Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcan herşey süperdi dün. aşkım artık hep yanımda. :lepi:
Allahım sana şükürler olsun hiç aksilik çıkmadı.:Saruboceq:
çok çok güzel bi gün ve gece geçirdik aşkımla.
:asigim:

biliyom seni çok ihmal ettim
kızma bana emi günnüş:kedi:
cumartesi günü kkdan arkadaşımla buluştumolumunekankayizsmile
daha doğrusu veda buluşmasıydı:gitme:
tam birbirimizi tanıyıp ısındık geleceğe yönelik planlar yaptıkki
eşinin tayini çıktı ve bgn taşınıyolar garip bir hüzün sardı bedenimi:çok üzgünüm:
beraberce eski komşularına gidip vedalaştık hüzünlendim
alışmışım be sana gönül dostu ve sevmişim seni:asigim:
ama biliyorum yeni hayatınız size çok güzel şanslar getircek
zaten yabancı yere gitmiyosun ailenin yanında olacaksınyerimseniben
daha bir gün önce kursa gitme planları yapıyoduk:1no2:
biliyonmu kociklerimiz bence tam kafa dengiymiş eşinide tanıdıktan sonra anladım
km olarak benden uzak olsanda
bir adım kadar bana yakınsın yinede
yolunuz açık olsun seni seviyorum :asigim:
:asigim::enbuyukkk:

destuuuur
özledinmi beni:jeyyar:evet böböğüm yeşillendim doğru görüyosun bayanssulusmile sempatiksalakcinni
bende mapustan çıkar çıkmaz,ayağımın tozu ile topiğime gittim,anam ne göriyim:1shok:edi olmuşumfisfisfis :roflol:
vatana millete hayırlı olsun-tatlicadiarzu-
bu arada kazen'in videosunu gördünmü sen?görmedinmi:mymeka:tüü irezill:tomato: al hadi bakkaydirigubbakcemile..oy vermeyide unutmahihoyyyt
kazen birinci olursa ucu sanada dokunucak:jeyyar:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385916-sok-sok-sok-kazeni-sobeledik.html
kazen çok başarılı bir iş çıkarmış,yiğidi öldür hakkını yeme misali:lepi:adam bu işi biliyo kardeşim
seninle bilahere görüşücez yine:hulya:şimdilik kaçıyorumkaydirigubbakcemile2

Yüzüme bakan herkesin bişeyler olduğunu anlayıp ne oldu diye sormalrından nefret ediyorum ((

nasıl da yoruldum ve nasıl da çabuk pes ettim hayata karşı...

herkesin tatlı heyecanlarla geçirdiği dönem kabuslarım oldu artık

nasıl da zor aslında özgürlük

ve aslında nasıl da bazen ağır........

Günlüküm MErhaba
Bugün biraz keyifliyim malum pazartesi eee benim keyifli neşeli olmam normal değil :1no2:
ama iyiyim cuma+cumartesi+pazar full hizmet ettim cumartesi hakanlar geldi bize çok güzel geçti keyifliydi olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Pazar günüde ananem+dayımlar bide onlara hizmet kaydirigubbakcemile3 bugünde kısmetse teyzemler gelicek çok iyi yaw üstüste akannehirakannehir
Cuma akşam yine çeyizime alışveriş yaptım ütü+saç kurutma aldım çok basit ürünler belki ama kendime alıyorum onları ben kullanıcam diye düşünürken çok sevinçli oluyorum yerimseniben
Bi arada ananeme gidip ondaki çeyizlerimi eve getiricem sanırım 2 bavul falan annem öyle diyordu ananem yapmış havlu-pike falan seçicem eee diğer torunlarında hakkı var delikafadulden ALINACAKLAR listem azaldıkça azalıyor çok şükür bitmez biliyorum ama azalması bile mucize eksiklerim varmı bilmiyorum :sm_confused::dilcikar:
aklıma geldikçe listeme ekliyorum işte zemuszemuszemuszemus

Günnüşşşş hihoyyyt
Dün akşam şahane bi iftar yemeği yedik kankilerle birlikteolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Eşlerde geldizemuszemus
Çok keyifli muhabebtlerimiz oldu:icecream:
Çatlama çatlama resimleri ekliycem eklemezmiyim :roflol:
Seviyorum ben dostlarımı çok iyi anlıyoruz birbirimizin dilinden opuyorumnanaktan
Hepsi bitanem benim :1hug:
Tuçem bana şahane bi hediye almış çok çok beğendim :asigim:
Tuğbamızın bizim için planları var
O zaman gelsinde öyle söyelrim
Çok seviyorum ben gönül dostlarımı opuyorumnanaktan
Bitanesiniza.s.

Bugün vergi dairesine gidicem
Ehliyetimin cüzdanıma girmesi için son iki işlem kaldı sempatiksalakcinni
Haydi kaçtım ben şimdik yerimseniben

günnüküm slm epeydir yazmıorum sana
çok şükür evim çok güzel ve rahat rutubetten kurtuldum bi tane odamız boş bebek odası yapcaz orayı ama daha değil zemuszemus ramazanda oruç susuzluk ve uykusuzluk dışında iyi gidiyor dün teyzemlere iftar verdim ilk yemeğim yeni evimizde cnm kocam en büyük yardımcım iyi ki varsın sen olmasan ben napardım Şeniz

bu arada günnüküm kardeşim istanbul üni. kazandı hem de istediği bölümü evde şenlik havası varr zemuszemus

selam günlük
şu dünyada çeşit çeşit insan var..savcılık stajından geldim şimdi
bu arada bu savcı ciddi ciddi çok karizma adam ya yok böyle bişi hey yavrum benim aklinialirimsmile
ama çok cool ya..ahh ahh uzun zamandan sonra beğendim bi adamı valla
ama büyük bence..yüzük de göremedim ama evlidir belki..
neyse Allah sahibine bağışlasın çaktırmadan baktım bugün hep..çok yakışıklı çok :asigim:
ne diyodum..savcı dedim nevrim döndü ne dicemi unuttum iyi mi sempatiksalakcinni
savcılık kalemindeyken ifade vermeye geldi bi kadın..kocasını evde başka bi kadınla basmış..evdeki kadın panikten kendini havalandırma boşluğundan atmış yaralanmış..boynu kırılmış falan
ifade verdi savcıya..savcı napçaksın boşancak mısın dedi..kadın da klasik bahane çocuğum var boşanamam sadece kadın hakkında şikayetçiyim dedi
üstelik kadın çalışıyo ve üniversite mezunu..yani muhtaç değil adama maddi yönden..çocuğu bahane edip boşanmamak ne kadar sağlıklı..neyse..
sonra diğer kadın geldi..kadının sözde boynu zedelenmiş kaburgaları kırılmış anlattığı kadarıyla ama görcen kadını
bronzlaşmış straplez dekolteli bi body giymiş..saç makyaj o biçim
adam onun abisi gibiymiş kesinlikle bişey yokmuş aralarında abi diyomuş..karısı gelince adam paniklemiş o nedenle bu kadın da yuvaları zedelenmesin diye atmış kendini havalandırmadan
hiç inandırıcı değil yani kadın..yazık..evli adamın evinde başbaşa işiniz ne
aldatan kadına da kızdım o adi kocaya da kızdım çocuğum var diye o adi adamı defetmeyen kadına da kızdım
ilişkilere olan inancımı zaten yitirmişken bu da tuz biber oldu..her erkek yapıyo mu bunu ya..
katip müzik açtı bugün..oğuzhan koçun gül ki sevgilim..
gökhan bu şarkıyı bana söylerdi eskiden..çok severdi hep bana dinletirdi..
sesi güzel olduğundan kendi de söylerdi gözlerime bakıp..gözlerim yaşardı şarkıyı duyunca ama toparlandım
günlük ben onu çok özlüyorum..çok özlüyorum..
onun umrunda olup olmadığımı merak ediyorum..neyse gittim ben

selam günlük;
haftanın ilk iş günü...
Şimdilik pek bi yoğunluk yok..
Bu arada evimi toparladım.C.tesi kısmetse kendi evime taşınıyorum..
Allahım huzur,sağlık ve mutluluk içersinde oturmayı nasip eder inşallah...
Çok acıktım,bişeyler atıştırayım bari...

Yetmiyo yaptıkları öfkesi geçmiyo hiç. Şimdide iş yerime geldi burdada söylemediğini bırakmadı. Suçum ne benim anlamıyorumki. Kötü bişey yapmadımki ben. Burda alamadı hırsını evde alıcak. Gitmek istemiyorum oraya (

günlüğüm dert ortağım. Canım çok sıkkın benim:sinifsinif:
Prolaktin hormonum 68.38 bu defa daha çok yükselmiş. Basit görünen bir sağlık sorunu ama içi beni yakar. Anne olamıyorum bu lanet olasıca yüzündenmafoldumben Sar baştan başlıycam yeniden ilaç alıcam bekliycem herzaman beklediğim gibi.. Yine bana hüsran yine bana bitmeyen günler be günlüküm ne yapalım başa gelen çekilirmiş. boshayallersmile

La günlük bizim eve yakın oturan üç harfli musallat olduğunu sandığımız
kadına aslında hiçbir şey musallat olmamış.
Kadın uydurmuş bunu. Kaçacak ya, zemin hazırlamış.
Valla biz de neredeyse inanmıştık hee...
Sanal alemden tanıştığı bir adamla 3 çocuğunu geride bırakıp gitmiş kadın.
O çocuklardan biri kardeşimin arkadaşı.
Vakti zamanında ruhunun özgürlüğüne hiç varamayıp da kendini yaşayamadan
evliliğe mecbur edilmiş her insanın kuvvetle yapması muhtemel bir olay bana göre.
Olan zavallı çocuklara oluyor.

Evet evet baharın son demlerini yaşıyoruz. Artık ayaklarım ısınmıyor.
Ankara'ma hüzün çökecek yine. :)
Bu hüzün, benim için huzur demek. Buranın kapalı havasını seviyorum ben. :)

opuyorumnanaktan

merhaba günlük
ben buraya ilk kez yazıorum ..içimi dökmem lazım .. beni çok üzdü öküzün biri.. bunları blogumada yazamıorum ordan görürde okur diye..kendini bişiler sanıpta biyerleri kalkmasın.. yaptıklarını hazmedemiorum hala, ama yinede onu düşünmekten kendimi alamıorum .. napcem ben yaa off nalet olsun ona .. yapılır mı len bana bu ..

günlüüük gözlerimi açamıyrum çok uykusuzum karnımda acıktı akşam arkadaşlarla dışarda iftar yapcas akşam olsa da gitdek yaaa.......

ben sana ne yaptım ya ne gönlüm aşkla dolu kim anlar beni mutlu olmak espiriler yapan kız olmak istiyorum ne fayda kim anlar beni sense eğleniyorsun şimdi( bense salağım aptalım sensiz eğlenmek istemiyorum ama salağım sen beni istemiyorsun değil mi sevmiyorsunda son kez buluştuğumuzda öpmen dokunmanda yalandı ben salaktım işte böyle duysana

Son düzenleme:
höööff amma yavaş site bugün laaaaa:1ninca:
valla günnük iyi haftalar herkeşlere iyi gunner, ama işler yoğun, yalnızım bu hafta, bugün ve yarın mesaideyim sana ne anlatiyim ki yok bi numara...
tikkat et kendine sonra görüşürük si yu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…