Popüler Konu Sevgili günlük...

Hissizlikte son noktaya geldiğim gün bugündür.
Sanki bir sürü uyuşturucu hap almışım.
Ölü gibiyim, ölü!
Ne ağlarım, ne gülerim, ne heyecanlanırım...

günlük selam ben geldim....
beni sorarsan hasretlik çekiyorum hala :kedi:
ah ah günlük üç yıldır bir gün bile ayrı kalmayan haftanın her günü görüşen biz şimdi bayramı bekliyoruz yaa bilmiyorumkismile
ama bir üniversite başlasın o zaman görsünler bizi bebekimle zemuszemus
günlük ben de şimdi takı topiklerinden çıktım malum bayramın üçüncü günü bnm doğum günüm
bakalım bizim bey ne söprüz yapacak kaydirigubbakcemile3
vallahi takı hastası olduğumu biliyor oradan yola çıksın artıkın dimi yeter bu kadar kopya bayanssulusmile
aman yok be günlük ya o bir gelsin ben onun güzel gözlerini bir göreyim hediye kenarda dursun yaa :asigim:
çok çene yapıyorum galiba aslında daha yazcaklarım vardı ama üşeniyorum
hadi baş başşşşş

günlük susuyorum konuşmuyorum..günlük yalnızlık çok kötü birşey biliyormusun..birine güvenmek de çok kötü birşey..karanlıkta tek başına yalnız olmakta kötü..haksızlıklara susmakta kötü..ailem başka sorunlarda..onları üzmeye hakkım yok benim..dün ozanın yengesiyle konuştum..bana güzel birşey gösterdi..önce dediki canan dün kemalle(eşiyle) kavga ettik dedi..hemde senin yüzünden..ben şok oldum dondum o an..anlatamam ki günlük.tam gözyaşlarım akacaktı..anlamadım dedim mehtap abla neden ama dedim..dur dedi şaka yaptım sana bunu göstermek için..kavga falan yok dedi kıyamam dur dedi yavaş yavaş aklım çalışmaya başladı..o anlatmaya başladı..sana yapmaya çalıştıkları bu.sen in varlığın bile zarar verici herşey senden dolayı oluyor diye..durdum o an..evet cevaplardan biri buydu evet buydu..çünkü her an birileri benim yüzümden kavga edecek beni suçlayacak diye korkuyorum evet doğruydu o an şok oldum buna ama bana bişeyi gösterdi ve doğruydu.. ve ozan bişeyleri görecekse şunu görmeli dedi onu bunaltmadılar hep sana laf taşıdılar sana laflar söylediler seni bunaltıp ozana yüklen diye..ozanı bunaltmadılar ki bunaltan onlar olmasın diye.aynısını bizede yapmışlardı ama beni bir arkadaşım erken uyardı kemale ne yapsalarda anlatmadım dedi ya ona gerçekleri söylecekler yada göremiyecek o toplumun içinde..yanlarına davet etti teşekkür ettim kimseyi rahatsız etmek istemiyorum aslında günlük yük oluyorum ve sanırım dediği doğru varlığım suç gibi sanki bunu en yakın arkabam dediklerim hissettirdi herkes bana yüklendi o bile günlük o bilee

günlükcüm, bi günü daha devirmek üzereyiz şu 17 gün içerisinde tek amacım günleri hızlı hızlı geçirebilmek. her ne kadar ağırdan ağırdan saniyeler dakikalar ilerliyo olsa da... çok özledim ya ben aşkımı. biraz daha sabır lazım bana. uff ne zormuş şafak saymak yaa 437 günü bitirmişiz ama şu kalan zaman bide yerinde sayması ne güzel olurdu...boshayallersmile
bu akşam bi arkadaşımın nişanı var gece de öyle geçicek. bide annem tutturdu teyzemlerin yazlığa gidelim diye ne gerek varsa... ben evden dışarı adım atmak istemiyorum. ufff çok özledim çoooookkkk :asigim:

günlük çok yoğun ve çok sıcak bu yoğunlukta bide sıcak çekilmiyo bakalım ramazanda nasıl yapcaz :S

gün geçtikçe eriyorum sanki günlük.kanım çekilyo gibi.gözlerim doluyo sonra birden dik dur diyorum kendime işte ozaman içimi nefret bürüyo.niye hiç bişey yapmıyo günlük niye.yılların yaptıklarımın hiç mi önemi yok.
rüya bitti işte

