- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
günaydın günnükmafoldumbenayy çok hastayım ben yaa
mıdem bulanıyo bmafoldumben ılaçtan artıkmafoldumbenıcmıycem daha banane beeealsanaalsanasmile
ıkı gündür sana yazamadım dr gıttım mr cekındım falan
belım cok ağrıyooo cok:sinifsinif:ınş düzelır bakalım bugün sonucları alcam sorn cıkmaz ınş
kocacımı işe yolladım cennet kokulumu:asigim:dün 7.ayımızıda bıtırdık
maşallah bıze:asigim:
bugün halamla cıkar gezerım belkı gözüme bı iş takılır
Allahım bana bı hayırlı iş nasıp eder:gitme::Saruboceq:ınş ınş ınş
sonrada koçişe mama götürürüm ordanda hemen iğne vurunmayamafoldumbenpoff az kaldı 5 iğnecık:gitme:ama ıyı olamda muhım değil
bılıyon mu günlük koçişim artık benım yakınımdakı şubede çalışcak:sm_cool:bende güzel bı iş bulurm ınş yakın oluruz
keşke evımıs olsaydıda ben hıc işe gtmeseydım kocacıma mamalar yapıp götürsem hergn
:kedi:neyse olur elbet o da demi
ben şimdılık kaçtım günnük çene çalam azzemuszemusev işi yapasımda yok yan gel oısman mısalı oldmbayanssulusmile
mıdem bulanıyo bmafoldumben ılaçtan artıkmafoldumbenıcmıycem daha banane beeealsanaalsanasmile
ıkı gündür sana yazamadım dr gıttım mr cekındım falan
belım cok ağrıyooo cok:sinifsinif:ınş düzelır bakalım bugün sonucları alcam sorn cıkmaz ınş
kocacımı işe yolladım cennet kokulumu:asigim:dün 7.ayımızıda bıtırdık
maşallah bıze:asigim:
bugün halamla cıkar gezerım belkı gözüme bı iş takılır
Allahım bana bı hayırlı iş nasıp eder:gitme::Saruboceq:ınş ınş ınş
sonrada koçişe mama götürürüm ordanda hemen iğne vurunmayamafoldumbenpoff az kaldı 5 iğnecık:gitme:ama ıyı olamda muhım değil
bılıyon mu günlük koçişim artık benım yakınımdakı şubede çalışcak:sm_cool:bende güzel bı iş bulurm ınş yakın oluruz
keşke evımıs olsaydıda ben hıc işe gtmeseydım kocacıma mamalar yapıp götürsem hergn
:kedi:neyse olur elbet o da demi
ben şimdılık kaçtım günnük çene çalam azzemuszemusev işi yapasımda yok yan gel oısman mısalı oldmbayanssulusmile