Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük sendromlu bir ptesiyi daha atlattık tatil için şafak saymaya başladım artık sempatiksalakcinni kardeşceğiziminde4 şafağı 27 az kaldı az olumunekankayizsmile bugün nedenini bilmediğim bir coşku var içimde nedendir bilmem :KK1:

Yorgunluktan ve özlemden ölüyorum Günlük...mafoldumben
Şu 435 gün nasıl geçti ah nasıl...boshayallersmile

Sabah teyzeciğim ve eniştemle Nişantaşında buluştuk, onlar hastanede işlerini halletmişler bile, tahlil sonuçlarını bekledik, çıkınca da doktorla görüşüldü...
Şuan kesin bir şey yok, tahliller devam edecek...eyvahedigeldismile
Lütfen artık kurtulsun teyzoşum şu hastalıktan, yeter artık yeter!
Güzeller güzeli teyzoşum baya zayıflamış daha da güzel olmuş, hastasıyım onun, annem kadar seviyorum teyzemi, hasta olmasına dayanamıyorum.:gitme:
Ama öyle neşeli ve pozitifler ki, hastalıkla bile nasıl mutlu yaşanması gerektiğini öğrenir insan onlardan...:nazar: :nazar: :nazar:
Yalnız şu alışveriş çılgınlıkları da olmasa...sempatiksalakcinni
İki arada bi derede bi dünya alışveriş ettiler ya, hayret yani.akannehir Bi insan bu kadar mı düşkün olur...Ama öyle de güzeller ki karı koca, canlarım benim, Allah nazarlardan saklasın, :nazar: zaten hep nazardan oluyor bunlar...Çok üzgünüm çoook :nazar: Valla Günlük, onlar birer moda ikonası, ben anca burda mahalle kokonasıyım ha, valla! sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol: hehhehehe...:roflol:

Neyse, sonra annem de geldi yanımıza yemek yedik, İstiklalde takıldık baya...
Ece Gürsel'i gördük, güzel hatunmuş beh maşallah...:nazar:

Ve alışverişe devam ettiler inanılmaz bir şekilde ahahhaha.:roflol:
Ben de onlara uydum, sandalet aldım, gerçi alacaktım zaten iyi denk geldi.
Ama ben 5 dakka içinde giyip alınca şoka girdiler hafiften,:KK1: onlar 1 saatten önce çıkamaz mağazadan ahahhaha, denyolindalarım benim ya...:roflol:

Akşam onlar gitti ablamaa, biz annemle döndük evimize.
Yarın da bizde kalırlar artık. Yine birlikte olucaz yarın...

Telefonum kafayı yedi hayırlısıyla Günlük. :lepi: Kırıp atçaktım bugün. Kapanıp duruyor, sevdiceğimle iki laf edemedim. benneyaptımki Benim kadar teknoloji düşmanı biri var mıdır acaba? :bbo: Hala milattan önceki bir model kullanıyorum ahahahha, saçma yahu şu teknoloji.:nazar:
Bilgisayarla da anlaşamıyoruz zaten, onu da camdan atarsam rahatlicam.akannehir

Çok geç gelmişim dünyaya be Günlük...boshayallersmile
68 kuşağı olmayı isterdim...:lepi:

Haydi ben gidiyorum şimdi, hoşçakal Günlükcan.
:KK3:

kuzum naber... gidiyorum 2 gün sonra berlindeyim bayanssulusmile
ayy ilk defa yurtdışına çıkıyorum ; tatil gibi olacak bu kadar yoğunluk arasında; süper olacak süper... heyecanlıyım azcık da stresliyim... kaybolmam inşallah oralarda...
oteli ve fuarı bulabilsem tamamdır... fuarda da egeyi buldum mu herşey süper olacak eyvahedigeldismile

sadece biraz koşturma olacak... 5te sorun olmazsa inmiş olacağım otele yerleşip fuara kayıt yaptırmam için 2 saatim olacak... umarım yetişebilirim... tabii ilk defa gittiğim için yol sormakla da vakit kaybedeceğim... bakalım neler olacak... o akşamki partiyi kaçırmak istemiyorum... bilmiyorumkismile

neyse gideyim de valizimi hazırlayayım; yarın pek vaktim olmayacak çünkü...
haydiii görüşürüüüz... zemuszemus

günlükcannn tatil yeri baka baka bi hal oldum varmı bıldıgın yerlerrkaydirigubbakcemile3

