Popüler Konu Sevgili günlük...

Yorgunum çok nefesim kesiliyor kaçmak istiyorum çok uzağa kimse beni bulamasın kaybolayım hala büyüyemedim çocuk gibiyim hayatım boyunca çocuk luk hariç sorumluluk almaktan kaçtım yine kaçıyorum beni rahatsız etmeyin gittikçe kindar bir insan oluyorum sanki kötü biriyim yorgunum uyuycam

Merhaba günlük. Üç nokta üç nokta. Aklım çok dolu. Çok şey yazmak istiyorum ama gerekli ve mantıklı bir düzende anlatamayacağım biliyorum. Zaten açıkça yazmak da istemiyorum. Sadece üzerinde düşünmek ve hatırlamak istiyorum.

Sevgili günlük,
Ayrılmak en doğru şeydi ama benim canım çok yanıyor. İhanet eden o, haksızlık eden o ama üzülen , haksızlığa uğrayan yine ben oldum. Dua ediyorum Allah yolumdan döndürmesin ve pişman etmesin

Annemle babam çok üzgünler biliyorum günlük. Ama ne söyleyeyim, nasıl davranayım, görmezden mi geleyim bilmiyorum. Keşke herkes kendi kaderini yaşamasa da nasıl mutlu olacaksa onu yaşasa... ben de hep istedim kardeşim memleketimize evlensin, orada kalsın ama olmadı. Şimdi her bayram gelebilecek mi, buluşabilecek miyiz istediğimiz gibi... bana yakın bir yerde otursa da ailemiz ne olacak memlekette. Çok mu duygusal davranıyorum... hayat çok zor. Evime gitmek için gün sayıyorum bir yandan, çok özledim. Kimseye tavsiye etmem dışarıya evlenmeyi derken kardeşime faydam olamadı. Onun dikbaşlılığı mı, ben mi etkili olamadım... bildiğim tek şey içimiz buruk...

İnsanlar tamamen şahsımla alakalı bir konuda laf edince deli oluyorum, sana ne?

Galiba bir de tansiyonum olacak.. Genetik hastalıklar topluca mı geliyor nedir?

Selam günlük
Yarın hayatımda ilk defa anestezi alacağım rahim filmi çektirmek için
Doktorun asistanı olan kız beni anestezi almamam için ikna etmeye çalıştı çok ama dinleyesim yok pek
Hem hayatımda ilk defa anestezi alacağım için korkuyorum hem de garip bir heyecan var içimde
Yeni bir yola giriyor olmak mı beni heyecanlandıran yada korkuyu heyecan mı sanıyorum bilemiyorum
Rüyalarımın kabus yanı,beni aşırı ürkütüyor.Bir şeyi kötü düşünmeye başladım mı yokuş aşağı giden freni tutmayan otobüs gibi oluyorum
Mesela anesteziden sonra uyanamazsam kabusu
E ama olsun o kadar di mi?
Sonuçta 31 yıllık hayatımda ilk defa anestezi alacağım,bak şimdi bile kurguluyorum bu yazıları arkamdan eşim okuyup hüzünleniyormuş arka fonda çalan acıklı bir melodi ve eşimin gözyaşları...
Tutmayın beni ağliyciğiyim
Hayatımı neden bu kadar melodram tadında yaşıyorum yada az hassas konuları bile dramatize ediyorum iyice bilmiyorum
Ben bir melankolmanyağım galiba
Bu terimi de şimdi uydurdum
Severim uydurmasyon terimleri
Telaş yapınca bir de böyle çeneme vurur işte
Korkuyorum günlüüüükkkk
Biliyorum basit işlem biliyorum anesteziye gerek yok biliyorum ben ne acılar çektim
Ama o acıları çekerken çekeceğimi bilmiyordum ki
Şimdi acı çekme ihtimali beni korkutuyor
Anestezi alıp kontrolü yitiriyor olma hissi beni korkutuyor
Anesteziden uyanmamak beni korkutuyor
Anestezinin yan etkisi korkutuyor
Asıl korkutan da belki sonucun kötü çıkma ihtimali
Allahım yardım et
Nefes al bir kiiii bir kiii...

Merkür retro sen de bir bitsen artık, zaten karman çorman ortalık.

Sevgili günlük,

ne zaman o...buya benzeyen bir kadın görsem yaram depreşiyor yeniden...
Şerefsiz...!

Reactions: H M
Bi daha mat ruj almayacagim, aklimda kalsin hele ki Golden Rose aman aman...

Heellloo günlük
Ben geldim
Yazmayı özlemişim kimsenin okumayacağı ama aslında herkesin okuyacağı böyle bir mecra bulmak beni içsel olarak da rahatlatmadı desem yalan olur.
Ben rahim filmimi çektirdiiimm
İyi ki anestezili çektirdim iyi ki
Sonuçları öğrenemedim henüz haftaya kaldı pfff
Bakalım yeni bir kapı mı açılmış olacak

60.5 kiloyum (akşam vakti, aç karna). 13.02.2021

14.02.2021
12 gün...
Öyle bir umursamazlık, bıkmışlık var ki günlük buraya bile bir şey yazmak gelmiyor içimden.
Hayatımda mutlu edici, güzel, heyecan verici bir takım değişiklikler olsa keşke, olumsuzluklar uzak olsun ama, monotonluk çok sıktı çok..

Aş kendini.. Aşman lazım... Kaderini sen değiştirmelisin...
Rabbim yardım et.

Selam günlük selam bugünümüzü de şükür deyip bir günün daha sonuna geldik.
Koronanın hayatımızda olmasından dolayı üzgünüm ne güzel gezerdik bazen ağlayasım geliyor ne kadarrrr özgür ve güzel günlerimiz varmış ki kıymetini bilememişiz bazen hastanedekileri düşünüp canım sıkılıyor demeye utanıyorum

Biraz zorlu bir süreçteyim ve tahminim daha da zorlu bir sürece girme ihtimalim var. Rabbim bana her zorlukta kolayca farkındalık kazanmamı ve nasıl aşacağımı, nasıl durmam gerektiğini bilmemi, uygulayabilmemi sağla, panik olmadan. Zorluğa karşı bakış açımı değiştirebileyim. Bilmiyorum belki de sandığım gibi olmaz, inşallah. Güzellikler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…