Popüler Konu Sevgili günlük...

sabah erkenden kalkıp yollara düşcem ama nerde hala kk başındayım
amcamın kızının bebişi oldu geçen hafta onu görmeye gitcez yengemle beraber
elini çabuk tuttu amca kızı
2 ağustos2009da evlendi 7 ağustostada kızı oldu:emir_bebek::nazar:
o güzel haberi bende sana verebilcemmi günnüş
giderek umudumu yitiriyorum galiba

Ya günlük noluyo yine bana? :KK43:
Burdaki bir takım forumlara diğer arkadaşlara inat
eskiler unutuluyor acı falan kalmıyor yazdıkça nazar mı değdi?
Neden beynimin her hücresinde o var şu anda? Neden?
Karşıma çıksa hüngür hüngür ağlarım şimdi biliyor musun...
İçime attıkça daha da mı büyütüyorum farkında olmadan sence?
Gömmeye çalıştıkça...
İnanamıyorum kendime günlüğüm... :'( Ağlıyorum...
:KK43:(((((((((((( Yine yine yine... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bugun benim hayatta edindigim tek gercek dostum,canim arkadasim, inanilmaz kisinin dogumgunu..dilerim ki yeni yasinda tum mutluluklar, guzellikler ,saglik ,huzur ve bereket hep onunla olsun!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günlük...
Okadar kizginim ki onlara...ama dün ahmetin kuzeninin kinasini izledik
ve hepsi ordaydi...icim okadar tuhaf oldu ki....keske bunlar olmasaydi...
affedilecek gibi degil yaptiklari ama küslük ve kin sevmiyorum...
ne vardi yani mutlu huzurlu hepberaber yasasaydikta araya bu küslükler girmeseydi....
Gün gelirde affedermiyim bilmiyorum...icimden bir ses birak herseyi akisina diyor...
Gururumda ben daha önemliyim diyor...Okadar kirginimki...hic olmadigim kadar....
ne yapacagimi sasirdim...

Allahim sen bana yardim et....Su aciz kuluna dogru yolu göster Rabbim....amin....

Bugün keyfim pek yerinde be günlük
Hele kk daha bi yerine getiriyo keyfimi
Çok gülüyorum eğeleniyorum :roflol:
:nazar: :roflol:

Bu akşam iftarı dışarıda yapabiliriz
Kocik bi kıyak yapabilürrr opuyorumnanaktan

Pek bi iyi davranıyo bana görmelisin sırnaşık şey
Oda olgunalşıyo sanrıım artık
Pek deli çağımızda evlendik
İkimizde çocuktuk aslında
Birbirimizi büyüttük olumunekankayizsmile
İkimizde nazlı bibek :ecrin_bebek:

Ben kankimi özledim bee
Dün akşam görüşemedik :çok üzgünüm:
Yusuf çok yordu bizi eve dönmek zorunda kaldık onlar çıkana kadar :emir_bebek:
Neyse hafta içi gelir de kısır mısır yaparız diryamla cokacimcoook

Hadi görüşürüz şekerim
Uğrarım yine ben hihoyyyt

Son düzenleme:
Herkez gibi sıcaktan yakınacağım ben de nan günlük.
Acaba kilo verebildim mi 1,3 gr dan sonra yoksa aldım mı?bilmiyorumkismile
Ay inşallah vermişimdir.akannehir
Tığ gibi bacaklar istiyoruuuuuum nikaha kadar...

Evveettt bugünkü melankolik hal buraya kadarmış şekerim. kaydirigubbakcemile3

Gitsin eskiler, gelsin yeniler... :teytey:

Arada bir olur öyle... Anılarını hatırlayıp üzülebilirsin, ağlayabilirsin sahip olamadıkların için.