Günlükk :dance:
Çok mutluyumm delikafadulden
Ehliyet sınavının soru ve cevapları açıklanmış ama sonuçlar daha açıklanmamış
Ben dayanamadım inceledim ve benim incelemem göre geçiyorum sınavı :teytey:
Çünki biliyorum hangi şıkları işaretlediğimi
Çok sevinçliyim yaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bide direksiyon sınavından geçersek ohhh :eek:
Dİreksiyon hocamız deryama "sizden eminim ben geçersiniz siz" demiş
Hadi bakalım inşlhhh :dance::dance:

öle bi elbise giydim ki ficudumun her yeri pul şuan..elimle çıkarmaya çalışıyorum yok valla olmuyo...
duşa giriyim en iyisi...yok günnük sevgilimlen degil dayımla gezdim bugün bayanssulusmile aramızda çok yaş farkı olmadıgı için gören sevgilim sanıyo hep gerçi aklinialirimsmile konsere filan bile gideriz :))
yarın tutulmaya gidiyorum kısmetse.bakalım kitapla aynısı mı olmuş...benim ki diyo çocuk filmi bee gitme bşka bişeye git ama yoook illa izliycem kaydirigubbakcemile
aprilim çok geçmiş olsun buarada inşallah saglığına kavuşur teyzen hemen :Saruboceq:
nişantaşında bugün seni görsem peşine takılırdım hee aklinialirimsmile boshayallersmile
uzuuun saçlı bi kız gördün mü heh o benimdir sempatiksalakcinni
nese duşumu alıyım da yatıyım günnük bugün erkenciyim.erken kalkmam gerek çünkü..
kardeşim içn alşverişe çıkcaz bide öff hiç gdesim yok.kendim için olsa koşa koşa bayanssulusmile
pati kaçar günnük Şeniz

artık senden haberim yok..ne yapar ne içer ne yaparsın bilmiyorum..istediğin buydu değil mi ozaman mutlusundur:KK43: bu şiiri dinliyorum sen varsın yanımda sanki:KK43: ama yoksun..:KK43:

Ustam!
Aklım firarda...

Gözbebeklerimde müebbet hüzün,
Dilimde ay kesiği bir yara,
Düşüm kırık dökük,...:KK43:(

Umudumun boynu bükük,:KK43:
Bir öksüzün omuzlarında sükut.
Yüreğim sana emanet sıkı tut. tut::::::KK43:((((((((
Tut ki; kancık pusulara düşmesin.
Bir hain kurşunu gelip deşmesin.:KK43:

Sevdalılar asil ve de "yürekli"!!!!!!!!!!
Sevdalar, kavgalar iki kişilik.
Oysa şimdi;
Çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde...

Yorgunum ustam;
Ne katıksız somun isterim senden,
Ne bir tas su,
Ne taş yastıkta bir gece uykusu...
Tut yüreğimden ustam tut,..tut:KK43: düşmek üzere çünkü..

Son düzenleme:
Günlüküm, Patime ve teyzem için güzel dilekler dileyen tüm dostlarıma teşekkürler...opuyorumnanaktan
Bugün bir sürü uzuun sırma saçlı kız gördüm Nişantaşında ama hankisine sarılcamı bilemedim Patti! :KK3: Paatiiim! :KK3: diye... sempatiksalakcinni

Tanrıçamı merak ediyorum...boshayallersmile

Akitramı özlüyorum Günlük...
boshayallersmile

Çok yorgunum,hem iş,hem tatil oldu bizimkisi.:KK1: Çok güzeldi.opuyorumnanaktan Döner dönmez bizim hatun aynı şeyi yaptı.İnanamadım.Hala şaşkınım.:roflol:
Gereken cevabı verdim,umarım anlamıştır.Küser mi bilmem ,ama n'apayım kaşındı.:KK3: Bizsiz yapamıyorlar,biz yokken ne yapıyorlardı çok merak ediyorum.aklinialirimsmile
Azcık anlayış...naniknaniknaniknaniknaniknanik Azcık dedim bak...:roflol::roflol::roflol:

Ben inanıyorum: )
Neye mi?
ıstediklerimin teker teker olucağına hemde yakın bi zamanda..
Çünkü istiyorum ve en önemlisi dedim ya "inanıyorum".
Ama sadece zaman o da biraz çok değil sayılı günler diyorum.
Ve unuttuğum bir şey de var tabiki birazda anlayış : ))

