- 13 Ekim 2009
- 140
- 0
günlük, saatler geçmiyor..günler geçmiyor..eylülü çok seviyorum hemde çook.. tahmin bile edemeyeceği kadar çok değer veriyorum kim ne derse desin..onunla samimi olmamı çekemeyende istemeyende var..umrumda değil..bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor..ben onu seviyorum tüm kalbimle ilk kez bir ablam var ..ama söyle ablama elimde değil ..yıkıldım ben...hiçte hak etmedim..:1no2: az önce özgür abimle konuşmak için msnden yazdım günlük...biz çok sohbet ederdik..üstadım derdim ona..bana cevap bile yazmadı..bozuntuya vermedim günlüğüm..dik durmalıyım değil mi..çalışıyorum inan..içim aglasada durumu anlasamda...müsaitmisin dedim..cevap gelmedi..gene bozuntuya vermeden sanırım meşgulsun üstadım bye dedim,çıktım.. beni artık hangi kalıba koydularsa çok başarılı olmuşlar..Allah a dua ediyorum nolur bişeyler olsun..nolur düzelsin bişeyler..bukadar haksızlıga yeter artık sevdiğim insan gitti herkese inandı beni yalnız bıraktı...sen kötüymüşssün dedi..günlük duyuyormusun bunu bana aşık adam dedi ağrıma gidiyor günlüğüm..şimdide özgür abim..kimbilir neler dedilerde oda bana soğuk davranıyor..benim sonum hiç iyi değil..farkındayım ben lafa söze ifitraya dayanıklı değilim güzel günlüğüm değilim..uzaktayım kendimi ifade bile edemedim..bir anda tüm sülalesi bana cephe oldu günlük..kendi yaptıklarına rağmen..neler yaptılar bir bilsen keşke..gücüm yok ama anlatmaya..ben onlarla başa çıkamam günlüğüm laflarına laf yetiştiremem..ama günlük o sevdiğim çocuk yanımda durmadı ..durmadı işte canımı yakan bu ve kendi haklılığını savunuyor...ve en son beni gururumu herşeyimi mahvetti toplanamıycam ben günlük..paramparçayım..yalnızım..annecimi özledim çok özledim..ağlayayım kucagında istiyorum...saçlarımı okşasın geçecek desin..yalnız başıma ağlıyorum hep..ağlıyıp yoruluyorum susuyorum..bir kez daha böyle bir dönem yaşamıştım..bide biliyormusun annem uzakta..yanına gidemiyorum günlük..gitsem bukadar ağlasam onun güzel yüreği dayanmaz.annemi üzemem..ondan yalnız kalmalıyım..yıllardır yalnızım..17 yaşında evden okumak için ayrıldıgımdan beri yalnızım..hiç mi vicdanı yok onun...nasıl gülüp eğlenip içiyor...:((( onun vurduğu herkesten çok acıtıyor günlük çokk..bukadar şey bana fazla...gün boyu çocuklarla ilgileniyorum onlarla biraz avunuyorum..onları konuştururken sohbet ederken geçiyor zaman..sonra akşam oluyor...kabus bu günlük..o benim herşeyimdi kabusum değil..::::::::::((((((((((((((((