Popüler Konu Sevgili günlük...

Yeniden kpss günlükk :KK43:(
Olmadı tayinimiz :KK43:
O yüzden yeniden kpss yeniden atama :KK43:(
Allahım yüzüme bakta kavuştur bizi kocamla :KK43:(

bebişimin kıpırtıları beni benden alıyo günlük,dünyanın en büyük sevgisini daha onun yüzünü bile görmeden hissediyorum.Allahım o hep sağlıklı olsun,huzurlu olsun bana herşey vız gelir :CüvCüv:

sevgili günlük buraya 2.inci yazışım

dün askerde olan erkek arkadaşımla tartıştım
off zamanda geçmiyor sıkıntıdan patlıcam ya

günnüküm
yine kıl ötesi bi iş günü...yine dellenmelerdeyim...bi de mesaideyim...
bi yandan da bu işyerinde zerre kadar kıymetinin olmadığını anlamak..tuhaf kararlara, uygulamalara şahit olmak...
Allahın izniyle tez zamanda burdan kurtulmak istiyorum çekilmiyo

Günlük bugün pestilim çıktı yürümekten, üç- dört durak yol yürüdük canım çıktı,herkes dört bi kolla Uğraşıyo bakalım nolcak, kimlerle görüştük bilsen,
Bakalım inş. bir işe yararlar...
Allah'ım sen yardım et bize, bu iş olsun, olmazsa da bana ve arkadaşlarıma hayırlı bir kapı aç Yarabbi nolur ya

mrb günlük

bugun bizim kıscelerle toplandıkkaydirigubbakcemile2 güldük eglendik anlatcak cok sey birikmiş ee biray oldu görüşmeyeliiboshayallersmile
cocuklar her nekadar bizi rahat bırakmadıysada ee onlarsızda olmuyor napalımm:emir_bebek:
yarında kınamız var herseeey tamam hazırlık yaptım bayanssulusmile bi kurtlarımızı dökelim:teytey:
kızımın ne cok sey ogrenmiş bir hafatda ne güzel cok mutluyum hihoyyyt
hayat güzel ,zor ,bazı engeller var
inş dahada güzel olsunn:Saruboceq:

Günlük, annemi özledim, kardeşimi özledim, sevgilimi özledim, İstanbul'u özledim ben ya....:a015::a015::a015:

Anladım ki kayıplarımızdan sonra birbirimize daha da bağlanmışız biz, burnumda tütüyorlar. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:Halam bugün ameliyat olacaktı ama olamadı, doktorunun acil işi çıkmış, şehir dışına gitmiş. :bbo::bbo::bbo::bbo:
Neyse vardır bunda da bir hayır diyorum, ama artık evime de gitmek istiyorum ya. :a015::a015::a015:

halsizim yorgunum günlük..işten gelince doğru düzgün yemek bile yiyemeden yattım yatağa çılgınlar gibi uyumuşum..
bugün Tekirdaaana gittik sempatiksalakcinni iş için bi de büroda beraber çalıştığımız arkadaşımın stajı bitti o da ruhsat başvurusu yapacaktı beraber gittik..icradır barodur kafayı yedik ya..çok yoruldum resmen
ve arkadaşıma da çok özendim..ne güzel şimdi onun için herşey..ruhsatı gelicek bi daha bürosu da hazır zaten kendi yağında kavrulacak
Allah tez zamanda bana da o günleri göstersin boshayallersmile şu lanet sınav açıklanmadı gitti
onun da stresi var..bunca heveslendikten sonra o dersten büte kalırsam kafayı yerim çok üzülürüm..
Allahım sen hayal kırıklığına uğratma beni nolur..
ıcra müdürüyle de papaz oldum kavga ettik densiz herif :mymeka: lan ilk kez gelmişim oraya şaka mı yapıyon ciddi misin belli değil..aklı sıra şaka yapmış ama yapıştırdım lafı..
valla hiç çekemem milletin ego tatminini..stajyeriz diye ölelim be iyi..hep bi dalga geçme bi bozma çabaları..benim tepkimi de beklemedi herif tamam efendim haklısınız efendim dememi bekledi :mymeka:
gözünü sevdiğim Çorlum..gitmiyom ben Ankaraya mankaraya evlenip.. burda kalıcam..Zaten bu gidişle biraz zor gidicem
Beyefendi ile aramızda cidden soğuk rüzgarlar esiyo..nedenini bi anlasam..adam dayısına gitmeden herşey güzeldi hatta ona yaptığım süpriz onu çok mutlu etti falan filan..şimdi ben trip yaptıkça o da yapıyo
kaybetme korkusu yok artık günlük..sallamıyo resmen..canımı çok sıkıyo bu durum ama takmamaya çalışıyom
kaybeden o olacak..neyse hadi kaçtım

günlükk kıskannkaydirigubbakcemile3
sonunda allah izin verirse cuma günü çıkıyorum tatilee ohh deniz kum güneş:lepi:
tek huzur buldugum yer ya..
he bıde unutmım aşkımın yanı:)))onu hıcbıseye değişmemmm..
günlük çok yoruluyo çok uzuluyo mutsuz..
sureklı kosusturuyo:gitme:
o burdayken uyandırmaya kıyamazdım..
şşimdi gozune uyku gırmıyo sevdıgımınn

Günlük okulum bitti akannehir
Allahım inanamıyorum ya şükürler olsun sana yarabbiiiiimmmmmmm

gunlugum allegriaami kocaman opermisin benim icin
onu yurekten tebrik ederim...

