günlük..bugün birşeyi fark ettim..ben ona hayatım derken bunu tüm benliğimle hissederek söylemişim..onu ben gerçekten hayatım yapmışım..farkındasın değil mi..sevincim üzüntüm o olmuş..kalbimin en güzel yerini ona vermişim..tertemiz,hiç dokunulmamış en narin yerini...aslında farkında olmadan ona verebileceğim en güzel şeyi vermişim..dürüst samimi en içten şekilde aşık olmuş bu kız..diyceksin aşk mı eminmisin..daha önce aşkı anlatanları dinledim hep..sorguladım kendimi ondan ayrıldığım zamanlarda..alışkanlık mı bu,sevgi mi,arzu mu,arkadaşlık? hayır aşk bu..sonuna kadar tutkulu,hissederek aşk bu...herkese ,herşeye kafa tutacak kadar cesaret veren..sonuna kadar seninle varım diyebiliceğim bir şey bu..en zor anında,beş parasız olsakta,hasta olsa hep başının ucunda olmak isteyeceğim tüm zorluklarını paylaşmak isteyeceğim biri o..fakir olsakta omuz omuza atlatmak için savaşacağım kişi o...sana demiyorum ki çok güzel bir evimiz olsun harika bir yaşantısımız olsun bolluk berejet içinde herkesin kıskanacağı bir hayatımız olsun gibi hayallerim olmadı benim onunla düşünsene...ben zorlukları düşünerek hep onunla evet dedim..o bunu gördü mü??? başka birinin bunları onun için hissedeceğine mi inanıyor..aşkı bulmak kolay mı? bulunca kaybetmek kolay ama değil mi..peki bunu gördü mü?
ben çocukları çok fazla severim günlük onlarla iletişim kurarken beni görmen gerek..biri bana okuldayken şunu demişti..az önce hastanla kurduğun iletşimi sana fark ettirmeden izledim..hayranlıkla izledim demişti..bu beni çok mutlu etmişti ama iltifat ettiği şey bilerek farkında olarak yaptığım bir şey olmadığı için tam anlayamamıştım..şimdi hep onlarlayım..biliyormusun bukadar çocuk sevmeme rağmen kendi çocuğumun olması bunun sorumluluğu ..yaşım gereği yada başka sebeplerden hiç düşündüğüm birşey değildi..ta ki onunla tanışana kadar..ben onunla bir çocuğum olsunu bile hayal etmiştim..ki bundan korkan ben..korkma demişti, kızımız ,aramızda yatan küçük bir kızımız olur..ben sizi sararım kimse bişey diyemez onunla oyunlar oynarım birlikte büyüteceğiz onu korkma demişti..hatırlıyormu??:::::::
(((((((((
sana sadece bir kelimden öte bir şekilde sevmişim ben seni.."sevdim" bundan öte bir şekilde
oynamasaydın benle..dilinde ellerin izi var...:
((
geçen hafta teyzem ,kendime söylemekten korktuğum şeyleri yüzüme patır patır söyleyince..kalbim paramparça oldu ya..ben hıçkıra hıçkıra ağladıkça dahada yüzüme vurdu..yok o seni hiç sevmedi iki senedir oynuyor senle körmüsün bukadar göremiyorsun hala ozn da ozn???kullandı seni,,kullanmasa akrabasın ciddi olsa bırakırmı seni gerçekten sevse vazgeçebilirmi senden,,bahanelere sığınırmı,,sacma salak sebeplerden git dermi sana..salaksın sen hala görmüyorsun....::
((
bu hayatımı bitirmeyi düşündüm günlük..o an bunu istedim..bazen istiyorum..kimse kızmasın bana..yaşadıklarım ruhumun taşıyabileceği ağırlığı geçti..herkes o değmez değermi hiç diyor..eğer değmeseydi ...neyse
bana bişey olunca mı ona bişeyler diyecekler nerde aşkınnerde sevdan..ozaman demesinler günlük istemem..kızma bana günlük..sonsuz bir yangın gibi herşey..sağol dinlediğin için..
bakıyor görmüyorsun beni
..depremler oluyor beynimde..her yanımda susmuş insanlar,, içimde ölen biri var..
sevmesem öyle kolay ki çekip gitmek yaralı bir kuş gibi..