Günlükcan çok ama çok dertliyim,
Ne yapcağımı bilemez bir durumdayım...
bir yıl boyunca kandırdılar bizi formasyon vercez diye diye
peki şimdi noldu ver- me- di-ler!!!mafoldumben
Düşünebiliyo musun, bizi kandırdılar, hayallerimizi, umutlarımızı, her şeyimizi aldılar elimizden.
herkes kendini ona göre ayarlamıştı.şimdi büyük bir boşluğa düştük..
madem vermeyecektiniz niye kandırdınız, niye umutlandırdınız.
öfkem, üzüntüm öyle büyük ki yazamıyorum bile.
hasta oldum 1 günde üzüntüden.
bu kadar insan onların umurunda mı acaba...
napcam peki ben,nolcam.
dersanede çalışsaaaaaam para vermiyolar ki
e ücretli desen o da torpille diyolar hem açık olmuyo ki her yerde...
şöyle güzel bi dergi, yayınevi filan olsa da çalışsaydım of o da yok ki bildiğim.bilmiyorumkismile
ooooooooof of, dün diplomamı aldım bi de neye yaradı?noldu?
4 yıl emek verdim de noldu...çeyizime koyarım artık
herkes notun iyi üniversitede kal diyo, onu da gözüm hiç kesmiyo, zor ya.
Ahhhhhh çıldırcam valla, yeter kaçtım ben. mafoldumben

slm günlük..
çok yorgunum halsizim keyifsizim hiç çalışasım yok akannehir
3 günlük tatilim çok güzeldi fotoğraflara baktıkça bida gidesim var erdek'e..
neyse seneye eşimle inşallah :asigim:
canım nişanlım benim ya onsuz hiç sarmadı be günlük :sinifsinif:
cuma günüde o gidiyo
napıcam ben onsuuzzzzzzzz :1closedeyes:
şu bizi çekemeyenlerde artık antenmi takıyolar ne takıyolarsa taksınlar
yeter ya
bi insan bu kadarmı arsız bu kadarmı yüzsüz olur ya
ooooffff :kızgın:

Günlük

ne dikkatimi çekti biliyormusun...CADIARZU
Bir üye bir konu açıyor,yazıyor sıkıntısını,lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olur mu diyor...
Cevaplar yazılıyor tabi...
Kimi mantıklı kimi mantıksız...
Ama en komiği " bu konu hakkında bilgim yok bilseydim yardım ederdim" sempatiksalakcinni
eee o zaman ne işin var konuda bilgin yoksa...kaydirigubbakcemile3:roflol:
Gül gül gül bunlara başka işin yoksa....
:roflol:

Selam günlük..:hulya:

Ben iyiyim,sürprizden bir eskişehir yolculuğu çıktı ,bu hafta sonu büyük ihtimal gideceğiz,arkadaşımın nişanlısı ne zamandır davet ediyordu,güzel olucak inşallah. Tatil fotolarımın bir kısmını da ekledim siteye,ufak bir kısmı ama diğerleri için üşendim,onun dışında herşey aynı,Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah.
:Saruboceq:

Günlük, aklıma mukayyet ol acayip sinirlendim sabah sabah:kızgın:

Kaynanam aradı kız emziklerini sıpıttmış herhale bi yere, bana bağırıyor nerde bunun emzikleri diyealsanaalsanasmile

E sabah sana bırakırken ağzındaydı diyorum, ben görmedim diyor.
Ne yapayım şimdi sabah çocuğu verirken, teslim tutanağımı imzalatmam lazım:kızgın:
ay ne acayip ya kıza sinirlenmiş bana bağırıyor, yok yok ben artık bombayı bekliyorum günlük, inceldiği yerden kopsun umurumda da değil, ben kimsenin stres topu değilim.

Oğlu biter, anası başlar,anası biter oğlu başlar.
Hiç çekemiycem valla, bende insanım
Başlarım böyle evliliğe:kızgın:

nasıl uykum var gözlerim kapanıyo ayakta uyuyorum .. ilk defa bigün erken yatıyım dedim gece mayağın birinin yüzünden uyuyamadım alsanaalsanasmile
ayy ama çok komik bi geceydi ya kaydirigubbakcemile3

sevgili kardeşimin yaptığınada bak sen dün gece elektrikler kesilip durdu bende evde karanlıkta çocuk arıyorum sesleniorum sesleniyorum yok kaydirigubbakcemile allah alla nereye gtti bi çocuk derken tam birden önüme zıplamazmı BÖĞĞĞĞĞĞĞĞ diye eyvahedigeldismile
ayy yüreğim ağzıma geldi ama kaydirigubbakcemile3 sonrada kızdım tabi ödüm patlıyodu :mymeka:

bu aralar hiç işe gelesim yok havalar sıcak
işler yogun of offf
yıldızım yazdıklarını okudum cok üzüldüm canım benim yaa
üzme sen kendini canım benim catacak yer aramıs o

- Yine hastaneyi komsu kapisi yaptik..
- Benim icin cok gereksiz bir sahis olan ex- hub'i hayatimdan attim.......
- Halletmem gereken cok isim var....

......sinirlerim ise bir hayli bozuk ama ben yine de dimdik ayaktayim,cok sukur...
:nazar:

X