Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu akşam KK otelde yer ayırttım günlük. Yine eşim evde yok yine. Çocuklar sabrımı taşırıyor. Akşama doğru gelip sıcak bir şeyler içip, kanepeye uzanıp tv izleyip acıkınca akşam yemeği yeyip sonra tv başında çay içeceğim, biraz internete takılıp izleyecek bir şey bulamayıp netflixte dizi açacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum. İstediğim saatte yatıp kalkmak, çantamı alıp evden çıkabilmek nasıldı unuttum. Arkadaşın liseye giden kızı akşamlarını odasında geçiriyormuş. Ergenlik çağına bile fitim şu ara o derece.

Kimseye söyleyemediğim için canım çok sıkkın olduğu için buraya geldim yine günlük. Bu gece sanki başka bir bunaldım, ağlayıp durdum. Bence güçsüz değilim bu psikolojiyle iyi dayandım. Ama çok mutsuzum. Bunu yazarken yine gözüm sulanıyor, sanki göz yaşı hemen hazır bekliyor gibi. Kalbimi odan uzak tutmaya çalışıyorum. İnşallah bu kendimi kandirmam, güçlü durabilirim yine. Her şey bu kadar üstüme gelmeseydi daha kolay yönetebilirdim belki bu süreci. Ama çok bunaliyorum. Hepsinin üstüne işsizlik beni çok yıprattı. Çok yalnız hissediyorum kendimi günlük. Bazi insanlar mutlu olmayı beceremiyor. Ben de onlardanım sanırım günlük. Daha doğrusu onlardandım. Ama ben çok değiştim ki. Ben acıya sıkı sıkı tutunmuyorum ki. Mutsuz, hüzünlü ne şarkı dinlerim ne film izlerim. Günlük hayatta olabildiğince sakinlikten yanayken neden bu kadar huzursuz hissediyorum? Neden boguluyormus gibi hissediyorum? Duvarlar üstüme geliyor. Tamam evet sorunlar var bunların neticesinde bu duyguların olması belki normaldir. Ama ben bu sorunları nasıl düzelteyim? Elimde olmayan sorunları nasıl düzelteyim günlük? Boğuluyorum. Bu huzursuzluk, bu mutsuzluk hissinden çok yoruldum. Çok mutsuz hissediyorum.

Nefesim tıkanmaya başladı. Artık stresten, bunlar yüzünden ellerim titriyor. Boğuluyorum. Ben ne zaman kurtulacağım buradan günlük? Çok yorgun, çok bitkinim. Ne zaman gececek bu günler, ne zaman huzurlu günler gelecek, ne zaman defolup gidecek bunlar, ne zaman kurtulacağım ben bunlardan :KK43: Uyuyamıyorum. Çok yoruldum. Çok öfke doluyum aynı zamanda. Sakin kalmakta zorlanıyorum, çaresizce bekliyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor ve ben böyle bekliyorum. Bu şekilde sağlığım daha da bozuluyor. Gittikçe psikolojimin de daha da bozulduğunu fark edebiliyorum. Artık dayanamıyorum. Son raddeye gelmiş gibi hissediyorum. Çok çaresiz hissediyorum. Bu gece kandil, inşallah şu gecenin hürmetine bunlardan en kısa zamanda kurtulurum ve rahat nefes alabilirim..

Sevgili günlük,

şimdiye kadar yanlış verdiğim kararlardan ötürü çok pişmanım, umarım son vermiş olduğum karar ilerde beni hüsrana uğratmaz… Aslında zararın neresinden dönülürse kârdır ama çocuk/çocuklar olunca zararın hiç biryerinden dönemiyorsun yani ben dönemdim 😞

Uyku getiren alerji ilacının üzerine türk kahvesi içmese miydim acaba...

Günaydın günlük..
İnadı çok severim aslında,
ama sanki bu ara bir duruldum,
sakinleştim, sessizleştim..
Geçen yıllar, neyi öğretti dersen bana..
Birçok şeyi derim..
Her sene başka başka bakış açısı geliştiriyorum.
2019'da düşündüğüm şey şu an benim fikrim değil.
Zaman ne garip..

Değişmeyen tek şey zaman... demişler..

Ne de güzel demişler, katılıyorum onlara!

Merhaba günlük… evde yalnız olduğum bir geceden daha merhaba. Eşim cumaya kadar seyahatte. Çocuklar yattı çoktan. Kendi çapımda sahur yaptım. Az yedim ,yorulacağım yarın. Çok yesem de yorulacağım ama şimdi düşüp kalırım diye korkuyorum.

Yakınmak istemiyorum ama aslında yakınmak istiyorum. Sağlıklı düşünemez haldeyim.

Sevgili günlük,
Buraya gelir gün sayardım. Acımı sayardım. Artık mutluluklarımı yazıyorum. Devran dönecek dedim döndü günlük. Zafer mesalesini ben tutacağım dedim. Tuttum günlük . Bayram fotosunu ben çeneceğim demiştim ona da az kaldı günlük

Günlük kalp çarpıntılarım yine artmaya başladı. Yine stresten mide ağrılarım, baş ağrım, uykusuzluklarım başladı. Artık çok zorlanıyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum. Kendimden kurtulmak istiyorum. Bu mutsuzluktan, bu huzursuzluğun sağlığımı bu denli berbat hâle getirmesinden kurtulmak istiyorum. İmdaaaaaaaat diye bağırmak istiyorum. Avazım çıktığı kadar bağırmak, hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Yeter nolur artık yetsin, artık uyuyabilmek, iyi olmak istiyorum :KK43:

X