Popüler Konu Sevgili günlük...

Gideceğimiz yerin 2 haftalık hava raporuna baktım. İlk 2 gün güneşli. Diğer günler hep bulutlu diye yazıyor.bilmiyorumkismile Hava sıcaklığı 33-35 arası genel olarak. Son günlere doğru 32lerde. Bilemiyorum ki nasıl olur.bilmiyorumkismile Ben güneş görmek istiyorum. Vücudum biraz bronzlaşsın istiyorum.:nazar: Bunları daha fazla düşünüp moralimi bozmamalıyım.:1closedeyes: Neyse artık napalım..:nazar:

Ruh hali benimki kadar sık değişen kaç kişi vardır sence?
Sildim az önce yazdıklarımı. Silmeliydim. Kendimi o şekilde görmeye katanamıyorum.
Acıtasyonlara, ağlayıp zırlamalara aradan 1 yıl geçmişken ne gerek var?
Mutlu olmalıyım. Çok mutlu olmalıyım.
Geçen yıl bu vakitlerde berbat bir durumdayken şimdi tatile çıkmak için hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum.
O feci anları yeniden anmaya ne lüzum var ki?
Bu yüzden sildim işte.
Demek ki yaşamam gerekiyormuş. Yaşadım, bitti.
Biraz izleri kaldı ama olsun.
O benim için şu anda üzülüyor mudur ki ben de onun için üzüleyim?:1closedeyes:
Beni anıyor mudur hiç? Sanmıyorum.:umursamaz:
O halde ben de anmam artık.
Evvet ayrılığın 1. yılı doldu. :lepi:
Ve ben bu akşam yola çıkıyorum. Yepyeni, arınmış bir zihinle geri gelmeyi umarak.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Gunluk,
Cok sevdigim Can Yucel'in dedigi gibi "Tam Zamannda Yasamak" gerek hayati, degil mi?

Özel bir gündü.
Sıradan geçti.
Sıradandı ama güzeldi.
Çok büyük hediyeler ya da sürprizler yoktu.
Tek istediğim huzur, oda bolca var.
Kendi içimde olmasada.
Düzelecek inş az kaldı.
1 seneyi devirdik.
Aynı huzurla, aynı sevgiyle, nice yıllar deviririz inş kociş.
Seni seviyorum.
Başıma gelen en güzel şeysin bu hayatta.
Rabbim korusun yuvamızı.
:nazar:

miraba günlükmirmirmirmirmirmirmirmiruyy cok yorgunum
ctesi işten cıktım zatı akşam olmuştu sonra koçişle halama uğradıkkaydirigubbakcemileenıstem rahatsızlandı hastaneye kaldrdık
kendısı kanserden yenı kurtulmuştu:sinifsinif:neyse bekle bekle gece yarısını gectı
evımıze gıttık
koçişe sabah 7de işe yolladım bende kalktım
bıraz dolandım 8 de camları silmeye başladım pazar sabahın 08:00 i ben cam sılıyomakannehir10:00 a kadar sıldım
sonra evı süpürdüm sıldım köşe bucak ama
cok yoruldum koltukları çek gerı yerıne koy benı öldurdu
halıları kaldırıp altlarını bıle sıldım:nazar:ınanılmaz yorgundum
bı bakıtm saat 1 ı gecıyo
halama gıttım tekrar gene dr a götrmüşler kanaması varmış
bende gelını ıle pazara gtcektım bıraz oturduk halamlar geldı cıddı bişeyı yokmuş
sonra doğru pazara gıttım:eek:havada ınanılmaz sıcak
pazar uzak onca malzemeyı eve taşıdım
paralarda tükendıkaydirigubbakcemile3
tam yatcaktım kı eniştem geldı ulaa deıdm tam zamanında
ınanıl gözune baktım kalksa artık dıye yok anam kalkmıyo:nazar:uykusuzluktan yorgunluktan öluyom
neyse bişiler yedık sonra kalktı
tam yatağa gıttım eşim geldıakannehirayy yeter deıdm gıt dolapta yemek var ye ben uycam
sırnaştı durdu uyutmadı mecbur kalktım yemek hazrladım yedık
valla ben gıdıom uycam saat 7 falandı
geldı uyuduk bırlıkte sonra gerı uyandım çorba yaptım
yaprak almıştım yaprak sardım
tam 2 saat ama hala bıtmedı bu akşam devam etcem-tatlicadiarzu-halım yok
sabah kalktım erkenden ütü yaptım camasrları topladım
yatağın korucusunu taktım işe geldım
off off dınlenmek haram oldu bana
akşama yaprak sarılcak -tatlicadiarzu-bu h sonu yatarım dıycem
düğün varakannehirölmek ıstıyom ben yaa

