Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük bugün anam ağladı amiyane tabirlen..dilim dışarda gezdim susuzluktan
gidip bi duş alıp kendime gelsem ne kaa güzel olur..ama şuan üşeniyorum
bugünü de atlattım artık herşey daha kolay olacak sanırım
çok yoğun geçiyo günlerim ve zaman da çabucak geçiyo..gerçi zaman çabuk geçse nolcak gelmesini beklediğim bi an olmadıktan sonra
sadece yaşlanıyorum işte zaman akıp giderken..bugün staj toplantısındaki ilk kez gördüğüm erkeklere nefretle baktım hepsine gıcık oldum..bakanlara da ters ters baktım
ve otogarda minibüs beklerken gökhan türkmenin rüya şarkısı vardı tvde..beni en çok ağlatan şarkılardan
içime oturdu herzamanki gibi..canım yandı..çok özledim günlük..bugün daha çok özledim
bazen bi şekilde tekrar yollarımız kesişsin o kadar çok istiyorum ki..ben onu sevmekten vazgeçemem ki..böyle büyük aşkla bağlı olduğum adamı unutamam ben
seni seviyorum aptal herif..dangalak..çok seviyorum seni..yüzüne haykıramasam da içimden haykırıyorum defalarca..
neden akar bu gözyaşları hemen.. 2 dk duygusala bağlayamıcak mıyım..ağlamak istemiyorum onun için..bugün Ankara için iftar vakti yazısını görünce de içim cız etti..
afiyet olsun aşkım dedim içimden..aslında boğazında kalsın demeliydim..
off gidiyom ben kötü oldum gene

Bugün oruca başladım günlük...
Hastalığım bitti...
Çok rahat bir gündü...
Ne acıktım, ne susadım a.s
İftar da yaptım başım da ağrımıyor eskisi gibi...
Eskiden olsam yere yapışmıştım :roflol:
Yeni aşk adayımla da günler güzel geçiyor:kedi:
Tuhaf şekilde güzel anlaşıyoruz a.s
Bu kadar kısa zamanda böyle toparlanmam normal mi?
...
Bilmiyorum ama mutluyum,eylülü bekliyoruz ikimiz de...
Gelsin de görelim birbirimizi...
Çok meraklanıyorum ya akannehir

günlük bugün çok acayip bişey oldu ama sana sölememlülülülülülü
meraktan çatlamak üzereyimkafamçokkarıştı
sonu hayır olur inşllh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günlüğüm nasılsın
Uğramadım sana bikaç gündür özledin mi beni? Bugün köye gittik şekerim dedemlerin yanına birlikte iftar yapalım dedik amcamlar da ordaydı.Köyde de zaman geçmiyo ki canım dedemin traktörünü sürdüm ilk defa ne kadar komiğim değil misırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 Babam bin dedi bindim 1. vitese attım geri geri gidiyo Allah Allah dedim yokuş da değil ki niye geri gidiyo bu :uhm: neyse frene bastım vitese tekrar attım yine aynı Tabi bu arada babamla dedem gülmekten ölüyolar.Sonra aklıma geldi bu kesin geri viteste,arabanın 1. vitesi traktörün geri vitesiymiş meğer sırnaşık şey bu ayrıntıyı öğrendikten sonra ve 1. vitesi de öğrendikten sonra evin önünde kısa bir tur attım sonra koydum garaja traktörü.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yıllardır köye gidip geliriz hiç bineyim dememiştim bugün can sıkıntısında bi deneyeyim dedim komikti valla.Traktör demişken aklıma geldi benim arabanın da yıkanmaya ihtiyacı var günlük senin ehliyetin varmıydı bi ara götürsen yıkamacıya olma mı.Ben şimdi bu sıcak havada gidip bırakırım da geri nası yürüyerek döncem eve.Sonra bi de almaya gidecem.Kendim yıkasam daha az yorulurum bayanssulusmile.
Bugün internetimin kotasına bakayım dedim de daha şimdiden aşmışım kotayı artık daha nadir uğrarım yanına günlük küsme bana timam mı hadi öptüm seni iyi gecelerboshayallersmile

günlük bu gün annem çok hastalandııı iftar sofrasını ben hazırlamak zorunda kaldımm..hem oruç tutup hem yemek yapmak çok zor bişeymişş....annem biran önce iyileşir inşallah günlükk

Heyy günnüş yarın ehliyetimi alıyorummm:Saruboceq:
Nasıl heycan yaptım yahuu
Kocikle bugün araba baktık tüm gün
Karar vericess du bakalım
Hayırlısıııııııııgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
:dance::sm_cool:

Callanetics midir nedir ay allahım işte onu yaptım ama zangır zangır elim ayağım titriyor ya bi vücut bu kadar mı hamlaşır:)
Benim gibi eski bi sporcuya hiç yakışmıyor hiç..
Bi kaç gündür plates yapıyordum şimdi birde bunu deneyim dedim. Ama ter içinde kaldım ıpıslağım saçlarım su gibi her yerimden boncuk boncuk ter akıyor biraz sonra duşa girerim ,belki duşa girmeden önce bi pilatesede bakarım.. Abartma dediğini duyar gibiyim : )) Bende yapıcağımdan değil ya laf olsun işte.. :)

