Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük yaa üzgündüm bi de burda yazılanları okuyunca daha da üzüldüm...

Çoğu kişi evliliğinde sorunlar yaşıyormuş, inşallah hepsinin derdine derman verir Rabbim...

Bana gelinceeeeee....Ben nolacağımı hala bilemiyorum günlük,

Ortalıkta kalakaldım, Allah yolumu açık etsin diye dua ediyorum hep.

Artık formasyon verselerde alacak heves de enerjide kalmadı...

Bugün basın açıklaması yaptık, akşam haberlerde gösterirler belki, baya büyük kanallar gelmişti...

Bak tv. lere çıkmak da varmış kaderde....

Amaaaaaaaaan be günlük hayat zormuş daha yeni anlıyom o da yavaş yavaş...

Yarın kılar gelcek bize, dertleşir dururuz artık...

Kalkıp temizlik, pasta börek yapmam lazım yaaaaa... hiç de halim yok

Bugün de tuba'nın kınası varmış, e bi arkadaş da evleniyomuş

Acaba en iyisini mi yapıyolar en kötüsünü mü? He günlük???????????

Herkes mi aynı benim gibi nedir bu ustumuzden geçen karabulutlar
dün en sonunda patladım hasan derdin neyse şu kapıdan girdiğinde
kapıda bırak derdini diye paylşamıyorsunda surat bi karış gelip gönlümü
almaya çalışıyorsun sonrada ne dersem kırılıyorsun yanlış anlıyorsun
Geçen annesi aradı sildim gitmem bir daha diğer 3ü ilgileniyorlar seninde
hatırın var ama anne iksi aynı şey değil ısrar etme falan konuşmaları
sordum yok birşey iyimisin birşey yok en sonunda da ben patladım
anlatmak isteseydin anlatırdın zaten afedersin bir daha sormam dedim
Valla iyice sıkıldım artık:nazar::nazar:

