Popüler Konu Sevgili günlük...

renk renk oje alasım var günlük

hayatın tüm renklerini tırnaklarıma hapsetmeliyim....

,yakınca istanbula gidiyorum bol bol alırım orda artık:):)

hem hayallerimdeki gri ojeyi de bulurum diye tahmün ediyorumm

günlük nan biliyonmu bizim feyfendi akşam üzeri sinir etti beni neyse olur okadar arada zaten 4*4 lük oldumu bi problem var demektir

Sahile gidicez diyorum gitme istemiyorum diyo..neden gitmiyim diyorum dün çok gezdin yeter diyo
aslında başkası olsa tınlamam dediklerini de buna yapamıyorum günlük :asigim:
her dediğimi yapıyo .. ee nazımla çok oynuyo :kedi: bana karşı çok sadık en ufak bi yalanını yakalamadım ohaoldumsmile ee olur olmadık zamanlarda seni seviyorum diyo :asigim: çokk ilgili çokkk
birde şu konuşmasına dikkat etse klava: neyse onuda alışkanlıktan yapıyo ama bidaha desin öyle lanlı falan konuşsun kızımcam valla bidaha konuşmam diycem klava: gerçi günahını almıyım pekte bişey dediği yok ama öyle kızınca lan lı falan konuşuyo erkek sonuçta ama:içelim:

ama olsun ben halimden çok memnunum çok mutluyum günlük birinin yalansız bi şekilde seninle ilgilenmesi çok güzel :asigim:sana bişey olcak diye korkması güzel yani :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günnüşşşşşşşş... :kedi:
Beni özlemişşş... :kedi:
Tam da artık beni önemsemiyordur dediğim günün akşamına duyuyorum bu lafı. :)))
Sanırım aniden aklıma üşüşen düşüncelerin bir anlamı olduğunu kabul etmeliyim.
Umarım diğer beyimizin de aklındayımdır.

Allah'ım noluurrr onu bana bağışla.
Duymak istediğim ve beklediğim her lafı söylediği günü göster bana. :Saruboceq:

Selam günlükk..
Benim gözbebeğim askerde günlük daha 179 günümüz var dayanamıyorum onsuzluğa..
Her an ona bişey olucak diye korkuyorum bu korku ne zaman biticek günlük mafoldumben
Ona bişey olacağı düşüncesi aklıma hiç gelmezken son zamanlarda duyduğum şeyler, ona bişey olabileceği ihtimali yüreğimi parçalıyo..Dayanamıyorum günlük..
Üzülmemden korktuğu için bulunduğu şartları bana anlatmıyor bile günlük o bu durumda bile beni düşünürken ben onun için nasıl ağlamıyımmafoldumben
Çok korkuyorum günlük sevdiğime bişey olmasından onsuz kalmaktan çok korkuyorum..
Ona bişey olmasın bebeğime bişey olmasın günlükmafoldumben

Kendi kendime şımarıklık yapayım dedim, oruç oruç üstelik doğum gününde kızdırdım sevgilimi. Birde üstüne trip attım. Ama müstehak bana gece uyuyamadım sıkıntıdan. Aradım sonra içim hiç rahat değil, bir şeyler söyle de artık uyuyabileyim diye. Seni seviyorum, hiç bırakmayacağım dedi Deli. :asigim::asigim::asigim::asigim:
Bende onu seviyorum günlük, çok çok çok seviyorum....:asigim::asigim::asigim:

Bugüünnn benimmmm doğum günümmm çook mutluyumm 12yi geçtiği gibi bitanemin sesini duydum: )
Unutmamış çok mutlu etti beni.
Uzağımda ama olsun hatırlaması bana yetti.Yanımda olduğun zaman bunu telafi edicez dedi beni sevdiğini söyleyip iyi dileklerde bulundu. Her konuşmadan sonra onu daha çok özlediğimi hissediyorum.Onu seviyorum beni sevdiğini biliyorum.Mutluyum böyle devam etmesini diliyorum. Benim en büyük hediyem o en büyük şansım o :asigim:

