Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük.. Bu gün moralim öyle bozukki hem aşkımı sevgilimi 7 günden sonra usta birliğine yolladım önümüzde daha 344 gün var.. hemde üniversteyi kazanamadım çok ümitliydim ama olmadı.. çok üzgünüm çok.

Çok sıkıldım günlük,çığlık atıcam şimdi,bütün gün möö gibi 2 ekrana bakmak bazen feci sıkıyor,isyan değil de,çok şükür işim var,ama napim geliyorlar arada !!:umursamaz:Çok üzgünüm çoook

yine baş edemediğim sorunlarımı toplayıp sana geldim.. hiç birşey eskisi gibi olmıycak sanırım.. hayata olan bütün bağlılığım bitti.. depresyonda mısın diye sorsan hayır derim.. pişmanım, üzgünüm.. zamanı geriye döndüremiyorum.. şimdiki zamanda kahroluyorum.. nasıl düzelebilir herşey.. nasıl? böyle hüznü sevmem ben.. önceki hüzünlerim daha güzeldi.. hayatla bir daha barışabileceğimizi hiç sanmıyorum.. bütün hayaller dünyada kaldı.. en artık sonu gözlemeliyimmm..

4. denemesinde de başarılı olamadı kuzenim. mafoldumben
Üniversiteli olamayacak bu yıl da. Bir daha dener mi bilmem...
2. öğretim kısmı varmış daha ama o nasıl oluyor bilemiyorum.
Yine de girme ihtimali sıfır. En azından hayalini kurduğu bölüme asla giremeyeceğini biliyoruz. Ağlıyordu telefonda. Annem de ağladı. mafoldumben
O minicik şehre tıkılı kalmaya devam edecek. Teyzem de çok üzülmüştür şimdi. (

Bu tip nice öğrenci var. Bu yüzden ne kadar şükretsem az.
Allah'a binlerce kez yine ve yeniden şükrediyorum.
Bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu anladım.
Türkiye'de kaç genç istediği bölümde ve istediği şehirde okuyabiliyor ki?
Ama ben okuyorum işte! Yapmak istediklerimi yapıyorum.
Bugün bu üzücü haberi aldıktan sonra milyon kat daha iyi anladım elimdekilerin kıymetini.
Aşk konusundaki mutsuzluğum gölgede kalıyor bu durumda. zemuszemus

Ya da bilmiyorum, belki de kalmıyordur gölgede...((
Ama alıştım galiba yalnızlığıma, aşksızlığıma...((

Görüşürüz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu Ramazanı Çok Seviyorum Yaaaa özellikle Sahur Vaktini :lepi: Düm Tek Düm Tek Düm Teke Düm Tek kaydirigubbakcemile3 Varmıdır Benden Başka Ramazan Davulcusu Geçerken Balkonda Sahur Vakti Davul Sesine Oynayan? Ben Oynuyorum İşte Hemde Okadar Eğleniyorumki delikafaduldenSanırım Bi Gece Sahur Vakti Bende Alıcam Tenceremi Ve Kepçemi Bende Çıkıcam Bizim Mahalleye Davulcunun Ardından hihoyyyt
Günnüşüm Günlerim Yoğun Geçiyor, İlk İftarda Kuzenim Davetliydi, Dünde ablamla eniştem Bizdelerdi, Bu akşam Kimsecikler Yok Bizbizeyizyerimseniben Babişim Canı Turşu Ve dondurma Çekti, Taktı Annemi Koluna Hem iftar saatine kadar oyalanmak adına hemde alışveriş yapmak için çıktılar dışarı Şeniz
Ramazanlada Aram Maşallah çok iyi geçiyor susamıyorum acıkmıyorum gayet iyi gidiyor ve böylede devam eder inşallah ( RABBİM SABRINI VERİYOR İŞTE)
Bu Arada Günnüş Lütfen Rica Ediceğim İletirmisin "Aslı hanımı Ramazan Bitmeden İftara Bekliyorum Konuşcak Çok Şey Birikti o Biliyor Nedemek İstediğimi Ulee":kedi:
Bittimiiii Bitmediii Lütfen Saygı değer Kankamada Söyle "Gülçin'ime deki Artık Gamzen Geldi ve Asayiş Berkemal guclubacismile Canım Benim Beni Tatildeyken Üzmek İstememiş Ama birdaha aynısını Yaparsa itinayla kırıcam kafasını Bilir O benim Tersimi aklinialirimsmile Telefon 24 saat açık ve sağolsun açık bile vermedi konu hakkında alsanaalsanasmile" Neyse en şaşağlısından öpücem onu iftardan sonra beklesin naniknanik
Hadi Ben Birazcık Msn Alemine Dalimmmm .. Beni Görürsen Selam Söyle Paii paiilülülülülülü

