Popüler Konu Sevgili günlük...

Of... Ne kadar da yalniz geciyor su son gunlerim bilmiyorumkismile
Daha 1 senelik evli degilim 4 kez ayri dustuk sevdigimle,herseyimlemafoldumben
O kadar yoruldum ki vedalasmalardan.... O kadar aci ki ...
Saat kac oldu ben tek basima ayaktayim......
Uyuyamiyorum ki....
Nasil uyuyabilirim sevdigim yanimda olmadan?...
Onun kokusunu hissetmeden?....
Yoruldum... mafoldumben

Birde ustume gelir gibi hersey,gunum oyle sikici geciyor ki anlatamam....
Evimde degil bir arkadas ile kaliyorum,ama bana herseyi zindan etti resmen...;
Ben insanlardan nefret eder hale geldim onun sayesinde!!
Bir an once evime donup silkelenmek istiyorum...
Huzurlu olmak istiyorum...
Bugun diger gunler de oldugu gibi GERCEK DOST bulmanin ne kadar zorluklar ardina sakli oldugunu tekrar anladm...
Neyse...
9 gun sonra ayrilik bitiyor insallah....
Ama bende biraktigi yaralar nasil gider ki ? ...
Askima kavusunca diner mi sence ? ...
Unuturmuyum butun bu yuregimi yakan dakikalari?...bilmiyorumkismile
Ve... Gurbetteyim... Herseye uzagim... Herseye...
En basta aileme....:1no2:
Gece gece acimin ustune mi gidiyorum ne..
Gidip yatsam iyi olucak...
Bugunu devirirsem sevdigime bir gun daha yaklasicam insallah....
Umudumu yitirmemem gerekiyor...
Rabbim kimseyi ayrilik ve uzaklik ile imtihan etmesin.....
Hayirli geceler
...

Son düzenleme:
Mutluluk nedir? Niye bu evrendeyim? Sorguluyorum..
...eminim yakinda iyi olacagim..
..ama suanda cok uzgunum,hicbirsey, hatta tatile bile gitmek istemiyorum...

ooffff bebeğime hala bi isim bulamadım :sinifsinif: isimsiz doğacak diye korkuyorum.Bulduğum her ismde bi pürüz çıktı,moralim sıfır.of günlük yaa ne zormuş bu iş

Günlük, bugün evdeyim işte yine...boshayallersmile
Dün de evdeydim...boshayallersmile
Yarın da evde olacağım...boshayallersmile

Dün bir ara teyzemin tansiyonu çıkınca onun yanına gittim,
Sonra alışveriş yapıp geldim...
Sevdiceğim bana kargoyla okuduğu kitapların bir kısmını yolladı, onun kargosunu aldım çıkınca...Eve geldim açtım, küçük bir buketçik yapmış kır çiçeklerinden. :asigim: Papatya filan karışık...Sevgilim benim...Yakında hiç ayrılmayacağımız bir hayat başlayacak....:asigim:

Bugün evi temizlicem.

Daha doğrusu dezenfekte edicem, batıyor bana herşey.akannehir
Belki haftaya sevdalıma gidebilirim Günlük, çok özledim...mafoldumben

Artık 1 ay diye bir şey yokkk! :lepi:

Haftaya KPSS var ve ben ne yaptım ?
Eveet, hiç çalışmadım, aferim bana.:lepi:
Üff ne yapayım, zaten bu sene istemiyorum kazanmak. Deneme amaçlı giriyorum.

Canım sıkılıyor Günlük...:2:
Haydi görüşürüz...

Sıkıcı bir gün günlük sıcakkk
Bugün kuzenin düğünü var malum... Hala kuaföre gitmedim
Çünkü hala bir kuaför ayarlanamadı.......
Şuanda bunaltıcı havayla sıkılsamda kuzenimi düşünüyorum şuanki hislerini... Ne kadar mutludur herkesin beklediği gün neden mutlu olmasın sıcak hava mı görür gözü demi günlük
Sevdiğiminde arkadaşı geldi onlaa kaldım mı tek günlük :bbo:
annemin kaybettiği makyaj malzemelerimi deli gibi arıyorum yoooook :1ninca:
Hadi görüşürüz opuyorumnanaktan

günnüş
güne alya dua'mla beraber uyandım
ayy nasılda sevimliydi (rabbim nazardan korusun)
hele eşimle bi anlaştılarki sorma
ohh keyif bizimdi 11 gibi uyudu
2.5 saat güzelcene uyudu mis kokulum:ecrin_bebek:
sonra aybik geldiolumunekankayizsmile
bi güzel olmuştuki sorma
güzelcene cicilerini giydi
düğüne gittiler
biraz önce uğurladım onları
alya dua da gelin oldu
dönünce foto ekliycek zaten
bgn kocikle biyerlere gidebiliriz eve gelmesini bekliyomyerimseniben

