Popüler Konu Sevgili günlük...

Şuraya bi yere canı sıkılan bi kız çizelim Bob amca...

Küçük kız ateşlendi , başında nöbete ben başladım şimdi kocam yattı. Sabah hastaneye gidiyoruz. İnşallah çok büyük bir şey değildir de bir antibiyotikle atlatılır

Zor zamanlardan geciyorum..o kadar icim daraliyor ki..zaman gecmiyor,hic biseyden keyif alamiyorum..gitmek istiyorum..uzaklara,yollara...hicbisey dusunmeden sadece gitmek istiyorum...bide 3ay onceaine donmek!!bunlari yasamamak...keske ilk gunden olsaydi olucak olan...niye bunu yasiyorum bilmiyorum..neyin cezasini cekiyorum onuda bilmiyorum..Allahim sen guc ver,yarfim et..bitsin bi surec!!yoruldum..omurumden omur gitti bunca zamanda..yaslandim resmen...hicbisey yapasim yok..istemiyorum hicbisey..sadece dusunmeden binsem bi otobuse gitsem...off..ne zaman gecicek bu kotu gunler..yeterrrrrrr

Kimseyle konusmuyorum,derdimi anlatmiyorum..anlatsam bin tane akil verirler,benim aklim bana fazla gelirken..ne guzeldi hersey,mutluydum,huzurluydu,gezip,tozuyordum..niye boyle oldu simdi..napcam ben bi basima hemde...olmamaliydi!!Allahim nolur yatdim et...hic bu kadar kotu olmamistim ben...kimseye bo zararim olmamistir neyin cezasini cekiyorum simdi ben?nolur duy sesimi yardim et bana...nefes alamiyorum gibi oluyor..kendimle konusmaktan yoruldum..beynimin ici hep ayni seylerle meagul...nedenn??nolur bitsin artik bu..iyi gelmedi 2022...hemde hicc..gelisinde hayir yoktuki simdi nolsun!!duy sesimi nolur rabbim duyda yardim ettt!!

Günlük canım çok sıkkın. Yine gecenin biri ve yine üzgünüm. Onunla olmak bu stresli, mutsuz günlerin arasında ilaç gibiydi benim için. Ama ilacımı da kaybediyorum sanırım. Bu çok adaletsiz değil mi? Bir gün evlilik hayali kuruyorsun. Hayatında olan, aklına ilk gelen her şeyini paylaştığın kişiye gün geliyor canım bile diyemiyorsun. Onu çok seviyorum günlük. Ne yapacağım bilmiyorum. Zaten işler yolunda gitmiyor. Her şey üst üste geliyor birde üstüne bu ayrılıkla nasıl baş edeceğim bilmiyorum. Yemin ederim yoruldum. Hayat her şey o kadar anlamsız geliyor ki bana. Bomboş geliyor. Her şey o kadar boş gibi ki. Önümü göremiyorum günlük.

Mutlu olamiyorum,kafamdaki dusuncelerden kurtulamiyorum..niye baskasinn akliyla hareket ettimkii bildigimi yapicaktim simdi boyle dertten olcem gibi geliyor..hep konusasim bagirasim var..hicbiseyle mutlu olamiyorum..oglumla oynayamiyorum..cocukta bunaldi halimden...nasil dustum ben bu isee..ahh be adam ikna etmiycektin beni..simdiye olmus bitmisti..ah bu cenem bide tutamadim..sessiz sedasiz halletmek varken herkese sanki cok hevesli gibi duyurdum..salagim ben ya vallaa...salagin onde gideni hemde..kimseye konusamadikca buraya yazasim geliyor..icime ataa ataa bittim ben yaa olmusumde aglayanim yokkkkk...

Sevgili günlük… eşimin şehirdışında olduğu akşamları kk’da geçirmek ve buraya not düşmek adet oldu. Çocuklar uyudu yarım saatten fazla oldu. Önümde dizi açık, yapacak çok iş var ama elimde telefon kk’da geziyorum. Eşime söylemeden iğneli lipoliz randevusu aldım. Çok evhamlıdır saçmalama diyecekti kesin. Allahım inşallah pişman olmam.

Her sey iyi gectikten sonra niye hüzün geliyor ki... Nazar mı çıkıyor acaba...

Randevuyu aldıktan sonra araştırmaya başlayan tek salak değilim inşallah daha önce iki tandığın orda bu işlemi yaptırması beni rahatlattı ve bu işlemde kullanılan sıvının fda onaylı olduğunu okumak. Bütün markalar mıdır bilmiyorum. Merkezin sahibi olan kadın bitkisel dedi ama inanmadım anlaştığımız sıklık normal mi acaba… bismillah deyip yaptıracağım iğneleri. Hadi hayırlısı.

