sevgili günlük;
ben sana ilk kez yazıyorum..benide dinlermisin
kendimi çok kötü hissediyorum günlük..haftasonu herşey,hayatım duygularım herşey çok büyük darbe aldı..nasıl düzelirki herşey artık
hayatımda ailemden sonra bağlandığım sevdiğim erkek,uğruna herşeyi göze aldığım erkek benimle duygularımla oynadı sanırım
günahınıda almak istemiyorum ..kimse hakkında ne olursa olsun suçlayıcı konuşmak hoşuma gitmiyor ama
kalbim cayır cayır yanıyor..
uzun zamandır gelgitlerde olan bir ilşkimiz vardı..haftasonu istanbuldayken görüşme kararı aldık..gitmden önce demiştim onca kez..gene ayrılık konuşması yapacaksan hiç buluşmayalım dedim..oda kararım bu dıyordu..bende ozaman boşver dedim..ama sonra dürüstçede dedim ben seni sevdiğim için görüşmek istiyorum senle dedim.oda e ben ne dedim senle görüşmek istiyrum dedim bundan ne çıkarırsın dedi seviyorumda diyorum dedi.
neyse günlük uzatmayayım cumartesi oldu buluştuk..
ayrılmanın a sı geçmedi aramızda..o anlattı ben dinledim..gezdik ormana gittik..sarıldık koştuk sanki hiç birşey olmamış gibi..ne güzel bir gündü..lunaparka gittik..sarıldı bana kocaman öpüştük..ona ayrılıkla ilgili hiçbirşey sormadım açmadım bile ne olacağız biz diye..ona bunu açtıkça belkide soğutuyorum kendimden dedim kendi kendime..akışına bırakalım dedim..belki oda bu konuşmalardan daralıyordur diye konuşmadım ilerimizle ne durumdayız neden bana böyle gaddar niye inatçı niye beni bizi ilişkimizi yıpratıyor onu nekadar sevdiğimi görmüyormu yada oda bahsettiği gibi çok sevdiyse niye böyle davranıyor..hepsini içime atttım..elini tuttum.sarıldım ona kocaman
her birlikte gülüşümüzde yarın bu rüya bietecek gibi hisler içinde oldugumda oldu..ama lunaparkta o bindiğimiz aletlerde beni sıkıca sardı ya herşeyi unuttum
ama ertesi gün ne görüştü ne bir mesaj attı..sonraki gün dayanamadım sordum ne oldu diye..bana cevabı şu oldu..ben ayrılmak isterken aptallık ettim utanıyorum dedi yanıma geldiği için
bana sarılan öpen kimdi peki günlük o özlemle sarılan kimdi
bu lafı etti beni öldürsen daha iyyidi dedim kapadım telefonumu
canım çok yanıyor günlük..o iyi biri diyordum ..kandırdımı beni..oynadımı..nasıl rol yapsın koskoca gün geçirdik..aptallık etmiş ama baksana...ben saf ben,onu sevdiğim için gittim,sarıldım öptüm onu...benide sevdiğine inanıyordum günlük..ama işte
msnden silemedim kıymadım oda beni silmemiş görüyorum tğm gece nette..sanırım görüştüğü biride var
mahvetti beni,,bizi...
nasıl bir vicdanı var söylesene ben anlamıyorum artık