Popüler Konu Sevgili günlük...

sene 1999...yaz mevsimi...
hazırlığı bitirip lise 1 e başlayacağım yaz...ablam öss'yi kazanmış; küçük kardeşim de henüz 1.5 yaşında...ergenlik yıllarında olmanın verdiği abukluktan ötürü ananemle hiç anlaşamıyorum o aralar, o yüzden her fırsatta Kumburgazdaki yazlığımızdan İstanbul'a, annemin yanına kaçıyorum..
ağustosun ilk haftaları yazlıktaydım...geyik,eğlence diz boyu...yalnız denizin içi resmen kavruluyo, yok böyle bişey...aklına ne gelebilir ki insanın? yaz sıcağı deyip geçiştiriyoruz...
hafta başı İstanbul'a dönüyorum, "çok sıcak hava, gitme" diyolar, gidiyorum..bildiğin aylaklıklara devam...
gece bi uyanıyorum günnük; odanın içi bi tuhaf...içim de tuhaf...bişeyler çalkalanıyo sanki, tuhaf bi gürültü var...o sırada annem odaya geliyo yerden sürüne sürüne, kucağında kardeşim - ne kadar şanslı, hiç hatırlamıyor tüm bunları -...tepemde deli gibi sallanan avizeden bile anlamıyorum ne olduğunu...başımın üstündeki pencere kendiliğinden açılmış, uçup gidecek nerdeyse..."anne noluyor" dedim..."deprem oluyo yavrum, dua et" dedi...Besmele bile çekemedim nutkum tutulmuştu çünkü...
paldır küldür üst kattaki komşular geldi çaldılar kapımızı "çabuk dışarı dışarı...." annem koptu o sırada ağlamaya başladı...korkum diz boyu...ev sağlam, biz sağlamız...ama ablamla ananem yazlıkta...yakın arkadaşlarımdan biri Yalova'da...la cep telefonu da ailede 1 kişide falan var..deli gibi korkuyorum her biri için ayrı ayrı...sonra aşağı indik, kahvehanemiz vardı o zamanlar...hayatımda ilk defa orda oturuyodum hep merak ettiğim bişeydi...bi çay içip atladık arabaya...
sokaklar kıpkırmızı...radyoda Ahmet Mete Işıkara konuşuyo..."artçı sarsıntı" deyip duruyo...ne diyo ki bu adam...artçı ney...deli deli amaçsızca gezindikten sonra sabaha karşı apartmanın önüne dönüyoruz...tam eve girip eşya alacakken bi daha sallıyor...ağlıyorum merdivenlerde..
bikaç saat sonra ananemle ablam geliyor yazlıktan...şükürler olsun...evimizde biraz hasar varmış ama oralarda kimseye bişey olmamış...ancaaaak Yalova'dan hala haber yok...
her gün ellerimle kapattığım gözlerimin ucuyla, haberlere bakıyorum..arkadaşımın adı var mı ölenlerin arasında diye...ya da kurtulanların...yok ikisi de yok...tam hatırlamıyorum ama 1 hafta kadar geçti böyle...bir gece çıktı geldi..sarıldım ağladım şükürler olsun...
O günlerden sonrası çok zordu be günnük kim unutabilir ki...tv lerde alt yazılar, yardım bekleyenler, bazı hayvanatlar yüzünden o yardımları alamayanlar...sokaklarda, mezarlıklarda yatmalar..."sesimi duyan var mı", Akut, "saat 5 te deprem olcakmış" diyen aklıevvel komşular...ki biz Allaha şükür bir kayıp yaşamadığımız halde bu kadar sarsıldık...yüreklerini o enkazlarda bırakanlar ne yapsın dimi günnük...Allah sabır versin hepsine...Gölcüklü uzak akrabalarımız var...ana kız göçük altında kalıp kurtulmuşlardı..İstanbul'a misafirliğe gelmişlerdi bize...yıllar sonra...kız canlı bir enkaz gibiydi...herşeye gülüyordu, mutluydu aslında be...yarım kalmıştı resmen...ben de o duyguyu babamı kaybettiğimde yaşadım kısa bir süre sonra...
üzerinden 11 yıl geçmiş günnük...kardeşim liseye başlayacak nerdeyse, ablam mesleğini aldı eline, ben desen evlendim ettim...annem terketti bizi gitti...ama önlem namına birşey var mı şu kentleşmede Allah için söyle günnük...olmayacak da...tek diyeceğim Allah daha beterlerinden korusun, hiç bir milleti böyle bir acıyla sınamasın...
Nokta.

Okadar sıkıntı, stres, direniş direniş direniş .. :lepi: Ve Gidiyorummmmm. Allah yüzümü kara çıkartmasın inşallah :Saruboceq: . Mimari restorasyon öğrencisiyim artık :1rolleyes:

Günaydın günlük
nasılsın ben mi? iyi degilim günlük
o güçlü kız yıkılmaz kız gitti gibi tükendi gibi
lebilim yaaaaa lebilimmmmm
şu eylül tatilimi iple cekiyorummmmm
öyle bi gidesim varki. şeytan diyo geri dönme ama uyamamki nerde bende o yürek nerde bende o şaşılası cesaret :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

beyfendi peşimi bırakmadı arkadaşımı araya soktu falan filan
bu gün mesaj cekti günaydın düğün ne zamanmış onu soruyo
manaikmı nedir :kızgın::kızgın::kızgın:
ula evlenmeye kalksam şimdi bi yerlerin nasıl tutuşur :1closedeyes:
sevdiğim adamın yüreğimdeki acısı varken evliliği düşünemem dedim
belli oluyor diyo. pehhhh:mymeka::mymeka::mymeka:
seninkide belli oluyor dedim. sevgine sahip cıkıp benim elimden tutmadın
herşeyi aşarız demedin sen kolayı sectin dedim.
neymiş bende cok uzatmışım don lastigi ya sanki sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sonracıgıma yüz yüze görüşüp konuşucaz. ne degişicek ne değişmicek en ufak bi ipucum yok.
korkuyorum günlük sevdiğim adamın elini sımsıkı tutarken o elin bi anda arkasına bile bakmadan cekip gitmesinden korkuyorum.
yine aynı acıları cekmek istemiyorum. beni mutlu edememekten ve bana istediğim şeyleri verememekten korkuyormuş. yahu bırak buna ben karar vereyim
ben sevgiye aşka ac insanım accccccc
yemişim gerisini :mymeka::mymeka::mymeka:
buda yetmiyo ama...

dırdır edip bana şunu al bana niye bunu almıyosun sen bana bunu layık görmüyosun
senin niy eşunun yok sen niye beni oraya götürmüyosun bak herkes oraya gidiyor geziolar vs. desem herhalde adam ayagıma pas pas olurdu
ama bende bunları söylücek vicdan yok
hele hele agız hiç yok
lennn ailemden istemediğimi elin oglundan mı? isticem
cok şükür maaşım var onu alır catır catır yer üstünede bi bardak su içerim şakkıdı

3-4 gündürde hastaymış bir şey yiyemiyormuş
neden acaba :ecrin_bebek:
beter olasıca :kızgın::kızgın::kızgın:

Bir kere olsun bana sarılıp
"her şey güzel olacak"
deseydin umrumda olmazdı hiçbir şey!

bunu istedim senden sadece bunu. ama sen naptın kolayı sectin
ama tekrar pişmanlıkla nasıl geldin.
arkadaşıma yolladıgın mesajlar banada geldi nasıl içim parcalandı
onun köpeği olurum demiş nasıl içim yandı
ve ne igrenc bi tabir dimi. ben seni yüreğimin kralı yaptım

üf neyse işte günlük olanlar böyleee ben gidert grşkaydirigubbakcemile

Günlüküm olumunekankayizsmile
Bugün hava inanılmaz yada benim ateşim başıma vurdu diyelim bilmiyorum ama kötüyüm.
hiç iş yapmak istemiyorum mecburum ama yapmak zorundayım biraz çiziyorum sonra kk da geyik yapıyorum falan filan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Dün gece de çok yemedim karnım acıktı sabahtan yandım akşama kadar lülülülülülü akşam iftara ananemdeyiz canım özledim ananemi Şenizsempatiksalakcinni

