Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüğüm nasılsın
iyiyiz biz çok şükür oğlum fındık oğlum büyüyor kaydirigubbakcemile
bugün evliliğimizin 3. yılı çok şükür rabbime daha nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah:Saruboceq:

ayrıca herkesin kandili mübarek olsun

hellö günnük...cümleten iyi kandilleropuyorumnanaktan
yaaa KK sonunda rüyama girdi biliyon muuu
güya ben burda, kendimle alakalı eşime bile söylemediğim gerçekleri yazmışım da, birileri bunu öğrenip beni tehdit ediyo...sonra bizim şirketteki bilgi sistem müdürüne burdaki sayfayı kapattırmaya çalışıyom falan:roflol: bi yandan da düşünüyom "la hakkaten anlatmadığım bişey kalmadı ki" diye..sonra kocem o şantajcıları bi dövdü bi dövdüüü...artık totom nasıl açıldıysa...böyle bi rüyaya göre kutuplarda yaşamamız falan lazım da neyse..
onun dışında işten ayrılmaya karar verdim bebem, deli gibi her yere cv yolluyom...evlilik tazminatı hakkım bitmeden gidecem hayırlısıyla...bu mübarek günde Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum:Saruboceq:
görüşürük beybi ay lav yu

günlük..bugün birşeyi fark ettim..ben ona hayatım derken bunu tüm benliğimle hissederek söylemişim..onu ben gerçekten hayatım yapmışım..farkındasın değil mi..sevincim üzüntüm o olmuş..kalbimin en güzel yerini ona vermişim..tertemiz,hiç dokunulmamış en narin yerini...aslında farkında olmadan ona verebileceğim en güzel şeyi vermişim..dürüst samimi en içten şekilde aşık olmuş bu kız..diyceksin aşk mı eminmisin..daha önce aşkı anlatanları dinledim hep..sorguladım kendimi ondan ayrıldığım zamanlarda..alışkanlık mı bu,sevgi mi,arzu mu,arkadaşlık? hayır aşk bu..sonuna kadar tutkulu,hissederek aşk bu...herkese ,herşeye kafa tutacak kadar cesaret veren..sonuna kadar seninle varım diyebiliceğim bir şey bu..en zor anında,beş parasız olsakta,hasta olsa hep başının ucunda olmak isteyeceğim tüm zorluklarını paylaşmak isteyeceğim biri o..fakir olsakta omuz omuza atlatmak için savaşacağım kişi o...sana demiyorum ki çok güzel bir evimiz olsun harika bir yaşantısımız olsun bolluk berejet içinde herkesin kıskanacağı bir hayatımız olsun gibi hayallerim olmadı benim onunla düşünsene...ben zorlukları düşünerek hep onunla evet dedim..o bunu gördü mü??? başka birinin bunları onun için hissedeceğine mi inanıyor..aşkı bulmak kolay mı? bulunca kaybetmek kolay ama değil mi..peki bunu gördü mü?

ben çocukları çok fazla severim günlük onlarla iletişim kurarken beni görmen gerek..biri bana okuldayken şunu demişti..az önce hastanla kurduğun iletşimi sana fark ettirmeden izledim..hayranlıkla izledim demişti..bu beni çok mutlu etmişti ama iltifat ettiği şey bilerek farkında olarak yaptığım bir şey olmadığı için tam anlayamamıştım..şimdi hep onlarlayım..biliyormusun bukadar çocuk sevmeme rağmen kendi çocuğumun olması bunun sorumluluğu ..yaşım gereği yada başka sebeplerden hiç düşündüğüm birşey değildi..ta ki onunla tanışana kadar..ben onunla bir çocuğum olsunu bile hayal etmiştim..ki bundan korkan ben..korkma demişti, kızımız ,aramızda yatan küçük bir kızımız olur..ben sizi sararım kimse bişey diyemez onunla oyunlar oynarım birlikte büyüteceğiz onu korkma demişti..hatırlıyormu??::::::::KK43:(((((((((

sana sadece bir kelimden öte bir şekilde sevmişim ben seni.."sevdim" bundan öte bir şekilde:KK43: oynamasaydın benle..dilinde ellerin izi var...::KK43:((

