Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günnük bebişim
yaa şaşkın şaşkın bakınıyom siteye "nan ben bişeyi unuttum ama neyi" dercesineeeee sana yazmayı unutmuşummm
dün akşam k.validem sağolsun ishalim diye patates haşlamış bana...of nihayet düzeldim ama mantarım azıttı galiba yine hey yarebbimm....neyse bi de arkidişlerimiz geldi oturmaya onlarlan dertleştik,hafta sonu için plan program yaptık, büyük ihtimal karşıya gidecez moda da felan gezecezz...
benim kuaför işlerimi de halletmem lazım günnük haaa...kaşlar yine hafif bi ibrahim tatlıses formatına erişmişken, artıkın açık renk olan saçlarım nedeniylen dip boyam da çıkınca kağıt toplayan çingene imajım oluşuyo ister istemez...büyük ihtimal cuma akşamından hallederim bi kısmını...
onun dışındaaaaaaa...sabah ananem aradı konuştuk felan...bi de sol gözüm kanlandı günnük otopark mafyası gibi geziyom etraftaaa çok piskopat oldum doğrusu
hadi beybi si yu

Günlük olanlara inanamıyorum böyle şeyler hep benim başıma gelir zaten.
Bugün okulda işim vardı daha doğrusu benim değil bi arkadaşımın eş durumunda tayin istedi de kendisi burda değil evraklarımı kargoya verdi alıp sen götürürmüsün okula dedi.Yarın son günmüş de.Tamam dedim kargodan aldım evrakları okula götürdüm.Orda kimle karşılaştım biliyomusun eski sevgilimle.zaten aynı okuldaydık ama o askerdeydi 1 yıldır ve tayini çıkmıştı başka biyere haberi duyunca ne güzel artık onu görmüycem diye sevinmiştim ama bugün okulda görünce şok geçirdim :1shok: Ben arkadaşın işlerini hallediyodum müd. yardımcısı odasında onun ev arkadaşını gördüm bu niye burda ne işi var bizim okulda diye düşünürken diğer müd. yardımcısı odasında da onu gördüm ama arkadan.Sonra beni o müd. yardımcısı çağırdı bilgisayarda bi işi halledememiş neyseki gittiğimde o yoktu oda da.Okulda köşe kapmaca oynadık gibi bişi o benden kaçtı bende ondan.Nası sinirim bozuldu anlatamam.En son müdüre bişey imzalatacaktım müdür de dışarda onunla konuşuyomuş mecburen gittim hiç yüzüne bile bakmadan müdüre imzalarınız var hocam dedim odasına geldi imzalattım.Sonra da kaçtım ordan. mirmirmirmir:kızgın: yok yere gerildim yaa
Geçen yılda yine aynen böyle bişey gelmişti başıma ankaraya gittiğimde bahadırdan önceki sevgilimi görmüştüm hemde sevgilisiyle.İnanabiliyomusun koskoca ankarada sen tut eski sevgilini bi kızla elele gör:nazar: :nazar: ooofff offfff
Ne güzel mutluydum ben yaa niye şimdi çıktınki karşıma sen tut ankaradan gel okula hemde benim okulda olduğum gün.başka günmü yoktu dün gelseydin yarın gelseydin niye bugüüünnn.Artık bikaç gün evden dışarı çıkmam sırf onunla karşılaşmamak için burası küçük bi yer belli mi olur çıkar karşıma yine.Dayanamam :sinifsinif:

1 yıl çok çalışıp güzel bi bölüm kazanmak ve 4 yıl okumak...
Benim için çok geç değil mi artık sence?
Bence geç...
Sence değil..
Çünkü sende 31 yaşında olmana rağmen 5 yıllık öğretmensin...
Ama ben senin gibi yapamam ki..
Ben çok çalışamam sıkılırım...
Hadi bi sene sıktım kedimi diyelim... 4 senede okulumu bitiremem illa ki uzar...
Ama hadi 4 yılda bitti diyelim hazırlık ve okul dönemini toplarsan 5 sene e ben zaten 22 yaşındayım...
Olucam 27 yaşında...
Olmaz ki olmazz gerçekten olmaz..
Zaman kaybı değil mi?

