Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş
geceden beri bir kere daha anladımki
ölümden başkası yalan
rabbim en sevdiğim dostumu kuzusunu ve eşini bize bağışladı:Saruboceq:
ve bir kez daha anladımki
sizi çok seviyorum:asigim:
bgn canım çok sıkkın neyseki sesini duyduktan sonra daha iyi oldum
eğer planlarımız uyarsa yarın sabah alya kuzusu bende olucak :ecrin_bebek:

teyzemin dedikleri çok canımı yaktı ya günlük..yüreğim yandı ya..kapadım telefonumu..ama annem babam merak etmesin diye bir haber vereyim dedim..onları üzmiyim diye::KK43:( annemi aradım..lütfen teyzeme söyleme dedim aradığımı bana ulaşmasını istemiyorum dedim..söz ver dedim söz dedi..sonra bişey demek için tekrar aradım..telefonu meşguldu..babamı aradım onlamı konusuyor dıye..o calıyordu..tekrar annemi aradım açtı..kimle konusuyordun anne dedim..babanla dedi günlük:::::::::::::::::KK43:((((((
yüreğim zaten yanıyor ..susturamadım onu..babamı aradım dedim onunla konuşmuyordun dedim..sustu..sonra hemen he dedi babanla konustum da sonra teyzen aradı dedi..uzatmadım..ona ne söyledin dedim..babasıyla görüşmüş dedim beni aradığını söylemedim dedi..istersen kardeşine sor dedi..sonra bağırdım ben ağladım hıçkıra hıçkıra..doğruyu söyletmek için yalan söyledim..teyzemle bende konuştum dedim ona demişsin dedim..ısrarla..
oda sonra gene çevirdi lafı he kızım 2-3 kez aradı dedi..kimi aradı dıyorum beni diyor bi kendini...sonra evet dedimki babasıyla konusmus sonra benlede konustu dedi..
bana yalan konusuyor:KK43:(( oysaki söz verdiği halde konusmasına kızsam b ile bu laf cevirmeleri yalanlar:KK43:
hiç kimseye asıl ben güvenmiyorum artık..ozan değerini anlamadı ama..ona güvenmek bağlanmak istedim ben..bana çok uzak olan bir babam var...annem dara girince sıkışınca karşı taraftan azar yememek için yalan söylüyor lafına güvenmiyorum artık:KK43: bu şimdide olan bişey değil ki..lisede ona bağırmıştım yalan konusuyorsun direk söyleyemiyorsun birşeyi..mertçe yaptığının arkasında BıLE durmuyorsun demiştim:KK43: ama annem sonuçta..kardeşimse tamamen uzak..yok gibi..kendi dertleriyle sorunlarıyla haşır neşir..
ozanın bendeki değeri çok başkaydı buyüzden....ama oda beni daha çok yaraladı haberi bile yok..:KK43: canımın yanması azalmıyor günlük:KK43:annem bugün bana yalan söyleyince anladım bunu..benim annem biraz ezik,kendini ezdiren biri..babamın da yanında öyle..kendi fikirleri yok..kçük bir kizkende hep ona sitem etmiştim buyuzden..ama bişseyede yaramadı..ne o değişti nede başka şeyler...ben hep üzüldüm kendim kaldım..ben hep yalnızdım:KK43:
benim hiç kimsem yok..para gönderen,tek ideali çocuklarına bir mevki yapmak isteyen bir baba..doktorum diye gurur duyuyordur..benim gözümdeki yaşların çok önemi yok..uzmanlık yapmam şarttı onun için..onada başladım..herkesten en çok ozandan uzakta:KK43:(
bana sürekli yalan konuşan annem...koşulsuzca ve çok seven,fedakarlıkta sınır tanımayan ama sebep ne olursa olsun her sıkıştığında bana yalan konuşan annem...ozan bana bikere annemin yengesiyle konustugunu söylemişti..benim bile haberim olmadan..ona karşı mahçup olmuştum..anneme sordugumda hep yalanladı önce..sonra ozanın dediğini söyleyince itiraf etti:KK43: sonra ayrıntıları sordum gene yalanlar söyleyememeler,kıvırmalar..kızacağımı bildiği için böyle..ama yinede insan yavrusuna yalan söylermi mertçe arkasında dur ne için yaptıysan onu söyle:KK43: ozan annen böyle yaptı diye beni yerden yere vurdu:KK43: BEN NE ANNEMıM NE BABAMIM...BEN KıMSE DEĞıLıM..neden başkalarının suçları yüzünden beni sucladı:KK43:
ve ozan..kimsemim olmadığı şu dünyada,o benim için biri oldu..o hiç kimse değil herkes oldu benim için..:KK43: ona tutundum...:KK43: 17 yaşımdan beri dışarlarda okuyorum..şuandada yalnızım..hep yalnızdım..kimseye artık bende güvenmiyordum:KK43: keşke bilseydin ozan be..bi sen vardın sen..keşke bişekilde bunu duysan bilsen öğrensen:KK43: ama benim kimsem zaten yokmuş :KK43:

Son düzenleme:
Bikinimi aldım nihayet.hihoyyyt
Kırmızı renk. Çizgileri var üzerinde. Beyaz olduğum için en uygun rengin kırmızı olacağını düşündüm.boshayallersmile
Güpgüzel vücudumda harika durdu, çok yakıştı. Tam istediğim modelde. Hatta diyordum ki keşke o tip bir bikini bulabilsem. Evet istemiştim istemesine de bulabileceğime ihtimal vermiyordum. Özellikle göğüs kısmı müthiş oldu.sengözlerimebaksanab Çok memnunum.
Bir de siyah renkte bir bikini istiyorum aslında. Güzel bir şey bulabilirsem alabilirim belki.
Malum güne yaklaştığım için karnım biraz şiş. Göbeğimi içime çekerek yürürüm kumsalda artık.:nazar: Her şeye rağmen oldukça iyi görünüyorum.:nazar: Önemli olan kafa dinlemek vücudumu sergilemek değil zaten. Etrafıma bakmıcam bile büyük bir ihtimal. Öyle kendi kafama göre takılırım.:1closedeyes: Hiçbir beklentim de yok. Sadece biraz huzur istiyorum. Beynim dinlensin. Tabi beyin dinlenmesi diye bir şey varsa.:KK1:
Geçen yılı hatırlıyorum da..Bu zamanlar felaket ders notlarım ve kafamdaki bir sürü soru işaretiyle bekler durumdaydım.
Bir de şimdiye bak. Derdim bikinimin rengi ve vücudum olmuş.kaydirigubbakcemile3
Allah'ıma şükürler olsun. Bitti geçti o zor günler.:nazar:

akşam akşam sinir oldummm dengesizz kızz gelicem diyipte gelmediii..:eek:klava:

nasıl üzdüü benii nasıl günlükk..ilk defa ağladım onun yanında elim ayağım titredi resmenn... sonra kendini affettirmeye çalıştı... sarıldı öptüü...ama çok kırıldım çok kötü hissettim kendimi..bir sitenin önünden geçiyorduk ben ağlıyorum o bu site nasıl burdan bakalımmı evimizi diyor... kendince şirinlik yapmaya çalışıp...çok şaşırttı benii.. kahvaltıyı aslında dışarda yapıcaktık ama kavga edince bende ağlama krizine girince... o durup aldı bişiler işyerinde yapalım dedii... o yedi ben baktım sonrada bana aldığını çöpe attım.. allahım affet normalde yapmıycağım bişey kalan ekmek kırıntısı bile olsa toplar bir poşete bekçiye verirdim köpeklere kuşlara versin diye.. ama o sinirle attım:sinifsinif:ben susana kendime gelene kadar geçmedi kendi yerine.. ama ne mümkün tamam iyiyim diyorum yine akıyor gözümden yaşlar.ağlarken öptü gözlerimden sus yeter diyip....birde üstüne başım tuttu.. çatlıycak gibiydii.. ilaç iççektim ama kahvaltı bile yapmamışım ve midemde problem var boş mideye ilaç içemezdimm.. gitti bisküvi aldı bu seferde sonra ilaçç... krizimde geçip kendime geldiğimde konuştuk tekrar.. oda çok üzüldüü ama ben mafolmuştum resmen günlük.. ağladığını gördüm bittim mermi gibiydi gözyaşların sanki dedi...böyle iğrenç başlayan bir sabahh... gün içindede eskiden yanımızda çalışan ablalardan biri geldi.. çıkış parasını almaya..Tden bahsettii... haftaya düğünü var... bugün çeyiz almaya gidiyorlamış kız evine... kadın bilmeden anlattı bunları bizim çıktığımızı bilmiyordu 3 sene çıkıp evlenecekken ayrıldığımızı... ne var ne yok köyde dediğimde söyledii...yani karmakarışık bir gündü günlükk... sevgilimle mutluyum eskiyle ilgili haber almak vs hiç canımı sıkmıyor... benim canımı asıl sıkan düğününe bukadar az kalmış olmasına rağmen hala bana mailler atmasıı...hiçbirine cvp bile yazmadım.. artık o maili kapattığımı kullanmadığımı sansın diye.. ama ablamada faceden özel msj atmışş..neyse günlüküm öyle böyle derken geçti yarım gün... işten çıktık tam önümüzde kaza oldu... adam takla attı.. offf çok kötü bir viraj ve her hafta iş dönüşü yada giderken kazayla karşılaşıyorduk.. bu seferki tam önümüzde olduu... insan hayatı saniyede bitebilirmiş.. biz ve yoldan geçen bir sürü araba durdu... sevgilim indi hemen bakmak için.. bana arabada kal diyip.. ama kaldığım yerdende görebiliyordum... araba takla atmıştı... adamı çıkardılar içinden başı filan yarılmış kan içinde.. ama kırık filan yok gibiydii.. elini kolunu hareket ettirebiliyordu.. verilmiş sadakası varmışş rabbim herkesi korusun... allahtan birde ambulans beklemedi yoldan geçiyordu ambulans ve ona bindirdiler adamı...kazayıda gördükten sonra daha bir sıkı sarıldım sevdiğimin eline..bizde olabilirdik o kazayı geçiren:sinifsinif: sabah tek bisküvüiyle oda yarım tamda yemedim öğleni getirdimm... ben eve gideyim şiştim bugün bukadar olaydan sabah tartışmamız sonrasında kaza uyuyup kendime gelcem dedimm..izin vermedii gittik yemek yedik ve bıraktı eve... özetle üzsede kırsada seviyorum günlük onuboshayallersmile düşün yarım günde olanar bunlar allahtan daha çok sorun çıkmadan bitirdik günü... görüşmek üzere paii paii günlüğümmm

Son düzenleme:
ayyyy iyicee sinirlendimmm
oonun yüzünden ben çıkmadım evden hanfendi şuan geziyomuş hesabını sorucam amaaa:dilcikar:

Şu bilgisayar yüzünden yine sinirlerim bozuldu.
İlla çıkacak di mi benim moralimi bozacak bir şey?:kızgın:
Olmazsa olmaz. Her şey rast gitse olmaz di mi?:kızgın:
Oooofff yaaa oooffff..:kızgın:
Ne bikinimin güzelliği kaldı ne de başka bir şey..
Takıyorum ben işte kafama. Canımı sıktı akşam akşam.mafoldumben

İyi geceler günlük

nişanlım yolda şimdi geliyor İstanbul'dan çok özledim
onu gelsin sıkı sıkı sarılıp öpücem onu büyük ihtimalle p.tesi günü de kavga ederiz zaten evimiz tutulmadığı için ne yapayım haksız mıyım ama?

şurada 18 gün kalmış düğüne ne ev tutuldu ne çeyizler gitti valla sırf bu sbepten heyecanlanamıyorum bile evleneceğim için
Neyse o da olur inşallah bana herkesin söylediği gibi
bugünleri çok ararım ilede bekarlığımın son günlerinin tadını çıkarayım ailemle hasret gidereyim günlük
Sana ve tüm kk'ya İyi geceler günlük

