Popüler Konu Sevgili günlük...

2 günü bitirdik şükür günlük.
ikindiden sonra suuuu diye inliyorum resmen.
ki tüm gün hiç terlememeye,su kaybetmemeye çalışıyorum.
açlık bişey değil de susuzluk çok dokunuyor bana çook ..

neyse bu kadar sızlanırsam alacağım sevaptan da olucam :nazar:

günlükk yarııınnn olmasınnnn biliyorum kötü bir sonuç çıkıcakk..
yyarınn bızımkılere dıyorumkıı mutlu habersee uçucam kotuyse benı bulamazsınız daha sakın aramayınnnbilmiyorumkismile

usul usul akıyo gözyaşlarım günlük..bu gece kısa süreli izin verdim kendime acımı yaşamak için..çünkü hep içime atıyorum
ona her nekadar nefret dolu olsam da yüzü gözümün önüne gelince içim sızlıyo..bugün yine onun parfümünü sıkmış bi çocuk geçti yanımda içimden yine bişey kopup gitti
niye böyle olduk ne zaman böyle olduk hiç bilemedim..tam olarak sorunlar ne zaman oldu onu da hatırlamıyorum
biz çok mutluyduk aslında..sınavlara beraber giderdik konuk evinde bile ayırmamıştı Allah bizi ikimiz de orada kalmıştık..birbirimizin odalarına kaçamak yapardık..ders çalışmaktan uykusuz kaldığımız için kısa süre de olsa sarılıp birlikte uyurduk..o kafasına takılan konuları sorardı ben de bi öğretmen edasıyla anlatırdım
gider yemek yerdik acıkınca..konukevinin kantininde buluşurduk molalarda..sohbet ederdik gülerdik..
biz hep elele otururduk heryerde..yeni tanıştığımız arkadaşlarımız siz hiç kavga etmiyosunuz di mi ne kadar mutlusunuz hep berabersiniz derlerdi..
göze mi geldik bilmiyorum ne zaman bu hale geldik onu da bilmiyorum..ama yanılmıyosam mayıs ayı gibi başladı sorunlar..
finallere gideceğimiz zamanlarda memleketlerimizdeyken de çok tartışıyoduk..ama finallere gittiğimizde birlikte olunca herşeyi unutuyoduk
acaba ayrı şehirlerde olmasaydık yürür müydü günlük?burda meslektaş sözlüler nişanlılar evliler var..yemeklere beraber çıkıyolar çok özeniyorum..
biz de öyle olabilseydik keşke..ama uzaktan yürüteceğimizin bilincinde başladık biz bu ilişkiye
hatta ben umudumu yitirdiğim bi an o cesaretlendirdi beni millet ayrı lehri bırak ayrı ülkelerde yıllarca ayrı yürütüyorlar..yapanlar nasıl yapıyo biz de yapıcaz üstelik evlendiğimizde daha kıymetli olacak herşey demişti
o adama noldu günlük?herkes diyo ki sen çok güzelsin senin değerini bilemedi kendi üzülsün sen daha iyilerini bulacaksın..istemiyom ki..
liseli kızlar gibi davranıyorum belki ama istemiyom günlük..ben onu istiyorum..
Allahım neden ayırdın bizi?Böylesi daha hayırlı diye mi?Benim canım çok yanıyo onun da yanıyo mu acaba?
bu saatten sonra dönse özürler dilese ne olacak..affedemem ki..yüzüstü bıraktı beni hiçbişey yokken..ben onun etrafında pervane olmuşken..kendimi ona adamışken..her türlü destekçisiyken..
neden bıraktı günlük?sıkıldı mı benden sevmiyo mu artık?başkasını mı bulacak şimdi?
bulsa mutlu olacak mı?benimle ilgilenmedi ilgisiz davrandı ya ona deli mi olcak çok mu ilgilencek?
günlük onu başkasıyla düşünemem ben..başkasıyla el ele mi gezcek o başkasını mı öpçek?
yapmasın günlük..dayanamam

güzel günler gelsin istiyorum
bir an önce her şey çok güzel olsun
çok şey mi?
galiba çok şeydi...

ben bilemedim...

ah be günlük ne güzel gecıyor tatılım canım yanımdaöıfarları bırlıkte yapıyoruz gecen senede bırlıkteydık o zaman dısarda yıyorduk ama bu sene ınsanın yıyesı olmuyor lk gün cıktık ama yok cok kötüydü ınsanın canı ıstemıyor su ve corbadan sonra tıkanyorum
bugün sabah yıne erkenden geldı valla bır güzel uyumsuz ben 10.45 te kalktm
o da 12 ye gelıyordu sonra ben yaprk sarmak ıcın ıc hazırladm benı panık ettı yestırebılecen mı dıye neysekı yetıstı.tatlı olarak tavuk gögüsü yaptım en cok onu begendım ama ablama zor oluyor canımda bızde oldugundan ısten gelınce öyle oturuyor yazma alıyor basına ne etsın 11 e gelıyodu gıttı ablam rhatladı . cıkın gıdın dıyor ama cok sıcak aksama kadar o yatıyor ben kostur dur valla cok zor ama cok güzel hersey ılk geldıgınde azıcık eskıelrden dolayı atıstık ama olsun hallettık.
bu sene kpss ıcın dersaneye gıdecek ınsallah bu sene yapar ıstende cıkacak program ypmıs günde 12 saat calısacak 2 saat bıze aıt olacak msnde anca ama olsun calıssın yapsın hersey düzelır
allegrıa da üzülmesın söyle günlük tek sebep uzaklık olamaz aynı ülkedekı uzaklık nedır kı
bız ülkeler arası yüyütüyoruz 6 yıl olacak yaa oldu unuttum bılem
bence okulu uzamasından dolayı kendını allegrıanın yanında ezık hıssedıyor
belkı hayırlısı bu olur kımbılır

ay klavye cok farklı yazana kadar canım cıktı vırgül nerdekı
valla corba oldu yazdıklarım ama yazamıorum

Son düzenleme:
günlük dün çok kötüydüm ya bugün iyiyim şükürler olsun
susucum kader arkadaşım benim,geçicek bu günlerimiz inşallah..
tanrıca ve ezgi sizede teşekkür ediyorum yorumlarınız için
bizi en iyi anlayan sizlersinizdir..

günlük biliyor musun benim askerime moral vermem gerekirken o bana
moral veriyor..
Allahım bugünlerimiz çabuk geçsin
bizde düğün hazırlıklarına başlayalımopuyorumnanaktan

günlükçüm yarın kızlarla gezmeye gidiyoruz zemuszemus

allah affetsin ama oruçta tutmuycaz ama napim hiçbiyere gittiğim yok az gezelim kızlarla :çok üzgünüm:

alllaahımmmmmm sana sukurler olsunnnn..
çığlıklarla ağlıyorummmmm çok mutluyummmmm kazandııııııııııımmmmm:lepi:

Kısacası yerleşemedi...
Ne olcak benim bu halim?
Ne bu şanssızlık mı olması gereken şey mi ne ki anlamadım ki iki yıllık bi bölüme bile yerleşemedim..
Bırakmayı düşündüğüm açıköğretime paşa paşa devam edicem.. İstemediğim şeyleri yapmaktan nefret ediyorum..
Ya bu kpss de böyle olursa?
O zaman ne yapıcam ben?Sil baştan olur mu hiç? Sil baştan her şeye başlamak.. Of bunu düşünmek bile korkunç...
Olucağını bilsem bu sene dershaneye gidip üniversite sınavına hazırlanayım.. Ama olucak mı işte. Neyse düşünmek bile istemiyorum. Anı yaşamak en iyisi galiba..

