günlük;
sana güzel şeyler yazmak isterdim..onunla elele gezdik..yeni evimizi hayal ediyoruz,ilk çocuğumuzun ismini düşünüyoruz çok mutluyum yazmak isterdim.....elim sımsıkı tutuluyor yüreğim kuş kadar hafif demek isterdim sana....gururla onu özlüyorum demek isterdim...
annemlerle konuştum,kimseyi istemedim yanıma..ağladım ama günlük,,tutamadım kendimi..göz yaşlarım sanki akmak için bekliyorlar bir fırsat olsunda aksın...sonra sustum...aldım ceketimi şehre gittim..sahile...oturdum taşlara denizi izledim..ufka baktım..nekadar sonsuz..sonu yok gibi..boş boş baktım...arada aklıma gelir gibi oldu kovdum düşüncelerimden günlük...kovarken bile acı çekermi insan
rüzgari hissettimn yüzümde yağmur çiseliyordu...sonra kovamadım düşünceleri...son yaptıkları tekrar geldiler aklıma...Allah'ım aklıma mukayet ol..nasıl yaptı
nasıl bu yaptığı ve sonrasında söyledikleriyle rahat dolaşıyor:
( uzakta bi kalp ağlıyor durmadan..nasıl
keşke onu hiç sevmeseydim..herkese karşı aşkımı savunmasaydım..herkese karşı isyan edip kendimi kötü etmeseydim..
telefonlarımı açamam günlük...ya babam ararsa...ya dayım ararsa..ya derse ozanla nasılsınız diye...ben bişey diyemem günlük..ağlarım..hiç bişey diyemem
onun beni sevdiğini savunduğum dayıma, onun aksini iddaa etmesinde hatalı olduğunu söylediğim dayıma bakamam bişey diyemem ..evet haklıymışsın dayı diyemem
sadece mahçup olmak değil mi bu günlük..anlıyormusun..o kendini hep haklı görsün benim öyle komplekslerim olmadı hiçbir zaman..dayım haklı olsun umrumda değil..canımı acıtan onun beni mahçup etmesi ele güne iş dönünce yanımdan gitmesi elimi tutamaması herkese fırsat vermesi
onun annesi babası kardeşidir ne yapsalarda saygı duydum ben..ama bende bir sevdiğiysem benimde elimden tutp sevdiklerini kötü düşürmeye çalışanlara karşı köprü kurması gerekmezmiydi günlük
onun bizi bir arada tutması üçüncü kişi konuşmalarına karşı bir araya getirmesi gerekmezmiydi
2 sene geçti beni annesiyle bile bir araya getirmedi günlük
düşünüyorum bende,,beni aşkımı savundum onu savundum diye aşağılayan dayım haklımı
(
((((((((((