Popüler Konu Sevgili günlük...

Biraz da negatif bir durumda önce kendine bakabilen insan çıksa karşıma...

Hayırdır ya her konuda begenmedim begenmedim konuyu kitliyoruz yine de peşini bırakmayıp begenmedim atmalar hastamısın ya

Siteden soguttular insanları ya nefretinizi sanal dünyada kusmayın mutsuz insanlar

Başka işiniz yok mu bide gruplaşma başlamış körler sağırlar birbirini ağırlar

Burdan atılsa keşke tek amaçları içindeki nefreti kusmak olanlar rezilsiniz

Bir şeyleri çözdükten, anladıktan sonra gerçekten bunu mu anlamamışım, bu yüzden mi bu kadar zorlanmışım diye düşünüyor insan ama hoş bir yaklaşım değil aslında...

Şuan kalbimden geçeni biliyorsun Rabbim, önce kendim başarıp sonra başkalarına yardımcı olasım var, olur mu, mümkün mü?

Bazı insanlar vardır 360 derece döndü demek eksik kalır 361 derece dönüyorlar evet böyle bir derece yok onlara has bir derece bu hatta 9999 derece dönüyorlar

Birilerine bir şeyler anlatacakmışım, daha iyi olurmuşum.
Anlatınca görüyorum günümü. Olmuyor. Ol-mu-yor.
Gerçekten güzel bir iletişimde evet çok iyi hissediyorum ama çoğunlukla olmuyor, benim için nadir bir olay.
Anlaşılmıyorum, olmuyor, delirtmek için uğraşıyorlar sanki.
Anlatmak daha çok canımı sıkıyor.
Anlatmamak çok daha iyi. Ya da zorunda olmamak özellikle.
Ya da anlatıp tartışma çıkacak hep ve buna alışmam gerekecek.
Anlayışlı, psikolojisi düzgün, gerçekçi, güvenilir insanlara ihtiyacım var.
Ailemle de mesafeye, belli bir iletişim, ilişki düzenine ihtiyacım var.
En çok "kendimle" iyi, dengeli, özgür bir hayata ihtiyacım var.

Şu hayatta en güvenebileceğim kişi yine ben olmalıyım, başka türlü olmuyor çünkü. Yuvamız kendimiziz.

İçimdekini anlatamayacak kadar yorgunum..
Gogsumun ortasında bı ağırlık var sadece..
Geçecekmi Allah'ım..

Allahım bana bügünleri gösterdiğin için şükürler olsun. Ne kadar şükretsem az. Şuan o kadar mutluyum ki, yüreğim öyle ferah ki. Ben neden korkmusum diyorum . Bana böyle güzel günler gösterdiğin için binlerce kere şükürler olsun. Bu mutluluk tatliymiş ve etrafındakileride mutlu edebiliyormuşsun. Allah izin verirse alnıma kaderime yazdiysa devamıda gelcek. Ve ben bir gün elimi karnima götürüp hamileyim diyebilirim insallah. Hayirli vakitte hayirli zamanda sağlıkli sihatli olmasi dilegiyle. Ilk önce sana sığındım. Buncacik duami kabul ettin bundan sonrasinada amin amin amin

Reactions: H M
Hadi inşallah

Sanki asırlardır yazmıyordum. En son ne vakitti iki satır karaladigim? O günden bu güne, kanayan yaralarımı sarmaya gelen mucize... Hoşgeldin...Iyi ki geldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…