Kız kıçıkırık günlük
Napıyon, oruçla aran nasılkaydirigubbakcemile
Beni soracak olursan eh işte içgüveysinden halliceyim. gece kuşu olan ben, ramazandan sonra manyak gibi uykuya sardım iyimi:nazar:, gece 11 oldumu vurup kafayı yatıyom, ama öyle böyle değil, gözüm hiçbirşeyi görmüyor, herifi bile:asigim::a015:, sanki bana uyuşturucu vermişler, o saatten sonra başımı kaldıramıyom ya la.kafamçokkarıştı

dün gece yine balkonda uyuyakalmışım, aşkitomda ses etmemiş, offf yaaaakannehir

Kız günlük şöyle bir bakıyorumda etrafıma, hçbir sağlık sorunu olmayan, gayetten normal, gencecik insanlar oruç tutmuyor. Neymiş susuzluğa dayanamıyorlarmış. Peeeeh:nazar:

mılapa günnükbayanssulusmile
oruçta maşallah cok ıyı gıdıyo:hulya:Allahım nasılda yardımcı oluyoo
evde olmama rağmenn saatler hızlı akıo
sıcak olmasına rağmen su nedır unuttumzemuszemus

akşam kocacıma anlattım içimde tutuklarımıbilmiyorumkismileçok şükür bıraz olsun rahatladım
hep arkamda olan kocam gene benım arkamdaydı
konu kendı aılesı olsa bıle
eğer başka bırı olsa aılesıne laf söyletmez ben ıse rahatsızlık duyduğum bütün herşeyı anlatıverdımzemuszemusiçimin yağları erıdı
başka bırı olsa gözüne yumruk ındırmıştı belkıde o benım gözümden öptü
ıyıkı koca yüreklı kocam var ıyıkı
sen sözumde ona şu oldu:herkesı yakasım var aşkım herkesı
sadece senle ben kalsam dedm
bıkez daha sarıldı bana bıraz daha:asigim:

Bugün biraz daha iyiyim, neyseki aşkımıda rahatlattık birazda olsa.
Sıkılıyor ama belli etmiyor, "sen düşünme ben halledicem" diyor, ama sonuçta herşey ortada :KK43:(
Ama böyle söylemesi bile yetiyor, bitanem o benim yaa, ben onun kalan ömrünün mutluluk sebebiyim, oda benim hayatım, tek kelimeyle hayatım...
Rabbim bozmasın, hakkımızda her zaman hayırlısını versin henüz net bişey yok ortada ama hayırlısı diyelim bakalım ne olacak....

Yalvaç Teknik Mimari Restorasyon.. Hala inanamıyorum şoklardayım. İşimle okul arasında kaldım :KK43:

günlük ilk defa bugün sana yazıyorum.
Adet dönemlerim hep düzenliydi ,3 gündür adet olamıyordum 7 ay sonra tekrar umutlandım bi an hamileyim diye hayaller kurmaya başlamıştım kendimden okadar emindim ki....
Sabah kalktım testimi aldım yapacaktım birde ne göreyim yeni adet olmaya başlamışım bi umut dedim testi yaptım sonuç malum negatif, bi acayip oldum içim burkuldu. Alahım okadar istemiştim ki çift çizgi çıkmasını........
olmadı, bu defa da olmadı :KK43:((

günlük kaç gecedir sıcaktan uyuyamıyorum Çok üzgünüm çoook daralıyorum bunalıyorum resmen uyku tutmuyo sabahta işe kalkamıyorum şu havalar normale dönsün artık benneyaptımki

Günlüküm nasılsın, seni bilemem ama bu İstanbulun sıcağı beni yedi bitirdiakannehir