Tüylerimi yolmaktan bitap düştüm.mirmirmirmir Zor iş valla. Hele ki bende çok fazla olmamasına karşın.
İşin önemli kısımlarından birini hallettim sayılır. Yarın erkenden alışverişe çıkacağız tekrar.
Alınması gereken bir sürü şey var daha. Umarım rahat rahat yetiştirebiliriz ve problem çıkmaz. Yalnız bugün hava yine kapalı. Yağmur yağacak gibi duruyor. Rüzgar da var.benneyaptımki Gideceğimiz bölge böyle olmasın da buraya kar yağsa da olur.benneyaptımki
Güneşten faydalanmak, denize girmek istiyorum. Yağmur görmek, rüzgarın soğukluğunu hissetmek değil. Çok şey istemiyorum hiç.:1no2: Azıcık kafa rahatlığı olsun işte. Alayım şöyle kitabımı elime, bir yandan içeçek bir şeyler yudumlayayım, diğer yandan kumsaldaki atmosferin tadını çıkarıp, denizin kokusunu hissedeyim. Sadece bu kadarcık. Bak aşk istiyor muyum? Yooo..Bıraktım artık o işleri. Hem bak Mevlana ne demiş.Forumda bir arkadaşımız paylaşmıştı dün.
'İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin ya da Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur....'

Hadi görüşürüz tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm pembik
kacgünlerdir anneannöşümüzdeydik . yolladık gezmeye onları :gitme: bizde eve geldik . bir haftadır evde olunca birzcık bunaldık .boshayallersmile neyse bu hafta bol bol gezme planlarım var
neyse şincik bukadar...

Günlük, aklımdan çıkmıyo biliyo musun:asigim:

Biraz önce harika bi yağmur yağdı ama kısa sürdü hemen kurudu yerler. Hava yine kapandı belki yine yağar ben de balkonda otururumboshayallersmile Kilo vermeye devam ediyorum günlük az kaldı onları da verirsem süper olacak hoş böyle de iyi baya farketti hissediyorum yanizemuszemus düğüne de az kaldı kuzenle döktüreceğiz:dance: halay da çekeriz :teytey: çok pis oynayasım var günlük yok böyle birşey döktürmek istiyorum hiç oturmayacağım galiba:sm_cool:

günlük guclubacismile
evde oturmak ve yapacak bir işin olmaması beni çok sıkıyo
artık kafayı yemek üzereyim -tatlicadiarzu-
herşeyden sıkılıyorum
ve onlada kavga ettim arkadaşlarım ne arıyo ne soruyo :1closedeyes:
kimse yokkk
yanlzıım ben çook yanlızımm :çok üzgünüm:
modamı bağladım ne :a015:

