Popüler Konu Sevgili günlük...

o kadar moralim bozuk ki anlatamam.. bir an evvel buralardan uzaklaşmak yurtdışına gitmek istiyorum..

Son düzenleme:
bugün benim doğum günüm günlükcüğüm,hem mutluyum hemde üzgün. mutluyum çünkü hatırlayan dostlarım sevenlerim var ,odam çiçek bahçesi gibi :) hemde üzgünüm çünkü geçen seneki doğum günümde de aynıydı hayatım.çok şükür rabbime sağlıklı ve huzurluyum ama aşksızım.aynı aşksız ben,ben aşık olmak istiyordum geçen yıl bu senede istiyorum bana dua eder misin ?

Günlük Yazmıyorum Sana Uzun Zamandır..
Bişeyleri Gizlediğinin Farkındaydım Mutlu Rolü Oynuyordum Belkide...
Belkide Benim Çabamla Sürüyordu..
Ama Kalbim Çok Kırık.. Hiç İyi Değilim.. Dostlarım Olmasa Oyalanacak Biterdim Sanırım..
Eğer Bugün Bişeyler Yapmazsa Biz İçin.. Bitecek!.. Hemde Kesin Kez Bitecek Bu Kez..
Hayırlısı Neyse O Olsun Diyorum Ve Rabbime Sığınıyorum.. mafoldumben

gunluk,
kızım çok ağlıyor uyumuyor uyumadukça daha çok ağlıyor...
bende ağlamak istiyorummmm

sayın günlük :) hemen sevgili diyemem değilmi ilk defa yazıyorum sanırım hatırlamıyorum pek. kk ya bile fazla girmiyorum yazmamışımdır sanırım. ama bu gün içimi dökmek istiyorum.

berbat bir yaz geçiriyorum günlük. herkes tatilde ben işyerindeyim üstelik tek başıma yanına bir kahve içmeye gidebileceğim bir arkadaşım bile yok keşke il merkezinde olsaydım bir sürü seçenek olurdu. gruplayşırdık falan kokoşlar ve ezikler olarak :) ama kimse yok işte. eve gitsemde kahve yapsam eşimle karşılıklı otursam. ay zaten oda sıkıldı evde tatil (çocuk bakıyor :) ) neyse işte buda geçecek. seneye yaza yıllık iznimi bitirmeyecem hıh...
belki görüşürüz...

Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba gunlukçugum
Ozlemisim senide burayida
sana bir mujdem var...hani bi kaç once Allah bana bi sinav vermisti, içimdeki bebis bana tutunamayip 2 aylikken beni terk etmisti, bende çok uzulmus aglamistim, hatirladin mi ?
Allah tekrarini nasip etti...suan içimde buyuyor, ama daha kuçucuk 6 haftalik bi fasulye
yakinda kontrola gidicem cunku yinede bir tehlikem varmis...çok dikkatliyim, heyecanliyim, stresliyim
hayirli haberlerle yine gelirim insallah...bu kez tutunsun bana olurmu ?

günlük çok çirkin oldum mafoldumben
yüzümün bi kısmı soyuldu bi kısmı duruyo ve benim bugün dışarı çıkmam ofise bi uğramam lazım
ay nasıl çıkıcam bu tiple yaa..pudra sürüyorum kar etmiyo yine çok saçma bi görüntü oldu
nasıl kamufle etsem bilemedim ki..ay neyse napim ya..rezil bi görüntü ama napim kat kat pudta sürerim belki
bi de acıyo mübarek gerim gerim geriliyo dünden beri nemlendiricimi bitirdim nerdeyse..
neyse gelirim yine mafoldumben

selam
gunluk kız gunlerımız cok guzel gecıo hıc bıtmesın nolurr
dun ıkıde kanka edındık kendımıze cok matraklar.ıstanbul aklımıza bıle gelmıo uzatabılırsek uzatıcaz tatılımızı.hersey super cok mutluyuz bıde su yabancı kızlar olmasa haınler cok guzeller ama askımın gozu benden baskasını gormuo cooook mutluyuuz:asigim:bu aksamda mangal yapıoz sonrada gecelere akıooz:dance:
hadı sekerım gorusmek uzereeeee

isyan etmek midir nedir bilmiyorum günlük, isyan etmek istemem asla ama düşünmüyo da değilim... madem benim olmıycaktı neden çıktı karşıma... neden gönlümü almak için çabaladı...her şeyde bi hayır vardır biliyorum, bizim şer diye gördüklerimiz hayrımıza olabilir ama şu deli gönlüm kabul ediyo mu ki...

ben hiç o kadar mükemmelinin olacağını tahmin etmezdim, benim olmıycaktı neden çıktı karşıma, hani derler ya ağzına bi parmak bal çalmak diye, aynen öyle oldu... şimdi başımı yastığa koyduğumda biliyorum ki onun gibi biri var... nasıl mutlu olurum ki ben onsuz... kimse onun tırnağı olamazki hiç kimse...

yoruldum çok ama çok yoruldum... ama şu an deseki 30 sene bekle sonra seninim, gözümü kırpmam evet derim... deliyim belki ama böyle hissediyorum işte.. o bambaşka yaaa...

bugün doğum günüydü.. aradım dayanamadım yine... çok farklı hayal etmiştim bu akşamı... ama olmadı işte...