Günlükk şoklardayım.:1shok: Az önce bir telefon geldi anneme.
Bu hafta içinde ailemizin huzurunu bozan tüm o olayların telafisi için aradılar.
İnanamıyorum hala.:1shok: Annecim de şok içinde ama mutlu. Canım benim ya.
Ve bir şaka gibi olay daha. Tam sinirden çatlıyordum ve pcdeki oturumumu silecektim ki beni delirten olay düzeldi.:1shok:
Neler oluyor kii??
delikafadulden

gunnus canim cok SIkkin cooooooooook
ne zaman bitecek bu sorunlar
stresten hasta oldum zaten.kilo almak isterken 3 kilo verdim.

sevgili gunluk

off her sey saka gıbı .....hayatıma bırden gıren o kahraman bırden gıttı ..... gıtmesı ıyımı oldu kotumu bılmıyorum hayırlısı dıyorum keske su 2-3 ayda yasananar yasanmasaydı mart nısandan berı devamlı tartısıyorduk ılıyorsun sudan sebeplerden dolayı onun kası onun gozu neyse ama her sey onun yuzunden bıttı o her ne kadar acık acık annemı suclasada sızın yuzunuzden dıye yok bır sey yaaaa offf ne vardı bır ıse gırseydı dun ıse o saatte ıse gırdım her sey duzelıcek sabahı bekleyemedım geldım su kadar maas alıcam sımdılık falan deseydı basımızın ustunde yerı olmazmıydı sonra 2 yıl ıcınde en azından bı annesının yuzunu gorseydım olmazmıydı offff ama her sey ıcın cok gec artık serdar ortacın sarkısında dedıgı gıbı yüreğimin dokusu yaralı :KK43: keske o ıncıtıcı sozler denmeseydı o gozlerden avuc avuc yas akmasaydı offf off yuregım yaralı ve yorgun sımdı kendımı yanlız yapayanlız bom bos hıssedıyorum :KK43:

bugün bi kez daha anladımki bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o olurmuş.
zaten değiştiğini ummak hataydı.
bunca zaman onla görüşmemekle hiçbir şey kaybetmemişim.

Yarın vırın vırınnn kullanmaya çıkıcaz günlük :eek:
Arabamız geldi bu gece kaydirigubbakcemile2
Deryamın biraz işleri varmış yarın eşiyle boshayallersmile
İşleri hallolursa beraber yine bişiler yapıcaz olumunekankayizsmile

Bi ehliyet alsakta yapıcamız çok iş var kankimle :KK1:
Bizim eşler artık arasın durusn bizi kaydirigubbakcemile3

Koca bir supangle bitiridm gece gece cokacimcoook
Kayınvaldeyi bırakıp geldi canımcım
Gelirkende almış sempatiksalakcinni çikolata canavarı ben hemen daldım -tatlicadiarzu-

Yarın olsun istiyorum hemen
Çok zevkli yahu araba kullnamak gamyoncuiremsu
Bu gidişle benimki araba almaz bana -tatlicadiarzu-
Evde durmicam diye :roflol:

Ay neyse yarın göürşürük

Bu arada
Mavişim aklım sende
Güzel haberlerini bekliycem canım :Saruboceq:
Herşeyin hayırlısı :Saruboceq:
Herkeste var bi sıkıntı ,yıpratma kendini nolur :çok üzgünüm:
Önemli olan çok yara alma canım :teselli:

gözlerim kaydı valla ekrana bakmaktan ohaoldumsmile
yeni araba aldık kız günnük bugün.evet evet haklısın Allahım kazasız belasız günler nasip eder inşallah :)) bi evde 3 araba oldu iyimi.inşallah satmazlarda bana kalır eski.annemle ortak kul la nıl mı yooo...
güne gidiyo çünki -tatlicadiarzu- pazara gidiyo ayyy çok möhim cidden.vir bana gencecik yaşımda dimi günnük zemuszemus bu arada bugün eski bi arkadaşım faceden buldu beni.deli mi ne o kadar yıl geçti sanki daha bu sabah buluşmuşuz gibi samimiyet içinde :1ninca: hemen sınırı koydum.önceden de muabbetim yoktu zaten pek...irkek hemde.sevgilim duysa kızar :)) çok sevmez böle şeyleri ( bacaklarımı kırar valla eyvahedigeldismile ) :asigim:
bi hafta sonra londraya gidiyo zaten alsanaalsanasmile bi arkadaşı vardı orda onun yanına gitcek.git güzelce ailenle kuşadasına tatile dedim ama kandıramadım sempatiksalakcinni bu ara çok kıskanç oldum günnük niye bilmiyorum.ara ara esiyolar bana..amaaan ne bilim işte :)) geçer yaknda...
tutulmayı da izlesem keşke yazlığa geçmeden.geçen sene okuduk o kadar kalın kitaplarını halaaa filmleri bitmedi hee -tatlicadiarzu- ne anlatılıyodu kitapta unuttum cidden bayanssulusmile
kitap demişken kışın kitap kapağı açmayan ben yazın kaç kitap devirdim :kahve:
hiç uykumda yok :KK43: nese çıkıyım emir böyük yerden sempatiksalakcinni yat diyo benim herif :nazar: -tatlicadiarzu-
pati kaçar günnük Şeniz

