"""ben korkağın tekiyim ,beceremedim..şimdi bana en çok yakışacak cesaretle sahiplenemediğim herşeyi bırakıp gittiğim gibi gine kaçacak bu behlül, bihter..herzaman her sorunda yaptığım gibi,, ben,ben..bunu söylemekten mahçup olsamda ben sana aşıktım..ben senin elini tutmayı beceremedim..ben senin kendimin katiliyim..cesaret edipte senin elinden tutamadım,hep kaçtım herşeyde olduğu gibi,,korkağın tekiyim ben.."" bunlar günlük aşk-ı menunun son bölümünde behlülün ölen bihterin ardından sözleriydi..bu sözlerde ben göz yaşlarımı tutamadım..ellerim titriyor...hala ağlıyorum...bir yandanda sana yazıyorum günlüğüm..niye sence etkiledi beni kalbimden vurdu bu sözler...hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..kendimden ne buldum bu sözlerde..ne buldum behlülün son yaptığı konuşmasında...beni bilenler bilir aslında ne bulduğumu..::::::::::
(((((((((((((((((((( bihter öldü..mezarında bu konuşmayı yapsan ne olur ki.. iğrenç birşeydi yaptıkları ben bunu eleştirmiyorum bile..dizinin fanatiğide değilim..sürekli izlememde...ama bildiğim bişey var..behlülün kocaman aptal salak ödlek korkak biri olduğu...yaptıklarının arkasında bile duramadığıı....anladınmı..o öldükten sonra sana aşıktım dese ne yazar...ne yazar elindeki tek gül...ne yazar ağlasa...söylesene günlüğüm ne yazar::::
(((((((((( kolay mı öyle seviyorum aşığım demek..kolaymı:
((((((((((kendimi orda ölen kızın yerine koydum..o gelse mezarıma seni sevdim dese neye yarar söylesene bana güzel günlüğüm
behlülün Bu sözlerini dinlemişmidir duymuşmudur acaba,,bunların sözlerdekilerin o olduğunu görebilirmi?? bilmiyorum ben ondan uzaktayım günlük.. melekler kulağına fısıldarlarmı bu sözleri duyarmı....kendinden bişeyler bulur görür belki utanır
herşeyin yükü omuzlarıma kaldı...o başında beri biliyordu aile içinde akraba olduğumuzu..olsun aşkım ben sensiz yapamam diyordu..dayıma gitti ben ona aşığım dedi vazgeçemem dedi.
((((((( ve şidmi ben ağlıyorum herşeyin yükü omuzlarımda,,hekesle kötü olup,günah keçisi ben olup ben ağlıyorum
onun beni aldattığını bile kimse bilmiyor günlük:::::
(((((((((( o kötü olmasın dıye kımselere dıyemedım en yakınım 3 kişi dışında
onu affettim ben günlük..çünkü ben onu çok sevdim günlük çok...
o şimdi hayatını yaşarken..ben acılar içindeyim..neden neden neden
bana dediki hayatımdaki kadınlara artık inanmıyorum..annen ve kızkardeşinedemı dedım..evet dedi..bana yaptıgını onalara yapıyormusun onları uzaklastırıyormusun hayatından dedım.."tabiki hayır" dedi..:
((((((((( beni çağırdı haftasonu harika bir gün geçirdik..öptü beni sarıldı öptü tekrar yakınlaştı ,, sohbet etti anlattı güldü..sonra ertesi gün ayrılmayı düşündüğüm birini çağırdığım için aptalım utanıyorum dedi..oynadı mı benle..
kaldıramıyorum bu ne demek günlük ::::
(((((((((((((((((
neden günlük söylesene birini çok sevip cümle alem bilsin onu sevdiğimi dedim diyemi bişey yapmadığım saf gibi insanlara inandığım için alet olduğum içinn lafa söze karıştığım için kendini ona ispat etmek için çırpındığımdan mı neden
ben daha idare edemiycem biliyorum..ip nerde kopacak benim için onuda bilmiyorum..ya hayatım ya sağlığım yada başka bi şekilde bişeyler gidecek..sadece durduğum yerde izliyorum...bide onun umrunda bile değilim bunu biliyorum