Popüler Konu Sevgili günlük...

Evdeki dikişleri toplamaya çalışıyorum, yeter artık yahu! akannehir

Annem gaza geldi Günlük, seri üretime geçti, :roflol:
Devamlı dikiyor efenim, durduramıyoruz...:roflol: :roflol: sempatiksalakcinni
1 keten pantolon, 1 keten etek, 1 keten elbise, 2 gömlek dikti
abiyelerin yanında...akannehir :hulya:

Gizoşum benim canımın içi hasta mı olmuş, kıyamam...:1hug:
Umarım en kısa zamanda atlatır küçük kuzum benim...:1hug:

Şafak bitti bitecek...:lepi:
Haydi bakalım, son bir gayret...Sonrası hep güzel...Sonrası hep huzur...
:asigim: :asigim: :asigim:

günnüş ya çok sıkılıyorum tatillerde.yapcak bişiy yok.yüksek lisans yapıp üniversiteye geçmem lazım yoksa her yaz boş olmayacak.bir de bana lütfen karışmasın kimse.

ilk kez birine kalbim attı ilkkez birine sana karşı boş degilim dediim vei llkez karşılık alamadım ne tuhaf ne kötüü ne acııı değmezsin bunu bir kez daha anladım ama elimde degill galiba herkesin dedigi gibi sadece zamann 3 yıl olduu ama hala kopamadım senden kahretsinkii degmezsin biliyorum ama elimde degill ....

Günlük nan bugün saf mısın sen kızım??? dedim kendime.
Ben o arkadaşıma değer veriyorum ufakta olsa gönlümden kopan bir hedaye
veriyorum.Fakat o empati yapıp doğum günüm için çam sakızı çoban armağanı
hiçbir hediye almıyor.Hayır bir sarıl bir öp bu da bir hediye.Ama o da yok.
Kaç keredir bu böyle.Yakın arkadaşız beklemiyor değilim
ama bazı şeylerde karşılıklı olmalı.
Ben de düşünmeyeceğm artık...
:dilcikar:

Duygumun nişanı var kuaför ayarlamaya çalışıyoruz hangisi iyidir acaba diye.
ŞöYle saç makyaj iyi olsun diyoruz.
Nişan kıyafeti alacağız daha kuzuma:1hug:

günlük naber kaydirigubbakcemile2
bugün çok üşendim duş al saç, makyaj yap falan :/
kendimle kısa bir çelişkiden sonra bunları yapıp gezmeye karar verdim
babaannem 1 yıl görmüyordu beni onla beraberdik falan
ne kadar tatlı olmuşsun çok güzelleşmişsin dedi
kilo da almışsın dedi ya :KK43:
evde oturup g.t büyütürsem tabi :/
sonra babamın dayısına gittik torunu beni bi rahat bırakmadı yahu :/
benden 4 yaş küçük sen benim kız arkdaşıma benziyosun cok tatlısın falan
bi de makas almaz mı :/
afacan bi cocuk sevimli de :KK70:
böyle işte..
günlük biliyo musun
o gelicekmis 2 hafta değil 1 hafta kalıcakmış orda
yani 1-2 güne geliyor
çok özledim seni son günleri yanında geçirmek istiyorum falan dedi
niye sevinmedin diyorsan
onsuzluğa alışma dönemindeydim belki 1-2 yıl göremicem
simdi gelince kendine bağlıcak beni :KK43:
belki sözleriyle belki tavırlarıyla oof
neyse kendime azıcık çeki düzen veriim
hade gittim ben çaow :)

sevgili günlük;
bugün sınavım vardı. berbat geçti. havada çok sıcak.adet günüm de yaklaştı sinirden ölmek üzereyimmmm

bu kadar oolayin arkasindan dondum kaldim sanki.. bu kaskatiligim ne zaman gecicek merak etmekteyim..
neden diye sorgulamak insani cok yipratiyor.. cevaplarini hicbiryerde bulamadigin sorular sormak da kotu.. aldigin cevaplarin hicbirinden tatmin olmamak daha kotu..
bugun umutsuz gunum malesef.. dua bile etmek gelmiyor icimden.. ic sesim biraz sus artik,, en azindan bugun niye diye bagirma..

Son düzenleme:
günlük yaa kendimi kötü hissediyorum. kocişimden ayrı olmak çook zor çok özledim onu senağlama mafoldumben

Salak kız!
Onca şeyden sonra yeniden pörtledi yaaa..
Sinirlerim gerçekten çok bozuldu. Adını bile duyduğumda tüylerim ürperiyor.
Neyse ki aldı ağzının payını.
Allah onu esirgesin bizlerden, Allah'ım cehenneme yakın bize uzak etsin onu.:Saruboceq:
Şu mübarek günde en mühim duam budur!

:kızgın:

Hala anlamadığını biliyorum.
En zor olan anlaşılamamakmış.
Kelimeler tükeniyor, biz tükeniyoruz.
Sessizlik...

Allah'ımmm nedir bu ülkenin hali... Nereye gidiyor sonumuz... Hayırlar ver Ya Rabbim, sana şu aziz mübarek kandil gecesi yalvarıyorum...
Yine şehidimiz var yine...Artık haberleri dahi izlemek istemiyorum...

