Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bu kadar zor olacağını düşünmemiştim...
Hayat düşlediğimiz gibi gitmiyor ki...
Ama yorulduğumu hissediyorum hemde en başında...
Bazen özlüyorum yalnızlığı, sessizliği, sakinliği...
Keşke demiyorum ama böyle de olsun istemezdim...
Bambaşka hayaller kurdum bazılarını buldum bazılarını bulamadım...
Ne çok seviyorum aslında...
Onsuz olamam biliyorum...
Ama mutsuzum günlük.
Henüz parçaları tamamlayamadım. Henüz düzene sokamadım hayatımızı...
Belki o da benim için böyle şeyler düşünüyor...
Belki onun için de zor...
Belki fazla söyleniyorumdur ama haklıyım günlük...
Benim istediğim ondan başkası hayatımıza düzenimize karışmasın...
Ben müdehalelerden sıkılırım günlük...
Bizi bize bıraksalar...
O zaman belki hiç böyle olmayacak...
Elbette olmayacak...

selam günlük
başımda fena bi ağrı var çatladı çatlıycak o derece
bugun yaşadıklarımı düşünyorumda daha fazla anlam verebilyorum artık
üzerinden biraz vakit geçtiği için sanırım
kpss puanı düşük gelmiş
peki üzüldüm mü?
bilmiyorum günlük ama yinede isterdim yüksek bi puan almasını
sanırım beni ağlattığı için böyle odu o kadar çok üzdüki
vedalaşırken üzdüğün kadar üzül demiştim
bu kadar çabuk olucağını bilmiyodum
Rabbim sen yardım et

altımızda göksu nehri..kocaman bir ağacın üstünde kurulmuş gizli sığınakta minderlerde uzanıp el ele, sarılarak uyuduğumuz an.. VE SONRASI.... keşke o huzura geri dönebilsem..

Slm günlük ,

Ramazanın 2.günü .. Dünde oruçluydum,bugünde.Ama sanırım alışmam biraz zaman alacak çok acıkıyorum en zoruda susuyorum.. akannehir

Ama güzel şey bence be günlük.. Açlığın ne demek olduğunu anlıyoruz.Önümüze gelen nimetlerin daha çok değerini biliyoruz..boshayallersmile

Oruç dışında herşey iyi çok şükür.Ailemi seviyorum,nişanlımı seviyorum.İyiki varlar be günlük :asigim::nazar: Allah hiç bozmasın ağzımızın tadını... Geçen ramazan aşkımla eyüp sultan a gitmiştik iftarımızı açmaya. Bu seferde Sultanahmet e gitmeyi düşünüyoruz bakalım.. bu cumartesi gidebiliriz belki boshayallersmile Gidelim bol bol dua edelim camide.Rabbim tez zamanda kavuştursun bizi diye :Saruboceq:

Günlük öğle arası 12:30-13:30 du işyerinde.Ramazan dolayısıyla ramazan boyunca 12:30-13:00 yaptılar.Akşamda 17:30da çıkıyordum 17:00de çıkıcam..Yarım saat yarım saattir dimi aklinialirimsmile Ama bir an önce akşam olsun zaman geçmiyor günlük .. Aşkımında sesini duyamıyorum iş iş iş bunalttılar nişanlımı yaaaa :1closedeyes:

Seviyorum gıymatlumuuuu balummmm yerim ağzunuuuu Şeniz naniknanik

Günlük Lem..

Migren Regl İle Birleşince Ortaya Ağrıdan Uyanamaz Geceler Çıkarıyo akannehir
Rabbim Düşmanıma Bile Vermesin 2 Ağrıyı Aynı Anda.. O Derece Yani :sinifsinif:
Gamzem Döndü Ya Biraz Olsun Rahatladım Tüm Stresimi Üstünde Atıyorum Sağolsun :1ninca:
Kankam Benim İyiki Varsın.. Tatilini Zehir Etmemek İçin Bişey Anlatmamıştım Sana..
Ama Geldiğinde Dayanamadım Artık mirmirmirmir
Neyse Günlük Kardeş Ben Gideyim Biraz Uzanayım Bakalım Ağrılarım İzin Verecek Mi Rüyalara Dalmaya..