çok mutsuzum günlük herşey üstüste geliyor bu aralarmafoldumben

Güne başlarken kötü bir haber aldım,çok üzüldüm,inanamadım...Günün bitmesine saatler kala da çok güzel bir haber geldi.Hayat ne tuhaf ,öyle değil mi ?.. :kahve:

günlükcan çok heyecanlıyım telaşlıyım sadece 3 günüm kaldı inanamıyorum hala yaa ne tuhaf:KK1:
kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyo.:asigim: aşkımla bazı meseleleride hallettik sayılır inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmadan atlatırız onuda. Allahım yardım et bize.:Saruboceq: herşey aşkım için ama napiim. babam biraz daha anlayışlı olsaydı nolurdu sanki.:kızgın:
aman günlük neyse o konuyu hiç açmayalım bile.:umursamaz: ben sadece 3 gün sonrasına odaklanmak istiyorum çok özledim ben sevgilimi. maşallah günlerde hızlı geçiyo sanki.hihoyyyt yarın yine bana çarşı göründü. evin tüm işlerine ben koşturmak zorundamıyım acaba diye düşünüyorum arada.:uhm: evlendiğimde ne yapıcaklar merak ediyorum. Allahtan zoruma gitmiyo onların mutlu olduğunu görmek çok hoşuma gidiyo ne yalan söyliyeyim.:eek: hem zaten gezmek benim işim.:KK1:
aşkıma gelince yavaş yavaş yaklaşıyo bana yarında çıkış yapacağı ktm'ye gidicekler Allahım nasip ederse inşallah.:Saruboceq: oyy bebeğim yaa kıyamam ona yollarda ömrü geçti bide yatmaya yer bile yokmuş onu napıcak hiç bilmiyorum.:gitme:
neyseee günnükcan ben artık gideyim sahurada az kaldı zati

sevgili günlüğüm
o kadar çok sıkıldım ki... alıp başımı gitmek istiyorum. yeşilliklerin içinde sessiz (ve nolur serin olsun) bir kulubede yaşamak isterdim. son zamanlarda huzurum iyice terk etti beni. öyle bir yer süper olurdu şu durumda. hayatımda artık bişylerin iyi gitmesi lazım günlük anlayabiliyor musun?
bu arada günlük biraz olsun rahat etmem için 25 gün kalmış. sonra istanbuldan defolup gidicem. her ne kadar bu şehir benim herşeyim olsa da bazen boğuyor. neyse bu sayfaya daha fazla negatif enerji verrmicem. görüşürrük günlüküm ....

Günlük bugün bir kaç tane çok güzel haber aldım çok ama çok sevindim :nazar: Ablamla ilgili:1hug:
Bugün bizimkiyle hem aşkdolu hem atışmalı bir gündü :bbo:
Yaa susuzluktan çok kötü başım dönüyor öğlenleri yarın daha da artcakmış sanırım bayılmazsam iyi :bbo:
Anamların evlilik yıl dönümüne de 10 gün kaldı günlük ne yapsak ki :nazar:

ayy günüm çok feci başladı günlükcüm yaaa... sabah alarmım çalmadı çünkü sevgili telefonum son günlerde adet edindiği üzere gece kapanmış... sıcaklardan kafayı kırdı sanırım... kalkmam gerekenden 40dk geç kalktım halbuki bugün özenerek hazırlanmalıydım... çünkü müşterim var ve akşam yemek organize edildi... alelacele hazırlanırken annemin telefonunu aldım çünkü açılmadı telefonum... annemin telefonun şarjı bittiği için de babamınkini aldım... ama nasıl becerdiysem pin şifremi tam 3 kez yanlış girdim ve pin kitlendi... buna hala inanamıyorum... beni almaya gelecek arkadaş tabii beni arayamayacak diye hemen aşağı inip beklemek zorunda kaldım... neyse 15dk filan bekledim...

şirkete gelince de müşteri hizmetleri ile olayı çözebildim ama sevgili telefonum hala açılmamakta ısrar ediyor... offf bakalım günün devamı nası olcak...

haftaya tatile gidiyorum günlükcüm ; aslında şimdiden tatil odaklı yaşıyorum ; hazırlıklar filan ama daha tamamlayamadım ; uçak biletimi de alamadım dün netten sürekli hata verdi... ayy teknoloji yine bana karşı niyeyse...

neyse az sonra müşterim gelir ben kaçayım bari...

Günlüüüüüük, patlıycam len yakında, hooooffkafamçokkarıştı

Şiştim şiştim, yakındır patlamam:nazar:

Noldu bu ay anlamadım ki hala gelen giden yok. Sinirliyim, stresliyim, dokunmayın yakarım.:umursamaz:

günaydın günnük bebesi...
dün yinee doktorcuma görünebilmek için 1.5 saat bekledim...ama beklediğime değdi şükür...
biliyon bende pko var, dün kontrolüm vardı işte...gittim ultrasona girdim, zart dedi herifin cebi çaldı...açtı bööle konuşuyo bi yandan da haldır huldur yumurtalıklara bakıyo ciddi bi ifadeylen..."nan Dideem" dedim kendime.."kötü bişey var galiba"...sonra o cool ses tonuylan başladı bıdı bıdı konuşmaya: kistlerin tamamen gitmesini beklemiyorum ama şu an iyiye doğru bi gelişme var:nazar::nazar: kistlerin aralarında boşluklar oluşmaya başlamış günnük...yani 6 aydır içtiğim o doğum kontrol haplarının, efendim o glukopaj denen tarım ilacının faydasını görmüşüm...acaip huzur doldum biliyon mu, çok motive oldum nan..
şimdi tahlil sonuçlarımı bekliyom, eğer ki lh ve fsh kafasına göre at koşturmuyosa bebek çalışmalarına başlayabiliciiiiz...ama aksi bişey çıksa da üzülmem valla...boşuna uğraşmıyoz en azından...Allah büyük be günnüküm...
öyh bunun dışında da bişey yok işte bildiğin muhabbetler...
hadi görüşürük bebeeem öptüm

X