Çok mutsuzum günlük çok doluyum
Sevincimi hevesimi kursağımda bıraktı ya bu adam benim helal olsun
Cool tavırlarına devam ediyodu sallamaz adam numaraları çekiyodu ben de her nekadar üstüne düşmücem mesaj yazmıcam desem de dayanamadım mesaj yazdım
Sadece bu soğukluğunun nedeni ne onu öğrenmek istiyorum dedim
O da bişey yok sadece bu aralar böyle hissediyorum yazmış
Ben de sevmediğini mi hissediyosun diye sordum..Sadece bi soğukluk var onu hissediyorum demiş.
ınanabiliyo musun günlük cesarete bakar mısın?Bu senden soğudum demek değil de ne???Daha 5 gün önce çocuk gibi yalvardı diye ona çok istediği bişey yolladım arasına mektup sıkıştırdım..Okuduğunda çok sevindi çok teşekkür etti..Noldu da 5 günde soğudu ne değişti??ıçim acıyo ya resmen..
Ve biliyo musun ben hala salak gibi ona kıyamıyorum..Hala bütünlemeleri var aman morali bozulmasın aman yalnız hissetmesin diye düşünüyorum..
Neden gökhan ya neden??Ben bitirdiysem bitirdim okulu sen bitiremediysen bitiremedin benim suçum ne??Bu mu karşılığı??Aşkım yalnız kalıcam üzülüyorum onun için ama senin bitirmene çok seviniyorum demek bu kadar mı zor??
Senin yaptığın bencillik değil mi??Ya bana ne demeli??Gördüğüm bu muamaleye rağmen hala seni düşünüyorum hala kıyamıyorum..Benim en mutlu olmam gereken zamanlardı bunlar gökhan??Ben niye ağlıyorum peki??
Ya ben senin için neler yaptım ya neler??Hiç kıyamadım hep baştacı yaptım..Hep iyi ol istedim hep gül istedim..
Erkek ben oldum bu ilişkide ben üstüne düştüm ben hediyeler aldım ben şiirler yazdım..Sen sadece aldın..Sadece sağol dedin..Seni ben alıştırdım seni bu hale ben dönüştürdüm..
Şimdi kestirip atmak istiyorum seni ne halin varsa gör hiçbişey hak etmiyosun hiçbişeyi helal etmiyorum sana demek istiyorum ama yapamıyorum neden mi??Çünkü hala salak gibi sınavları etkilenir morali bozulur diye düşünüyorum
ışte ben böyle bi salağım gökhan böyle bi gerizekalıyım
Benim sana gösterdiğim özenin onda birini göstermedin bana be..Bütün arkadaşların bas bas bağırdı bu kızın kıymetini bil o sana çok fazla diye..Ama sen naptın??
Her seferinde daha da kırdın daha da umursamadın
Gökhan sana yazıklar olsun!!Bunları sana şuan haykıramıyom şu aptal merhametim yüzünden..Ama şu bütünlemeler bitsin hepsini haykırıcam yüzüne
Pişman olacaksın gökhan!!Bu aptal seni önceki ayrılıkta 1.5 ay sonra geldiğinde affetti ama bu sefer ayrılık olursa yüzümü göremiceksin benim..Nefret ediyorum senden Gökhan!!ınşallah şu okulu bitirirsin inşallah sınavların çok iyi geçer..Sen hep iyi ol ama hakkım helal olmasın sana..
Bugüne kadar çok kırdın beni çok yaktın canımı..Ama hiç kıyamadım hep dört elle sarıldım sana aşkımmm diye
Çok sevdim ben seni gökhan o kadar sevdim ki ben ben olmaktan çıktım..Taviz üstüne taviz verdim..Bi güzel lafın beni dünyanın en mutlusu yaptı..Çünkü sen çok hasret bıraktın beni güzel sözlere..Hep imrendim diğer ilişkilere ama sanki benim ilişkim mükemmelmiş gibi düşündüm hep toz kondurmadım..Napalım benim sevgilim de böyle ama olsun beni sevdiğini biliyorum ya dedim hep
Şimdi beni sevdiğini de sanmıyorum gökhan..Şu zamanları bana zehir ettin ya yazıklar olsun sana
Ben istemez miydim şimdi sana anne şefkatiyle yaklaşıp aşkımm ben hep yanındayım seni hiç bırakmıcam hep destek olucam beraber atlatıcaz bugünleri sen okulunu bitireceksin..Sonra evlenicez demeyi..
Gökhan gözyaşlarımı hak etmiyosun..Tek bi damlasını bile hak etmiyosun..Ben seni çpk seviyorum bu yüzden çok acı çekiyorum ama geçicek..Daha önce geçmişti sen tekrar hayatıma girmek için uğraşana kadar..Yine geçecek
Tüm hayallerimi öldürdün benim..Okulu uzatsan bile ben seni hep beklerim diyen kızın hayallerini öldürdün..Paramparça ettin beni gökhan..Kurtulmak istiyorum senden ama aynı zamanda bu hayatı da seninle yaşamak sitiyorum ölene kadar..ışte böyle aptalım ben
Ben şu dünyada sadece seni istedim..Senin bi gülüşün yetti bana..Sana nasıl hayrandım ben bütün arkadaşlarımız beni daha üstün bulurken ben sana koşulsuz hayrandım..Seni şımarttım çok şımarttım..Ama o benim sevgilim onu şımartmıcam da kimi şımartçam dedim hep..Çok aşıktım ben sana gökhan..Hala öyleyim..Beni hiç hak etmedin..Çok pişman ol..Ama okulu bitir inşallah..Çık hayatımdan nolur..Acıtma artık..

günlük bugün benim doğum günüm artık 34 yaşındayım. ve ikinci bebeğime hamileyim... rabbim bana en güzel hediyesini gönderdi....sadece şükretmek ve bu minik mucizemin keyfini çıkarmak istiyorum. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan senden el açıp yardım dileyen tüm kullarını sevindir yarabbim.... hepimizi mucizelerinle aydınlat şefkatini bizden esirgeme allahım amin :Saruboceq:

Veeeeeeeeeee,süprizzzzz
Teyzeciğimin sonuçları temiz çıktı...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Patolojik bir bulguya rastlanmadı...:lepi: :lepi:
2 senelik çok sıkıntılı bir tedavi sürecinden sonra bu haberi almak, herkese çok iyi geldi...:gitme:
Herkes ağlamaklı oldu...:gitme:
En yakın arkadaşları ve en sevdikleri yanlarındaydık bugün...olumunekankayizsmile
Bugünü de gördük ya, çok şükür! :Saruboceq: hihoyyyt

Ve tahmin et, haberden sonra ne yaptılar Günlük?

Elbette alışveriş...:roflol: :roflol: :roflol:

Çok yorgunum Günlük...boshayallersmile
Yarın Fransızca sınavım var, :hulya: öbür gün sevdiceğime gidiyorum çok mutluyum!!! :asigim: :teytey:

Haftasonu da KPSS var...akannehir

Ooof! Çokkk az kaldı April, ha gayret...
yerimseniben

Bu akşam değişik bi yemek deniycem günlük cokacimcoook
Bakalım bizim bey beğenicekmi :KK1:

Bugün direksiyon dersim vardı ,hocamız çok iyi bi bayan ya opuyorumnanaktan
Çok keyifli oluyo onunla araç kullanmak kaydirigubbakcemile2
Direksiyon sınavına da az kaldı :lepi:
Direksiyon sınavını da geçtimmi sositososito cüzdanım da yeni bi yer açıcam :lepi:kaydirigubbakcemile3

Yeni aldığım mor babetlerim bu akşam geliyo günlükcük zemuszemus
Çok güzeller ya , bayıldım bayıldım :KK1: ilk görüşte aşk :asigim:
:roflol::roflol::roflol:

Bu gün kursa gitmeden önce aramıza yeni katılan minik yiğenimi görmeye gittim:ecrin_bebek:
Pamuk pamul bi görsen çok tatlu benim küçük meleğim opuyorumnanaktan
Halasının kuzusu :asigim:
Okadar güzel kokusu varki boshayallersmile
Bi oğlum var birde kızım olucanı bilsem kaydirigubbakcemile3
Ama yok bi süre ben yiğenimi seveyim kaydirigubbakcemile3
Allah olmayanlara versin inşlh :Saruboceq:
Özlüyorum miniğimi ya ,küçücük hanımcık ,
Bi çatık kaşlı bi ciddi görme :roflol:
Eşarbımı pek inceledi bugün :1shok:
Ay bak özledim yine ya kaydirigubbakcemile3
Aşkım benim :asigim:

Kankimde halen ev derdinde boshayallersmile
Bakalım nolucak , bulslarda rahatalsalar bari :Saruboceq:
Baya sıkıldılar artık ev sahibinden :eek:klava:

Neyse ...
Bu kadar çene yeter.
Ben gidip yemek hazırlıklarına başlıyayım :KK1:

Günlükkk yarından sonra kocamın doğumgünüymüş :1shok::1shok: Annem hatırlattı inanabiliyor musun? Ya nasıl unuturum :kedi: Eteklerim tutuştu aklımda henüz hiçbirşey yok, hayatın akışına daldım nasıl unuttum ya, aynı şeyi bana yapsa kaç gün küs kalırdım kimbilir bilmiyorumkismile
Canım annem yine yaptı kıyağını bana :asigim:

mutlumuyum mutsuzmuyum bilmiyorum
pek keyfim yokk
nasıl iş çözemedim hala.