len günlük. bizim ihtiyarlar ben işe başladığımdan beri 2.,3. ve 4. balayılarını yapıyolar sinir oluyorum. sürekli geziyolar yav. kızıyorum inadına yine gidiyolar. bak gene gittiler, evde yalnızım. şimdi eve yorgun argın gidicem önüme tabak koyan yok anasını satıyım. erkek olaydım alırdım şöle akça pakça bir ev kızı, sen sağ ben selamet. hergün yediğin önünde yemediğin arkanda. "kapıyı niye çalıyoon anahtarla açmıyon" diye ciyaklayan anne yok. kapıyı güleryüzle aççak hatun. sonracıma sohbet etcek senle. gece geç geldin hesap verdiğin baba yok. eve gel ayağını uzat rahat rahat. "ayıp öle oturma ayaklarını babanın burnuna sokuyosun" diyen de olmaz. ohhh lan hayata bak. bu şartlarda yoldan çıkıyom cinsiyet değiştirmeme ramak kaldı günlük. ayrıcana burdan tüm akça pakça ev kızlarına bıyıklarımı burar, selam ederim. aklinialirimsmile

:2: :2: :2: :2: :2:

"Sende gör Günnüş" kaydirigubbakcemile3

Şu sıcaklarda hasta oldum ya,
ölsemde gam yemem herhalde daha.
Pff.. sıcaklarda nezle olmakta ızdıraptan öte bir şey.
klava:

Aşkım haklı ya, hiç bakmıyorum kendime :a015:

çok özledim güllüğüm çoookk..

dün gece rüyamda gördüm. babamlarla bi yere gidiyorduk, sanki yakınımızın bi cemiyeti gibiydi ve babam da arkadaşlarımı çağırabileceğimi söyledi. onu ve üç arkadaşımı daha çağırdım ben de. orada dolaşırken bana bi kağıt verdi. yazıları çok silikti, okumaya çalıştım sürekli. çok fazla bi şey yoktu aslında bi kaç satırdı. tek hatırladıgım kısmında benimle ilgili içinde bi şeyler oldugu ama karışık oldugunu netleştirmeyi başaramadığını söylüyordu. kağıdı okuduktan sonra onunla konuşmak istedim. bekledim yalnız kalırız da söylemek istediklerimi söylemeyi başarırım diye ama bi türlü söyleyemedim.

her şeyi bildiğim halde neden hala özlüyorum güllüğüm onu, neden fotograflarına bakıp bakıp gülümsüyorum kendimce sözcüklerle onu seviyorum.. her gezdiğim yerde içimden hep keşke beraber geziyor olsaydık bu yerleri diyorum.

çok özledim seni yemin ederim ki çok özledim...

bir arkadaşımın bi şeyler anlatıp anlatıp en sonunda o yüzden diyorum sana bırak bu adamın peşini diye haykırması da gitmiyor kulaklarımdan..

Son düzenleme:
Günnüşüm ben bi banyoya atayım kendimi de şu olumsuz enerjiler suyla beraber akıp gitsin üzerimden.