Asminime çok teşekkür ederim günlük opuyorumnanaktan
heyecandan açıklama yapamadım..hani belalı bi dersim vardı ya onun açıklanmasını bekliyodum..çılgın hoca gece yarısı açıkladı..harf olarak dd yapsam yetiyodu bana ortalamam 2nin üzerinde olduğu için..ve aynen istediğim gibi dd gelmiş..
9 temmuza kadar okula gidicem mezuniyet işlemleri için..yarın akşam giderim heralde..
ya çok şaşkınım çok acayibim günlük..ailem sevinçten deliye döndü aynen ben de..
ama nedense bi burukluk var içimde..bütlerde gökhanla beraber olamıcaz..
hadi onu geçtim mesajla durumu ona bildirdim ama nispet yapar gibi olmamıştır inşallah..çünkü hassas bi durumda ve birçok dersi kaldı..
henüz bişey yazmadı ama eminim içten tebrik etmeyeceğine..hatta üzülecek ben bitiremedim o bitirdi bütlerde yalnız olucam diye..
bilmiyorum belki yürekten kutlar..ama sanmıyorum o yüzden buruğum biraz..

neyse..herşey olacağına varır
bu sene geçici mezuniyet belgesi değil direkt diploma verecekler..kapı gibi diplomam olacak yani :)))
stajı da kısa sürede başlatabilirsem yaşadım..ilk ay adli tatile denk gelir savcılık stajını yemiş olurum böylece :)) 1 ay çünkü
Allahım soranlara bitirdim diyebilcem ya..harika bişey bu..
şu iç sıkıntım da yarına geçer heralde..off bu halde bile önce onu düşünüyorum kendime doğru düzgün sevinemiyorum..

Söylemek istediğim, hayıkırmak istediğim o kadar çok şey var ki günlük; ama susuyorum her zamanki gibi..

selamm
kız gunluk bende artık bronzlasceem bılıon mu sen.
solaryuma basladım tatılden once azcık renk alım barı mılletın karsısına kabak gıbı cıkmım.yarın ıkıncı seans.bugunde spora gıdıyorum 10da.sabahın korunde degerını bıl bak sana geldım herkese yapmam bu ozwerılı dawranısı:1closedeyes:
aslında pılatesten sıkıldım degıstırmek ıstıyorum bugun bı konuscam yaa.bakalım olursa haftaya baska bı branstan baslarım guclubacismilenedense wucudumda bı yorgunluk war oysa bıseyde yapmadım neden acebaaohaoldumsmile
askıtomla aramız cokk ıı allaha sukur.ewsız cocuksuz ama mutluyuz sekerımmkaydirigubbakcemile3buda yeter sımdılık.neden bılmıyorum ewlılık zaten hep cok uzak geldı bana onu delı gıbı sewıyorum ama ewlenınce sankı farklı olcak bozulcak mutlulugumuz gıbıme gelıo.neysee derın konular bunlarr.hele okul bıtsın ıs bulım de ole dusunım en ıısıalsanaalsanasmile
hadı gorusmek uzereeeee:ecrin_bebek:

Günlük ...
Bugün 3'te yattın niye biliyomusun?
Mahallemizde terör esti silahlar konuştu mağlesef =(
Dün polisler arama yapıyorlardı rutin. Bir taksiyi çevirdiler. ıçinden iki tane adam.
Bunların çantalarından eroğin çıktı. Adamlar pkk yanlıları. Yaygara çıkarttılar.
Olayın boyutunu değiştirdiler. Sanki olay eroğinle ilgili değilde pkk ile alakalıymış gibi.
Bizim oturduğumuz muhutte mağlesef pkk yanlıları çok var.
Bi anda 250-300 kişi oldular. Polislerde 100 kişi falandırlar.
ıtiş kakış başladı. Polisler dağıtmak için havaya ateş açtılar.
Çok korktum, çok üzüldüm günlük. Bir kaç polis yaralandı ama silahtan değil darptan.
Neyseki o kavgayı çıkaranları yani çantasından eroğin çıkanları devriye arabalarına attılar götürdüler.

Akşam 3'e kadar oturdum düşündüm ağladım.
ATATÜRK bu ülkeyi kimlere emanet etti?
Biz ülkemize sahip çıkamıyoruz galiba günlük... elimizdekileri de satmaya çok meraklıyız...
Korkuyorum ki bir müddet sonra ülkemiz elimizden gidicek...
Çok doluyum günlük çok senağlama

Günnük yaw sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Bugün epey mutluyum çünkü yine yavrucuğumda uyandım aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sanırım bu bana çok yaradı eee bide dün hastalandım çok sinirli oluyorum ben yaw zamanım geldiğinde malesef ama dayanamıyorum herkeze sataşıyorum :tomato::tomato:
akşam çok güzel geçti kırmızı cüzdan aldı bana aşkım eeee kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun delikafaduldendelikafadulden
mutluyum aşktan sarhoşum :nazar: eee kızlar hakkınızı da ödeyemem dün için iyi sakinleştirdiniz Başardınız yane alkisalkisalkisalkisalkisalkis gelin bakıyım öpem sizi de Şeniz:KK3:

ben bunları hakkedecek ne yaptım günlük:KK43:
artık kendıme tahammülüm yok o bana nasıl tahammül etsin ki dimi amasenağlama
allahım sen bebeğimi saglıkla bana kavuştur şuan başka hiç bi amacım yokkk

naber tatlim...

biliyormusun icim icime sigmiyor ya icim kipir kipir hersey cok güzel olucak insallah...

X