Ben geldim günnüşşşşş-tatlicadiarzu-
Naber yahu şöyle bir dolandım işte sayfalaraızemuszemus
Ev arıyoooooooorrrrrrruuuuuummm günnükboshayallersmile
4 gündür yeter artıkşutarafagittiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Burada işler tersine akıyor alışmam lazımakannehirakannehir
kışın kıyamet gibi yazın yer yok
Bir tane beğendi kocik hemde çok beğendi
Sırf o beğendi diye sesimi çıkarmadım:asigim::asigim:
Ama evde insan yaşamamış gibi yaaa:sinifsinif::sinifsinif:
Bir de çıkan ev sahibiakannehirakannehirakannehirakannehir
Bir insan kendi evine nasıl öyle davranır
Temizlikçi şart ama kesin değil kararımız
2+1 mi yoksa 3+1 mi olsun düşünüyoruz hala
Daha yapacaklarıım var
Teyze kızımın düğününe çok az kala yapılana bak yaaa
Yapacağımı biliyorum da daha vakti var
Gidemeyebilirim düğüne önce taşınmama lazım
ya da gidices gelices taşınıcasss ama çok zor olacak öylesideÇok üzgünüm çoook
oofff güünnüüüükkkkk karıştı kafan diyi mi benimde çok karışık hemde:uhm:kafamçokkarıştı
Neyse hakkımızda hayırlısı
yarın ev sahibiyle tanışıyoruz inş. iyi bir insandır....:Saruboceq::Saruboceq:

selam
cok bozugum suan.beyfendı her gecen gun kendı kendıne trıplere baglanıo.
en ufak seyden sorun cıkartıo moralımı bozup duruo.alttan almıcagımı bıldıgı halde sonra yanasan yıne kendısı oluo neden anlamadım gıttı bu aralar beyfendının bı denge problemı war sanırım:1closedeyes:bu aksam yıne dargın yatıoz askım senı cok sewıyorumla baslayan bı msj atsada onun lafları dokundu bana sankı bı ıma war gıbı.
yarın goruselım senı cok ozledım demıs.daha dun gorustuk aslında bu lafları hosuma gıdıo da caktırma.braz sımarıgım egoıstım ben napım hep benım dedıgım olsun ıstıyorum hep ben sımartılım dıyorum napım kız ben boleyım we bılıyorum kı benı ondan baskası cekmez.gercı bende ona karsı herseyımı yerıne getırıorum gıtme dedıgı yerlere gıtmıyorum o yokken acık gıyınmıyorum hersozunu dınlıyorum ee dogal olarak karıslıgınıda ısterım kı bu konularda hakkını yemım ayıptır solemesı ızınsız wc ye bıle gıtmez.annesı bıle hazala solersem gorursun dıye tehtıd edıomus bıkerede benı aramıstı kadınkaydirigubbakcemile3
ee bu ısler karsılıklı.ama zor bı ınsan oda bende.nolursa olsun cok sewıyorum ben onu.:asigim:bak sımdı askım deprestı bı gıdım guzel msj atım ben askıma yaasempatiksalakcinni
bugun naptın dıosan pilatese gıttım az kıtap okudum annemle baklawa yaptık nette turladım.fena halde bılen kazanır a taktım onu oynuorum sureklı.hıı bıde gobısı deldırmek ıstıyorum sence yaptırsam mı.kısacası bole ıste.
gorusmek uzeree

Günlüüüükk bugün öyle bi rüya gördüm ki harikaydı. Off off yine uyuyasım var sırf o rüyayı tekrar görmek için. İstediğim hayalimdeki herşey vardı. O kadar mutluydum ki anlatamam hala o mutluluk içimde o kadar hissetmişim. Günlükk içimden bi ses ne diyo biliyo musun gördüğüm rüya olarak kalmayacak ve gerçekleşecek:Saruboceq:

Hangi rüzgar attı seni
Niye döndün ki geri
Kimseler seni sevmedi mi
Umduğun gibi deli deli

Küllenip giderken acılar
Kendi kendime yaşamaya
Donmuş bir gözyaşı gibi
Akmayan şu yaşantıma
Alışıyordum, öğreniyordum
Savaşıyordum, kusura bakma başarıyordum