günlükümmm naparsınnn beaa.... pazar pazar kimsecikler ziytaret etmemiştir seni diye geldim kıymetimi billsempatiksalakcinni ne sıcak vardıı bugün yaa... sabahh kalktım evde sadece annemle ben vardık.. gelin hanım annesinde kızlarla... abimle ablamda sınava gittii.. mali müşavirlik sınavıydı günlükümm... üç dersten kalmıştı onlarıda verirse alıcak inşallahh ruhastınıı:Saruboceq: okadar emek verdii çalıştı rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn... bakarsın sonrada bir büro açar ufak ufak toplarız mükellefleri ve kendi işimizin sahibi oluruzzboshayallersmile waaooowwwwwwww hayalii bile güzell be günlükçümmm...evde yalnız kalmak güzeldideee alışmışız pazar günü kalabalık kahvaltıya bir annem bir benn.. eee tabi haliylede işler bana kaldıı... sıvadımm kolarııı hadi kızım anca biterr diyip verdim birde gazıı kendimee pirpak yaptım heryeriiikaydirigubbakcemile2 12de kalktıkk iş güç 2 gibi bittii... amcamlara gidelim dedii annemm.. aradıkk evdelerdii... gittik ama ne gitme... yürüyerek 10 dakkalık yol bu cehennem sıcağında 1 saatt gibi geldii... merdicende çıkarkenn annemde bende nefes nefeseydikk vallakaydirigubbakcemile3 kuzen ordaydıı 1 aydır oturup adam gibi muhabbet edemiyordukk çatlakla... konuştuk kakara kikiri muhabbet koyuydu anlıycağınnaklinialirimsmile dertleştik sırlar verdikk yine birbirimizi.. sakın kimeye anlatma diyeeyerimseniben çok keyifliydii yani günlükk zaten bu sıcakta yapılcak başka bişeyde yoktuu.. en akıllıcasını yaptık vallaa.. tee böylee sigaralarımızıda tüttürdükk ohh sefamızz olsunn... eniştende havuza gittii ... silivrimi havuzmu diye kararsıızdı dün gece arkadaşıyla havuza gitmişşş sabahh aradı söyledii.. gün içindede konuştuk durdukk.... gitsin yoruldu çocukcağaz kaç gündürr fabrika köşelerinde yatıp kalkmaktann... ne anlayışlıyımm yawwww şaşıyorum kendime... havuz güneş kızlarr ve ben bukadarr anlayışlııdelikafadulden... kuzene badii bırakmıştım hediye beğenmişş giyinivermiştii hemen yakışşmıştaa zilliyeeşakkıdı seviyorum hediye vermeyii helekii verdiğim kişiler kıymetlerini biliyorlarsa dahada bir mutlu oluyorumm... neyse günlükümm talya kaçar.. azcıkın daha takılayım forumda sonracığıma ütüsü var duşu varr... oyyy uğraş dur...naniknanik

[
FONT="Comic Sans MS"]Slm günlüküm bügün datlım geldi öğleleyin dün sana söylediğim gibi 5 günlük ayrılığın acısını çıkartırcasına sarıldık öptük birbirimizi Şeniz nasıl da özlemişim ah ah

Günnüküm bugün bide kayınvalidemleri aradım hepsiyle tek tek görüştüm kayınvalidemlerin üst katını kayınbiradere ev yapmışlardı ve hala tadilatı yapılıyormuş eltimle de konuştuk yakın zamanda inşallah taşınırsınız eve dedim o da ne dedi biliyomusun sizin için acele ediyoruz ev düğüne yetişsin diye'!!!!!!!! :1shok: :1shok:
Ne alaka dedim evinizi bize mi veriyorsunuz, kafamçokkarıştı

yok dedi düğün çıkışında sizi misafir edelim diye düşünebiliyor musun günlük düğün gecesi k.validemler alt katta biz üst katta hey yarebbim delikafadulden delikafadulden
Tabi bu onların düşüncesi biz nişanlımla kalacağımız otelin rezervasyonunu bile yaptık :jeyyar::jeyyar:
bilmiyolar tabi aman bilmesinler ben söylemem zamanı gelince öğrenirler, hayır yani onlar da iyi niyetli düşünüyorlar ama o ilk gecemiz eskilerde kaldı öyle ne saçma ya inşallah nişanlımın da aklını çelmezler sanki millete gösteri yapacaz evde ayyy düşünceleri aklıma geldikçe tüylerim diken diken olyo
Ay gnlük bide bu aralar bi mddi sıkıntıdayız sorma taksit borcu çeyizler ödemeler vs derken ne yapacağımızı şaşırdık resmen borcu borçla kapatıyoruz evlenmek ne kadar zormuş Allahım bize yardım et nolur :Saruboceq: şu borçların altından kalkalım nikahta oldu ama ben ısrarla keramet bekliyorum umarım yakın zamanda her şey düzelir
[/FONT]​

günnüş kafam karmakarışık 26 olayı yüzünden.diğer yandan çevremde herkesin evlenmekten bahsetmesinden bezdim yemin ederim.43 değpil 53 değil daha 23 yaşındayım bir anlasalar.rabbaim nolur bana kendi hayatımı yönetme fırsatı ver.amin.ben gideyim deneme çözeyim.güçlüyüm.ne olsa da.

4 senedir ilk defa bugunumu beklentisiz gecirdim.. ne mutluyum ne mutsuz.. dunya umrumda degil.. ustelik bugunumu abim, yeni tanistigim bi kiz ve bana yazan bi cocuktan baska kimse hatirlamadi..
ha bi de vodafone ile is bankasi :)
butun gun yattim bol bol vidyo izledim yeni sarkilar bulmaya calistim.. gordugum ruyayi cozmeye calistim.. tabiki cozemedim..
sozde sabah kalktigimda senelik bi plan cikarticaktim kendime o da yalan oldu..
bari yazmam gereken raporumu yazsaydim dedim onu da canim cekmedi..
anlayacagin tatsiz bir pazar gunlugum.. umarim butun senem boyle gecmez ya..

günnükçüm. hakkaten çok hayırsız oluyom ben biliyorum. sınavımı çok iyi bir şekilde verdim. bi ara 3 yıllık emeğim boşa gidecek sanmıştım. sınavdan sonra manyak gibi etrafta dolandım durdum. 9 saatlik sınav hakikaten yordu beni... sınavdan çıktığımda gökyüzü harika bir kızıldı. onun bile tadını çıkaramadım. hemen yola çıktım. ardından bebek tedavim için bavulumu topladım. şu an istanbuldayım. tedaviden bahsetmek istemiyorum. önceki gibi işte iğne testler felan. bi de kan pıhtılaşmam varmış. ilk bebeğimi ondan kaybetmiş olma ihtimalim yüksekmiş. o ana kadar bebeğim içimde bi sızı bile oluştumamıştı. hayırlısı dedim sağlıklı bir gebelik değil diyerek kendimi avuttum. ama nedenin benden kaynaklandığını öğrenmek beni çok üzdü. neyse önüme bakıcam artık günnükcann. demiştim sana önceden bebişim tutacak diye o nedenle gebe olduğumda yapamıyacağım şeyleri yapıyorum. inşallah günnükçüm beebişimiz geldi derim. kendine iyi bbak emii

canım çok yanıyo günlüğüm çokkk... dayanıcak gücüm kalmadı... bi şeyelr olsun... ama güzel olsun nolurrrr... bende mutlu olayım mafoldumben

Rabbim yardım et bana...

misler gibiyim günlükcan bayanssulusmile
bugünü kişisel bakım günü ilan ettim..sabahtan beri uğraşıp duruyom..yok kıldı tüydü,manikürdü pedikürdü,saç bakımıydı,cilt bakımıydı,ayak bakımıydı falan filan..
ohh rahatladım valla ya kendimi harika hissediyorum..üşengeç bi insan olduğumdan dolayı birikmişti yapılacak şeyler,yaptım kurtuldum şekerim
bi de buradan tarifini aldığım bi kurabiye de yaptım arada..süper oldu aile fertleri bayıldı
aslında bende ne cevherler var ama dediğim gibi tembel tenekeyim zor geliyo..içimden geldiğinde de süper şeyler yapabiliyorum vallaha :kedi:
yarın p.tesi ve haliyle p.tesi sendromunu şimdiden yaşıyorum..gerçi yeni aldığım cicileri giyicem ama olsun zor geliyo 2 günlük tatilden sonra p.tesileri bana..
yarın ayrıca bizim bi akrabayı da benim avukatlan görüştürecem..bakalım inş müsaitim der de ayıp olmaz bizimkilere..aslında akrabayla iş yapmaktan hiç hoşlanmıyorum ama kıramadım..hem daha toy olduğumdan dolayı tam anlamıyla açıklama yapadım..benim avukat daha iyi aydınlatır onları..
hala sınav sonuçlarından ses seda yok..açıklansa da ona göre plan yapsam..var ya sen de biliyosun saf gibi büte kalmayı istiyodum bi aralar
yok ben adam olmam..geleceğim söz konusu ve ben hala sevgilimle biraz daha vakit geçireyim diye büte kalmak istemiştim
manyakmısın kızım sen ya bitir okulunu sınavdır büttür uğraşma..git al aslanlar gibi diplomanı
bu kadar verici olmamam lazım..bu okul da zaten şu salaklığım yüzünden uzadı yoksa ben çok rahat bitirirsim geçen sene..zaten kaç dersten uzattım ki..sevgilim söz konusu olunca herşeyi 2. plana atıyorum ve bu çok saçma birşey..
yazık günah ailem çırpınıyo benim için ben ise el oğlu için feda ediyorum herşeyi..yarın öbürgün yollarımız ayrılmaya kalkarsa al sana koskoca bi pişmanlık daha
neyse herşeyde bi hayır vardır..geç olsun da güç olmasın aklım başıma geldi ya..
Konyadaki ortamımızı düşününce aslında içim gitmiyor değil ama herşeyin yeri zamanı var..öğrencilik de bi yere kadar..hayatıma yön vermem lazım
sevgilim için de bu kadar stres yapmıcam artık okulu bitircek mi bitiremicek mi diye..o benim kadar düşünmüyodur
hem bak beyfendiye h.sonu irtibat sıfır..dayısına gitti ya bahanesi de var orda bana mesaj yazamıyomuş..saçmalık..hiç bi 2 dk yalnız kalmaz insan..aman ya neyse naparsa yapsın..bu sefer ben de bişey yazmadım
düşmücem üstüne,o benim üstüme düşsün..bu kız okulu bitirecek ben bitiremezsem ne olur bizim halimiz diye akıl etsin biraz..
neyse şekerim saat ne çabuk geçmiş yaa..hadi kaçtım ben görüşürük