Ule günlük, hertarafım tutuldu:nazar:

Sıcaklarda klimayı son ayar çalıştırınca ahada böyle çarpıldım. Eve gidiyimde aşkitom kas gevşeticiynen masaj yapsın bir güzel.boshayallersmile, geberiyom leyn ağrıdanbenneyaptımki

Biz burda kardeşimi bekleyelim ailecek o: 'ben daha arkadaşlarla takılıcam' desin...
Eve uğramadı hala. Geleli kaç saat oldu.:bbo:
Bir de annemi çok özlediğini söyleyip duruyordu. Anlamıyorum ben bunu.:uhm:

yine hiç bişey yapamadın yine
ne olur bir günde beni haksız çıkarsan

günlük beni sevdiğini bildiğim ve bunu tüm benliğimle hissettiğim bir kaç kişi var hayatımda..onlara teşekkür ediyorum ve birde onları karşıma çıkarığı için Allah 'a teşekkür ediyorum.

Ben adam olmam .
Döner dolaşır mutsuzluğu kendi elimle bulurum.
Birde akıllı olduğumu söylerler.
Peh.
Al çek acını otur kıçının üstüne salak tospik.
Adam olduğumda yazarım tekrar.

Naber günlükcan...

Çok sıcak ya bunalıyorum. :2::2::2: Evden dışarı adım atmak istemiyorum inan. Perşembe günü gece otobüsle Kayseri'ye gidiyoruz anneciğimle. Babamın Adana'da yaşarken kirve olduğu iş arkadaşının oğlu evleniyor. Biz davetliyiz. Annem, benim gitmemi istedi ama tek başıma ben ne yapacağım oralarda. İkna ettim ve birlikte gidiyoruz. Bizim için değişiklik olacak birkaç gün... Hem babacığım da çok mutlu olacak, çünkü onları en az kardeşleri kadar severdi...

gunluscummm napıon söle bakalım:)
ben balkonda oturyorum ole havadar havadr
bugun acayıp sıcak avrdı,kardesım geldı otrduk tatılden ordan burdan konustuk
dun gece su bızım komsunun oglu msn ıstedı verdım
çaya davet ettı benı ımalı konusmalar
bende daha fazla acılmasın dıe
ıkımısın çay ıcmesı dogru olurmu,ben gecen sana anıden sordun dıe soleyemedım ama benım sevdıgım gorstugum var samımıyetıne dayanarak soluyorum aramısda kalsın deıdm
sasrttın benı dıo :KK70:
allah snada nasıp etsın dedım
artık bu saaten sonra zor belkı hayatında bırı vardr dıo,manyak ya
nese bıara cıktım gece tekrar grdım hala msnde
erkek arkadasınlamı konusuon dıo ,evet dedım,
bızaman sonra telını yazmıs benle bı cay ıcmek ıstersen beklıorum dıo
manyak bı kızdım
duymamıs sayıyourm dedım,ben ne dıorum sne ne dıosun dedım
aptal sey
gıcık oluyorum bole erkek mılletıne sevdıgımız var dıoz :KK70:
ıannmadı tabı facde bellı hıcte bıseyım olmadıgı,bu aksma yıne burda slm bıle vermedı:KK70::KK70::KK70::d
oh ya kurtuldum delımı ne
allahım nıe akıllısı bulmuo benı
ole ıste,gec kalkıorum uykum yok yarın dedemın evını temıslıcez,dun alt katı temısledık
hafta sonuda bı plan yapmassak evı toparlıcaz ramazn temıslıgı
ramazanada bıse kalmadı allah yardımcımız olsun
hadı gtm ben

sadece 3 gün...
Allah'ım ölücem heyecandan :KK1: gözüme uyku girmiyo :bbo:

aşkım bana gelcek ve 6 gün yanında olcam :lepi:

MEHTAP 3 turkbayragi

günaydın günnük:ecrin_bebek:ayy cok sıcak değil miboshayallersmile
zaten ıkı dırhem bı çekırdek bı ınsanım erıyıp kaybolcam bu sıcakta:gitme:eek:fff bunaldımmm
gecelerı uyyamaz oldum yaa kurudukça duş alıp uymaya çalışıyom
sankı 1999 yılındakı sıcaklık var o zamanıda cok ıyı hatrlıyorum
bıde babamın yanında çalışırdım ozaman yardım amaclı küçücük kızdım:kedi:300 derecelı fırınlardan cıkan işlerın başında beklerdık
ayy bıde o makınaler nasıl üflerdı o sıcak buharı buhran geçırırdık vallaakannehirayy Allah o işte çalışanlara yardım etsın