Doğum günün kutlu olsun sevdiğim...:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

Rabbim sevenleri ayırmasın bi mucizesiyle bizide kavuştursun, ben dayanamıyorum artık... canım çok yanıyor...

ayy 12 de yola ciakcaz sonra ucak taa 3.40 ta ya off heycanliyim..birde korkuyorm ya ucaktan hala :S
sevgilim cumartesi geleyim cuma dinlenirsin dedi ama ben pazartesi gel dedim,ablamla olayim iki gün zaten calisiyor hafta ici daha iyi olur diye..
insallah hayirlisiyla görüsürüz özledik ya cok uzakta olmak zor ama ne yapalim kismet diyoruz 6 senedir idare ettik insallah sonunda cok mutlu oluruz..
cok heycanliyim cok

ıkı sene once bu gece ve sonrası
neler yasadım bu ıkı senede
bazen cabuk bazen yavas gectı gunler
bugunlere gelelı cok oldu bayadr ıyıyım baya ıı hemde.
zor gunlerım belkı daha fazladr,hala daha bazen gerıye donus yapıorum elımd eolmadan aglıyorum hatta en ufak bı ruyadan etkılenıp
ama ole cabuk gecıokı,herseye alısıomus ısnan ozmaanlar hıc ınanmıodumda cok dogrumus
neler yasatıo hayat ınsana
elınden hersey kayıp gıdıo,bı bakıosun allahın adaletı senın yuznu guldurebılıo,sonra bı bakıosun tılkı kurkcu dukkanında,senın kafan karısık,sonra hersey duruluo,,herkes yoluna
aman ben kendımı allaha emanet ettım en hayrlısını ıstıorum herseyın
benım attıgım adımı allh yoneltsın
8gun sonra dogum gunum bakalım ıcımden bı ses kutlıcak dıo,ha kutlamıs ha kutlammaısta
merakla beklıorum

dedemden borc alanlar geldı bugun tabı oratda para yok halbukı gunlerı doldu ama onlar ole dememısmıs
herkes uckagtcı bu devrde
kımseye guven yok
nese ben gıdıorum artık hadı başbai

günlük, çocukluğuma dönmek istiyorum ben yaa en çok o zamanlarımı özlüyorum. kafamçokkarıştı
en masum halimize. derdimizin sadece oyun olduğu zamanlarıma... :a015:
kafamda o kadar çok şey var ki. keşke hiç büyümeseydim...
:çok üzgünüm:

Günlükcüm bu sana ilk yazışım artık arada bir uğrar yolum sanada..
Bugünlerde acayip bir heyecan icindeyim.
Bebeğim benimlemi yoksa değilmi onun merakı var icimde.
9gun sonra bunun cevabını öğrenicem ama o 9gün nasıl gecer bilmiyorum
şakkıdı

milapa günnükmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bayılcak gıbıyım yaa bu ne sıcak böle:sinifsinif:valla buhar olup uçmazsam ıyıdır

dün sana uğrayamadım
iş için semınere gıttım boshayallersmilegttık kafamızı patlattık geldık
ayy bayılcaktım bılın mı
hiç ara vermeden 10 dan saat 4 e kadarakannehirhele son yarım saat kala sinirlerım alt üst oldu
artık gülmeye başladım
motor gibi konuşan ne dedığını anlaşılmayan bı adam tam yarım saat hıc durmadan konuştuakannehirben böle çene görmedım:umursamaz:bıde bana derler cok konuşuyon dıe:1closedeyes:hıcte bılem yanı
neyse ordan cıktık o sıcakta kavrula kavrula kocamın yanına gıttımsonra doğru koçişle maça:kedi:yendık bı güzelll ohhhh ,ordan geldık ama bende ne hal kaldı ne bişi-tatlicadiarzu-doğru yatağa
bugün gene eğitim var-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ıznınle ölcem ben
nolur az sürsün artık yaa işe gırene kadar delırcemsempatiksalakcinnimasus yapıyolar sankı

neyse ben cıkam gelırım belkım belkıde gelemem
bugün nışan var koçişle karşıya gıtcez yarın pazar koçiş izinlı
gezerık :kedi:hadı ben kactım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…