selam gunlukk
sana yenı yazma fırsatı buldum ınan.tatılden geldık askımla.
ben hayatımda bole guzel bı tatıl yasamamıstım gecen yılda bırlıkteydık ama bu yıl bambaskaydı.sabah aksam hep bırlıkteydık benı resmen bebek gıbı nazladı
azcık suratım asılsa etrafımda perwane oldu askım bak sunuda yapalım sen sewersın buna dayanamazsın gıdelım falan:asigim:ben askıma ne guzel yemekler yaptım bı gorseeenn bana dıo kı sen ewde ıs yaparken yemek yaparken o kadar hosuma gıdıosun kı hep yemek yap bende sen cok uyanıksın hemende yemegı bana kıtlıcen dmı dıodum baslıoduk tatlı tatlı sakalasmaya.cok ıı bı koca olur gunluk benım askımdan walla bak
ben yorgunum mesela hemen kalkar ıslerı yapar hatta sıraya koymustuk:)
onun harıcınde plajdaydık tabı ben balık gıbı yuzuorum askımda gelıstırdı yuzmesını.
arkadaslarımızda wardı sankı ewcılık oynuoz onlar yemek hazırlıo caırıo bız caırıoz.yemeklerımızde hep dunya mutfagındandı arkadasların yaptıgı tabı.ben bıldıgın makarna turlu:)
plajdan sonra hawuz keyfı yapıoduk meywelerımız we cıkolatalı pudınglerımızlee:sm_cool:
bıgun uyurken benı kucagına alıp hawuza fırlattı delı sewgılım kaydirigubbakcemile3ewe gel dus al yemek ye ondan sonra geceye hazırlanmak ıcın uyuoduk malum enerjı toplamamız lazım dımı.12 de kalkıp uzerımızı gıyınıp cııkıoduk gecelere.o kadar cok dans edıodum kı sabaha ayaklarımı hıssetmıodum askımla allaahh bı dans bı dans yemın edıorum sırf dıskolar yuzunden kılo werdık harıka uyumluyuz dansta sırnaşık şeyherseye ragmen yıne olsa yıne yaparım.aaa bıde kopuk partısıne gıttık ıkı kere mukemmeldı resımlerımı eklemeye calısırım o gunde fena dagıtmıstık:içelim:
bu arada ıkoncandım resmen bı gecıodum herkesın kafası donuo kıyafetlerıme ımrenerek baktılar hıııhlülülülülülü
ee bodrum olurda ruslar ıngılızler olmaz mı.azcık sınırımı bozsalarda mutlulugumuzu hıcbıse bozamadı.benım alıswerısım ordada dewam ettı tabıkı bı magazada elbıse begenmıstım almayalım falan dedım cunku cok pahalıydı her bedenden bı tane dıkılıomus o fırmada.gıttı zorla aldı bızımkı.ama cıdden cok guzel bı gun onunda gosterırım sana.
arkadaslarımız hele tam kafa dengıydıı gulmekten mımıklerım cıktı o kdar eglencelıydıler kı zamanın nasıl gectıgını anlamadık ben donerken uzuldum askım dıo kı bayramdada goturım mı senı bı yeree ne guzel olur ama stajım war yaa offf:dilcikar:
parmaklarım yoruldu kız dewamı sonraa sımdılık benden bu kadar askımı cooooooook sevıyoruuum.ıyıkı hayatımda o benım herseyım.

aaa unutuodum turkbukunde bana ewlenme teklıfı yerı gosterdıı offffffff harıkaaaaa.
bıdahakı yaza etsın olar mı gunluukk:asigim:

gunluk kiz yeni bir yontem gelistirdim, yasadigim acilar baskasininmis, basklarinin mutlulugu benimmis gibi davraniyorum.. hasari daha kisa surede atlatip normal gecirmeye calisiyorum zamanimi..
simdilik ise yariyor..

Son düzenleme:
sanki rüyadayımmm benn şuaannn üniversiteyı kazandım be günlükk şimdılık basarmak ıstedıgım tek hedefım buydu ve baasardım devamıda gelıcek inş..
kazanmasıda ayrı bir dertmış be heyecan sardıı şimdidennn vallaa..
benim sıpa çok sevınmedı bu duruma bıraz bozuluyo ama bu benım gelecegım sonuçtabilmiyorumkismile
hayalllerıım gerçekkkk olduuuuu:lepi:

Kardeşim enter sandman ve wiphlashı çalarken elektro gitar tınıları beni bile bunalttı ama annem ve babam seslerini çıkarmadan dinlediler. :1rolleyes:
Çok tatlılar çooookkkk... :1hug:

sanırım yavaş yavaş bünyem oruca alışıyor günlük boshayallersmile

bugün saat 3buçuğa kadar bir şey hissetmedim
zaten 5 tede çıkacaktım işten
son 1buçuk saat bir sıkıntım oldu o kadar..biraz acıkmaya başlamıştım

günlük bugün güzel bi haber aldım nurum üniversiteyi kazanmış rabbim gönlüne göre verdi
çektiği sıkıntılar dindi sonunda inş hayırlısıyla girdiği bu yoldan hayırlısıyla çıkar.. :Saruboceq:

gamzeme söyle günlük o kadar çok gelmek istiyorumkiii inş nasip kısmetse çok istiyorumm inş gelebilirim onu çok seviyorumm... Şeniz

valla iftarda yemekten sonra köşede kalıverdim şimdi oturdum işte bilgisayara öyle takılıyorum
dedim bi günlükcüğüme girivereyim bakim :))
aşkıma video yapmıştım 3 saat uğraştım valla
yayınladım dün gece facebookta
16 arkadaşım beyenmiş sağolsunlar..
aşkımın haftasonu 2günde mesaisi var ya (
göremicem bebeğimi
sağlık olsun
bu ramazan günlerinde bu sıcak havada bile bizim için mesaisi yapıyo bebeğm benim
düğün yapcaz para lazım aşkım diyo
kurban olurum yaa
sen bizi birbirimize bağışla rabbim:Saruboceq:
ben aşkımı çooook seviyorummmmmmm:asigim:

sevgili günlük;
bi işim yok,ben boş bi insanım sanırsam senağlama herkes üniversiteyi kazandı gitti.sevgilim bile yok yanımda değil,öğlene kadar uyuyorum,kalkınca yemek ye,yine aksam olsun yat.hep aynı seyler.benim farklı yerlerde olmam gerek istedigim hayat bu degil yaw senağlama düzelicek diymi.silkelenip kendime gelicem dimi -tatlicadiarzu-

bugün benim doğum günüm günlükcümopuyorumnanaktan
msjlara yetısemıorum
onıkı olunca basladılar herzamankı gıbıboshayallersmile
agzım acık hem guluorum hem yazıorum sırnaşık şeycok sevıorum hepsını
burdanda tandıgım cok sevdıgım arkadaslarım var,hpsının yerı ayrı bende ıyıkı varlarolumunekankayizsmileıyıkı tanıdım onları

orucla aram ıı gıdıodu ama bugun cok zorlandım hatta dun gece 2den berı kotuyum
allahım yardım ette tamamlıyalım orucumuzu
aclık suuszluk degılde sıcaktan yana ıcım daralıo nefes alamıorum ya:2:
ıns yarın guzel gecer
kıslarda gelırler gercı ramazan cok sıcak bıkacıda memletınde ama bekledıklerım var
hersene yanımda olan benı asla bırakmayan canlarım varkaydirigubbakcemile,
ama ben butun gun uyuyorum ıns gece gelırleraklinialirimsmile

butun gece oturuyorum,sabah namazı kılıp yasın okuyp yatıorum
bugun cum aselasıyla kalktım,okdum,bıraz
hatımımden okuymadım ama:bbo:nasıl bıtcek bılmıorum sıcakta okunmuoda ya
basım agrıo
sonra ıste bıraz evı toparladım,ıkı gundr elımı ıse surmemıstım
yemekten sonra bı mıyısıyoz annemle sonra ıkımızbırden gırısıoz topluoz mutfagı
sahur balkonda ıftar mukfakta
dus alıorum sonra bı bakıorum yatsı okunuoakannehir
allah kabul etsın onuda kılınca rahatlıorum anca oturyorum gecıorum pcyı alıp balkona
sonra bı bakıorum davulcular gelıo
ole guzelkı,mahhalnın cocukları calıo
kardeslerımde onlarla beraberler,senlık oluo sahurda
bole ıste cok uzattım yıne
kendıme cok hayrlı mutlu huzurlu sevgı dolu bereketlı afıyetlı saglıklı aılemle sevdıklerımle ve ıns en guzel askla sempatiksalakcinnibı gecırcegım yıl dılıorumyerimseniben

Sevgili Gunluk,
2009 yilinin basindan bugune cok buyuk zorluklar, acilar yasadim,ustune birde kalp agrisi eklenince nasil dibe vurmadim ben de hala kendime sasiriyorum simdi ise gayet iyiyim ,birde kalbime sozgecirebilseydim ne iyi olurdu.......
:sinifsinif:

Bir ay bir gün...
Oğlumla babası ilk kez görüşüyorlar.
Biraz önce geldi aldı, oğluşumu..
Duygulanmadım desem yalan, duygulandım.Oğlumun hayatında bir eksiklik olmasına dayanamam. ama bu kadar işte..
Ne inatçıymış bir aydır süründürdü adamı sarı gülüm.
Kapının önünde arabanın içinde süklüm püklüm duruşuna baktım, oğlumun çıkmasını beklerken
Hayatta insanın kendine yapabildiği kötülüğü kimse yapamıyor.
Arabadan indi, sarıldılar.
Görünce aklımdan geçen sadece ben bu adamla nasıl evli17 yıl evli kaldım sorusuydu. Allahım şükürler olsun sana...
İyiki o kadını onun karşısına çıkardın.