geçen hafta teyzem ,kendime söylemekten korktuğum şeyleri yüzüme patır patır söyleyince..kalbim paramparça oldu ya..ben hıçkıra hıçkıra ağladıkça dahada yüzüme vurdu..yok o seni hiç sevmedi iki senedir oynuyor senle körmüsün bukadar göremiyorsun hala ozn da ozn???kullandı seni,,kullanmasa akrabasın ciddi olsa bırakırmı seni gerçekten sevse vazgeçebilirmi senden,,bahanelere sığınırmı,,sacma salak sebeplerden git dermi sana..salaksın sen hala görmüyorsun....:::KK43:((

bu hayatımı bitirmeyi düşündüm günlük..o an bunu istedim..bazen istiyorum..kimse kızmasın bana..yaşadıklarım ruhumun taşıyabileceği ağırlığı geçti..herkes o değmez değermi hiç diyor..eğer değmeseydi ...neyse:KK43: bana bişey olunca mı ona bişeyler diyecekler nerde aşkınnerde sevdan..ozaman demesinler günlük istemem..kızma bana günlük..sonsuz bir yangın gibi herşey..sağol dinlediğin için..

bakıyor görmüyorsun beni:KK43:..depremler oluyor beynimde..her yanımda susmuş insanlar,, içimde ölen biri var..
sevmesem öyle kolay ki çekip gitmek yaralı bir kuş gibi..:KK43:

Son düzenleme:
günlük be bu face işe yarıyor bazen gerçekten..
az once ortaokul arkadaşımı gördüm çocugu olmuş şok oldum o daha kendisi çocuk bekaydirigubbakcemile3
çocugun çocugu olmuş hesabıkaydirigubbakcemile3
herşeyi bukadar kolay zannediyolar evlenmek,çocuk dogurmak
bu çocuga gelecek verebılceklermı,yeterınce egıtebılecekmii (ki hiç sanmıyorum)
neyse yaaa ne diyimm hayırlısı olsun...ohaoldumsmilegünlük be
bu arada cuma günü gidiyorum tatile yeni cicişler aldımm vallaa bir sürüü:teytey:
alışveriş yapınca varmı benim gibi mutlu olaaannn ucuyorum resmenn:dance:
valizimi hazırladım şöyle bir ıvır zıvır şeyler kaldıı sadecee..
ama ben ordayken kk.yı ozlıceemm yaakaydirigubbakcemile3
hergece kızlarla şafak attırmayıı:KK1:
bu arada aşkımıda çok özledim ama benn:gitme:

Günlük gidiyorum ben Konyaya doğru..Mezuniyet işlemlerimi başlatıcam kısmetse yarın..
Dua et bana hayırlısıyla şu çıkışımı yapayım kurtulayım okuldan da anılardan da..Yarın elele yürüdüğümüz o koridorlardan yalnız geçmek çok ağırıma gidicek
Bu sefer bitti günlük..ıçimi yaka yaka bitti..Geçicek ama biliyorum..Allahım sabrını vericek
Ama çok pişman olacak günlük..Bugün işyerinde bile çok ağladım..Ağlıcam zırlıcam ama geçicek
Yepyeni bi hayat başlıcak benim için..Yarın öğrenciliğe veda edicem..Avukat hanımlığa ilk resmi adımımı atıcam
Allahım herşey için şükürler olsun sana..Hep yanımda ol benim nolur..Çok ihtiyacım var merhametine..