Anlatacak o kadar çok şeyim var ki günlük bana anlatacak mısın dersen tabi ki hayır:smiley-cool: evet biliyorum bu aralar fazlasıyla gıcığım

günaydın günnük, mutlu huzurluuu bol kazançlı haftalar efenimmmm
cuma günü izinliydim malumunuz...sabah 10:30 dan öğlen 4 e kadar hiç oturmadım...öğlene kadar temizlik yaptım, cuma saati Yasin'imi okudum, dua ettim; öğleden sonra da yallah ütüye giriştimmmm o sıcakta buharlaşana kadar ütü yaptım ama iyi oldu eheh..sonra da yayıldım yattım..
cumartesi kuaföre gttim bebeem, nihayet çingene görünümlü saçlarımdan, ve hakkı bulut tarzı kaşlarımdan kurtuldumbayanssulusmile sonra evime geldim mayıştım kocemlen...
dün de efenim, Allaha şükürler olsun, kardeşimiz geldi askerden sağ salim...ohh içimiz rahatladı, darısı tüm askerler inşallah kazasız belasız...
bugün de kürkçü tükkanına döndük bebeeem inşallah sorunsuz ve yoğun olmayan bi hafta olur
hadi si yu

bugün artık kadrolar açıklansın be günlük

sonra değişik şehirler mi yazsam diye düşünür oldum.

yeni bir hayat istiyorum ama yepyeni olsun

her şey güzel olsun

olur mu dersin?

"Kara Kedi Gireceğine Aramıza..
Seni Şöyle Alalım Otur Yakınımıza..
Tüm Gereksiz Arızalar Gitti Gideli..
Günün En Güzeli Sen,Güzeliz İki Deli!!" hihoyyyt

Çeşmeden Döndüğümden Beri Bu Şarkı Dilimdeydi Ama Bikaç Gündür İyice Dilime Dolandı Ev Halkına Gına Geldi :jeyyar:
Huzurlu Ve Mutlu Olmak Bi Yana Çokta Gıcığım Günlükcan Ya..
Noliicek Bu Halim Hiç Bilmiyorum Yaniii şakkıdı
Galiba Sanırsam Tüm İpler Bende.. Ve Onca Uyarmama Rağmen Uzak Durmayan Tüm Karşı Cinslerime Aynı Taktiği Uygulayacağım..
Eee Laftan Anlamayana Uygulamalı Anlatım Şart Dimi :jeyyar:

ahh günlük niye herşey aynı
niye ben aynıyım çok mu inceyim acepbilmiyorumkismile
sıkıldım bu yalnızlıktanmafoldumben

günlükcan s.a.püfff yaaa ben sadece bende sanıyodum ama herkest var bi sıkıntı can sıkınıtıs herseyın aynı gitmesi tuhaflık bende degılmiş yanimartık evlenmek istıyorummm hep askımın yanında olayım istıyorum yaaa:asigim:allahım duy beni lütfennnnn:Saruboceq:

günlük çok keyifsizim bugün
sen de fark etmişsindir çünkü sana sadece günlük diye hitap ettim
ruh gibiyim ya..üzerimdeki şu uyuşukluğu atmam lazım
neşeli müzik falan dinleyeyim diyorum ama hiç gelmiyo içimden inan ki
bi müvekkil gelecekti onu bekliyom gelse de dışarı çıksam şu işleri halletsem oyalansam
mıymıntı gibiyim vallaha ya..aaa dövesim var kendimi :mymeka:

günlük şu an o kadar sinirliyim ki sana anlataamam
hiçbir işim düz gitmior bugün
lanet olası kyk bursuna başvurmaya çalışıyorum aa sadece ubrs yok
ya ben kredi istemiyorum kardeşim zorla mı yaa
arıyorum açmıyorlar telefonu zaten bu devletin hangi işi düzgün ki
nefret ediyorum günlük şu an herşeyden nefret
babamla da kavga ettik zaten o da ayrı üstüme geliyor bir de onunla uğraş
herşey herkes üstüme üstüme geliyor
çok sıkıldım oyalanacak hiçbirşey yok ev ev ev yeter artık yaa
üniversiteyi kazandık da ne oldu sanki gene ev gene ev ailemin yanı
şimdid de burs belası çıktı başıma
daha ne dertler var da başını şiişirmek istemiyorum
herşeyden ve herkesten nefret ediyorum
hatta şu an sinirimden ağlıyorum sırf sinirimden!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…