misler gibiyim günlükcan bayanssulusmile
bugünü kişisel bakım günü ilan ettim..sabahtan beri uğraşıp duruyom..yok kıldı tüydü,manikürdü pedikürdü,saç bakımıydı,cilt bakımıydı,ayak bakımıydı falan filan..
ohh rahatladım valla ya kendimi harika hissediyorum..üşengeç bi insan olduğumdan dolayı birikmişti yapılacak şeyler,yaptım kurtuldum şekerim
bi de buradan tarifini aldığım bi kurabiye de yaptım arada..süper oldu aile fertleri bayıldı
aslında bende ne cevherler var ama dediğim gibi tembel tenekeyim zor geliyo..içimden geldiğinde de süper şeyler yapabiliyorum vallaha :kedi:
yarın p.tesi ve haliyle p.tesi sendromunu şimdiden yaşıyorum..gerçi yeni aldığım cicileri giyicem ama olsun zor geliyo 2 günlük tatilden sonra p.tesileri bana..
yarın ayrıca bizim bi akrabayı da benim avukatlan görüştürecem..bakalım inş müsaitim der de ayıp olmaz bizimkilere..aslında akrabayla iş yapmaktan hiç hoşlanmıyorum ama kıramadım..hem daha toy olduğumdan dolayı tam anlamıyla açıklama yapadım..benim avukat daha iyi aydınlatır onları..
hala sınav sonuçlarından ses seda yok..açıklansa da ona göre plan yapsam..var ya sen de biliyosun saf gibi büte kalmayı istiyodum bi aralar
yok ben adam olmam..geleceğim söz konusu ve ben hala sevgilimle biraz daha vakit geçireyim diye büte kalmak istemiştim
manyakmısın kızım sen ya bitir okulunu sınavdır büttür uğraşma..git al aslanlar gibi diplomanı
bu kadar verici olmamam lazım..bu okul da zaten şu salaklığım yüzünden uzadı yoksa ben çok rahat bitirirsim geçen sene..zaten kaç dersten uzattım ki..sevgilim söz konusu olunca herşeyi 2. plana atıyorum ve bu çok saçma birşey..
yazık günah ailem çırpınıyo benim için ben ise el oğlu için feda ediyorum herşeyi..yarın öbürgün yollarımız ayrılmaya kalkarsa al sana koskoca bi pişmanlık daha
neyse herşeyde bi hayır vardır..geç olsun da güç olmasın aklım başıma geldi ya..
Konyadaki ortamımızı düşününce aslında içim gitmiyor değil ama herşeyin yeri zamanı var..öğrencilik de bi yere kadar..hayatıma yön vermem lazım
sevgilim için de bu kadar stres yapmıcam artık okulu bitircek mi bitiremicek mi diye..o benim kadar düşünmüyodur
hem bak beyfendiye h.sonu irtibat sıfır..dayısına gitti ya bahanesi de var orda bana mesaj yazamıyomuş..saçmalık..hiç bi 2 dk yalnız kalmaz insan..aman ya neyse naparsa yapsın..bu sefer ben de bişey yazmadım
düşmücem üstüne,o benim üstüme düşsün..bu kız okulu bitirecek ben bitiremezsem ne olur bizim halimiz diye akıl etsin biraz..
neyse şekerim saat ne çabuk geçmiş yaa..hadi kaçtım ben görüşürük