Popüler Konu Sevgili günlük...

slm gunnuk
dudagımda ucuk cıktı sınırlerım bozukklava: bu ucuklar benı amma sevıyo yaa sıcaktada delırıyorum
bu sıcaklar bıtecekmı yoksa hakkat olum sıcagımı :çok üzgünüm:
canım sıkılıyor umdugum gıbı olmuyor her zmn hersey
sorularıma yanıt alamamak cokk yıpratıyor benıı :uhm:Rabbım sen buyuksun hayırlı bır kapı ac bana :Saruboceq:
ne desm ne yassam offf kıcbırseyden zevk almıyorum sınırlerım acayıp bozuk sıcaklarda sigortalarımın atmasını ıyıce tetıklıyo:mymeka:
neyse yazcak ne cok sey var ama SOZ UCAR YAZI KALIRdemısler yıne dursunlar bakalım duracagı yerde

selam
aksama ıftara askım gelıo
cok guzel yemekler hazırlıcaam bol bol yesın bebeeem:)
gorusmek uzereee

İftara yeni evli kuzenim geliyor bu akşam. Kocasıyla beraber.
Aralarındaki diyaloğu gözlemleyeceğim.. Bakalım gözlerinin içi gülüyor mu.

Annem de bir güzel yemekler yapıyor ki sorma.
Ziyafet var akşama. cokacimcoook

zeytinyağlı pırasa aşeriyorum
bu akşam yemeği ben yapayım en iyisi gönlüme göre
yemek yapmayı çok seviyorum zaten :asigim:

İlk defa bugün orucumu tutuyorum bu ramazan. Ah günlük midem yanıyo biliyomusun açlıktan, aynı zamanda da susadım :1no2: Akşam iftarda babam yok arkadaşlarıyla güveç yapmaya gittiler.Bende anne sen üzülme ben de sana kebap yapcam dedimaklinialirimsmile ızgarada çöp şiş yapcam annem e de kırmızı et yasak ama napalım evde tavuk yok dışarı çıkıp almak da zor geliyo.Birazcık yerse bişey olmas heralde. İlk defa yapcam inşallah akşama aç kalmayız sırnaşık şey

Ne kadar çok seviyorsam, o kadar çok üzülüyorum günlük... Bırakıp gideceğim bir gün her şeyi...

günlük valla bugün hangisinden başlatsam anlatmaya istanbulun yarısını bir günde gezdik
okadar yoruldukki anlatamam hala ayaklarım acıyor
ama çok eğledin çok güzeldi bizimkinin fırlamalıkları zaten bizim eğlenmemize yetti kaydirigubbakcemile3
tabi gezerken aşkımıda ihmal etmedim yani :dilcikar:

naber la günlükovski
ben eh işte..bugün evde olduğumdan ötürü oruç zorlamadı pek..geç kalktım
film izledim zati..sonra yemeği de ben yaptım..seviyom yemek yapmayı
dışarı çıkacaktım babet almak istiyodum bi de bikaç makyaj malzemesi bakacaktım ama çok sıcaktı cesaret edemedim valla
yarın inşallah giderim..kendi kendime kararlar alıyorum ya uygulamam lazım
zaten giyimime saçıma makyajıma dikkat ederim ama artık daha bi özenmek istiyorum kendime
belki etek falan da alırım..inşallah yarın çok sıcak olmaz
bugün sakinim nedense..evde oturmayı seviyorum..odamı seviyorum..bilgisayarımı seviyorum..filmlerimi seviyorum..hamsterlarımı seviyorum..ailemi zaten çok seviyorum..kendimi de seviyorum
dedemle konuştuk bugün evlenirsin de öyle açarsın büronu dedi bana..ben de ben evlenmicem dede beğenmiyom kimseleri dedim o da elbet çıkacak karşına biri dedi
bilmiyolar ki içimdeki yangını..neyse bu gece ondan bahsedip zırlamıcam günlük..
onun umrunda değilim ben neden üzüyorum ki kendimi..üzülmesi gereken o
benim gibi birini kaybetti..neyse Allah biliyo içimi..ne istediğimi
yarın bikaç tane oje de alayım..sahi ruj da alayım
paracıklarım da azaldı vallaha..bu ay dünyaları harcadım..neyse Allah verecek
cep telefonu almam lazım ya..bi de yarı profesyonel fotoğraf makinesi istiyom
evrak çantası almalıyım..almak istediğim o kadar çok şey var ki..
ay neyse alırım inşallah bu ay sadece biraz sıkışçam çok harcadığım için diğer aylar düzene girer alırım
hadi görüşürüz cancaaaazım