merhaba günlükçüm..şuan sana ıstakoz olmuş bir biçimde yazıyorum :sinifsinif:
3 günlük tatili iyi değerlendireyim derken güneşin altında fazla durmuşum..ve akıllı ben zaten çok fazla yanmam direkt bronzlaşırım diyerekten çok fazla koruma faktörlü olmayan bir krem almıştım..
sonuç gülşenin şarkısındaki gibi of off kömür gibi yanıyorum..
bi görsen beni bu kız kesin afrikalı dersin..hem kapkara oldum hem de kızardım..o nedenle ne dün ne de bugün güneşin altında doğru düzgün durabildim..nasıl acıyo bi bilsen..ben de hep yüzdüm böyle olunca da yüzüm yandı da yandı valla..şopar gibi oldum beya ohaoldumsmile
tatilim kısaydı ama çok güzeldi..denizin tadını fazlasıyla çıkardım zaten balık burcuyum ya aşığım ben denize..öyle işte bol bol yüzdüm..
haloşla gitmiştik sonra dün kardeşimle annemi de çağırdık geldiler 4ümüz takıldık..
plajda içmek de ayrı bi güzel oluyo be günlük Tanju Okan şarkıları eşliğinde..ee zaten efkarlıyım
orda gökhanı düşünmeyecektim onun için üzülmeyecektim tatilimin tadını çıkaracaktım kendime söz vermiştim..
kısmen sözümü tutatbildim ama hep aklımın bi köşesindeydi..en son pazar günü salakça bi mesaj atmıştı ya ondan sonra ne aradı ne sordu
gene noluyo bi anlayabilsem..daha memleketine dönmeden o sabah konuşmuştuk gayet de yolundaydı herşey..memleketine bi döndü sonra yine başladı uzaklaşmaya..bak kaç gün oldu ya aramadı hiç..
biz uzaktan yürütemiyoruz nasılsa şimdi herkes memleketinde ve görüşme olasılığı yok böyle kendiliğinden yavaş yavaş bitsin mi diyo acaba..
barıştığımız günü düşünüyorum da ne kadar doyurucu bi gün olduğunu düşünmüştüm..tüm sorunlarımız halloldu bundan sonra güzel güzel geçinicez ve hiç ayrılmıcaz diye düşünüyodum..bak gene başa döndük..
neden be günlük..beni istemiyo mu artık?istemiyosa adam gibi desin yok allegria ben yapamıyorum artık daha fazla yıpranmanın gereği yok bitsin desin
paçasına yapışıp nolur bırakma beni diye ağlayacak değilim..en azından şu saçma belirsizlik gider..neden neden diye kendimi yemem
ama onun için ağlamıcam artık günlük..bi önceki küslükte çok üzüldüm çok ağladım sen biliyosun..artık onun için bi damla bile gözyaşı dökmücem..hak etmiyo işte görüyosun
geçen hafta kötü günler geçirmiştim ya herşey üstüste gelmişti..yanımda ol sana ihtiyacım var demiştim..bak nasıl da yanımda di mi..sallamadı resmen..bu kızın canı sıkkındı şimdi nasıl acaba diye düşünmedi bile..
ben olsam kendimi paralarım salak gibi..acaba nasıl iyi mi diye..bana hiç değer vermiyo bu adam di mi günlük?
belki de artık kabullenmeliyim bu durumu..zorlamamalıyım..bizim onla bi geleceğimiz olamayacak..
seviyorum evet..ama seviyorum diye de daha ne kadar kaldırcam onun poposunu ki..zaten aramam söz verdim kendime aramadım da 3 gündür..
yazık be gökhan aslında hayal kırıklığına uğramamam lazım..belliydi..ben kendimi kandırdım herşey güzel olacak da bilmem ne diye..

neyse çok yordum çenemi onun için..zamana bırakçam..belki gerçekten gözden çıkardı beni..keyfi bilir napiyim..
öyle işte günlük kısa falandı ama bi de ıstakoza döndüm ama yine de güzeldi tatilim..haloşla söz verdik birbirimize seneye Bodruma gitçez :asigim:
hadi görüşürüz şekerim

Son düzenleme:
Nasılsın günlük
Bugün havuza gittik kuzenle eğlendik serinledik güzeldi valla ama çok kalabalıktı millet çocuğunu almış gelmiş.Havuzdan çıktım yürüyodum biranda koro halinde bir hocammmm sesi duydum bi baktım öğrencilerim, onlar da bi eğlence bulmuşlar kendilerine. Yarın da gitcez yine kuzenimle hem birazcık da bronzlaşmış olurum.
Dün olanları anlatmıştım sana o an sinirliydim gece yine aklıma gelir eski günlerimiz üzülürüm sanmıştım ama bitmiş artık günlük.Hiç üzülmedim zemuszemuszemuszemus normal olan da buydu zaten kaç ay geçti artık unuttum bitti. Yokmu başka biri diyosun dimi aday olmak isteyen var da günlüğüm kötü geçirdiğim 2 tecrübedeb sonra ben de istek kalmadı sanki. Evlenmek kelimesi yabancı geliyo bana. Tabi evde anneciğime alıştım okuldan bi geliyorum bitanecik annem yemeği yapmışcokacimcoook.Hemen masayı kurup yiyoruz.Bulaşıkları makineye atar dokundurmaz bana.Temizliği zaten babamında benimde olmadığım zamanlarda yapıyo hallediyo.Biz evdeyken yapamıyomuş kaydirigubbakcemile3 yoruluyosun haftasonları birlikte yaparız diyom yok diy da kendi düzenine alışmış demekki. Eee şimdi ben bu rahatlığı nasıl bırakıyım da evlenip bi evin tüm sorumluluğunu üstüme alıyım delimiyim ben günlük sırnaşık şey zaten okuldaki evli bayan öğretmenler de hiç tavsiye etmiyolar bana ailenle birliktesin bekleyebildiğin kadar bekle diyolar.Bende sizimi kırcam dedim. Ayy çok konuştum keyfim yerinde ya facede yeni iletim "Yeni doğmuş bir bebek, yeni açmış bir çiçek gibi". şarkıda geçiyodu tam bana göre deyip yazdım face'e hadi ben gider iyi geceler günlüüükkkkk :içelim::içelim::içelim:

ayy yarin hic uyumayacagim ya,yolculuk var aksama kadar eksik gedik varmi bakarim..cuma sabahi 3.40 ta ucak cok gec ama olsun heycanliyim ne cabuk geldi ya kac gündür kosturmadan anlayamadim..valiz hazirlarken nerdeyse bütün dolap indi asagiya almayim cok fazla diyorum ama yok yine doluyor hersey puff acaba azicik cikarsam mi ne yapsam ay yarin aksama kadar yine kosturmacayla gececek

Yorgunummm çoookk ...
Bacaklarım çok ağrıyor. Hastaneydi gezmekti derken gün bitti...
Bitanecim dün istanbula geldi..
Ev bulup yerleştikten sonrada kısmetse buraya gelicek.. Çok özledim onu çook...