şönınn gutın morgınnnn
off günnük çok güsel bi haftasonunun ardından yine burdayım ya ne dicemi bilemiyomakannehir (neyse çok şükür halimize amann iş olsun da)
haftaiçi izin kullandığım için ütüm felan yoktu rahattım, kocemin teyzesigil gelmişti ya memleketten, benim kına cd mi izlemeye geleceklerdi cmt günü..ben de bi güzel topladım evi bi daha sildim süpürdüm ama gelemediler...ben de yan geldim yattım işte, sonra akşam arkadaşlarımıza mangal yapmaya gittik...nan bu insanlar evlenince süper oldu he..her hafta sonu birlikteyizz evlerimiz yakın...oooh çekemeyen anten taksın:KK1: efenim yedik içtik Allah keselerine bereket versin, çay eşliğinde sohbet neyim...sonra "hadi" dedik "bize geçelim, yarın pazar nasılolsa, wii turnuvası yapalım"...gece 1 e kadar oyun oynadık, ben genelde telaş yaptım hep düşük skorlarım oldu kocem de dalga geçti kızdım ona:1ninca:
dün de yan geldim yattım yine, tv izledim neyin...
ah günnük ah...geçen yıl bu zamanlr nikah günümüzü almıştık, haldır haldır eşya çeyiz koşturuyoduk...o günler de ayrı bi güzeldi ama bugünümüz bambaşka:nazar: Allah hepimizin yuvasını korusun...
Hayırlısıyla bu hafta bi bitsinnn 1 hafta yokum günnük çok özlersin beni...
hadi si yu

bu kadar özlem normal mi?? dayanamıyorum çok özlüyorum kokun burnumda...
evinden uzak olmana alışamadım.. 4 yıldır birlikteyiz bir süre sonra hep yanımda hayal ettim seni hep kendi evimizi düşündüm ama şimdi askerdesin kendi evinde de değil :gitme: nasıl geçicek 14 ay ... çok zayıflamışsın aşkımm mafoldumben

telefonum hep sessizde uyurdum uykum kıymetliydi sözde, ama şimdi bütün zararlarını hiçe sayarak yastığımın altında son ses açık ve titreşimde bırakarak uyuyorum mirmirmirmir sabah uykularına bayılırken şimdi her sabah 5.30-6.00 arası aramanı dört gözle bekliyorum :asigim: 1 dakika da olsa sesini duyunca uçuyorumm:asigim: sen uyumazken ben nasıl uyurum seninle geceye kadar ayaktayım.. telefon elimden düşmüyo.. 43. günümüz bugün sadece 1 kez telefonu duymadım sınav öncesiydi o da.. böyle bir acı hissetmemiştim ne zamandır (Allah göstermesin) nasıl ararsın da ben duymam telefonu diye bitirdim kendimimafoldumben

hayatımdan 460 günü çıkarıyorum.. sen yokken gülünce bile vicdanım sızlıyo:gitme: tam 43 gündür dışarı çıkmıyorum gezmiyorum arkadaşlarımı görmüyorum.. sen geldiğinde herşeye seninle devam edicem.. ama salı günü eskişehire gitmek zorundayım diplomamı alıcam.. sen yokken nasıl gircem evimemafoldumben esparka girince bile ağlıyorummafoldumben ne zaman gelceksin de yine o mağaza senin bu mağaza benim gezcez, alışveriş yapcaz, mc yicez, ardından doymayıp pasta yicez, üstüne nargile içicez.. süslenip püslenip gezmelere gidicez.. ben hastalandığımda kim gecenin köründe 4 saat yolu tepip bana ilaç getircek başımda beklicek.. lambam patladı televizyonum bozuldu diye yine 4 saat yoldan kalkıp gelcek.. evimi taşımak için gece gelip taşıyıp gündüz dönücek.. heryerde sen varsın.. ama sen yokken hiçbişeyin kıymeti yok..

nasıl bilememişim seninle olan çoğu şeyin kıymetini.. telefonda konuşmaktan sıkılırdım bazen, ayda 5000 mesajı bitirirdik.. şimdi sadece bir dakika sesini duymak bile dünyalara değer.. mesaj attığım tek insan annem.. arada bir kızlar..

sana romantik değilsin diye kızdığıma inanamıyorum.. daha ne yapıcaksın... nankör ben:mymeka: saçma sapan şeylerden kavga ettiğimize inanamıyorum.. evlilik teklifin,sürprizlerin,gizli notların,ani gelişlerin.. şimdi bana yaşattığın bütün güzel günler aklımda.. tek dileğim sağsalim bana geri dönmen..