Eski gunleri ozledim..ozgurce gezip dolastigimiz..benzin pahali aman cikmayalim demwdigimiz gunleri..cocuklarimiza nasil bi hayat yasayicaz belli degil..bi sonu olsun artik bu pahaliligin..hava mis ama biz balkondayizpara harcamayalim diye eminim bicok kisi bizim gibi..ama nereye kadar..tatil desen bu sene hayaldende ote gibi..zaten keyfim yok...iyi olaydim ufak bi kacamak yapardik ama simdi onuda yapamam..offf yordun beni bu senekii seneye daha yorgun olacagimi biliyorumm

Neden basta yapmadimki ben bunu..olup biticekti..simdi daha mi iyi oldu boyle izdirap cekiyorum..allahm sen aci bana yardim et..zor gunlerden geciyorum..nolur bi care uzat banada artik hafiflesin uzuntum...bitsin bu iskence..yalnizlikta cok bunaltir oldu beni..kisin anlamiyordum evin icinde..ama simdi yaz herkes bi yerlerde..bi kafa dengim olsaydi dertlesip,gezebildigim...ama yok bu hayat acimasiz..hele bana karsi su ara ustume ustume geliyor sanki...ahh annem ahhh niye yasladinkiii..en yakin arkadasim sendin benim...heryere gider gelir herseyin ustesinden gelirdik...simdiyse sen hep hastasin...sana ayri kendime ayri uzuluyorum...of bu hayatttt

“Ama dön desen seviyorum seni gel desen seni nasıııl özledimm bir bilseeen”
Özcan Deniz…

Ahh günlük eskiyi öyle çok özledimki, zaman yolculuğu yapmayı ne çok isterdim, doksanlara gitmek kafi gelirdi…

Böyle doksanlı yılların şarkılarını dinleyince içim kıpır kıpır oluyor ama bir taraftanda hüzünleniyorum, o yıllar nede güzelmiş meğer

Sevgili günlük, cumartesi kocam gelecek. Sevgiler selamlar… şu çocukları hasta etmeden cumartesiyi bulursam çok iyi

Merhaba günlük… eşim yolda bir saate gelir inşallah. Annesi ramazan bayramında vefat eden yirmisekiz yıllık arkadaşımın bugün doğumgünü. Az önce onu aradım. X yere düğüne gittik dönüyoruz yoldayız dedi. Ben de annenlerle mi dedim daha önce aradığımda da düzene girdiniz mi alıştınız mı demiştim. Sanırım bunlar mümkün değil demişti. Hiç yapmazdım böyle şeyler yaa… ruhum yorgun ondan mı acaba ağzıma ve zihnime hükmedemiyorum. Şalteri kaldırsam ve hayatı iki günlüğüne durdursam…

Yorgunum hayattt..bu ara o kadar ustume geliyorki hersey..kafami toparlayamiyorum..yeter nolur artik eskiye donus olsun..eski mutlu gunlerimi istiyorum..gezip tozup giyinip suslendigim gunler..nolur duy dualarimi nolurrrr ben benlikten ciktimm

Yazmak her zaman iyi gelir derler değil mi sevgili günlük? Bu sefer bari iyi gelsin çünkü iyi değilim. İyi olmadığım hangi konuyu haykırsam bilmiyorum. Her şeyi dibe itmenin acısını yaşıyorum herhalde. Küçükken kavga etmekten çekinmezdim. Birilerini kırdığımı düşünsem de özür dilerdim kabul eden eder etmeyen kendi bilir derdim. Sonra büyümeye başladım. Ve büyümeye başladıkça yalnızlaştığımı düşündüm. Hep en iyi olursam annem ve babam beni sever, onların dedikleri gibi bir çocuk olursam onlar mutlu olur ben de mutlu olurum dedim. Hatta üniversitede tercih ettiğim bölüm bile bu düşünceyle şekillendi çoğunlukla. Sonra bir baktım ki etrafımda arkadaşım var ama yok, yakın ama uzaklar. Sonra kazandım o hedefte olan üniversiteyi, bölümü. Her şey yoluna gireceğine bir bir dağılmaya başladı. Önce ailem ayrıldı, bunu atlattım ya da atlattığımı sandım sadece. Düşe kalka çok da yüksek olmayan bir ortalamayla mezun oldum. Önce sandım ki o etiketi kazanınca mutlu olurum. İş bulamadım, serbest meslek olarak çalıştım o da olmadı. Hiç sevgilim olmadı. Evde kalma yolunda ilerledim ve ilerliyorum. Sonra şimdi çalıştığım yerde çalışmaya başladım. Şimdi de herkesle iyi geçinmek zorunda hissediyorum iş yerinde. Ters cevap verirsem ve biri şikayet ederse tedirginliğini hep yaşıyorum. Temelden yaptığım hatalar düzelmez biliyorum. Ama şöyle bir mucize olsaydı olmaz mıydı? Bugün yine birine ters cevap verdim diye iki kişi tavır aldı ve ben çok rahatsızım bu durumdan. Aslında her şey kendi içimdeki bu buhranlardan kaynaklanıyor. Ama... Bir ama var işte ya da birden fazla...

Sevgili günlük,

ıçım sıkılıyor böyle sanki zor nefes alıyorum…
Üzgünüm gençliğim elimden akıp gidiyor…

Off gunluk offff... tanin konserine gitmek istiyorum...gidemiyorum..hicbiseye katilamiyorum...bu kafayla nolcam bilmiyorum..Allah sonumu hayir eylesin insallah..nolur kurtar beni nolur rabbim..ozgurce takildigim gunler gelsin geriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…