Popüler Konu Sevgili günlük...

evet günlük..
bizim beyfendinin okulunun uzadığı kesinleşmiş oldu..
7. senesine uzattı..ne diyim üzüldüm yine de..
Allah yardımcısı olsun..

Selam Günlükkk! :KK3:
Sevdiceğimin bu sabahki iş görüşmesi çok güzel geçmiş. :lepi: hihoyyyt Adam özellikle nişanlımla tanışmak için çağırmış, mutlaka çalışmak istiyormuş onunla...:lepi: :nazar:
Yalnız, pozisyon açılması için bir süre beklenecek...Sevdalımdan beklemesini rica etmiş. Başka işe girersen de mutlaka haberim olsun demiş...yani görüşme çok olumlu...
Zaten daha yeni bitti askerliği, ben ve diğer herkes, bir iki ay dinlenmesinden yanayız ama onu aldı bile bir telaş.:nazar:
Bakalım hayırlısı...:lepi:
Bu iş, hayallerimizi tam anlamıyla karşılıyor...kaydirigubbakcemile5 Olduğu zaman harika olacak inşallah.
Benim için de hem yüksek lisansa devam etmek, hem de çalışmak için çok elverişli bir şehirde. hihoyyyt Umarım iyi olur herşey...:Saruboceq:

Akşama geliyor sevdiceğim...Şimdi bir başka görüşmeye gitti. Bir iş teklifi vardı ama pek istemiyor onu. Gene de görüşeyim dedi...:nazar: Akşama yine annemlere uğrayıp gelecek İstanbuldan...Çok özledim yarimi...:asigim:

Ben de onu beklerken bir iki yimek yapayım şimdik...:hulya:
Görüşürüz Günlüük!
:KK3:

Selam günlükcan,
Birinciliklen kaydirigubbakcemile3 bütüüün müslüman aleminin mübarek ramazan-ı şerflerini kutlamayı bir gnül borcu bilirim. Yüce Rabbim bu güzel ayı huzur içinde geçirmeyi nasip eylesin ve bu susuzluğumuzu cennetinde gidersin inşallah.
efendim ikincliklen bizim formasyon işiyle ilgili gelişmler varmış amma velakin bizim o peeeeeek meşhur ve anlı şanlı (!) okulumuz bir duyuru yapmaya bile tenezzül etmemiş yine. bakalım nolcek.
Rabbim bugünlerin hürmetine yardımcımız olsun..
Bu arada günlükcan bizim sınıfın Türkan Şoray'ına bir tv kanalından sunuculuk teklifi gelmiş o da kabul etmiş .:1shok:
Milletteki şansı grüyon mu?
Eeeeee bana gelip teklif etcek değillerdi ya, kız da boy desen var, pos desen o da var...
Ne dek Allah hayırlı ve de uğurlu etsin, biz de yıllar sonra bu kız bizim sınıftaydı diye hava atarız
sırnaşık şey
Neyse ben kaçıp buraları bir kolaçan edeyim baş baaaaaaşşş

HoŞ Geldin 11 Ayın Sultanı Ramazan....
Eveeeett içimdeki huzur kat be kat arttı sakinleştim oldukça sakinleştim ve inan bana ilk gün olmasına rağmen çok iyi geçiyor RABBİME binlerecekere şükürler olsun:Saruboceq: Dün gece sahura kadar oturdum ve 3 gibi mutfağa geçip mükellef bir sofra donattım ve babama her ramazan olduğu gibi tava böreği yaptım oyy ellerime sağlık huzurla mutlulukla sohbet eşliğinde yemekler yendi.. annemle babam geçti balkona sigara depolamaya bende hem su depoladım hemde bulaşıkları makineye yerleştirdim 4:21'e kadar 2 şaşal şişe su bitirdim :KK1:
Ve bu ramazanda her ramazan olduğu gibi aldım elime tencere ve kepçemi
(muzurum yakaydirigubbakcemile3) apartmanı dolaştım kapılara vurdum 29 gün böyle devam edicek 3 dayım ve 1 teyzemin kapısı olmak üzere kapı kapı gezicemkaydirigubbakcemile3 ee sahura kadar oturan birtek benim apartmanda ve benden rica ettiler ee siz rica edersinizde ben kepçemsiz tenceremsiz hiç gelmez olurmuyum:KK1: gece gece milleti koparttım apartmanda görmen lazımdı ..
Neyse annemle babam dışarı çıktılar bende boş boş oturuyorum işte 7 gibi kalkarım mutfağa yönelirim herhaldeCADIARZU Neyse Şekercim HERKESİN İLK ORUÇ GÜNÜ BEREKETLİ HUZURLU VE AĞIZ TADIYLA GEÇSİN İNŞALLAH:Saruboceq:
Veee gamze Kaçar Paii Paiii aklinialirimsmile