Güzel günler bizi bekliyo günlük
Herşey yavaş yavaş oluyo
Belki bazen acıyla ,belki bazen neşeyle bazen de gözyaşıyla
Ama oluyo bir şekilde
Ve gerçekten zaman, acı ve tecrübe insanı olgunlaştırıyo
Bende olgunlaşıyorum sanırım
Artık daha güçlüyüm ve mutluyum
Şükretmeyi unutuyor muyum ?
ASLA binlerce kez ŞÜKÜRLER olsun RABBİME
Çok az kaldı çokkk :)

evet günlük bugün teselli günümdeyim... var mı bi derdin anlat da teselli edeyim:)

nasıl böyle olabiliyorum anlamıyorum ki. hem kendi hayatıma bir faydam dokunmuyor hem de başkalarının hayatına yardım ediyorum,destek oluyorum.

galiba kendime inanmıyorum. içimden gelerek yani. sanki mucizeler benim için değil gibi. başkaları dara düştümü onun için bir mucize olacağına tüm kalbimle inanıyorum da;
neden ben aynı durumda olunca her şeyin düzelmesi imkansız oluyor. ve neden bu düşncem hep gerçek oluyor

neyse en iyisi ben bi kuantum başlığıan bakayımmm:)

dibe battım günlük
elimde hiç bişe kalmadı
ne aşk ne üniversite
üzgünüm hemde çok

günlük allah tependen bakmasın emi:mymeka:
insan derki oruçla aran nası,oruçmusun:smiley-cool:küçükken oruçmusun diyene ;hayır namazım-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- diye iğrençlik ötesi bir espiri yapardımbenneyaptımki
he işte onu diyorum,insan sorar:mymeka:dur anlatıyım:hulya:
zaten su içen biri değilim.su ihtiyacımı meşrubatla gideririm..o yüzden canım su çekmiyosositososito
ama doğuştan aç bir insan olarak tabiki acıkıyorumcokacimcoook
ama öyle allam nolur okusun şu hoca artık ezanı:Saruboceq: :Saruboceq: diye triplerde değilim..caz yapmıyorum anlıcağın:nazar:
zaten ramazandan beri evdeyimmirmirmirmirbenim manyak çıkarmıyo beni dışarımirmirmirmirotur evinde diye ağalık taslıyo paşa:nazar:kendi zaten uzakta,sanırım direk yurt dışına geçicek buraya dönmeden:gitme:
off baydım evde ya!!sıkıldım,daraldım:umursamaz:havada sıcak,zaten ramazan,çıksam napıcam alışverişten başka..oda keseme zarar..zaten 3 kuruşum varmirmirmirmiraybaşıda olmadım,bekliyorum zatı muhteremi..offf daraldın dimi:roflol:
ben napıyım peki günlük benn napıyım:gitme:
deli mavi gözlerini özledim..içimi yakan,delip geçen..aşıksan bazı şeylere sabretmeyi biliceksin..şu an sabır aşamasındayız..uzağız evet,ama bu ikimizin iyiliği için biliyorum..isyanım özlemden..anla!
özledim günlük,çok özledim..cümle arasında duygusala bağlar susarım arada:1closedeyes:neyse nirde kalmıştıksositososito
iftarımızı açıyoruz,sonra hareket olsun diye masa toplama ve bulaşık işini ben yapıyorum..dersem inanma..evin tek kızı olunca mecburiyetten yapıyorum..babama anama toplatıcak değilim..onlar zaten yardım etmek istiyolar ama olmaazaklinialirimsmile
marefetmiş gibi bunumu anlatıyorumbenneyaptımkiaman ne biliyim yazıcak bişey bulamadım heralde bozmasana:roflol::kahve:
benimkiyle telefonda dengesiz konuşmalarımız oluyo işte,bi yandan kavga ederken bi anda aşkımızı haykırıyoruz,anında makaraya geçip bi anda duygusala bağlıyoruz-tatlicadiarzu-gibi:hulya:
yazmaktan sıkıldımakannehirben gidiyorum devam ederim sonrakaydirigubbakcemile2

X