selam gunlukk
oncelıkle herkesın kandılı mubarek olsun bugun oruc tutuorum sekerım
allahım kabul etsın:Saruboceq:herkese dua edıyorum gunluk.ıns hersey cok guzel olur.
hawa yıne kaswetlı ıstanbulda artık tatıl ıstıyorum cok az kaldı ıcım kıpır kıpır ne alsak bunu surdada gıyerım dıye plan yapıp duruorumkaydirigubbakcemile2
askımlada bugun bulustuk solaryuma gırdım azcık azcık bronzlasım tatıle hazırlık dımı ama:eek:ayyy bugun bı elbıse almısım askım begendı ama muthıs olduu felaket bıse gormen lazım bayılırsınn mafoldumben cok zewklı askıtom benım ya:asigim:
sabah sabah sınırlerımı attırıwerdı ama kendını cabuk toparladı sıpacımkaydirigubbakcemile3cocuk gıbıyız hee bıkusup bı barısıoz.bazen benı guldurmek ıcın hadı boz dıo parmaklarını gosterıo delıalsanaalsanasmileıste ole gunlukcuk gezdık tozduk geldık ebe.buarada askımı yemege dawet etmek ıstıorum sole ellerımle guzel guzel mamalar yapımde azcık kılo alsın bebeem:KK1:bakalım yakında ıns olur.
gorusmek uzere sekerım :kedi:

sana ik yazışım günlük..evliliğimde zor günler yaşıyorum. bugün kandil.kandilin hürmetine dualarımı kabul et.rabbim sen evliliğimi kurtarmama yardımcı ol böyle bitmesin:çok üzgünüm:
herkeze hayırlı kandilleropuyorumnanaktan

bakalım bu sefer verdiği sözüü tutabilecekmii??? ne dersinn günlüğüm benim pek umudum yok ama... neyse seninde canınıı sıkmayımm herkese hayırlıı kandiller.. rabbim herkesin duasını kabul etsinn günlüğümmm...

Günnüşümm opuyorumnanaktan
Bu günü bi kenara yaz emi,
hayatımın dönüm noktası bugün :dance: :dance: :dance:
Şükürler olsun Allahıma :Saruboceq:
Çok ama çooooook mutluyum günlük delikafadulden

Son düzenleme:
slm günlükkk herkesin kandili mübarek olsunn dualarımız kabul olsun inş:)
18 günlük taze gelinimmm :)güzel bşy şu evlilik valla:)düğünden önce insan çok korkuyor ama süper bşymiş tavsiye ederim herkese::KK66:

Son 1 aydır çok fazla çalışıyorum bakalım sonuç ne olucak..
Korkuyorum zaman yaklaştıkça stres yapıyorum heycan yapıyorum...
ınşallah hayırlısıyla iyi puan alırım ve istediğim yere gidebilirim.
Ve inşallah yanımda sen olursun.

Günlük pc iyice gidiyo ya ekranı rengarenk oldu ekran bulabilir miyim bilmiyorum inş buna uygun bi lcd bulabilirimboshayallersmile Sırtımın ağrısından uyuyamadım günlük abime masaj yaptırdım öyle duruyorum yrn da kına var c.tesi de düğün bitsin bu telaşe hemen dr gideceğim ağlatacak kadar çok ağrıyor:1no2:

evet günnük yanlis görmedin, ben geldim...
biliyorum vefasiz ciktim...
ama anla beni artik susmak öyle isime geliyorki ne yaziyorum nede anlatiyorum...
sadece susuyorum...
hersey yolunda mi cok sükür yolunda sayilir...
bu ayin 20sinde izmirdeyim bir ayligina günnüküm, simdilik bunu düsündükce sakinlesiyorum..
gecmis, gelecegimde olmasi gerekenler, bunlarla bogusup duruyorum...
ve itiraf edeyim günnüküm sana evet aci cekiyorum....

kuzum nabersin... sana berliiin gecelerinden bir merhaba demek istedim... çok güzel geçiyor yaaa... yarım saat önce girdim otele... bu saate kadar hangi mekanda eğlendin dersen valla hiçbir mekana almadılar diyeceğim... beğenmediler bizi... bahane olsun diye de yaşınız 21dden küçükse giremezsiniz dediler... hepimiz de 28-29uz... ayyy çok komik kaydirigubbakcemile3 neyse biz yine de çok eğlendik...