dün hasta olduğum için bugün ramazan tutamıyorum:2:
ama vicdanım hiç rahat değil oda Allahtan ama ne bilim
herkes tutarken benim yemem bana garip geliyo
rahat edemiyorumki aslında tutucaktım yani 1 hafta önce hasta oldum bitti
ama hap kullandığım için gene oldum bırakıyorum artık kullanmıcam
geçen ayda aynısı oldu belki yanlışlık yapmışımdır dedim
ama yok bende yanlışlık yok hapta varmış akannehirakannehir
bu yüzdende halsizim tansiyonum düşüyo
hap bana ne işler etti ya ne güzel tutucaktım hatta dün akşam
kaynanam saatini kur unutma dedi
bende kurduydum ama gece bu süprizle karşılaşınca üzüldüm
bide tekim ramazandanda bişi anlamıyorum
ramazdan kalabalık olucak bütün aile bir arada olucakki güzel olucak
geçen ramazanda yeni doğum yapmıştım 2 3 aylıktı emziriyorum diye tutamadım
eşimde vardı bu ramazandada tutarım dedim ama eşim yok gene tutucam
bitsin hastalığım hemen tutucam Rabbim yardım eder:Saruboceq::Saruboceq:
artık kaynanamla açarız orucu sahuruda onla yaparız
oda yanlız bende ne yapalım eşim olsa daha güzel olurdu
çok yanlız hissediyorum kendimi be günlük:çok üzgünüm:
tamam kaynanam var gene yanımda insan var
ama yetmiyoki eşimin yerini tutmuyo onunla uğraşırdım didişirdik
kavga ederdik şakalaşırdık günüm güzel geçerdi
bi bayramı hiç bu kadar beklemedim hemen gelsin diye dört gözle beklemedim
bu bayram benim çifte bayramım olucak Allahın izniylehihoyyythihoyyyt
hem eşim gelicek hemde bütün aile birada olucaz:jeyyar::jeyyar:
o yüzden sabret hülya çok güzel günler seni bekliyo Allahın izniyle:teytey::teytey:

herkese iyi ramazanlarrrrrr su gibi gelip geçsin hiç zorlanmayalım bol sevap kazanalım ve zayıflayalım:)

Oruç tutamadım. Reglim.
Başım çok ağrıdı bugün. Çatlayacak gibiydi.
Neyse ki şimdi daha iyi. İlaç falan da almadım.
Arkadaşımın sevgilisi bugün buluşalım dedi ama kabul etmedim.
Başım da çatlıyordu zaten. Bir kaç günlüğüne gelmiş Ankara'ya.
Cuma dönüyor. Artık okul sezonu geldiğinde görüşürüz hep beraber. :)
Yarın olmazsa öbür gün kesin oruçlu olurum.
Sonra başlasın ruhsal arınma ve dinginlik.

Dün de Kars'ta okuyan bir arkadaştan haber aldım. Dersleri iyimiş sanırım.
Başka üniversiteye geçiş yapma hakkı varmış.
Hem de hangi üniversite biliyor musun?
'O'nun okuduğu üniversite. :KK43:
'O' artık 'o' olmaktan çıktı benim için ama yine bir tuhaf oluyorum onunla bağlantılı en ufak bir şeyde.
Eğer o üniversiteye geçerse ziyaretine gidip, bizim beye de bir görünürüm belki...
Ne dersin? :jeyyar:

slm gunluk, bugun ramazanin ilk gunu oruc tutmayi ozlemisim gecen sene tutamamisdim hamile oldugum icin bu sene tuttugum icin cok mutlu huzurluyum cok sukur. ama yirmilik disim 4 gundur acayip agriyor suana kadar oldurdu beni ne aclik ne susuzluk hissediyorum ama disimin agrisini cok hissediyorum delirecem :KK43:

selam
tatılden donduk we staja basladım.
orucluyum ayrıntıları yemekten sonra anlatıcam sekerım gorusmek uzeree...

ay valla catlicam dayanamiyorum artik yaaaaa
pazartesi gel artik.ikilem arasinda kalmak ne kadar zormus yaaa
simdiye kadar hayatinin her dakikasini planlayan,kontrolü elinden birakmamak icin herseyi yapan ben, bu sefer elim kolum bagli bekliyorum.Rabbim sahip olduklarimin hepsi senden geldi ama bende cabaladim.bi sekilde basardigima inandim.simdi hic birsey yapamadan bekliyorum.Hakkimda hayirlisi neyse o olsun.....

yeni katıldım bu siteye ve ilk defa yazıcam heycanlıyım birazdelikafadulden
4 senedir birlikte olduğum sevgilimden ayrılmıştım eskisi gibi umursamadığı için ama 3 gün dayanamadı döndü ve çok pişmanım dayanamıyorum dedi :sm_cool:
zaman geçmek bilmiyor ya sınav sonuçları açıklansın sevgilimle hep birlikte olalım hiç ayrılmayalım istiyorum:asigim:
ayrı şehirlerdeyiz her geçen gün daha çok özlüyorum onu mafoldumben
Allahım umarım herşey yoluna girer:Saruboceq:
bugünlük bu kadar yeter hava çok sıcak bitsin bu yaz artık kışı özlemeye başladım :lepi:

Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim... Ne hissettiysem onu söyledim , onu yaşadım... Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım... Asla keşkelerim olmadı... Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım... Karşıma bazen gerçek yüzler , bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım.. Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim , ya da asla birini severken karşılığını beklemedim... Dostluğuma değer biçmedim , sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim... Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim... Bazen çok kırıldım , bazen belki de kırdım... Ama hata insana mahsustur dedim..Affettim , af diledim.. Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim.. Onlar belki beni saflıkla yargıladılar.Belki de içten içe sinsice güldüler... Ama asıl unuttukları şuydu... Ben aldanmadım... Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar... Bir insan kaybının ne olduğunu bilemedikleri için... Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için...... Oysa ben hiç insan kaybetmedim... Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar...

sevmiyorum bu uzaklıkları
sevmiyorum zoraki ayrılıkları...sevmiyorum!!!
biran önce yanıma gel..yanımda ol..girelim kimsenin giremiyeceği dünyamıza...gözlerimizi ayırmayalım biribirimizden hiç kırpmadan!
deliler gibi kahkalar atalım uyduruk çocukça salaklıklarımıza..benim canım kokoreç çeksin ve gecenin bi yarısı o kokoreççi'ye gidelim
saatlerce kesintisiz muhabbet edelim,siyaset konuşalım,ailelerimizi çekiştirip dedikodu yapalım,geyik yapalım,aşkımızı konuşalım..
konudan konuya uçalım
çok özledim..nolur gel artık..benim hiç bişeyde gözüm yok..fazlasını istemedim vede istemiyorum bunu çok iyi biliyosun!
çok hırs yaptın..yapma!!benim gibi bi kadın var arkanda daha ne istiyosun..ben sadece seni istiyorum
kurtul o cehennemden..rest çek herkese..koşa koşa bana gel..

isyanım var bu gece günlük:nazar:
sevdiğim adamı yanımda istiyorum..sıkıldım onun işlerinden:umursamaz:sabret diyo bana neye sabret..3-5 kuruş fazla kazanmak içinmi!
istemiyorumkötükedihüso
dertliyim bu gece ilişme bana:1closedeyes:

Günlük hanım,

Çok özel bir günü kutladık eşimle.O güne geri gittik,çok güzeldi,özeldi her şey tıpkı bugün gibi.Nazardan korkuyorum yoksa neler yazardım ,neler...:nazar::nazar::nazar::nazar:

-gizeem akşam cok güzel ol tamam mı?!
-o hep güzel extra bakıma ihtiyacı yok ki

ne kadar iyi niyetli, tamamen çıkarsız, yanlarındayken egomu tavan yapabileceğim iyi arkadaşlarım var.
mutluyum onlarla. seviyorum bizi :)

