Günlük, gel az dedikodu yapalım senleolumunekankayizsmile
Bugün sana kayınvalidemi çekiştiricem şekerim.
Normalde herzaman kayınvalide taraftarı olan ben (geleceğin kayınvalide adayıyım ya ondan sanırsamsempatiksalakcinni)
Dün akşam iş çıkışı kayınvalidenin bahçeli dubleksine gittim şekerim, çoluk çocuk orda ya bisiklete filan biniyorlar oynuyorlar. İyi dedim hadi bende gideyim. Gittimki benim Rus elti sen tut bizim arabaya önden çarp.kafamçokkarıştı BU arada elti daha yeni ehliyet aldı, altınada sıfır araba çekti. Park etmeyi pek beceremiyor. Sen duran arabaya önden çarp, fesubhanallah yaalsanaalsanasmile, önde bir yığın çizik, plaka düştü. Kendi arabasıda arkadan yamuldu. Neyse tutanak filan tutuldu, kasko ödiycek hanfendininkini.
Ya insan bi özür filan diler dimi, istemeden oldu, çok üzgünüm filan der. Ama yooook.Hatunda hiçbirşey olmadı havaları kol geziyor. Yuuuuuh. Ay yolacaktım oracıkta. yaptırın parasını ödiyim de, o da yok. yeminle az kalsın dolayacaktım saçlarını elime. Gerizekalı:mymeka:,
Kayınvalidemlerde" olsun canım Allah beterinden korusun, nazarlık buda" demezlermi eltim için. Ula bize bişe diyen yok. Biz neciyiz burda. Bizim araba nolcak. Kimseden ses yok.
Sonra günlükcan, neyse dedik istemeden oldu, biz yaptıralım kendi arabamızı, girdik eve çocuklar yemek yiyor, köfte filan yapmış kayınvalide, çocuklara paylaştırdı etti, iyi güzel hoş buraya kadar, sonra şunu da Veli yesin (misal olarak) şunu da bilmem kim yesin şunu da nazife yesin (eltimden bahsediyor, ismi o değilde attım) benden bahseden yok. Hatta soruyor "Nazifeeeee sen yemek yedinmi kızım", ula bana yine bişe soran yok. Sonra ekmek arası köfte yapmış getirmiş köpeğe kemik atar gibi "al bunuda sen ye, bu iyiliğimi unutma" demezmi, attı şalterler bende. "O ne demek yaaa diyiverdim" sadece.
Allahım aklımdan o kadar çok şey geçtiki sayacak zor tuttum kendimi. Söylesem kopacak ipler.Manyak kadın yaa, bi daha o eve adım atarmıyım ben, zor görürsün beni bundan sonra. Hiçbir haltına dokunmadan kalktım ordan. Anladı bozulduğumu, laf atıyor bana arada bide. Ha hayyytt,olan olmuş söylenen söylenmiş. Bitmiştir.
Demekki neymiş günlükcüm, paran kadar adamsın. Eltim sürekli doyuruyorya onları adam oldular.
Ay yine sinirlendim sana anlatırkenalsanaalsanasmile:mymeka: