Popüler Konu Sevgili günlük...

Uyumak ve gezmek istiyorum. Çocukları büyütürken çok eve kapanmak zorunda kaldım istemeden. Şimdi gelsin baş ağrısı gitsin iç sıkıntısı… Ağır çek kürekleri / varmasın kıyıya sandalım… nerden estin de aklıma düştün Kayıkçı. Seni kimsenin beni tanımadığı yollarda koşarken son ayar dinleyesim var. Ruhum bedenime sığmıyor bu ara.

Evet sevgili günlük gene geldik sana belki uzun zaman yazmaya da bilirim yada belki kendi hicligimde kaybolurum. Şuan dolu dolu kendi icimdekileri boşaltmaya ihtiyacım var... Ben o kadar gerizekalı bir insanmışım ki geçmişte şimdi gelecekte hep duygusal olarak aptal kalacağım. Ben geçmişte o kadar boş hatalarla hayatımı yonlendirmisim ki bu durumun bugunumu etkileyeceğini hiç dusunmemisim. Ben ne geçmişte ne şimdi bir birey bir insan olarak var olabilmisim. Ben hep ait olmadığım bir dünyaya gelmişim. Burası pek benlik değil. Birde hayatımda kukla görevi gördüğümü anladıktan sonra soğudum kendimden. Ben ben değilim . Ben kime anlatsam yaşadıklarımı kendi yolumu kaybedisimi beni çok cesur sanıyorlar bunları yaşayamazdim muhabbeti yapıyorlar ama benim nasıl bir batakta olduğumu gormuyorlar. Artık duygularım yok benim en büyük sıkıntım bu bence.. daha yazardimda yazmiycam çünkü bazı şeyler bitmek zorunda...

Merhaba günlük…. Yumruk yemiş gibiyim, çok üZgünüm, çok kötü bir gelişme oldu. Allahım bu sınavda bizlerden yardımını merhametini esirgeme. Durup durup ağlıyorum. Hiçbir şeye odaklanamıyorum

Günlük artık çok sıkıldım. Zihnimi de toparlayamıyorum. Son bir haftayı çok iyi değerlendirmem lazım. İnşallah hepsinden başarıyla geçerim. Stresten karnım ağrıyor yine.

Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum günlük. Birden bire bu his nasıl bu kadar arttı bu akşam bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum.

Sevgili günlük… çok bunaldım, çok yorgunum ve başım ağrıyor. Çocuklarımın bir an önce büyümesini istiyorum. Tek başıma artık dayanamıyorum. Issız adaya hiçbir şey almadan tek başıma kaçmak istiyorum. Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim. 4 yıl olacak gece deliksiz uyku uyumadım. Dayanacak gücüm kalmadı.

Yolumuz ayrı biliyorum, ölmeden son bir defa belini kavrasam yeter… yok böyle bir serserilik:) aslında var bende:) ömrümün şarkısısın be

Yanarım yanarım da beraber diskoya gidebileceğim bir koca almadığıma yanarım. Gerçi dansa gidecek herifler de beni almazdı ki, çok nemruttum gençken şimdi bildiklerimi o zamanlar bileydim çok fındık kırardım haha… yine de boş geçmedik şükür

Günlük bugün çok sevdiğim ama aramızın açıldığı biri için güzel bir şeyler yaptim. Onun en cok istediği 5 yıldır hayalini kurduğu bir şeye vesile oldum. Öyle mutlu oldu ki. Ve onun mutlu olmasıyla bende çok mutlu oldum.
Nasip artik aramiz da duvarların olması. Yıkmaya çalışmıyorum daha çok kabulleniyorum artik. Ama bu mutlu etmeyeceğim anlamına gelmiyordu ki. Elime fırsat geçti ve ☺☺ iyiki Allahım diyorum bir insanın yüzünde gülümseme sebebi olmak ne güzel bir duygu.
Minik bebeğim 7 haftalık anne karnında şimdi. Onun için onun adına mutlu etmeye niyet etmiştim. Arkadaşlığımız için değil aramız düzelsin diye değil. Annelik şimdiden bencil duygulardan koruyor mu beni acaba..hep böyle hisseder miyim günlük.
Ağzımda hic geçmeyen mekanik tat, midem rahatsiz her şeyden tiksiniyor haldeyim ama ruhum çok huzurlu.

Günlük yine çarpıntılarım arttı. Yine uykusuzluktan gözlerim yanmaya başladı ve stresten ağlama durumum başladı. Uzun süredir ağlamıyordum. Bir şeyleri erteliyordum. Ama dünden beri çarpıntılarım artmaya başladı. En son bu akşam artık dayanamıyorum diye ağlarken kendimi fark ettim. Artık dayanacak psikolojim kalmamış gibi. Yoruldum bu durumun içinde olmaktan. Bu hızlı kalp çarpıntılarına, uykusuzluğa bu ruh haliyle nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Ama yemin ederim dayanmakta çok zorlanıyorum artık günlük. Bir çıkış kapısı açılsın. Artık o hayırlı denilen kapılar açılsın ben dayanamıyorum. Çok yoruldum hem fiziken hem ruhen. Annemi de alıp gitmek istiyorum buradan artık dayanamıyorum gerçekten.

Çocukluğumu özlediğim oluyor anlık.
Ne zamandır olmazdı bu his.

Allah'ım, bana en az bir tane, kalıcı, güvenilir gerçek bir dost nasip et...

Yara bere karavana sevmek yok / Dedim ama kalbim sanki karakolda… Güzel gelişmeleri oldurana çok şükür. Bugün yolcuyuz.

Aklım karmakarışık. Düşüncelerden düşüncelere sürükleniyorum. Bu akşam erken yatsaydım iyi olacaktı. Ama olmadı. Şimdi yatsam da uyuyamam.

Ovvvv muhteşem 4’lü bir araya gelmiş, Caner Taslaman, Teyfur Erdoğdu, Ertan Özyiğit, Lütfü Özşahin

Annemin 5sene onceki hali gelse geri keske..yanimda saglam dursa eskisi gibi gezip dolassak...oglumda oldugu gibi kizimdada yanimda olsa babamla birlikte...eski hallerini ozluyorum cok..onlar hep iyi olsa keske..anne babalar olumsuz olsa keske..ben onlarsiz bi hayat istemiyorum..kizimida onlarla buyutmek istiyorum..basim sikistiginda ilk onlara kosmak istiyorum..hemen onlari aramak istiyorum..babamin bana moral vermesini istiyorum..offffhormonlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…