Misafirler gitti günlüğüm. Bolca güldük, eğlendik.
Kuzenim alem bir insan. Azcık da çatlak. kaydirigubbakcemile3
Öyle güzel konuşuyor ki, neşe geldi eve.
Eşiyle de iyiler. Allah bozmasın.
Zaten daha 2 ay olmuş evleneli. :1rolleyes:
Onları görünce kendimi de yeni evli olarak canlandırmaya çalıştım gözümde.
Anneme de dedim ki 'Acaba bir gün ben de senin evine misafir olarak gelebilecek miyim?'
sempatiksalakcinni

Neyse ben takılayım buralarda daha... Haydin görüşürüz...

günnüşüm
gözlerim kapalı yazıyorum resmen ama uyumıcam kararlıyım
dun gece arkadasımdaydım sabah 6da yattık 10da kalktım apar topar
gelınlık provama gıttım ama kendımde degıldım
artık şu çeyiz işlerini ev işlerini hızlandırmam lazım ama bu sıcaklarda hiç bişey yapmak mümkn deil
bundan 2yıl önce evlilik muhabbetı yapıcagım aklıma dahi gelmezdi,ben hep evlenmicektim sözde
buyuk lokma ye buyuk söz konusma dıye bosuna dememısler gunnukcuk
askımla bu arada hersey cok daha ıyı
kendımı onun yanında cok huzurlu hıssedıyorum,alısınca heran beraber olmaya ayrılınca cok zor oluyor
o benım askım,sevgılım vs herseyı gec en yakın en eglendıgım dostum ıyıkı var..
benım gozler kayıyor gunnukcuk operım gozlerınden

cok guzel bı gundu gunlukcum bugun
dogum gunumu kutlayan herkese cok tesekkur edıyorum
replerın bazısına gerı donup tesekkur etmeme ızın verılmedı:)kullanmısım cunkucum
oyuzden herkese ayrı ayrı tesekkur edıorum hepsını cok sevıorum ıyıkı varlar

Bu günde bitti işte ,şimdi sıra bir sonraki günde ve daha sonrakinde ve yine sonrakinde..
Su gibi akıp geçti zaman.

ufff günlükcan çok gerginim bugün nedendir bilmem aşkımda farketti sinirlisin bugün dedi bana bende yooo diye geçiştirdimohaoldumsmile
az önce konuştuk uyuması lazım sevgilimin. zamanını uyuyarak doldurması lazım.guclubacismile
bugün iyi haber verdi bana salı günü siirtten çıkıcaklarmış Allahım inşallah söylediği tarihte kurtulur ordan.:Saruboceq:
çok bunaldık artık bir an önce kavuşmak istiyoruz. 6 günümüzün kalmasına rağmen hiç geçmiycekmiş gibi gelmesi çok büyük saçmalık aslında...:bbo:
bide tabi askerliğin bittiğine inanmak... insan ayrı kalmaya alışınca tekrar gidicekmiş gibi geliyo şuanda bana.-tatlicadiarzu- ama artık hep benimle olucak Allahım nasip ederse.:Saruboceq::lepi:
bu akşam iftardan sonra balkon baya kalabalık oldu bizim teyzeler amcalar kuzenler doldu ev.
ama seviyorum kalabalığı. biraz daha ortalarına doğru iftarlara gelip gitmeler çoğalır bizde. ama şuanda benimle beraber herkes nişanlımı bekliyoruz.uff bide herkes düğün soruyo sinirlerim bozuluyo ama.
kaçmıyoruz ya yapıcaz herhalde.:umursamaz:
bi gelsede herşey netleşse artık. soru soranlardan sıkıldım yedi kat el bile düğün ne zaman diyoklava:
neyseee günlükcan ben kaçar uykum da yok biraz daha bakınayım buralarda. sonra zaten sahur yapar yatarım.
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…