Slm günnüşşşşş

Hadi çay yap içelimmm
hehehee sen değil korkma kocik diyor bana
Stresli başladı gün koşuşturmaca
Akşama doğru betüşümle buluştuk 212 avm de
Bi yemek yiyelim dedik
Herkes tokuz diyor bir ben aç
sonra oturduk herkes yemek yedi
Ben de söylemesem acıktığını bilmiyi kimsecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:roflol::roflol:
Götürdük güzel mamaları
Bu kez foto yok,
Sonra bi spor mağzasına gitmeye karar verdik önde onlar arkada biz
Kırmızı ışıkda yan yana duruyoruz birbirimize şeker veriyoruzzz:lepi:
görseler ne diyecekler bu halimize
Kocikler zaten kafa dengi bi kapıştılar ki sorma betüşmle ben baya gerilmişiz
Hee birde E5 de gidiyoruz yan yana gelince dedim bi resim çekeyim bi baktım betüşde bizi çekiyor
Sonra gülme krizi tabiii 2 tane falan çekebilmişimdir

İşlerimiz bitti dedik birde GO-KART a gidelim ne zmandır istiyorduk
Şahaneydi yaw ne hız öyle
Enerjimizi attık oohh keyif
Yarın yorucu geçecek yine
Sultanahmete gitmem lazım
Neyse daha yazacaktım ama çay yapmam lazım.......

Hee bu arada İNSAN OLMAYANA İNSANLIK YAPMA
çünkü anlamıyorlar...

Yalakalıkda her yerde geçer kabul ediliyor artık.....

fark etmiyorum sanılıyorsa duyrulurrrr-tatlicadiarzu-

Bügün saat 15:00 gibi bi çıktık
Anca gelebildik eve
Önce ben araba kullandım sitede biraz gamyoncuiremsu
Sonrada 212 de alışveriş yaptık ciciler aldık eşimle bayanssulusmile
sonra Kankimler geldi 212 ye ,yemek keyfi yaptık
Ay çok komik bi an yaşadık günlük yolda .kaydirigubbakcemile3
Biz kendi arbamızda onlar kendi arbalarında giderken, aklıma deryamın fotosunu çekmek geldi.
Tam elime aldım telefonu fotosunu çekicem bizim arbanın yanına yaklaşmalarını bekliyodum ,
bi baktımki oda eline almış makinayı beni çekiyo. :roflol:
öldüm bittim gülmekten :roflol::roflol: bu kadar kalp kalbe karşı oluropuyorumnanaktan
canım kankim benim
Eve dönelim dedik sonradan aklımza gokart a gitmek geldi sempatiksalakcinni
Acayip adrenalin yaptık
Dağıttık pisti delikafadulden
Süper bi gündü :1rolleyes:
Devamı hep olur inşAllah kankamla böyle neşeli günlerimizin olumunekankayizsmile
Allah kem gözlerden korusun bizi yerimseniben

baya yorulmuşum ama pek eylenceliydi yahu
Hız yapmak ne kadannn zevkli bişi delikafadulden

Neyse benden bu kadar

Bu arada canım kankim sıkma canını, takma bile ,tınnnnn...
Çok iyi niyetlisin
Değmez ,
"Adem oğlu hilebazdır bilmezsin Fendini , kime iyilik yaptıysan ondan sakın kendini." derler ...

Hayat çok güzel canım benim.çok güzel dostlarımızda var çok şükür yeteri kadar :)
Eee daha ne olsun naniknanik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…