Ama geçer, geçer... naniknanik

günlük dışarı çıkmam alışveriş yapmam lazım
ama acayip sıcak ya pöfff
cesaret edemiyorum resmen..ama bugün çıkmam lazım yarın işe gitçem vaktim olmuyo alışverişe
hadi cesaret allegria yapabilirsin sempatiksalakcinni

gunlugum saka maka 1 ayda 4 kilo verdim yahu..
saclarimi da kestirdim, boyamam lazim ama kararsizim renk konusunda o yuzden beklesin biraz daha..
tatil isimi kesinlestirdim gibi birsey..
okuldaki islerim de yavas yavas istedigim gibi yurumeye basliyor..
kafamda abuk subuk sorular var ama malesef..
bir de herseyin guzel olma ihtimali var ya..
insan bir hayalini gerceklestirebildiginde yani daha dogrusu o hayal gercek oldugunda, artik dunyada hersey mumkunmus gibi geliyor... bunu hissettigin anda ise yureginde tarifi imkansiz birsey hissediyorsun..
evet gunlugum artik bu saatten sonra hayatta hersey mumkun bilesin..
terkedilebilirsin, unutulabilirsin.. en buyuk kaziklari yiyebilirsin canim deidklerinden.. ama sadece Allaha guvenip yola cikarsan, bir hayalin gercekk olursa sayet bunu gorursen suphesiz inanirsan, yureginde oyle birsey hissediyorsun ki, kelimeler yetersiz kalir..

Gün 1 saat önce aydınlandı sanki... Sesini duydum yaa :asigim:

Dua ediyorum sürekli, o da ediyor biliyorum... ama olmuyor, olmuyor, olmuyor... her aramamda bekliyorum bi güzel söz.. yok ama :dilcikar:

ya çok garip.. bu yüzden anlam veremiyorum ya yaşadıklarıma, uzaklaşamıyorum.. beni sevdiğini hissediyorum, hissettiriyo bunu ama ama iş ciddiye binince, yeniden başlamaya geldi mi konu kem küm. ah bi bilsem derdiniiiiii.... şu aç susuz halimle koşa koşa 600 km gelmeye hazırım...

silkelen artık nolur... açtım kollarımı seni bekliyorum :asigim:

Günlükcan
Sıcaklardan Haftasonuda Eve Tıkıldım Ama Akşama İnş Çıkıcam hihoyyyt
Aslında Canım Sıkkın Aklım Gamzemde.. Nasıl Oldu Acaba Yengesi Allah ım İnş Sevdiklerine Bağışlar :Saruboceq:
Canımın İçisini Birazdan Arayayım Olmayacak Böyle Haber Beklemekle..
Bu Aralar Kafam Sakin Dedikçe Millet Musallat Olmaya Başladı Hadi Hayırlısı :1ninca:
Babamın Annemin Arkadaşlarının Nerde Yaşıt Oğulları Varsa Üstüme Üstüme Gelmekte kötükedihüso
İstemiyorum Kardeşim.. İstemiyorum Ya!! En Sonunda Yakıcam Tüm İzmir i O Olacak -tatlicadiarzu-

günlük çok susadım ölmek üzereyim.......bilmiyorumkismile
aşkımı da özledim daha 1 ay war yanına gitmeme...........mafoldumben
hawa da çok sıcak...........kafamçokkarıştı
öffffffffffffffffff tirledim haaa

hee anca geldim:nazar:dün kk fıtık etti,öyle donup durdukimirmirmirmirsana gelemedim o yüzden:teselli:hem niye hesap veriyosam sana-tatlicadiarzu-
1 gün gelmesem özlüyosun sende aaasempatiksalakcinni
dün daraldım evde..afakanlar bastıakannehirdedim atıyım kendimi sokaklarazemuszemusanamm:1shok:çıkmaz olaydımakannehiryandım kavruldum geberdimakannehir
razaman başladığından beri,market alış-verişleri'ni saymassak ilk defa oruçlu olarak dışarı çıktım!!ve gerçekten çalışan insanlara bir kez daha sabır diledim yaradanımdan!
inşaat işçileri,yük taşıyıcılar,dönerciler,mutfakta çalışanlar,ilk aklıma gelenler bunlar...bununun demircisi var,dışarıda tamir yapan işçileri,fabrikada işçisi,güneşin alnın'da kavrulan işçisi..var babam varbenneyaptımki
aslında şükür edicek öyle sebep varki..cennette cehennemde burda!kıyameti beklemeye gerek yok..
çevremize 'gören' gözlerle bakarsak,bu dünyanın yalan olduğunu,kalp kırmanın boş olduğunu,herkezin allahın gözünde eşit olduğunu,yalanları dolanları,güzellikleri,çirkinlikleri,iyiyi ,kötüyü,kısaca akla gelen herşeyi:kahve:
öyle iyi görürüzki:nazar:en azından kendi adımıza yeni kararlar alabilirizboshayallersmile
derin konulara girmiyim şimdi:hulya:
ben pati garısını özledim günlük:a015:gelsin artık zilli:mymeka:
kankasını çok yalnız bıraktı:umursamaz:gelince hasabını sorucam ona.:nazar:

Slm gunluk,Şeniz

Bugun iyi deilim :1no2:eek:yle sirtim agiryo ki anlatamam :çok üzgünüm:ne oldu bilmiyomsenağlama ama gecer insallah:Saruboceq:

Dunde zati herifi yedim,:mymeka: beni deli ediyo bu adam alsanaalsanasmilebeni anliyo ama niye hala boyle yapiyo anlamiyom...:mymeka:
Neyse onunla daha hesabimiz bitmedi gorusecez,:tomato: ama benim inadim inattir,
ne derse desin benim dedigim olacakzemuszemus nasil olcak onuda bilmiyomohaoldumsmile
Dun misafirim vardi baya yoruldum,:nazar: bugun davetliyim zaten dinlenyom acikbayanssulusmile
Neysem, efenime soleyimkaydirigubbakcemile3 su aralik ayi gelmeden herufle anlassaydiksempatiksalakcinni yogsam tahtali koyu boylicam akannehir bu gidisle.
Bu arada cok susadim feci sekilde:sinifsinif: daha 1 bucuk saat var :1shok:neysem Allah yardim ediyo cok sukur...
Boyle iste hadin cuss:KK3:

selam günlükoviç..iyisin inşallah..iyisin iyisin..Allah iyilik versin
ben de fena değilim işte..söyle bakem bana çok şugar hafif diz üstü bi elbisem aldıydım bi ara giymek kısmet olmadı..sence yarın işte giyem mi yoksa salı günü tekirdaaaaana da gitçem ya staj eğitim toplantısı için salı mı giyem
ayıptır söylemesi çok iddialı oluyom onu giyince şimdi staj eğitimine de ilk kez gidicem ordaki kızları kıskançlıktan çatlatmayayım..erkeklerin de dibi düşer mazallah..
napam giymiyeyim mi sence he?neyse ben bu konu üzerinde biraz daha düşüneyim sempatiksalakcinni
bugün bu sıcakta çıktım alışverişe..tahmin edersin ki dilim dışarda döndüm eve susuzluktan..bi tane krem rengi öpücük burunlu babet aldım..bu modeli çok severim zati biçok ayakkabım bu model..
bi tane de siyah sandalet aldım o da çok değişik güzel bişi..haloş beğenmedi ikisini de niye topuklu almıyon alçak ayakkabı alıyon diye
ama napam be günlük çok seviyom topuklu ayakkabı ama rahat edemiyom işte..kimisi yara yapıyo kimisi de uzun süre ayakta durduğumda ağrıdan öldürüyo beni
hala tam cesaretim yok topuklu giymeye..kırk yılda bi eserse cesaret edip giyiyom işte
lirik güzelin tavsiye ettiği ojeden bulamadım:sinifsinif:başka renklerde aldım ben de :sinifsinif:
ama aklıma kazıdım bulduğum gibi alcam lirik teşekkür ederim bayanssulusmile
bıcı bıcımı yaptım ufak çaplı bakımımı yaptım..yarın iş var hazırım..pöff hiç gidesim yok biliyon mu..ama napalım el mahkum ekmek parası sempatiksalakcinni
2 tane de body aldım ikisi de çok güzel..etek bulamadım gönlüme göre
alışveriş manyağı ben bile bu sıcakta çok zor gezdim valla..normalde sal beni bi mağazaya saatlerce dolanırım ama bugün acele acele almaya çalıştım
onun dışında eh işte kıvamındayım..neyse sıkıldım yazmaktan sempatiksalakcinni sonra görüşürük

X