hellö günnük beybi
var yaaa şu -afedersin- ishal yüzünden yakında tüm iç organlarımı yitiriciiimmm Allahım yardım etakannehir bayıldım bayılacam iş yerinde ruh gibiyim vallaha
dün gece kocemin de benim de telefonlarımız çekmemiş...k.valide k.peder meraktan ölmüşler, kapıya geldi insancıklar...iştee yakın olmanın iyi yanları da var günnük...yoksa sabaha kadar çatlardı insanlar heraldee
onun dışında hayat iyi çok şükür. yarın izinliyim; cumartesi-pazar da...kendimi çok hırpalamadan ev işi ve temizlik yapmayı planlıyom heee bi de kuaförsel işlerim var...
benden bu kadar şimdilik bebişim
si yu leytır

sevgili günlüküm,

ya mutluyum ama her an kötü birşeyler olacak hissi beni bırakmıyor. huzursuzlukla beslenen insanlardan da değilimdir. aman ne bileyim yaa ufff...

Günaydın günlük
Bugün de oruç tutamıyorum. Yarın tutsam mı sence.Bugün 6. günüm aslında bugün bitiyo ama 7. gün de damla da olsa geliyo.Şimdi yarın oruç tutarım damla damla gelir sonra bozamam da ama kaza etmem de gerekir kararsızım anlayacağın. Dün benim ilk sevgilimi tanıyan bi arkadaşımla konuşuyodum da laf açıldı efe sözlenmiş duydun mu dedi.Gece gece onu andık(ama nefretle) kaydirigubbakcemile3 arkadaşım konuşmuş efeyle nişanlanmış ama seninle yaşadığı sorunların aynısını o kızla da yaşıyo anlattıklarını bi görsen, sanki seni anlatıyo sandım dedi.Bende beddualarım tutmuştur dedim. Ama ben aynı sorunları tekrar yaşasın diye beddua etmemiştim be günlük ben dua ettim onun için. Ben o kızın her istediğini yapsın ama aklına ben geleyim keşke bunları seher için yapsaydım o hakediyodu bunları diye geçirsin içinden huzursuz olsun diye dua etmiştim kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile Aslında ne kadar nefretle ansam da yine de içim burkuldu nişanlandığını duyunca bana neyse sanki.Üstünden 2 yıl geçti o arada başka biri de girdi hayatıma ama duyunca bi garip oldum yoksa sevdiğimden değil yani anladın beni sen yerimseniben Neyse günlükçüm o gerizekalı için senin kafanı şişirmiyim dün ilk iftarımızı yaptık amcamın kızı ve eşi vardı. Yeni evlendiler 3 hafta oldu daha ama çok mutlular gerçekten Allahım bozmasın inşallah :nazar: Zaten burda görüştüğüm bi amcamın kızı vardı bide halamın kızı amcamın kızı evlenince bende yalnız hissediyorum kendimi.Zaten son 3 aydır nişan düğün hazırlıkları derken hep birlikteydik ben onlarda kalıyodum okullar kapandıktan sonra.Şimdi büyük bir boşluğa düştüm anlıyacağın :1no2: Bazen birisi olsa hayatımda diyorum kısmetlerimden birini değerlendirsem diyorum ama sonra vazgeçiyorum.Daha hazır değilim evliliğe o sorumluluğu alamazmışım gibi geliyo, bi yandan da korkuyorum sonra da kısmetlerim kapanırsa diye boshayallersmile.Bu aralar boşluktayım gerçekten yardım et de bana bi salaklık yapmadan atlatayım şu dönemi sempatiksalakcinni
Neyse başını ağrıttım yine kusura bakma napiyim beni dinleyip de yargılamayan tek insan sensin seviyorum seni günlük.görüşürüz sonra yine biraz özle beni Şeniz

mılapa günnükümboshayallersmile
dün ılk ıftarımızı yaptık kocişle-tatlicadiarzu-ama ne ıftardı ne ıftar
ühiç unutmam-tatlicadiarzu-
saat 10 da ıftar açtık yaa nerdeyse ezandan 2 saat sonra:nazar:
ılk ıftarımızı bu kadar mutlu geçirmemızı sağlayan görümceme tşk etmem lazımalsanaalsanasmilehele bı arasında kesın en içten teşekkürlerımı suncam kendısınealsanaalsanasmile

