Popüler Konu Sevgili günlük...

Görüşmeyeli cok oldu günlük.
Bende moral biraz bozuk, niye böyle oldugunu bilmiyorum.
Kendimi iyi hissetmek istiyorum.
Tekrar b12 mi gerekiyor acaba, o eksilince mi böyle oluyoruz? Bu b12 de eksilmese olmuyor mu yaa?
Neyse yaşayıp gidiyorum onu diyecem.
Gayret ederek. Hareket ederek. Herkese iyi davranmaya çalışarak.
Hatalarimiz oluyor, Allah affetsin 🤲🏻
Daha düzgün yaşamayı da nasib etsin 🌸

Sevgili günlük,
Mutluyum.Sevilmesem bile.Yerime başkaları tercih edilse bile.Ben kendime yeterim.Umut olduğum insanlar olduğunu duydukça mutlu oluyorum.Umut olacak biri gibi yaşamaya devam etsem yeter.Gerisi hareket halindeki bir arabadan dışarı baktığımda bir saniyeliğine gördüğüm çevre.Çok da önemi yok.

Buraya son yazisim.
Diger sosyal medya hesaplarimi kapattigim gibi burayida kapat diyorlar.

4 Yildir amansiz bir savas veriliyor benimle. Siyasetteki insanlarin önünü kapatacagim algisini mi olusturdum acaba?! *** heee evet hatirladim sahi ben soylemistim gazeteci(!)ye sinirimden,beni programinda rezil(!) Etmisti ona hitabendi.Azmettirici ve tetikciler belirlendi anlasmalar yapildi gizli sakli kapilar ardindan. Sosyal medya hesaplarimi kapattiriyorlar cunku geride beni kimse sorustursun istemiyorlar.
Sikinti degil kapatirim,ölmeyede hazirim 6 ayi beklemeyin boşuna. İste burdayim cocuklarimda hazir babasinda ,ben yalnizim. Carsida eksigim bitmiyo zaten,tinerciye baliciye bile işimi bitittirebilirsiniz. Gelin öldürün beni.
Azmettiricinin adi : zaferli umit ozdağdir. Tetikciyi soylemicem onlar kendilerini biliyorlar zaten. Hatta suan bile keskin nisanci ile olabilir perdelerim ince cunku.
Mahalle olarakta müsait zaten dogulu epey fazla burda.
Siz bir ermeni ve hristiyanla 16 yil yasamak nedir bilmediginizden ,ölümden ölmekten korktugumu saniyorsunuz.
Hatta fazladan oyalancam carsida pazarda markette ben beklicem kisaca, beklicem ve bana gondereceginiz adamlada gelmicem size,sizin yaniniza. Cocuklarimin eve donmesine 1 hafta kaldi mumkunse acele edin elinizini cabuk tutun.

Buraya son yazisim.

4 Yildir amansiz bir savas veriliyor benimle. Siyasetteki insanlarin önünü kapatacagim algisini mi olusturdum acaba?! *** heee evet hatirladim sahi ben soylemistim gazeteci(!)ye sinirimden,beni programinda rezil(!) Etmisti ona hitabendi.Azmettirici ve tetikciler belirlendi anlasmalar yapildi gizli sakli kapilar ardindan. Sosyal medya hesaplarimi kapattiriyorlar cunku geride beni kimse sorustursun istemiyorlar.
Sikinti degil kapatirim,ölmeyede hazirim 6 ayi beklemeyin boşuna. İste burdayim cocuklarimda hazir babasinda ,ben yalnizim. Carsida eksigim bitmiyo zaten,tinerciye baliciye bile işimi bitittirebilirsiniz. Gelin öldürün beni.
Azmettiricinin adi : zaferli umit ozdağdir. Tetikciyi soylemicem onlar kendilerini biliyorlar zaten. Hatta suan bile keskin nisanci ile olabilir perdelerim ince cunku.
Siz bir ermeni ve hristiyanla 16 yil yasamak nedir bilmediginizden ,ölümden ölmekten korktugumu saniyorsunuz.
Hatta fazladan oyalancam carsida pazarda markette ben beklicem kisaca, beklicem ve bana gondereceginiz adamlada gelmicem size,sizin yaniniza. Cocuklarimin eve donmesine 1 hafta kaldi mumkunse acele edin elinizini cabuk tutun.
Ay nolur gitmeyin, sizi yeni buldum, gidemezsiniz 🥺

Buraya son yazisim.

Allah Allah, çok enteresan 😱

Bu üyeyi daha önce hiç görmedim ama, acaba perseküsyon hezeyanları olabilir mi ?

Yani bu tarz psikozu olan çok hastam oldu, bilemedim, tedirgin olmadım da değil açıkçası.

Umarım kendisi iyidir 😕

Günlük çocukken ne zaman kötü hissetsem günlüğe yazardım. Şimdilerde yine bunu yapıyorum. Çok yalnız hissediyorum günlük. Hiç susmadan anlatmak istiyorum ama bir yandan da ne anlatacağımı bilmiyorum. Bazı şeyler içimde birike birike patladı sanırım. İki günde bütün rahatsızlıklarım arttı stresten dolayı. Durup durup ağlıyorum istemsizce. Dünkü fark ettiğim şey hem iyi oldu hem beni üzdü. Bir insan eşit sevdiği halde neden evlatları arasında ayrım yapar anlayamadım günlük. Üstelik kendi de hayatı boyunca bundan muzdaripken neden yapar bilmiyorum. Bunu bu kadar net gormek biraz canımı acıttı. Ama aramızın ilk duzeldigi fırsatta bunu unutmayacağım artık. Seviyor, fedakar ama ayrımın da dibini yapıyor. Benim hayatımın içine edildiğinde dönüp bir kez sert cikismazken ben sınır koyduğumda kötü ilan ediliyorum. Buna inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum ya da çok duygusal olduğum için yanılıyorum bilmiyorum belki de sevigisi eşit degil onları daha çok seviyor. Artık eskisi gibi toz kondurmama durumum yok gunluk. Her konuda yalnız hissediyorum. Hiç sevilmemişim gibi hissediyorum. İnsanın annesi bile yarasını iyileştirmek yerine böyle görmezden gelirse ikinci plana atarsa başkası sever mi bilmiyorum. Üzgünüm günlük.