Aklım buz gibi yanına koştu
Ellerim ellerine kaçtı
Bu ziyareT amacını aştı
Kaderim yolundan şaştı

Yüreğim bana karşı çıktı
Karışmam bu iş beni aştı
Olan oldu ateşini yaktı
Yine aklım çok karıştı

Sevgilim...
sensiz eskişehirdeyim.. diplomamı aldım.. kampüse girdim.. kendimi dünyaya tek başıma bırakılmış gibi hissettim.. sensiz ne günlerin ne mevsimlerin değeri yok..
tek hayalim avuntum 30 gün sonrası sana kavuşcak olmam.. eminim o 5 gün çok çabuk geçicek yanındayken..
kızlarla eğlendim diye içim sızlıyo şu an.. eğlenmek de porsukta bir dondurma yemek.. onlar uyuyo ben depresif müzikler dinliyorum.. şimdi pamuk pamuk uyuyosun keşke bir dakika da olsa görebilsem seni.. canım aşkım kaç kere aradın kıyamam sana ben nasıl da kontrol ediyosun eve vardım mı diye.. triplerini bile özledim..

bugün üniversite diplomamı aldım anlatılmaz bir mutluluk ama telefonda gülücüklerini duyuyorumya... şimdi attığın bir kahkaha ömrüme ömür katıyo..

seni çok seviyorum.. senin nişanlın olduğum için dünyanın en şanslı insanıyım.. 4 yıldır sevgimiz çoğalarak yaşıyo..:nazar: Allah'ım yokluğunu göstermesin.. hep yanımda ol.. küçücük bir bebek gibi beni korumaya devam et.. hep bebeğin kalayım.. hep hayatımın anlamı ol..
seni çok özledim... SENı ÇOOOOK SEVıYORUM,,,CANIMDAN ÇOK.. :asigim:

ŞAFAK 410 turkbayragi
MEHTAP 30 turkbayragi

KOKUNU ÖZLEDıM AŞKIM...:asigim:​

Son düzenleme:
Allahim bana guc vermeye devam ettikce herseyin cok guzel olacagina inaniyorum ...cok ama cok yoruldum ,biktim, kalp agrisi da cabasi...:Saruboceq:

Slm günlük

Dua et banada yarın öğleden sonra işyerimden izin alabileyim.
Orta kulak iltihabından ameliyat olmuştum 6 yaşımda iken
Hala ve hala ağrır böyle ara sıra
Dün akşam uyutmadı beni bu ağrı :1no2:
O yüzden acilen doktora gitmem lazım
Yarın nişanlımla beraber gidicez kısmetse.
ışyerimden izin alabilirsem tabi...
Oda erken çıkıcak işten , götürücek beni.
Akşamda saat 6 da Yozgat'a yolcu edicem onu :a015:
ayın 17si yada 18inde dönücek... :çok üzgünüm:

günaydın günlük hayırlı kandıller olsun herkeslere:Saruboceq:
3 gündür sana yazamadım
faturayı ödememış lanet işyerı
en sonunda acıldı ve işler yığıldı
moralım bozuk bıraz bazı olaylar oldu:sinifsinif:
koçişte dün memlekete gıttı:sinifsinif:özledım

Sen hiç koluna baza düşürdünmü günlük?

Ben düşürdüm..kaydirigubbakcemile3

Güldüğüme bakma,çok yandı canım,bazanın altına birşeyler yerleştiriyordum,tam açamamışım herhalde,ya da oynadı,ben kıpraşırken,sağ koluma düştü,ama nasıl bağırıyorum,duyan kesin dayak yiyor bu kadın demiştirkaydirigubbakcemile3,eşim de dışarı çıkacaktı tam ,Allah'tan yani çıkmamıştı,yoksa ben hayatta kaldıramazdım o ağır şeyi,Allah korudu gene,ama çok korktum,ne ağladım canımın acısına .Hemen buz masajı falan şişmedi ama çürüdü ve ezildi,dokunamıyorum.benneyaptımki

H.sonu eskişehir kesinleşti gibi,Allah tan bir mani olmazsa,bağ evi çok güzelmiş günlük gamyoncuiremsu,bildiğin çiftlik,her tür hayvan varmış .

Onun dışında bugün mübarek gün,çok güzel bir gün,ben şimdiden herkesinkini kutlayım,Allah 'ım kabul etsin dualarımızı.

Edit büdüt:Bi kaç arkadaşım dedi ki,böyle baza düşmesiyle boynu kırılıp ölen,içine sıkışan ,içinde kalan çocuklar varmış günlük,vaayyyy anasını ölümden döndüm bee..:roflol:

Son düzenleme:
selam günlük...
bgn kandilmiş ne güzelll.
yine dua edicem inşallah..
ama benim dularım kabul olmuo be günlük.
ağlaya ağlaya hıçkıra hıçkıra ediorum dualrımı ama kabul olmuo.
ayy ne talihsiz bi kulum ben yaaa..
o çok istediğim şeyler kabul olmuo be...
h aiş arıorum bide.
bulmam lazım kesinlikle bulmam lazım herif her nekadar surat yapsada çalışmam lazım..
yoksa o tekl başına yapamıcak bi dünya borç varken yapamıcak günlük yaaa..
çok üzülüorum o halineee.
ama şu kırılmaz onurunada ayrıca sinirleniorum..
işten çıkıcam die ucu ucuna hesap yapar oldum günlük yaa.
allahtan kredi kartını ödeyebilicem ama beş kuruşta param kalmıcak...

Son düzenleme:
selam günlük,
Ne yazıcağımı az çok artık sende tahmin ediyosundur zatii:)) 2 Temmuzda kızımı gördüm Allahıma binlerce şükürler olsunki sağlığı yerinde dedi doktor şimdi 4 gözle 30 Temmuzu bekliyorum bebişimi görmek için doğsada heran yanımda olsa keşke ama daha 4 ay var ya çok uzun bi zaman gibi gelio :)

Gunluk,
Sasırdım kaldım valla sımdı!
Nıyesıne gecmeden once sana aksamkı mevzuyu yazayım.
Bebegım annesının 13-17 Temmuz arasında gelecegını
Ve bır daha gıtmeyecegını soyledı.
Yanı bana demek ıstedıgı suydu;
'kızlar bızde kalmayacak, ıcın rahat olsun' :-)
Ablası gıdecekmıs onun yerıne.
'Neden boyle karar almıslar' dıye sordum.
Annesı,'herkes calısıyor, boylesı daha uygun' demıs.
Dune kadar bunu dusunmedıler de, bır anda mı dusunduler bılemıyorum.
Bebısıme dedım, 'ben Z... nın bır seyler demıs olabılecegını dusunuyorum'
Yorum yapmadı. Bu arada ablasında benı nasıl tersledıgını de anlattım.
Neyse gelelım sasırdıgım mevzuya.
Bıraz once Z... benı aradı, ne ıcın aradıgını merak ederek actım.
Gayet neselı bır sekılde, tıpkı eskıden oldugu gıbı bana
'bebısım' dıye hıtap ettı ve kandılımı kutladı.
Gelde sasırma!
Ne oluyor bu kıza?
Cıft karakterlı mı acaba CADIARZU
Daha en son gordugumde yuzume hıc bakmamıs, durduk yerde benı terslemıstı.
Dıyorum acaba, bız ablamdan cıktıktan sonra ablası bır sey mı dedı?
Hanı 'nıye yengene oyle dedın? Ayıp, bak kız yanıt bıle vermedı' fılan...
Oda bunları dusundu ve pısman mı oldu bana oyle davrandıgı ıcın?
Cozemıyorum bu kızı ben.
Bır bakarsın bebısım, yengecım dıye pesımde dolanır.
Bır bakarsın, yuzume bakmaz, olur olmaz yerde tersler benı.
Acaba hangısı gercek duyguları?

X