Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlükçüm,
Evdeki eski seni açtım baktim huzunlendim, kızım da bakti etti sıkıldı kapattık :)
Düştüm ama kalkıcam bu sefer de.
Hep olmasi gerektigi gibi.
Kimse üzülmesin.
Herkes iyi olsun herkes ama herkes

Çok beklersin daha çokkk...
Ben merkezcil insanlara bel bağlarsan olacağı buydu. Kendin ettin kendin buldun

Sevgili günlük... bugünlük söyleyeceklerim bu kadar... içimde konuşuyorum ve hep düşünüyorum. Bazı şeyler çok zor.

Selam günlük
Filmimin sonucunda şükür sorun çıkmadı
Peki niye olmuyor o zaman diye yeniden dert edindim
Bu son diye diye kaç sene geçti yaa
Tamam tamam bu sefer son inşallah

Hata yapma özgürlüğü çok değerli bir şey. Çok. Büyüdükçe daha iyi anlıyorum bu benden esirgenen değerli şeyin önemini...
Kendime bu özgürlüğü vermem lazım bir şekilde. Mükemmel olmak istemiyorum, olunmaz da zaten. Ve sonuç olarak illa mükemmel olacaksan da hata yaparak olacaksın zaten ya da yıllar boyunca düşüne düşüne, eylemsiz ya da minik hatalarla bir şekilde çok ağır yol alarak tek seferde doğru bir şeyler yapabilirsin belki...

Hey günlük! İki gün eşim evde yok. Sanırım bu sitede çokça vakit geçireceğim yine. yazmasam da kınuları okuyup takılacağım. Tabii çocuklar yatınca

Bana essin, mahvetsin kasırgasında, boğsun biraz dumanında...bugün taktığım ve belki 86643 kere dinlediğim şarkı bu. Böyle de bir saçmalığım var. Ve bugün zihnime hakim olan düşünce şuydu ki: evet ben de seni görünce daha genç sandım, benimle yaşıtsın sandım. Herkese mi yeşil ışık yakarsın bilmem ama gururum okşanmadı dersem yalan olur. Şöyle bir silkindim. Çok da tipimsin ama ortada ikişerden dört çocuk var bekar olsaydık farklı olabilirdi...

Normalde kitap okuma isteği çok az gelirdi, uzun aralar veriyorum, alışkanlığım yok ama bir süredir bir ay içinde aynı anda iki kitap(1 roman 1 kişisel gelişim gibi) okur hale geldim, sevinçliyim, daim olsun

Son düzenleme:
Nasıl güzel bir histi.. Uykuluyken geldi bir an, hayalim gerçek olmuş gibi hissettim, gerçekçiydi, gülümsedim istemsiz... Yaklaşıyor muyum?

Günlük,
Bezdim, bıktım, usandım. Misafir istemiyorum artık. O kadar dua ediyorum ettikçe peş peşe geliyorlar. Gelmesinler yaaa nolur gelmesinler. Kocam da yoldan geçeni eve çağırmasın artık. Günlük bu kadar iş güç, çocuk, misafir vs içinde ben nasıl yüksek lisans yapacağım bi akıl ver bana. Bunaldım. Çok bunaldım. Ben söyleyemiyorum sen söyle, gelmesinler.

Sen istediğin kadar mantıklı, anlamlı konuş karşındaki anlamıyorsa, anlamak istemiyorsa, anlamadığını kabul etmiyor, her şeyi kendi bildiği, düşünebildiği kadar olduğunu sanıyorsa reddediyor ve sen suçlu çıkıyorsun ve buna sürekli maruz kalınca kendinden şüphe eder hale geliyorsun ve bu kişiler öyle de bir direniyor ki haklı çıkmak için, sen suçlusun kaçarı yok.

Selâm günlük, selam kendim!

Rüyada gibiydim ve nolur hic bitmesin diyordum. Sonunda dualarim kabul olmuş beklenen ezanlar okunurken Istanbul semalarından gümüş kanatlı kuşlar yüreğime bana sormadan gelip konmuştu bile...

Akillanmiyor günlük. Hastalanmasa bari...

Dua dua dua ... diyordu ya hem bi arkadas hem bi yazar mi sair mi öyle biri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…