- 1 Mayıs 2007
- 2.386
- 8
Günlük nassılsın?
Ben idare eder işte.
Akşam eve gittim benim kız yok ortalardabilmiyorumkismile
Kaynanaya dedim Ayşe nerde? Halasına gitmiş kalmaya benim cimcimeakannehir
Bi gün öncesinden haberim vardı ama gitmez diyordum, velet ciddi ciddi gitmiş kız günlük halasına
Ay bu gidiş bana bi koydu anlatamammafoldumben Kız günlük bu cadıyı nasıl evlendirecemmafoldumben Evde boş boş dolandım bütün gece, çığlık yok, bağırış yok, ağlama sesi yokmafoldumben
Anamı babamı şimdi daha iyi anladım günlükmafoldumben
Ay 1-2 günlüğüne de olsa nasıl gececek günler. Rabbim evlat hasreti çekenlerin kucağını tez vakit doldursun dedim kendi kendime :Saruboceq: dün akşam Ay ne zormuş:gitme:
Hakket bi daha anladım günlük, Ayşe olmayaymış çoktan boşadıydım ben bu herifi
Gözüm hiç görmedi dün akşam onu, vurdum kafayı yattım hemen:umursamaz:
Sabahta kavga ettik zate , uyuzalsanaalsanasmile
Neyse günlüküm biraz zaman geçsin de arıyayım cimcimeyi bakalım ne yapıyorlar, hadi görüşürük
Ben idare eder işte.
Akşam eve gittim benim kız yok ortalardabilmiyorumkismile
Kaynanaya dedim Ayşe nerde? Halasına gitmiş kalmaya benim cimcimeakannehir
Bi gün öncesinden haberim vardı ama gitmez diyordum, velet ciddi ciddi gitmiş kız günlük halasına
Ay bu gidiş bana bi koydu anlatamammafoldumben Kız günlük bu cadıyı nasıl evlendirecemmafoldumben Evde boş boş dolandım bütün gece, çığlık yok, bağırış yok, ağlama sesi yokmafoldumben
Anamı babamı şimdi daha iyi anladım günlükmafoldumben
Ay 1-2 günlüğüne de olsa nasıl gececek günler. Rabbim evlat hasreti çekenlerin kucağını tez vakit doldursun dedim kendi kendime :Saruboceq: dün akşam Ay ne zormuş:gitme:
Hakket bi daha anladım günlük, Ayşe olmayaymış çoktan boşadıydım ben bu herifi
Gözüm hiç görmedi dün akşam onu, vurdum kafayı yattım hemen:umursamaz:
Sabahta kavga ettik zate , uyuzalsanaalsanasmile
Neyse günlüküm biraz zaman geçsin de arıyayım cimcimeyi bakalım ne yapıyorlar, hadi görüşürük