şimdi uyuyacağım; yarın fuara gitmeyip berlini gezeceğim... kaybolmam imkansız çünkü hangi taksiye binsem Türk çıkıyor... ayyy çok keyifli...
öpüyorum seni... opuyorumnanaktan

günnük ben tatile gitmek istiyorum yaa cok bunaldım
ugurumuda özledim istanbula yanına gitsem ah ne güzel olur
gerci var öyle bi durumlar ama bakalım inş giderim

bu ayda yookmuş be günlük maalesef bu ayda olmadı..
biliomusun artık nedense umutlanmıorum...
dün akşam kandildi okadar çok dua ettimki..
ve öyle çok ağladımki..
ama içimden geldi kendime engel olamadım..
odanın duvarlarında ''rabbim nolur yardım et,nolur banada nasip et''die kontrolsüz bi şekilde ağladım.
susucak gibi diildim.
ağladıkça ağlayasım geliodu..
son olarak rahmetli babacıgımın ruhuna dualarımı okuyup kalktım..
ve gece nedense çok kötü rüyalar görüdm.
evimin içinde karatılar içinde bi kadın vardı..
ve bana ''sizin çok düşmanınız,çok çekemeyeniniz var üstelik çok yakınlar ''diodu.
tam o sırada mutfagın kapısından bi yılan süzülüodu ve yılanın yüzünde haince bi gülümseme vardı.
kadın o yılanı işaret ederek bak buda düşmanınız dedi.
gece soluk soluga uyandım..
hayr olur inşalalh hala etkisindeyimm.
eşime anlattım oda tırstı ascık...

işten hala ses yok günnük yaaa..
ben burdan çıkınca işsiz kalmak istemiorum .

günlük bu ha yağmurda etekmi giyilir kafayı yedin heralde sen :mymeka:kaydirigubbakcemile3
üstüm başım mahfoldu saçlarım bozuldu. sabahtan beridir uğraşıyodum ya Çok üzgünüm çoook

buarada az önce gazeteyi açtım moralim bozuldu sabah sabah sbs den düşük puan alan 14 yaşında bi çocuk intihar etmiş senağlama yazık çok yazık allah ailesine sabırlar versin
bu sistemi kuranlar bunun vebalini nasıl ödüycekler acaba çocukları yarış atı gibi kullanıyolar çok yazık gencecik çocuk kim bilir hangi piskolojiyle yaptı mekanın cennet olsun güzel çocuk senağlama

hayırlı cumalar günnüşkaydirigubbakcemile2çok mutlu hıssedıyom kendımı
eşimle konuştuk bu gece onunla yatcam
bu gece dönüyo
akşam bana dıo sankı sevgılıyken konuşmalarımıza benzedi bu olay
çok özledım senı dedı:kedi:uyy yırım onu
görumcem bana kırılmamış sanırım aşkım aşkım cnm bıtanem bebem dıe sevdı durdu benı telde:kedi:eek:hh içim rahatladı
eşimede dedım ablam parayı vermış hee dedı gelınce hemen yatrcam bankayazemuszemusohh bu borç bıze kalmaktan kurtuldu şükür

dün eve gıttım ya nasıl yalnız hıssettım kendımı
mubarek gün yanımda ne kocam ne anam ne babam vardı:sinifsinif:ne zormuş ya
Allah kımseyı yalnız koymasın
koçiş bakalım bana ne getrcek
rizenın balı cok meşhur babaneme dıyem yollasın
artvındende bişiler getrsınler işte papatya ıhlamur falan ben kurutur çay ederım zaten kurutmuşlardır
k valıdem yeşıl fındık yolluycakmış guclubacismileohh

eve gıdemde kocama süprısler edım:asigim:bugün

Günlükcan..
Şekil A da Gözüktüğü Gibi Eve Net Geldi -tatlicadiarzu-
Bende Zaten Az Önce Geldim.. 2 Gündür Manita Beyle Beraberdik..
Gerçi Sağolsun İspanya Almanya Maçı Yüzünden 1 Gün Heba Oldu.. Uyuyakaldım Ya mirmirmirmir
Napiyim Oda Benimle İlgilenseydi.. Dünde Kandildi Ne Günler Seçmişiz Görüşmek İçin Ya..
Ayrı Kalınan 1 Aydan Sonra delikafadulden
Ama Gördüm Ya Onu Sarıldım Ya Kocaman Öptüm Ya Doya Doya.. Herşeye Değerdi Be Günlükcan...
Rabbim Ayırmasın sempatiksalakcinni

X