Yoksa ölene dek onu ve promosyonlarını çekmeye devam edecektim.
Kendi eliyle kimsenin reddedemediği bahaneyi sundu bana.
O adi şerefsiz adam oldu, ben aldatılan zavallı kadın.
O yapayalnız, tüm dünya benim yanımda..

Allahım şükürler olsun

günaydın günnükmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmiruymak ıstıyorum ama ne mümkün
herif aradıalsanaalsanasmilebırakmıokı uysamboshayallersmileözlemış benı
laa daha 1 saat evvel yanımdaydın dedım
ne özlemesı ben hiç özlemedım hadı uycam ddım kapattım
ama uymak ne mümkün zaten şurda bı tek yarın evdeyım
sonra doğru yenı işeyvahedigeldismile:1closedeyes:sonunda işbaşı yapcam
offf yeter zaten karpuz gıbı yata yata totomu büyüttüğüm
evde sıkıldıydım ohhh çok şükürsositososito
bugün arkadaşlarım gelıyy günnük ee malum oruç var o yzden hazrlık falanda yok
sadece akşam için yaprak sarcam oda kolaybayanssulusmile
akşamları artık eşimle etkınlıklere katılmaay karar verdık
dün ıftar sofrasına gtmedık ama hacıvar karagöz oyununu ve tasavvuf müziğine yetiştık
bayanssulusmileçok güzeldı
bugün etkınlık yokmuş evdeyız
yemeğimde var tatlımda:lepi:
arkadaşlarımı cok özledım yaa çokk:hulya:neyse ben kaçar

Çocukluumdan beri herşeyimi yarım bıraktırdılar. Hayattan hiçbi zaman tat almadım sayelerinde. onların istedikleri okullar onların istedikleri iş onların istedikleri hayat. Sıkışıp kaldım. Şimdi keşke gidebilsem dediğim okulu kazanmışken yine onların istedikleri gibi gidemiyorum. Hiç bi hakkımı helal etmiyorum. Niye yaşıyorumki ben ya

bitmiş bişeyi zorla yürütmeye çalışmak ?

belki giden zamana acımak. belki böyle sonlanmaması gerektiğine inanmak. belki de...

tahmin ettiğim şeylerin olması için çok çabaladım. ümidim tükendi tükenecek. öyle bir hale geldim ki tek dileğim korktuğum şeyin olmamış olması. neden korkuyorum onu da bilmiyorum. ama inanıyorum ki bu da geçecek allah ın izniyle..

Günlüğüm dün zaman hiç geçmedi sanki bayılacaktım oruçtan bi ara tansiyonumda düştü bu sene ramazan çok zor geçiyor hiç acıkmıyorum ama suuuuuuuuu hiç aklımdan çıkmıyor :gitme: sıcaklardan banyodanda çıkamaz oldum hergün iki kere duş su faturasını hayal bile edemiyorum napim yoksa nasıl geçer zaman akşam annemlerdeydim iftarda sağ olsun çok güzel şeyler yaptı kocacım bir akşam gelse iftara bir iki akşam yok o yüzden bazen tek başıma oruç açıyorum her zamanda anneme üst kata çıkmıyorum kendi evim evlendikten sonra daha rahat geliyor uzatıyorum bacakları açıyorum aspiratörü bide güzel program gerçi uykum geliyor hemen ama 2 saatcikten bişey olmaz oruçlununda uykusu ibadetmiş ya kaydirigubbakcemile3 allah affetsin hergün mukaveleye gidiyorum alt komşuma kadınlar toplanıp kuranı kerim takip ediyoruz güzel geçiyor doğrusu akşamlarıda tek başıma teravihe gidiyorum herkesin kocası iftarda evde olduğu için napim aneyde gelmiyor ağırlık çöküyormuş bende tek gidip geliyorum bu akşam gitmicem ama cami insanın içini aydınlatıyor dua ederken sanki kalbi temizleniyor insanın keşke her gün böyle olsa sadece ramazana kalmasa iş neyse günlük şimdilik bay ben markete gider bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…