Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük...... çok sıkıcı bi gün. uykudan gözlerimi açamıyorum, hiç çalışasım yok eve gitsemde uyusam yaaa

günlük beni japonyaya ya da güney koreye gönder filmlerdeki gibi ultraromantik bir aşk yaşayayım çok yakuşuklu bir samurayla.. ya da çok sempatik bir güneykoreli ile; farkmaz.. ..
:asigim::asigim:delikafadulden

Günlüküm dün dua ettim artık adet olayım diye sabah uyandım lavaboya gittim birde ne göreyim adet olmuşumzemuszemus
Rabbime şükürler olsun:Saruboceq: bugün çok güzel bir gündü, hep iyi haberler aldım mutluyum günlüküm. Tedaviye başlıycam bebek için:ecrin_bebek:

Hey günnüş
Canım sıkıliiioo yaw
Facede bugün dasidivaldo yu gördüm enişteyle pek bi şıklar maşAllah
Rabbm başlarını bozmasın...
Eve gitsemde hemencecik ezan okunsa acıktım bugün epeyy..
Evimizda maşAllah bi kalabalık bi kalabalık 75 m2 evde 8 kişi yaşıyoruz..
29na kadar bu durum böyle devam etcekk
Allah anacığıma sabır versin..

Uyy esneye esneye bi hal oldum
hadi görüşürükk
si yu

Ailem düşmanım oldu. Neden ? Okumak istediğim için .. Evet binlerce insan var benim işimde olmak isteyen. Türkiye şartlarında iş kolayda bulunmuyo biliyorum. Ama bende eğitimimi almak istiyorum. Bende benim mesleğim bu demek istiyorum. Bende yaptığım işlerin altına imzamı atmak istiyorum. Lise mezunu olarak çalışmak zor. Ne söz söylemeye ne itiraz etmeye hakkım var. İşi ben yaparken altına başkasının imzası atılıyo hemen. Tek bi sorunda söz tahsil konusuna geliyo. Durum böyleyken ben 3 sene sonrada 5 sene sonrada hala aynı yerimde bir adım bile ilerleyemeden çalışmaya devam edicem. Anlamak istemiyolar bir türlü. Nolursa olsun gitmek istiyorum. İleride dönüp baktığımda "keşke gitseydim" dememek için gitmek istiyorum. Kendime bişeyler kazandırabilmek için gitmek istiyorum. Bir şeylerden vazgeçmeden diğerlerini kazanamıcam. Herşeyde olduğu gibi yine tek başıma bıraktılar beni. Çok teşekkür ediyorum sizlere, aileme ..

Benimde iftar vakti burnumdan geldi
yada daha dogrusu burnumdan getirdiler... mafoldumben

Son düzenleme:
Liseeli kızlar gibi oldum
ona özel hat aldım bide dandik bi telefon
Allahım sen sonumuzu hayır et
günnük sende dua et bize hayırlısı olsun deye

Ders çalışıyordum ara verdim ama bi daha derse dönemedim yani:)
Artık şu soruların başına geçsem diyorum biraz daha soru çözüp sonrada pilatesimi yapayım dün yapmadım :)
Zaten ben birşeye başlamaya meraklıyım sonrada bırakmaya ..
Bi kaç gün yaparım sonra hemen sıkılırım bu huyumdan nefret ediyorum nefret...
Azim yok bende. Böyle başkalarını gördüm mü nasıl imreniyorum..
Bu herşeyde böyle ama, ders konusunda spor konusunda bakım konusunda vs vs .. :)
Çok üşengecim valla...

yarın çok yoğun ve çok yorucu bi gün beni bekliyo günlükcan
oruçlu oruçlu nasıl üstesinden gelecem bakalım..Allah yardımcım olsun
yarın herşey yolunda gitsin çok güzel bi gün geçireyim
sabahtan büroya uğramadan direkt icraya gitçem 2 tane haczim var
sabahtan hallolmak zorundan çünkü öğleden sonra da tekirdağa gitçem staj toplantım var
günlerin yoğun geçmesi benim için iyi aslında ama ben yine de çok hissiz ve ruhsuzum
hiç tadım tuzum yok..şöyle çok eğlensem kahkahalarla gülsem ne güzel olur
ama o da olcak di mi günlük?

11 yıl sonra t Pazartesi' yi Salı' ya bağlıyor yine gece...Tarih aynı, gün aynı yine...
yitip gidenlere bir duamız olsun bu gece...

İzmir artık beni boğuyorsun :1no2: sıkıldım artık buralardan her geçen gün gittikçe kalabalıklaşıyor dağdan bayırdan şehire gelen insanlarla dolup taşıyor. Konak tarafındaki kırocanlardan hiç söz etmeyim zaten ve yazın sıcağında çimlerin olduğu yere örtü seyip yatan insanlardan :mymeka: ha bir de hiç olamayacak yerlerde mangal yakanlardan :/

Bizim evin arkasında koşu yaptığım yerin etrafı yeşil alanla kaplı oraya bile üşüşüyorlar rahat rahat evime yakın olan bir yerde koşu yapamayacak mıyım ? Ya yok yok harbiden sıkıldım buralardan

buzdevri, yitip gidenlere bir dua da benden...

Babacığımı da, abimi de ablamı da ekliyorum aralarına... Rabbim kabirlerini nur eylesin...

naber günlük..
17 ağustos oldu..hatırladın dimi..
rabbimden ölenlere rahmet,aileleri ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum..rabbim bir daha yaşatmasın..
yatarken sende bir fatiha olsun ölenlerin ruhlarına bağışla emi..
bu günlük benden bu kadar..içimden yazmak gelmiyo..zaten bi mok yaptığım yok..
hadi eyvallah...

benımde hıc yazasım yok gunluk ya tanrıca gıbı
gelıorum buraya kadar hıc bıse yazasım gelmıo

bu gece o gece ıste gunluk 17Ağustos gölcük depremi
allahım bıdaha yasatma
tum olmuslerımıze rahmet eyle
yarın burası dolar tasar herkes olmuslerıne gelr
hersene beledıye mevlut yapıo ,bu sene anons duymadım belkı razamn dıe sıcak dıe yapılmıcaktr bılmıorum
kavkalıdada anma törenı var orasıda doludur,allahım herkese sabır ver bu gece yarın cok zor bıgun acılar tazelencek

slm günnüşüm bayadır gelemiyordum
Gün içinde hiç bişey yetişmiyor günnük
Sahuru beklediğimiz için ancak öğlen kalkıyorum yatakdan
sonra yemek yap ortalığı toparla
Hala düzen oturmadı yeni evde
Sinir oluyorum
Neyse Şu balkonlar kapatılsın da
Dolaşıcam biraz çok sıkıldım

Günlük can sana harika haberlerle geldim ama..
Öncelikle 17 Ağustos şehitlerine bir duada benden.. Yattıkları topraklar incitmesin onları :Saruboceq:
Ben Dün Akşam Daha Doğrusu Bikaç Saat Önce Anladımki Mucizeler Varmış..
Kalbime Hiç Ummadığım Anda Hiç Ummadığım Bi El Dokundu..
Uyku Tutmadı Sabahı İple Çekiyorum Yanına Gitmek İçin..
Allahım Nolur Bu Kez Doğru Olan O Olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…