Dün kuzen bizdeydi evlilikten başladık sohbete işte o sordu ben cevapladım ne eğlenceli
malum ben geçtim isteme+söz devrelerini falan akannehir
Çeyiz için hiç bişey almıyorum ben artık çok boşladım sanırım alacaklarımı yine bi takside girmem lazım en kısa süre de akannehir arçelik son taksit bekliyorum ama :nazar:

yahu bak dün aklıma geldi benim nikah şahidim kim olacak ki hiç samimi bi kız arkadaşım yokki böyle çocukluk arkadaşı diyebileyim. bi tek burcu var belki onu yapabilirim kim bilir kısmet kafamçokkarıştı

hayatın her anında ciddi olamazsın belki,olmamalısın da.
ama ya hayatı geyikten ibaret ciddiyetsiz şahıslar.
öff diyorum,öf yani!

Günlüğüm günaydın,
Ramazan başladı zorluda olsa Allah sabrını veriyor orucumuzu tutarken herkesşer için kolaylık diliyorum
özelliklede çalışanlara...
günler geçio gidiyor
bekar günlerimin sonuna yaklaşıyorum
evimin eşyaları geliyor ama sanki benim değiller
misafir gibiyim o evde
ama aslında şuanki evimde:gitme:
geçen annem dedi misafirsin artık diye şakaya vurdum ama
oturdu içimemafoldumben zormuş kız ev olmak
Allah verdiğim karardan dolayı utandırmasın başımı önüme eğdirmesin:Saruboceq:

buara gözümde de sorun oldu gözüm şiş
her sene tekrarlıo çok sıkıo canımı bu durum
lensten de vazgeçemiyorum ki iyileşip takcaz tekrar napalım:umursamaz:

Kpss ye tam gaz gaz devam be günlük.
Koçişkomla geçirdiğimiz 15 günlük iznin ardından dün yine işlerimze başladık.
İş sahibi olmamın diğer sahipliklerime engel olacağını hiç düşünmemiştim.
Buraya atandığım gü dünyyalar benimdi, ama şimdi diyorum ki keşke burda ısrarcı olmasaydımda başka bir kuruma geçseydim be ...
Ama nerden bileyim tayin olamayacağımızı...
Neyse vardır her şerde bi hayır.
Onun için yeniden kpss yeniden başlangıç.
Rabbim utandırmada kavuştur be bizi :KK43:(

Her konuda yanımda olan. İyi ve kötü günümde her zaman yanımda olan KK'lı dostlarımı, ablalarımı, kardeşlerimi hepinizi çok seviyorum. En üzüntülü en sıkıntılı anlarımda yardımcı oldunuz bana. Destekleriniz için Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Gunluk daha yeni uyandim bilyonmumirmirmirmir hala uykum var ama basim agriyo yatamam :çok üzgünüm:
Dun olanlardan sonra nasil duzelirimsenağlama nasil eski ben olabilirim bilmiyorum :sinifsinif:
cok zor gunler geciryorum gunluk:a015: RABBIM yardimcimiz olsun :Saruboceq:
ALLAH im bizi kotulerden koru:Saruboceq: kotuye firsat verme RABBIM :Saruboceq:
Dun esimi ilk defa oyle gordummafoldumben sebep olanlar utansin alsanaalsanasmile
Su yasimda kendimi yasli bir nine gibi hissedyorum :çok üzgünüm:
Nasil gecicek nasil atlaticam bilmiyorum:1no2: bu bana cok koydu,
Ama gececek bilmiyorumkismile insallah duzelicem eskisi gibi olucam boshayallersmile
Ama gitmek istiyorum gunluk cok uzaklara gitmek istiyorum senağlama
kimsenin bizi tanimadigi bir yerelere gitmek istiyorum:a015:
Ama artik cok gec :nazar: evimizi aldik 2 ay sonra tasincaz nasip olursa
Tam 5 sene beklememiz lazimmis tasinmamiz icinfisfisfis yoksa cezasi varmis
ama ALLAH buyuk :Saruboceq: 5 delilmi gelir gecer demi :çok üzgünüm:
Dun gece AYBURŞeniz cum beni dinledi olumunekankayizsmile onunda kafasini agrittim
ama cok iyi geldi valla :kedi: ALLAH onun gonlune gore versin canim benim Şeniz
Neyse gunluk cok konustum ohaoldumsmile ben kacyom hadin cussss :KK3:

Sevgılı gunluk,
ne kadar oldu sana yazmayalı?
Bılmıyorum!
Sende benım neler yasadıgımı bılmıyorsun.
Bır kezde sana anlatmaya takatım yok.
Oyle yoruldum kı!
Kalabalıgın ıcınde yalnızlık ne demekmıs ogrendım gunluk.
Ben elın memleketınde bıle bu denlı yalnız hıssetmemıstım kendımı.
Orada dostlarım vardı, manevı bır annem, ustelık ayrı dıl ayrı dınden.
Oysa sımdı, dınımı, dılımı paylastıgım ınsanlar bana ıhanet edıyor.
Tasıyamıyorum bu yuku.
O gun 'ben ne kadar gucluymusum, yıkılmadım' demıstım ama,
goruyorum kı ben yavas yavas yıkılıyorum.

midem yanıo günlük ötüyüm hastayım:KK43:
içimde bi garip günlük mutlumuyum mutsuz mu bilmiyorum
tek bildiğim çok aşık olduğum:asigim:

Yauuu şu KKnın yavaşlığı beni öldürecek.
Zar zor bu sayfaya girip yazıyorum bunları. :kızgın:
Diğer forumlara gözatamıyorum zaten. Sinirlerim bozuldu günnüşüm. :kızgın:

Ben de artık Kayra gibiyim. Düşünmüyorum.
Bir düşündüğümü bir daha düşünmemeye çalışıyorum.
Şu anda aklımda hiçbir şey yok.
Ne o, ne bu, ne de başkası; ben ve içinde bulunduğum an dışında hiçbir şey yok.
Hea bu arada eski sevgilimin artık 'in a relationship' görünmüyor oluşuna çok sevindiğimi belirteyim.
Ama o da bir anlıktı. Şimdi bitti! Hem onu bırakan bendim, hem de sevgilisizliğine sevinen yine ben oluyorum. Sevgi arsızlığı bu di mi? Evet öyle! :nazar:
Hadi ben gidip kitabımı okyayım bari. Bu sitede adamakıllı vakit geçiremiyorum tın tınlığı yüzünden.
:nazar:

sesimi duyan var mı?

uykudaydı istanbul, izmit, adapazarı, bolu, yalova
uykudaydı eskişehir, ankara, gölcük, değirmendere, düzce, bursa
onyedisinde ağustos’un, sonra onikisinde kasım’ın
dipten bir uğultu koptu, bir çığlık yükseldi topraktan
saniyelere sığdı onbinlercesi ölümün
sonra çığlıklar ağıtlara, ağıtlar çığlıklara karıştı
ben buradayım, sesimi duyan var mı?

geceydi uğultulu geceydi
binleri aldı gitti
gövdem toz toprak göçük altında
gövdem unufak enkaz altında

acıya gömdüler güzel vatanımı
mezarımda adım yok
kaybettiler oy bedenimi
viranemde feryadım yok

sesini duyan var
sesini duyanlar bizimkiler
bak yaşatmak için sana koşuyorlar
ak sakalına, çocuk yaşına bakmadan
tırnaklarıyla kazıyorlar enkazı
betonu tırnaklarıyla deliyorlar
çıkarsız hesapsız
yüreklerinin susturamadığı sesini
elleri gibi kavuşturuyorlar birbirine

gömülmesek de toprağa birlikte
acıya gömüldük hep birlikte
gülcan bebe, ayşe teyze, mehmet amca, fatma abla
içeride kaldı anam, içeride kaldı babam
bir tane de değil ki hangi birine yanam
ben buradayım sesimi duyan var mı?

UNUTMADIK ! ! !

Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın AMİNNN :KK43:((

Bugün engel olamıyorum gözyaşlarıma günlük...

Çabalıyorum çünkü hayata sıkı sıkı tutunmak istiyorum, bunun için sebep arıyorum... Hayallerim vardı benim... Birini çok sevicektim, o da beni, sonra önce yakışıklı zehir gibi bi oğlumuz ardından güzeller güzeli, nazlı bi kızımız olucaktı... aşk kokucaktı evimiz...

Çok yaklaşmıştım ama ....

mafoldumben

Rabbim mübarek saatler, huzura erdir artık.. çok bunaldım mafoldumben

X