dün koçişle markete gıttık:eek:bayılıyorm market alışverışlerıne yaa
kıyafet almasam hep markete gtsemzemuszemus
neyse baya şeyler aldık gene eve geldık koycak yer bulamadım herzaman olduğu gıbı
Allah bana kendı evımı nasıp ederse:Saruboceq:çift kapılı kocaman bı buzdolabı alcam
tavukları dondurucuya sığdıramadım dolaba koydm ınş bişey olmazeyvahedigeldismile
gece öle sıcakkı koca benden ben kocadan kacıomm
ama hala sırnaşmak ıstıyoo sarılıo öpüyoo ben odadan kaçıyom vallasempatiksalakcinniyanıyokk yanıyokkk

bugünde benım temızlık günüm
aşkım bugün ve yarın gecelere kadar çalışcak ctesı pazar ıızınlı ve denıze gıdebılırıkkaydirigubbakcemile2ben gıtmek ıstemıyom aslında
gtmemde belkı
amannnn ev garusuyum ben evde otururum
bayanssulusmile

günaydın günlük

ortaya karışıgım işte:nazar:
bi düze cıkmayı başaramıyorum...

umudumu yitirmiyorum benim için her şey güzel olcak
ama bu gün ama yarın
beklemedeyimmm

günaydın arkadaşlaaaarrrrzemuszemus
la var yaaaa...şu gördüğüm rüyaları senaryo haline getirip bi teve kanalına satmayı düşünüyom he...çok über rüyalar oldukları için flash tv ye felan uyar diye düşünüyom...la havle...
dün gece bööle çok güzel bi ev gezdim günnük...İzmirdeymiş gezdiren abla öyle dedi...ama nası ferah bi ev nasıl güzel...sonracıma uyanır gibi oldum uyanamadım falan..devreler yandı galibaakannehir bööle tövbe Yarebbim şeytan suratı gibi bişeyler gördüm çok korktum...dualar ettim uyudum yine...
ama arkadaş, bir değil iki değil bende nasıl bi bilinç altı varsa uyduruyo böyle şeyler hayret bi olay...
onun dışında baya bi ihmal ettiğim glucophage a tekrar başladım günnük çok bulantım var...sürekli midemi bastıracak bişeyler yiyom kusmıyım diye...
hadi öptüm bebişim si yuopuyorumnanaktan

Şu yaz sıcağında kendimi hasta ettim,hep böyleyim :2:

Sen iyisin yine günlük,bizim gibi sıcaklardan bunalmıyosun,öyle kötü ki,ne kadar uyursam uyuyum dinlenmemiş gibi kalkıyorum,hep yorgunluk hissi var,havalara bağlıyorum bende,gece klimasız uyumak namümkün zaten,sanırım çaptırdım bende,bu sabahta banyo yapıp geldim,ofisteki klima çarptı,şifayı kaptım,ben yazı çok severdim,ne kadar sıcak olsa da ,bunaltsa da ,kıştan iyidir derdim,bu son sıcaklar fikrimi değiştiryor,onun dışında herşey aynı,git gel konya altı saat.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Günlük...
Her şey yolunda gidiyor...
Maaşallah diyeyim :nazar:
Tedirginim günlük her şey böyle yolunda gittikçe içim fena oluyor :bbo:
Acıya endeksli yaşamışım ya hep, benim için çabalayanı gördükçe...
Tuhaf oluyorum akannehir
Sana yakında bomba haberlerle geleceğim hayırlısıyla...
Şok olacaksın şoook!
:dance: delikafadulden aklinialirimsmile

sevgili günlüüüükkk bu sana ilk yazısım maşallah 500 sayfa yazmış arkadaşlar ben de heves ettim malum yeni üyeyim:) küçükken annem okuyacak die korkumdan bi türlü günlük yazamadım:KK70: şimdi kızlar okursa okusun yabancı deiliz di mi:KK70: bu aralar kendimi nadasa bıraktım evdn çıkmıyorum sayılı kişi dısında kimseyle konuşmuyorum fırsattan istifade bakım yapmıyorum umarım faydasını görürürüm:KK70:
aşkımı çok özledim ondan uzakta olmak deli ediyo beni...bir an önce ankaraya gitsem de kavuşsam herseyime bu yıl aşkımız bir büyük sınavdan daha geçecek benim gücüm yeter mi bilmiyorum çok yoruldum artık...bi de yurt işi var çıksa da rahatlasam yaa
neyse hadi bakalım kendine ii bak cicis:KK70:sevdim seni yazarım arada:KK66:

Sevgili Gunluk,
Insanin kendi kendisiyle basbasa kalabilmesi,kafasini dinleyebilmesi ne buyuk bir luksmus ..nihayet yasamak kismet oldu
:CüvCüv:

X