Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugüne kadar aksini düşünsem de bugün yazdığın mesajla anladım ki sen kötüsün. Kışkırtmaktan besleniyorsun.

İçimde kimseye söyleyemediğim şeyler var. Gecenin bu saati oldu uyuyamiyorum. Dualarımın en kısa zamanda hayırlısıyla kabul olmasını çok istiyorum günlük. Çok ihtiyacım var

Bazı insanların hafızalarından kendimi silmek istiyorum, can sıkmayı huy edinmişler zira.

Sevgili günlük,

öyle dolu öyle dolu öyle doluyumki…
İçimdeki yaşadığım öfke, nefret, kin, hayal kırıklıkları, birikmişlikler… kurtulmak istiyorum bu duygulardan, bağıra bağıra yeter artık yeter diye haykırmak istiyorum… kendimi bildim bile aklım erdiğinden beri …
Ne çocukluğum ne gençliğim nede evliliğim, yeter artık …

An be an her şeyin çok daha güzel olması için neler mümkün?...

Allah'a havale ediyorum bunları. Hayatı bana cehenneme çevirdiler. Çok kötü hissediyorum kendimi. Bu şerefsizler yüzünden sinir stres oluyorum günlük ya. Nasıl kurtulacağım bunlardan? İyi ki cehennem var sözü sanirim bu pislikler için denmiş. O kadar nefret ediyorum ki artık bunlardan. Defolup gitsinler ben de gün yüzü göreyim ya

Sevgili günlük,
Dün benim doğum günümdü ve tam da ben kimin için neredeyim kim benim için nerede günü oldu diyebilirim. Kah güldüğüm kah ağladığım bir günün gecesinden yazıyorum sana duygularım karışık evet ama kendimi toparlamalıyım. Bugün müziği son ses açıl bağıra bağıra ağladığım iki saat sonunda öylesine rahatladım ki. Uzun zamandır sesli ağlamıyordum. Uzun lafın kısası dediğim gibi duygularım çok karışık görüşürüz

Reactions: Jou
Sevgili günlük,

benmi mutlu olmayi beceremiyorum yoksa etrafimdakilermi beni mutsuz ediyor

sevgili günlük bugün kendimi oldukça yalnız hissettiğim bir gündü neyse ki uğraş bularak çıktım bu çukurdan

Sevgili günlük… adet dönemim başlayacağı için yorgunluğu ağrısını ve uykusuzluğu yaşıyorum. Eşimle aram berbat konuşmuyoruz. Üşüyorum, sıcak bir şeyler içmek istiyorum, evde yalnız kalıp sabahtan akşama kadar yatmak istiyorum. Ama şimdi kalkıp yemek yapacağım. Sonra çocukları etkinliğe götüreceğim. Akşam beşten sonra eve gelirim. Ben ne zaman istediğim saatte istediğim şeyi yapma özgürlüğüne kavuşacağım. Bazen düğmeye bassam, her şey dursa ve biraz ortadan kaybolsam diyorum. Bazen hayallerimde yaşıyorum…

Yine şükür ama tamamen sağlıklı olmak istiyorum...

Bir sayıyı bir süredir çok görüyorum ama bu ara iyice artmaya başladı, neden acaba..

Hayvanları, doğayı gitgide daha çok seviyorum... Ne kadar harikalar...

Mutluluklar dilerim…
Şaşırdım ama niye ki, ne olacaktı?
Zaman akıp gidiyor ben hep aynı yerdeyim.

Sevgili günlük,

biliyormusun ben hiç şımartılmadım, ne çocukken nede “büyüdüğüm” zaman…
Ben hep büyüktümki… çocukken beni çocuk olarak görmedilerki…
büyüdüm evlendim, kader işte evlendiğim adamda beni hiç şımartmadı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…