm
Uzun zaman ertelemişim alacaklarımı nasıl birikmişler
Ramazandan dolayı fazla vakit olmuyor..
Yalnız çay içmeye çıktık bi çanta beğenmiştim unuttun iyi mi:roflol:alsanaalsanasmile
Neyse yarından sonra tekrar gidicez inşallah bakarım tekrarboshayallersmile hala orada olursa tabiiboshayallersmilesempatiksalakcinni

Anneciğimi özledim her aramam da ne zaman geleceksiniz diyor
Hergün tatil hayalleri kuruyoruzboshayallersmile
Eşim işlerini halletsin hayırlısıyla çıkıcaz
Rabbim izin verirse güzel bir tatil istiyorumboshayallersmile
[/COLOR]

Başım ağrıyor günlük ya gezerken camı açtım rüzgardan başım ağrıdı hafif burnum da akıyor:2:
Bugün çok yoruldum ayaklarım ağrıyor ama domates sosu yapmamız lazım annemi ikna edersem yarına kalsın uyumak istiyorum belki yine aynı rüyayı görürüm ne dersin:KK1:

gözlerim dolu dolu yine..
iyiydim şimdiye dek.. okudum bir kaç kişinin mesajını ve daldım giittim yine..
20 yaşındayım hala, ama herkesin yazdıklarından birer parça var içimde..

tek kişiye sığmayan dev duygularım o kadar zorluyorduki içimde bir yerleri, olmamalı diyordum böyle olmamalı sonra dönüp bakıyordum bi hışımla geriye, umutlarım aklıma geldikçe güzel günler göreceğim diyordum, cok güzel..
ama her insan iki kişidir... birincisi önden gidip yolu açar. ya da belki de kapatır; bu tamamen ikinci kişiye bağlı değil.. ama benim diğerim yolu açmayı seçti ve bunu başardı.. ve ben de bazen irkilerek, korkuyla; bazen de umut ederek onun peşine takıldım.. ve biz iki kişiden bi bütün oluşturduk..
bazen o kadar mutluyumki rüzgarın ılık ılık esmesiyle kafamı kaldırıp gökyüzüne baktığımda uçma isteği gelir içimden..
herkes hiç ölmemiş veya hiç yaşamamıs gibi davranmayı bıraksa ve hayattan beklediklerini kendine yüklese çok daha mutlu olacak..
herkesi anlamaya çalısıyorum ama kimsenin beni anlamadığını düşünmeye devam ederek..
bütün dillerde hoşçakalın diyorum hepinize ve
teşekkürler hayata!

Cuma sabahı 7:30 otobüsüyle yola çıkıyorum ve akşam 10 gibi evde oluyorum, expres otobüsüyle geliyoruz sahuru evde yapıcaz yani..
Yarın Dedemin mezar üstüne gidicez toprak atıcaz toprağı çökmüş iyice mafoldumben birde otlar var temizlenicek onları temizlicem hem dedemin hemde babannemin....

Bu arada Günnüşüm
Akasia Gloxinia __TanRIcA__ B&M
teşekkür ederim bu 4'lüye repteki yazıları için vereliniortak
Özellikle "__TanRIcA__ "
şaşırttı benii ALLAH razı olsun ondan yanımda olup başsağlığı dileyip herşeyi unutup bu inceliği özveriyi gösterdiği için..

Neyse benden bukadar günnüşüm yorgun hissediyorum kendimi yarın yengemin 7'si RABBİM dayanma gücü ver sen bizleree :Saruboceq:

Günlüük ben geldimmm...:lepi:
Hala sevdiceğimle birlikte tatil modundayız...Harika bir şehirdeyiz...Burada yaşamayı çok istiyorum çok!:Saruboceq:
Ama annemler çağırmaya başladı...:gitme:
1 ay dolmak üzere evden uzakta olalı...:1ninca: Ben de onları çok özledim ama nişanlımla da ayrı kalamam artık be Günlük...mafoldumben
Bizi anlıyorlar sağolsunlar, bu kadar tölerans göstermeleri de ayrı bir güzellik, minnettarım ama yetmez, yetmiyor be Günlük...:asigim:
Sevdalım surat yapmaya başladı bile, gideceğim diye...:asigim: sempatiksalakcinni

Bayramdan sonra bazı şeyler şekillenmeye başlayacak iş-güç, evlilik tarihi gibi...:1ninca:
Bu süreçte yarimin yanında olmak istiyorum ne yapayım...boshayallersmile

İstanbul'a bir gidip döneceğim yine sanırım. Zaten annemler de 30. evlilik yıldönümlerini kutlama tatiline gidecekler bayramdan sonra...:nazar: Ben de sevdalıma gelirim gene diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa, dinimiz amin işalla!sempatiksalakcinni

Günlerimiz çok çok güzel geçiyor çok şükür...:sm_cool: Devamlı dışarlardayız, arkadaşlar filan, eğlence dorukta...:teytey: Haketti benim sevdalım bunları ama kurtlanmaya da başladı bir yandan. benneyaptımki Hemen işe başlamak istiyor ki bence biraz dinlenmesi daha iyi olur ama yok anlatamıyoruz...:1no2:

Bakalım o bir girsin işe de, ben de o şehirde bir iş buldum mu tamamdır...boshayallersmile

Umarım her şey yolunda gider de, bir an önce düzenimizi kurarız...:hulya:

Tanrıçam editör olmuş behhhhhhh, kankam benim helal olsun ona, güzeller güzelim benim kalbi güzel kendi güzelim benim o...:lepi: olumunekankayizsmile :nazar: :hooray:

KK'ya da giremiyorum doğru düzgün...mafoldumben

Şimdi de kaçmam gerekli, haydi eyvallah Günlük...
:KK3:

Kalbim ağrıyor nefes aldıkca ağlamak istiyorum Ben ne yapmışım. vicdan azabından öleceğim. sussaydı keşke hiç görmeseydim.