seni çok özledim aşkımmm bitanecik nişanlımmm benim.. Allah gönlümüze göre versin:Saruboceq: en rahat edeceğin yere dağıtımın yapılsın inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

SENı ÇOK SEVıYORUM HERŞEYıM NEFESıM..:asigim:
turkbayragiŞAFAK 413 turkbayragi
turkbayragiMEHTAP 33 turkbayragi

ay çok sinirliyim günlük sabah sabah yaa
geçen hafta bi borçlu gelmişti..beraber icra dairesine gidip gayrimenkullerindeki haczi kaldırmıştım
işte çocuğun yazdığı belliydi zaten gidene kadar yok ıngilterede şöyleydim yok endüstri mühendiliğini bitirdim de bilmemne konuştu durdu..hiç yüz vermedim profesyonelce yaptım işimi memnun oldum dedim gittim..
sabah büroya adımımı atar atmaz bi adam aradı..işte bu çocuğun babasıymış çocuk beni çok beğenmiş ama parmağımda yüzük görmüş acaba nişanlı mıyım diye merak etmiş sözde çocuğun haberi yokmuş babası kendiliğinden aramış
saçmalığa bak..hiç etik değil ya..olaya bak sen borçlusun haczini kaldırmaya uğraşıyoz senin derdine bak..
nişanlıyım ben dedim kapadım adamın suratına
az önce de benim avukatı aramış sizin stajyeri oğlum çok beğenmiş nişanlı mı acaba diye..avukat da görüştüğü biri var nişanlı o demiş..çocuk bugün yine gelecekmiş valla asla inmem yanına gitsin kendi halletsin banane
adamların derdine bak ya..işlerini hallediyoz adam gene başka şeyler düşünüyo bi de eşşek kadar adam babasına aratıyo
de get :mymeka:
aslında bunu sevgilime anlatıp onu delirtmek vardı ama bakalım belki anlatırım :dilcikar:

merhaba günnüş :gitme:
o kadar canım sıkkınki sana anlatamam yaaa :sinifsinif:
cumartesi akşam hödüğün teki yüzünden kaza yaptım of offfffff :eek:lmaz:
gitti arbamın arka camı of yaaa 1 hafta boyunca arabam olmayacak yaaaa bilmiyorumkismile
ya bu nedir anlamıyorum ben yaaa başımdan kaza bela eskik olmuyoır of yaaaaa
bi kan akıtmam lazım sanırım of yaaaa mafoldumben bütün aksilikler
kazalar belalr beni bulmak zorundamı of yaaaaaa senağlama
valla canım öyle sıkılıyorki anlatamam sıkıntıdan her yerim kabardı vallahi :1no2: of offffffffff :1closedeyes:

Gunluk be,
Cok mutluyum bılıyor musun, bebısımle her sey yolunda gıdıyor.
Cok huzurluyuz :nazar: Rabbım nazardan korusun :Saruboceq:
Kardesıne de kafamı yormasam, daha mutlu olacagım.
Sırf mutlulugumuz bozulmasın, bebegım uzulmesın, ya da benı yanlıs anlamasın dıye susuyorum.
Ama bazen oyle davranısları var kı, kasıtlı yaptıgını dusunuyorum artık.
Neyse, burada da ondan bahsedıp, tadımı kacırmak ıstemıyorum.
Hem zaten yazlıga gıtme durumu varmıs.
Isten ayrıldı dedım ya, su 2 hafta ıcınde ıs bulamazsa yazlıga gıdecek.
Cumartesı aksamı ablalarındayken, esım sordu.
Ablada boyle olacagını soyledı.
Aman nasıl uzuldum, onsuz kalma ıhtımalıme bır bılsen sempatiksalakcinni
Neyse gunluk, sana dunu anlatayım mı?
Cok yogundum... Once bebegımle kahvaltımızı yaptık, o ıse gıttı.
Ben evımızı temızledım ve alıs-verıse gıttım.
Sonra da bebegımle Emınonu'nde bulustuk.
Bıraz gezındık, bır yerde oturduk, sohbet ettık, ben durmadn cay ıctım :-)
Cayını cok begenınce, bebegım 'tamam, burası bızım mekanımız olsun' dedı...
Sonra dolasa dolasa evımıze gıttık, guzel sohbetler ettık, yorulduk ama mutluyduk...
Ve hala cok mutluyum.
Cunku esımı cok sevıyorum opuyorumnanaktan

Pek keyifliyim be günlük bugün kaydirigubbakcemile2
Bişi oldu ve çok mutlu oldum :enbuyukkk:

neyse...:nazar:(sigarada içmiyorum ama) :KK1:

Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum cokacimcoook
Malum benim bey işe başladı bugün
Koca 15 gün bitti yahu :çok üzgünüm:
Gezdik bol bol ama, tatil yapmak gibi değil tabi sempatiksalakcinni

Seneye güzel planlarımız var inşlhboshayallersmile

Bu gün evimle ilgileneyim biraz
:eek:

Hadi çavv :a015:

Sevgili Günlük
Sabahtan beri film izliyorum ne zaman dizgiyi tamamlayacağım ki böyle yaparsam :bbo: Daha da önemlisi sınava 24 gün kaldııı :1shok:

Selam günlük,
Acayip sıkıntılıyım ha bilesin.
Biri höt dese, basacam çığlığı yani o derecede kafamçokkarıştı
Odalara sığmıyorum, nedir bu durumum anlam veremedim.
Kötü sayılan bi hafta sonu geçridim, hep birilerinin alttan laf sokmalarıyla geçti.
Ama felaket patlıycam, ben bile sonumu iyi görmüyorum yani:kızgın:
Bi de lafı geldimi "ben laf sokmayı hiç bilmem" demiyor mu acayip sinir oluyorum:kızgın:
İşte de çok sıkıldım, keşke işe gelmeseydim bugün, aslında izin almıştım gelmeyecektim ama evde de sıkıldım.
Birazdan izin alıp çıkıp gidicem eve, gideyim de bir kaç tane daha laf işiteyim, kaşınıyorum ben sanırımkafamçokkarıştı
Bi de akşama düğün var, hiç gidesim yok ama el mahkum gidicez, emir büyük yerden:kızgın:Çok üzgünüm çoook
Neyse günlüküm ben gideyim yavaş yavaş az bi lafımı işiteyim ,yarın anlatırım sana gene:kızgın::enbuyukkk:

Gidiyorum ben Ege'ye doğru..boshayallersmile

10 günlük bir tatilim var.

Geldiğimde görüşücez seninle.Şeniz

Hoşçakal.:eek:

Mutsuzum günlük.

İçim daralıyor, sığamıyorum biryere

Bu işyerinden de nefret ediyorum, herşeyden nefret ediyorum.:nazar:

günlük işyerinden izin alıp beni tatile göndersene yaaaa yazın bıtmesıne 1 ay kaldı ramazan gelıyo daha denıze sokamadım ayagımı .
ama bu pazar gidicem inşallah...
tatıl de yatar bu sene..agustos sonunda ızne cıkıcaz...
bakalım maddi manevi hersey uyarda gıdebılırız ınsallah gecen senede gıdemedık tatıle...
eşimle her ne kadar burda beraber olsakta hiç başbaşaymış gibi hissetmıyorum nedense sorunlar pesımızı bırakmıyo yok annesı hasta oluyo zırt oraya gıder,yeğeninin sınavı var onu goturur.arkadası arar hooppp hemen gıder.telı hıc susmaz zaten..tatıle gıdersek basbasa oldugumuzu hıssedıcem..
off allahım istediklerim teker teker olur inşallah..

a.s. ben geldim günnük
bir haftadan fazla oldu gelmeyeli kk.ya
sorma günnük işler yoğun artıkk
ayy hele bi geçen hafta görseydin sen benii, valla acırdın halime
hem maaş zamanı, hem ihracat, hem 2 tane iş kazasıı akannehirakannehir
ee bide bunun yanındada kendi rutin işlerimm akannehirakannehir
ayyy bugünde tam rahat etçem diye hayallerle geldim işeee bana sürpriiizzzz akannehir
yanıma bidene stajyer verdiler, al buna öğret bişiler dediler
anam çocukta şu bildiğin pıtırcık zekilerden herbişi soruyo
ama öle böle diiil, ot çöp soruyooo bayılazaaammmmmmmm akannehirakannehirakannehir
ama çok şükür yemekten sonra biraz duruldu, bende buraya dertyanmaya geldimm :jeyyar:

biliyonmuuu benim sınav sonuçlarım çok güzelll, okul bittiii :lepi:
sıra şimdi eylüldeki büyük sınavda
Rabbim yardım etsin inşallah Allahın izniyle bide memur olabilsemm sositososito
hayırlısıyla çok istiyorum çokkk, bu benim hem kendime hemde hayata karşı zaferim olacak biliyonmu günnükk :Saruboceq::Saruboceq:

Ne berbat birgün günlüküm
Çok depresifim mutsuzum sebep yok üstelik yada varda kendime itiraf edemiyorum
10 Temmuz doğum günüm bugün farkettim:KK43: O günü özel kılan başka bir durumda var
onu bekliyorum sanırım..
uyumak uyumak istiyorum püfffff

X