Sevgili günlük bu hafta kaynanamdan nefret ediyorum. Normalde severdim ama son 1 haftadır sivri dilli olması beni çileden çıkarıyor. Kavga çıkmasın diye susuyorum son günümüz, küs gitmeyelim diye ama ne kadar dayanırım bilmiyorum. Bir kaşık suda boğasım var. 😡👿Şeytan kılıklı cadı 👹

Mücadele etmekten cok yoruldum.

Tirnaklarimla kazıya kazıya biseylere sahip olmaktan, sahip olduklarimi korumak icin bagirip cagirmaktan, mecburiyetler yüzünden bu boktan işe katlanmak zorunda olmaktan, tesadüfen ogrendigim hayatimin icine sican hastaliktan yoruldum.
Sahip olamadıklarımi gormezden gelip sahip olduklarima sukretmekten yoruldum.
Pozitif yanindan bakayim, bunu bulamayanlarda var demekten yoruldum.

Hayattan hep umudum vardi. Hersey daha iyi olacak diyebiliyordum. Düzelecek, gececek... gecmiyor. Boktan bir duzenin icine dogduysan 3-0 geride başlıyorsun, skoru esitleyince bisey oluyor ve hooop basa geri donuyorsun, yine yeniksin. Umudumuda yitirdim artık. Hayatim boyunca hep bağıra çağıra hakkimi korumak zorunda kalacagim, kimse gelip al bu senin hakkin demeyecek. Nefes alamıyorum

Günlük yorucu ve karmaşık bir gündü. Emin olamamak bir adım atarken , çok girif
Oğlumla oyun grubuna katıldık oynamak istemedi benden ayrılmadı. Aynı ayda bebekler oynarken , ben düşünüyorum onu zorlamakta istemiyorum ama konfor alanında yabancılamasının artmasından da korkuyorum sanırım .
Ne yapmam lazım bilemiyorum

Sevgili günlük baya uzun zaman oldu. Bugün içim sıkılıyor anksiyete mi yoksa ben mi kafayı yiyorum bilmiyorum. Beynimde belli belirsiz fotoğraf var ve gözümün önünde duruyorlar son bir haftadır. Sanki fotograftakinin bana ihtiyacı varmış gibi. Ama yok öyle biri sosyal medyada bulamıyorum belki bir görsem içimdeki sıkıntı gidecek... ufff biriyle böyle bir bağ kurunca koparmak çok zor oluyor. Neyse galiba beynimdeki fotoğraftaki kişiyle ilgili bir haber alacağım. Neyse sağlık olsun da 🙁

Gülüyorum sadece. Hani hayatında olup biteni uzaktan izlersin ya, öyle izliyorum, içinde değilim, içinde olsam acıtacak ama acıtmıyor, orada değilim çünkü. Çok enteresan yani nasıl anlatayım bilmiyorum. Olanlara o kadar uzağım ki. İçimde olması gereken tepkinin olmaması, belki normalde dışarıya vermem gereken tepkiyi de vermemem (içimden gelmediği için) acaba duygularım öldüğü için mi? olgunluktan mı? Yaş mı? yoksa erdim mi ben? Yani iyi bir şey mi bu kötü bir şey mi bu ona bile karar veremiyorum? Üzülmem gerek, hayal kırıklığına uğramam, sinirlenmem, ağlamam, kriz geçirmem gerek ama sadece sadece patlamış mısır alasım var, sanki film izliyorum da. Film bile izlesem duygulanırım ya, bir şeyler hissederim, yok. Hani biraz fesat olsam mahsus yapıyorlar bana kötülük olsun, beni üzmek için yapıyorlar diyeceğim. ama sadece Allah Allah şunlara bak ya diye bakıyorum uzaktan, benciller, biraz da zavallılar, ama onu bile demeye üşeniyorum adeta. O kadar uzağım ki. Nasır mı tuttum yoksa gerçekten mi uzağım? Ona da karar veremedim.

Annem yeni evine taşındı o yüzden benim şiir defterleri vs. Hep gün yüzüne çıktı. Taa 10 yıl öncesi ne kadar romantik melankolik olduğumu ve çokta güzel şiirler yazdığımı anladım. Peki şuan hiç yazasim yok. İlham perileri pilisini pirtisini almış gitmiş çok duygusuz hissediyorum kendimi o zamana bakıp üzüldüm bee😥

Bugün babamdan bir kez daha nefret ettim. Herkes baba olmamalı. Böyle geri kafalı cahiller ürememeli.

Umarım baba sıfatlı o adam hayatı boyunca bana muhtaç kalmaz. Asla bakmam zira. Bu beni zalim de yapsa umrumda değil. Babalık görmediğim birine evlatlık yapmıcam. 😡

Sebebini sen her gece gezenlere aç bir sor… demiş ünlü şair Serdar Ortaç. O her gece gezmelerin sebebini çok iyi bilirim. Her neyse… sen gidersen bir devir kapanır. Sanırım bu kez temelli gidersin.

X