benım derdım bana yeter bıde onu kafama takamıycam ama eşimi o kadar yorduktan sonra arabasıyla yolun ortasından bırakmasını asla unutmam
bı karşılaşalım hele:1closedeyes:
benım eşim gıttı onu taa memleketıne götrdu yol masrafı yaptrdı o kadar maddı zorlukta ıken yetmezmış gıbı
gel benı al :kızgın:demesın mı
sankı bızım arabamız var kocasının umrunda olmayan kadından bana ne dedımalsanaalsanasmileama eşim dayanamayıp gıttı enıstesıde geldı aldılar
bende bı telaşla onca yemek yaptım gelıyoruz dedıler,
sonuc eşimi yol ortasından bırakıp benımde onca emeğıme saygısızlık ettıler
ama bu yapılanlar unutulmaz:nazar:

bakalım bugun 2.ıftarımız olacak
ekşınsız ve sadece kocamla olacağım bıgün dılıyorum
dünyada sadece ıkımız olsa bıde benım aılem ne ıyı olurdu sempatiksalakcinniherkesı yakasıım var

günlük bugün öyle kötüyüm ki
yarim izne gelmişti,gidince boşluğa düştüm çok fena
bitsin artık bu hasret dayanamıyorum
çok özledim,işyerindede yalnızım
ağla ağla bi hal oldummafoldumben
gözlerim nsıl şişti öyle
2 saat geçsinde sesini duyayım
Allahım bu ramazan hürmetine benim gibi asker bekleyenlere ve bana
yardım et,sabır ver şu zaman çabucak aksın geçsin:Saruboceq:
kavuşayım artık sevdiğime..
seni çok seviyorum sevdalım nolur hemen gel,sensiz hiç iyi değilimmafoldumben

günlük hejarın yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu..:2:
o kadar hassasımki artık herşeye ağlıyasım geliyor..
özlem bizi ne hale getirdi..gerçekten hıc dısardan gorundugu gibi değilmiş..
çok zormuş çoookkk..7aydır sevdıgımıı göremiyorumm..daayanamaz hale geldım artıkk..ona moral vermem gerektiği yerde daha çok uzmeeye başladım..o bana moral verır olduubilmiyorumkismile
hasret canımı yakıyor artıık..

sevgili günlük kendimi o kadar yalnız,mutsuz hissediyorumki ağlamaktan gözyaşlarım kurudu.bugün bebeğimin beni bırakıp gitmesinin altıncı günü.hayallerim,umutlarım hepsi uçup gitti.sadece iki defa ultrasonda da olsa gördüğüm bebeğimi allaha yalvardım bir kerecik olsun bana rüyamda göster diye çok şükür onu kollarıma aldım bu gece.belki karnımda büyütemedim,hissetmek mümkün olmadı çok çabuk bıraktı beni ama ne olursa olsun ben onun annesiyim.rüyamda ağlıyordu o da beni istiyordu kucağıma aldım sustu.keşke bende onun yanında olsaydım keşke.şimdi bana sadece acılar,gözyaşları kaldı çok kötüyüm be günlük

Sevgili günlük,

Hayat hem güldürüyor hem de ağlatıyor insanı. Öyle tuhafım ki bugünlerde. Rabbim İnşallah sesimi duyar, kalbimin sesini duyar, bana da bir bebiş nasip eder. Bu mübarek günlerimizin hatırına içimden akıttığım gözyaşlarıma bir derman gönderir İnşallah...

Biraz evvel komşumuzun bebeğini gördüm. Ona bakmak bile çok güzel bir duygu, bir de doğursa insan o güzel şeyi kim bilir neler hisseder...

Offf, neyse şeytana uymayacağım. Rabbime çok şükür daha çok umutlarımız var. Eşim ve ben de çok iyiyiz Allah bozmasın! :nazar: Allah'ıma çok şükür çokk...

asker yolu bekleyen arkadaşlarımızın yazılarını okuyunca aptal bi şekilde ağlamaya başlıyorummafoldumben
sanırım yıllarda geçse askerlik döneminde yaşadığımız duygusallığı,hasreti üzerimden atamıcağım..
bak,nası ağlattı beni 2 kelam söz..allah hepsine sabır versin,tez zamanda sevdiklerine kavuşsunlar inşallah:Saruboceq:
ben neler neler yaşadım..öyle zor bir askerlik dönemi geçirdikki!!
askerdenmi kaçmadı,kavgalarmı etmedi,cezaevinemi girmedi..hemde defalarca..ama bunları paylaşmadım burda.çektiklerimizi bir ben,bir allah,birde burdaki dostlarım bilir..
kk olmasaydı ciddi anlamda işin içinden çıkamaz pskopata bağlardım
o kadar eğleniyodumki burda,kızlarla yaptığımız makaranın,geyiğin haddi hesabı yoktu..heleki nikoncan kankam:roflol: :roflol: onunla özelden konuşmalarımız olmasa nası sabahlara kadar kahkahalarla gülerdim:roflol: :roflol:
manyak karı ya:smiley-cool:canım kankam..öyle seviyorumki onu..iyiki hayatımda:asigim:hejar ve susu mok var ağlattınız beni:mymeka:senağlama
bu gün rüyamda bile sevdiğim adamı askerde gördüm..içim bi tuhaftı
zaten uzağız,ulan yine hasretlik çekiyorum:mymeka:
ben böyle aşkın ızdırabını günlük:nazar:

günlük aslında mutlu olmayacak bir şey yok her şeyi ben abartıyorum
onuda çok üzüyorum artık dikkat etcem
:asigim:

asker yazılarını okumak benı de cok kotu yaptı
bende 6 ay bekledım mayıs ayında geldı nısanlım
o bekleyıs,merak,özlem hersey okadar zor ve yorucu ki cok ıyı anlıyorum
Allaha cok sukur geldı evlılık hazırlıkları yapıyoruz kasımda dugunumuz var
O kotu gunlerın hepsı gecıcek,kavustugunuzda cok cok guzel gunler sızı beklıcek
sabretmek ve dua etmekten baska bır sey yok.
Allah yardımcınız olsun..

selam gunlukcuk
bu sıcakta bu oruc ınsanın basına vuruyor
dısarı cıkası gelmıyor ınsanın
dun mobılyacıya gıttık cızımler yapılmıstı renk numunelerıde cıkmıstı
onları secmeye gıttık
salon cok guzel olmus hersey cok yerındeydı
sol tarafına yemek masasını koymuslar beyaz lake ve upuzun acılmadan 10 kısılık okadar guzel duruyorkı
ama yatakodası ıcın aynı seyı soyleyemıcem ne yazıkkı
cok kotu yatagı duvara dayamaktan baska care yok komıdının tekını koyabılıyosun tekı yok
okadar morelım bozuldu kı
belkıde cocuk olana kadar cocuk odasına koysam dolabımı ozaman oda ferahlar
sonrasıda sonra dusunuruz artık..
beyaz esyalarımıda secmeye basladım
haftayada mutfak dolaplarına bakmaya gıdıcez
14undede gelınlık provam var
cok yorucu ama cok guzel seyler bunlar
sımdı cıkıyorum gunlukcum sercanla ıftara gıdıyoruzzz

günlüüükkkkkkkkkkk
yarın üniversiteli olduğumuzu öğreneceğiz aşkımla inşallah yaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nasıl yarın olacak şimdiii
allahım sen aşkıma da bana da hayırlısını ver zemuszemus

Bugün ben de oruç tutanlar kervanına katılabildim çük şükür.
Uykusuzluk var biraz. Yatağa uzandığım an uyurum. mirmirmirmir
Bir şeyler yiyince kendime gelirim.
Tiramisu yaptım kendim ve kardeşim için. Anniş ve babam sütlaç yicekler.
Sevemediler tiramisuyu ıslak kedidili bisküvisi nedeniyle. Bu seferki bisküvi her zaman kullandığım kedidilinden farklı. Sanırım olması gerektiği kadar yumuşak olmayacak.
Böylece anniş de yer belki, belki babam da...

Yaa günlük biliyor musun çok enteresan bir olay duydum...
Tövbe yarabbim... İnsanı ürkütüyor. eyvahedigeldismile
Kardeşim arkadaşının annesine üç harfli geldiğini anlatmıştı bize. 'Seni burdan alıp götürücem' diyormuş. :bbo:
Hemen susturmuştuk onu bunları duyunca. 'Kes, böyle şeyler anlatma' diyerek.
Neyse iştee...
Bu gece sahurda öğrendik ki kadın kayıpmış. :1ninca: İçim bi tuhaf oldu yine.
Kocasıyla sürekli tartışıyormuş zaten ve anormal hareketleri varmış.
Evine de bazen gelmediği oluyormuş. Demek ki cidden bir şeyler musallat olmuş zavallıya.
Allah hepimizi kötü enerjilerden korusun ne diyeyim. bilmiyorumkismile

Hadi görüşürüz canım. :nazar: İyi bir şeyle bitiremedim yazımı idare et. :nazar:

X