Nörüyon len günlük kaydirigubbakcemile
günaydın he bu arada

dün niyetliydim eve gitti 6-10 geciyo
son dakka goli yedim resmen
ne mi? oldu regl oldum:kızgın::kızgın::kızgın:
ulaaa o kadar saat susuz kal elin gavuru gelsin işesin duvara:mymeka::mymeka:
olmadı cümlem :bbo::bbo::bbo:
sabah sabah buz gibi soda içtim yemek yemeyide düşünmüyorum hiç:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

giden adi mesaj cekti dün baya hemde bayaaaa
cvp verdim geregince. ama anlamıyo anlamakda istemiyor dönmüceğimi
ne olur bana dön herşey cok güzel olcak bilmem ne işte

gecti boru pazarı sür eşşeği maraşakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günnük serdar ortaç ın kara kedi albümü harika yaaaa
HAKSIZLIK,KOLAYCA ve KERBELA , ÜZGÜNÜM süperrrrrrrrrrr
kac gündür melankolikleri oldum bayıldım ayıldım bayıldım ayıldım:icecream:

uykusuzummm günlükkkk
ac kucagını ben geldim uzaklardan:jeyyar:

neyse hadi gittim bas başşşş

allegria yaya söyle yemiyim onu
göndersin tarifi:1closedeyes:
ondan daha güzel yapıcam kesin. yılların aşcısına kafa tutmasın
alırım anahtarını:dilcikar::smiley-cool:

günaydın günlükoviç
nassın eyisin inşallah?sağol ben de iyi sayılırım
sana geldim bi yazayım da sonra işlerim var..2 tane dava dilekçesi ellerimden öper akannehir biri üstelik çok zor nasıl çıkacam işin içinden bakalım..neyse yaparık bi şekilde
dün oruç son zamanlarda fena vurdu ve ne hayallerim vardı şunu yicem bunu iççem diye
ama çok az yiyebildim ve koca gün kola kola diye sayıklamama rağmen 1 bardak içebildim
sahurda bu sefer biraz daha fazla yemeye çalıştım ama nedense sabah karnım aç bi şekilde uyandım akannehir demek ne kadar çok yersem o kadar çok acıkıyom ben..şuan hafif bi kazınma var karnımda ve saat daha kaç aman tanrııııım akannehir
neyse Allah sabrını veriyo bi şekilde..yarın benim için önemli bi gün baro yönetim kurulu toplantısı var
beni takdim edecekler falan baştan aşağı süzecekler..biraz çekiniyom aslında bi sürü insanın içine girmeye ama napalım..nasıl giyinsem hala karar veremedim zaten topuklu giyemem heralde dün resmen ölüyodum ayak acısına
bugün de çektim babetleri oh miss bayanssulusmile neyse akşama düşünürüm artık
dün resmen yemekten sonra zor açık tutabildim gözlerimi ya ve 10 buçukta uyudum sempatiksalakcinni işe geliyorum napim erkenden uykum geldi
oysa ki film izlemek istiyodum ben..neyse bu akşam belki izlerim
sabah yolda gelirken kendimi Koku filmindeki Jean-Baptiste Grenouille gibi hissettim resmn tüm parfümleri ayrıştırdım sempatiksalakcinnisonum benzemesin sempatiksalakcinni
Larisa manyaana söyle ben yemeklerin içine sevgimi katıyom onun gibi bi karış suratla yemek yapmıyom dolayısıyla benimkiler daha lezzetli oluyo :dilcikar:
o gitsin hödüğüyle uğraşsın..en azından onunki özür diliyo arıyo bak benimkinden ses seda var mı
lan Larisa bunalıma girdim bak gene senin yüzünden :sinifsinif:
gittim ben :sinifsinif:

Günlük uzun zamandır sıkıntı yazmamıştım sana varsa bile geçer diye düşünürdüm.
Ama bugün moralim o kadar bozukki :KK43:( Ağladım ağlıcam o kadar yani.
Beni çok zorlu günler bekliyor, sen yardımcımız ol Rabbim :KK43:(
Duadan başka çarem yok, çok kötüyüm...
Sen bir kapı aç Ya Rabbim, boğuluyorum...

sevgılı gunluk dun tatıl dönuşu esım ve oğlumla meryem anaya gıttık evını görduk mum yaktık suyundan ıçtık en son dılegımızı yazıp bagladık cok guzel bır gundu.faceye resımlerı eklıcem ama çok üşenıyorum keske benım yerıme eklıyen olsa.

X