.
.
Bu arada ne zaman günlükte yada farzet ki o burayı okuyor ne demek istersin topiğinde allegria'nın yazdıklarıyla karşılaşsam ona hep birşeyler yazıp sonra siliyorum göndermiyorum...
Ama şimdi söylicem düşündüğümü, ona boşuna üzülmesin kendini yıpratmasın ve daha fazla uzatmasın demek istiyorum..
Çünkü çok benzer şeyleri ben yaşadım insan bazı şeyleri kabullenmek istemiyor ama kabullenmek gerekir bazen yürümiceğini ilişkinin mutlu sonla bitmeyeceğini.Görmek istemezsin kötü şeyleri es geçersin hep. Ama bakarsın üzülen taraf fedakarlık yapan taraf hep sen olmuşundur. Karşı tarafın hiç umrunda değildir...Bazı şeyleri zorlamanın anlamı olmuyor her yol denenmişse denenmeyen yolu denemek lazım: yolları tamamen ayırmak.. Yazılanlar okunarak karşıdan izlenerek 3. şahıs olarak bazı şeyler çok daha net görülüyor..Bitişin çığlıkları bunlar..Hakkında hayırlısı olsun diyorum.

şafak bitti günlük,sevdiğim yarın geliyor yanıma...
duyanlar 'aaaa ne çabuk bitmiş!!! ' diyorlar.gelsinlerde bir içime sorsunlar...
Rabbim tüm sevenleri kavuştursun günlüğüm.
hasret zor çok zor.... :gitme:

günlük biliyo musun müstakbel kayınpederim ve kaynanam beni çok beğenmişler kaydirigubbakcemile3

günaydın kada naaber...eyvallah ben de iyiym
dün acaip oldum günnük yaaa.o glucphage denen tarım ilacını tok içmeme rağmen bi sürü midem bulandı...bi de halam da gelmiş olduğundan dolayı combo yapmış oldum...akşamı zor ettim...Ramazanın yaklaşmasından sanırım; işler de yavaşladı, azaldı....yalnız zaman çabuk geçiyo yine; düşün haftaya hayırlısıyla kardeşimiz dönüyo askerden:Saruboceq: ben malesef oruç tutamıyorum ama bi ihtiyaç sahibine yardım edecem Allahın izniyle
dün gece de çok sancılıydım, kocem garibim hiçbişey yapamıyo diye çok üzüldüm kıyamam:asigim:k.validem de gündüzden bizim eve gelmiş vernel almış biraz kendine, şaşkın kadın anahtarı banyoda unutup dışarı çıkıncaaaa kapıyı da kilitleyememiş...ama kıyamam bütün gün telaş yapmış...akannehirgerçi ben de eve gelince hafiften bi yusuf durumları yaşanmadı değil...neyyyse beybi olur böyle şeyler arada...la bu arada kadın bizim evden korkmuştur he...çalışmaktan yetişemiyom ki ev öğrenci evi konseptine yaklaşıyo hafta ortası:roflol:
ivit beybi benden şimdilik bu kadar hedi baybay

Günnüş çok yorgunum
Hastayım,keyifsizim,umutsuzum
Geçsin lütfen bu durum

günlük ben düşünüyorum böyle yalnız kalıyorum denize bakıyoırum..yada gece yatakta tavana bakıyorum..ne kadar yaralanmışım meğer..o gece geliyor aklıma..yengem aradı direk bir flört bu hale getirilmez!! teyzem konustu canan yaptıgını begendınmı gazi ve dayın kavga ettiler begendınmı değdimi...sonra diğer teyzem annemi arıyor kızın ercanı doldurmusmu ortalıgımı karıstırmıs dıyor..annem diyor ne diyorsunuz kızın bir haftadır yanındayım ne konuştuğu var ne bişey dediği ne birini doldurduğu..ve bunun gibi bir sürü şey ama en koyanda günlük her gece içimi yakan..karşımdaki insanın umursamadığı..şey..o ormanda yaşadıklarımız ve onun dentplusı kırmamak için gittim demesi(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…