Günaydın günlükcan,ne kadar oldu buraya yazmayalı bulamadım şimdi:bbo:
Bugün gene erkenciyiz,20:30 yatan bir çocuğun sabah 06:30 bizi ayağa dikmesi normaldir di mi?Bide gaaayyyyuuu aç diyerek uyandırılmak daha ızdırap verici.Kabak kafalı gaaayyyyuu.Uzata uzata söylemiyo mu bide.akannehir
Evimi sildim,nevresimlerimi değiştim,çamaşırımı yıkadım balkonlarımı sildim şimdi oturdum.Bugün yemek derdim yok gerçi öğlene doğru dışarı çıkacağım..Önce çarşıda işlerim var onları halledeceğim.Sonrada babamlara geçececğiz.Dedesi bekliyor kızımı..Babamı resmen palyanço yapıyor Alya günlük:1hug:
At yapıp sırtına biniyor,omzunda taşıtıyor,kapıda kedilere indiriyor,kendini paaaak diyerek parka götürtüyor.Havalara zıplatılmaksa en büyük keyfi:bbo:Babacım da yapıyor,ah babam 60 yaşına gelmişsin korkarım bişe olacak diye sana:gitme:
Akşama da cümbür cemaat eltimlere davetliyiz.Aslında gitmeyecektim ama çok ısrar etti.Bu eşimin halasına acayip takığım ben günlük.Hayır nereye kadar o bana ben ona bilemiyorum.Benim susmayacağımı anlamıyor mu onu da bilmiyorum..Kendine yakıştırıyorsa yarı yaşındaki birine laf soktuğunda o lafın 2 katını almayı ben hayli hayli yakıştırıyorum..Devam bakalım boshayallersmile
Teyzesi kızıma bayramlık kıyafetler almış gene günlük.Kayınvalidemlerde dönyorlar haftaya onlarda almışlar bir sürü:bbo:Almayın dedikçe alıyorlar kızıyorum artık.Giydiremeden küçülenler çok fazla bir kere giydirip küçülenlerde çok var.
Ay neyse çenem düşmüş gene benim...Haydin biraz dolanam ben.Kendine iyi bak.

Çok Kötü Titriyorum Günlükcan..
Evimizin 500 mt İlerisinde Patlama Oldu Yaklaşık Yarım Saat Önce :1ninca:
O Kadar Çok Korktumki Birde Odamın Balkonu O Yöne Doğru..
Bi Süre Kalkamadım Yerimden Şok Oldum Babamla Kardeşim Geldi Yanıma Çıktık Balkona :bbo:
Allah ım Ambulans Ve Polis Kaynadı Ortalık Dilerim Allah'tan Yoktur Can Kaybı :Saruboceq:
Hala Titriyorum.. Hala Gözlerimden Yaşlar Dökülüyor.. Nedir O Feryat :1shok:
Kardeşimde Gitti O Kadar Gitme Dedim İnşallah Başına O Kalabalıkta Bişey Gelmez :1no2:
Galiba Arabaya Bomba Konmuş.. Allah ım Kimsenin Canını Yakma Mubarek Günlerde :Saruboceq:

günaydın günlük,
ya bu iş hayatı bana çok sıkıcı gelmeye başladı günlük. erkenden kalkmak zor gelir oldu. kış gelince daha zor olacak sıcak yataktan çıkması.
işe başladım diye kpss'yi iyice salladım. bilemiyorum iyi mi yaptım..o kadar da emek verdim halbuki..
ama şuanki düzenimi hiç bozmak istemiyorum. işim iyi. yakında ev alıyoruz. burdan gitmeyi hiç istemiyorum yani.. 2 sene daha erteliicem sanırım.
eşimde benimle aynı yerde çalışıyo ama o çok yoğun. hergün 6.15 te çıkıyo evden. direk şantiyeye. dün tatiliydi güyaa ama ihale mi ne varmış uzak bi ilçede. oraya gitti. Patronu çok yoruyo eşimi. Şantiyede çavuş olmadığından bunlar hep. yüzüne hasret kaldım eşimin.:sinifsinif:
benim tatilim pazar, onun salı.. bi çözüm bulmak gerek. böyle olmuyo..mafoldumben
karnım ağrıyo günlük ya..
oriflame kargom gelecek bugün.. eşime bi sürü şey almıştım . çok sevinecek:hulya:

Son düzenleme:
Günlük yaaa büyük bi heyecanla isteyip beklediğim bi şey gerçekleşti
Amaaaaa benim çok zor durumda kalacağım bir şekilde oldu :1no2:
Napacağımı hiç hiç bilmiyorum ve bu tavrım bazılarınca şükürsüzlük olarak algılanıyo
şükrediyorum tabiki ama içinde olduğum hali de bilmiyorlar kiii...
Offf dua et bana günlük çok dua et yaa:çok üzgünüm:

X