:gitme::gitme::gitme:

Gunaydin günlügüm..

nasilsin bakalim??? Ben biraz daha iyiyim haftasonuna bakarsak. Halletmem gereken o kadar is varki bugün umarim yetistirebilirim.

Önce bankaya gidip üniversite parasini yatirmaliyim, ardindan belediyeye gitmeliyim sonra sigortaya ugramaliyim. Ne zor ismis ya bi üniversiteye kayit olmak. Birde hersey cumaya kadar halolmali ama ben persembe günü sabahtan Istanbul´a ucuyorum biliyorsun. Nasil olacak bilmiyorum bugün arayacagim bakalim.

Aslinda daha anlatmak istedigim seyler var ama suanda nedense konusmak istemiyorum bunlari. Rabbimden hayirlisi hakimizda...

selam gunluk
bılıosun yarın gıdıoruz ama ıcım buruk gunluk annemlerden ayrı olucam gercı gıtmesemde ayrı olucaz cunku yarın onlarda gıdıo.ayrılıkları hıc sewmıyorum bu yasıma kadar uzun surelı ayrılıgımız olmadı allahım yasatmasında.gece kalktım annem kuran okuodu bıraz konustuk bazı konularda moralı bozuk cok uzuolar onu sınır oluyorum.bız bole aılece herkesten heryerden uzak olsak hersey mukemmel olur.ama ıste akrabasızda olmuyo bı yandan.yınede annemı uzcek herkes yanasmasın artık bızealsanaalsanasmile
ben cok sulugozum bılıon mu bak bunları yazarken bıle gozlerım yaslı.yuzum gulmuo hıc ramazanda onlar olmıcak.ewde tekım ne yapcam bılmıyorum.ugur war dıosun dımı ugur yok gunluk kım aılenın yerını tutabılır onu delıce sewsemde bu mumkun deıl:eek:lmaz:allahım tez zamanda kawustursun bızııopuyorumnanaktan
dun kardesım ben askım alıswerıs merkezıne gıttık gezdık dolandık uc dort gundur gorusmuoz bızımkı delı gıbı ya cok ozledım senı dıyo sırnasıo ay bı uzak dur dıorum yok mıllet kac ay gorusmuo sen bole uc gunde delırıosan yandık wala dedım:1closedeyes:hıııı onla kawga etcem bu arada gunluk dun annemı aramadı kandıl ıcın ben yatmıstım belkı aramıstır ama aramadıysa way halıne cok pıs tartıscam.bugunde annemle kadıkoye gıdıorum.yarında kuafore gıtcem sacımı boyatmaya.aksamda yolcudur abbasskaydirigubbakcemile3
sabah sabah cenem acıldı farkındayım hadı gorusmek uzere bebeeem:mymeka:

sabah sabah güne yine stresli başladım bu aptal kadın yine geç geldi ve yine onun işleride bana kaldı
kendi işimemi koşturuyorum yoksa çayı kahvaltıyımı takip ediyim kötükedihüso bide geliyo banane diyo umursamıyo oh ne ala ya herkes bulmuş bi yolunu az kaldı az sabrım taşıyo bu 2 aptalın cezasını vericem :asigim:

Günlük nedense uyuşturulmuş gibiyim akannehir
Neden böyle oldu anlamadım...
Annemi çok özledim ya, yitir ya yitir ya gelsin artıkkkk :tomato:

Neden eskiye dönmek isterki insan reddini bile bile.. Peki ben niye üzülürümki buna? Biz büyüdükce kötüleşti dünya.. Masum düşler yok artık sevgili.. Geriye dönüşler yok..

Son düzenleme:
günaydın dattlummm...hiç keyfim yok...kızım üst dşlerini çıkarıyor, sabah ateşi vardı bıraktım çıktım, aklım evde...
aslında benim canım dün akşamdan sıkkın...aptal kız yüzünden...ya offff...ne üzüldüm ne sinirim bozuldu, hatta ne utandım ya onun yerine...bütün telefon numaralarını değiştirmiş salakkk...nereye kadar ve kimden kaçacaksa...ahhh bu kız bir anne...bir kız evlat büyütüyor, malesef o kız evlat da annesi gibi büyüyecek...çok üzülüyorum çokkk...her yerim titriyor bugün günlük, bir bitse bugün...hayırlısıyla bir bitse de eve gidebilem...

merhabayın sevgili gönül dostlarımmm nasılsınız inşallah...boshayallersmile
geçmiş kandiliniz mübarek olsun önceliklen...opuyorumnanaktan
dün evime gittim önce k.validemlerle yemek yedik, sonra askerdeki kardeşimizle telefonda görüştük hasret giderdik...sonracığıma Yasin okudum Allah kabul ederse, bol bol dua ettim sonra bıcımı yapıp mayıştım...yalnız dünkü hava neydi öyle yaaaa ödüm koptu...
bu sabah da kocem işyerindeki gerizekaaalı kadınla kavga etmiş gelişmeleri öğrenemedim daha meraktan çatlıyıciiimkaydirigubbakcemile3
heee bi de çok sevdiğim bi arkadaşımız hakettiği terfisini aldı dün..kendim almış gibi sevindim günnük, bugün de süpriz yapıp kutlayacazz...
anam bi de toplantı var bugün böööüüüakannehir
neyse biraz çalışayım elde iş var akşam da mesai var...
si yu leytır bebekler

X