Mhb günlükkk sana bu ilk yazışımmm kaydirigubbakcemile2 nasılsın diye sorarsan valla bnde nasıl olduğumu bilmiyorum hem ailevi açıdan hemde ilişki açısından canım hakoşum cumadan beri dağda operasyonda 5 gün boyunca orda olucaklarmış şu 5 gün iyi bişekilde geçer inş. allah bütün askerlere yardım etsin :Saruboceq:

O yüzdende sıkıntılıyım işte saat gece 02.58 olmuş fakat hala yatamıyorum, merak ettiğim için :çok üzgünüm: bide bu tatil sıktı artık bni tamm annem çalıştığı için ev işlerini yapıyorum ama yinede bana bu çok monoton geliyo daha 2 haftada okulumu özledim yine, o zaman zamanın nasıl geçtiğini anlamadan yorgun geliodm eve..Ama şimdi yapıcak bişi gelmiyor aklıma senağlama.

Bugün hakoşa yazdığım günlüğüde yazamadım, yarın bugünle yarını beraber yazarım.Nese hoşçakal günlük bn hala oturmaya devam edersm yarın yüzüm gözüm şiş sersem sersem öğleden sonra uyanıcm kaydirigubbakcemile3.Kocaman öptüm seni tekrar görüşmek üzere hoşçakallll....

günlüüük kaydirigubbakcemile2 yavru 1 aylık bir goldenimiz var .:)

çok güzel uslu mıyyk mıykk bişiy...

eve girer girmez kucağıma aldım hera ve suziyle uzaktan tanıştılar. sonra yere koydum hemen hera burnuyla ittirdi düşürdü pofuduğu:) suzi de kokladı üzerine bastı.:) suzi çırpı bacaklarıyla iteledi bir.. kaydirigubbakcemile3sonra ben hera ve suziye siz kardeşsiniz sıkıştırmayın dedim.opuyorumnanaktan heranın yastığına koydum onu:) yanına sütlü ekmek koydum yedi bir güzel. tam yürümüyor düşüyor ve şişko:) :emir_bebek: şimdi uyuyor yine. hera ve suzinin merakı da geçti. o da artık korkmuyor onlardan. çok talı birşeyy.:) evde minik yavru köpeğimiz olmayalı yıllar olmuştu.bilmiyorumkismile
bu arada bir ayrıntıyı yazayım. bu golden bizim diyiiil....:KK43: mafoldumben misafir yani...
yuva buluncaya kadar bizimle kalacak...
bu arada 3 tane civciv almıştık ya... 1 i öldü.. hemde sapsarı olan öldü..:KK43: siyah beyaz olanla siyah sarı olan yaşıyor..:) çok seviyorum onları ciiyyk diyolar.:)
odamız tam istediğim gibi oldu..:) heryanımız hayvan.. kanaryamız 2 tane akvaryumumuz civcivimiz 3 de köpeğimiz ohh.:) ne dersin günlük bir de maymun alır mıyız? 50.000 liracıkmış.. :eek: kocamın şekeri çıktı valla duyunca:)
offf günlük hayat çok güzel insanlar kötü..:)

Uyuuuu...

Düğün çok fiyasko.
Masadakiler off off..
Evde herşey kıvamında.
Heryer koli.

Yazdım.
Şimdi uyku.

X