Sevgili Günlük;
Bugün benim için çok ama çok zor bir gün...
Evimin hemen yakınında olan bir şirketten daha iyi bir pozisyonda iş teklifi aldım.. Hem de eski patronumun yeni şirketi...
Ama şu an çalıştığım şirket ise eski patronumun en yakın arkadaşının...
Sağolsun onun yanından çıkmak zorunda kaldığım için işsiz kalmayayım yabancı yanında da çalışmayayım diye 1 yıl önce şimdiki çalıştığım yeri ayarlamıştı ama evimden çok uzaktaydı...
(Eşimle aynı yerdeydik o sahada ben içerideydim ama evliliğimi etkilemişti bu yüzden işten ayrılmak zorunda kalmıştım... Şimdi ise 2. bir şirket başka alanda kuracağı için eşimle aynı firmada olmayacağız bu durum etkilemeyecek..)
Bugün çıkışımı vermek zorundayım. Ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bi iş yerinden ayrılırken aslaa söyleyemiyorum aslaa... Utanıyorum sıkılıyorum çekiniyorum... Akşamdan beri kafamda konuşma yapıyorum, olmuyor saçmalıyorum... Burada da bir problemim yok birden nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum .Eşim zaten buradan çıkmamı istiyordu.. Patronuyla 15 yıldır iş yapıyorlar bu yüzden benim de onun yanında çalışmamı istiyor hem gözüm arkada kalmaz diyor hem de daha iyi bi pozisyon ve birbirimizi etkileyecek bir iş değil diyor...
Allahım bana yardım et çıkacağımı çabucak söyleyebileyim.. Zaten hemen gitmiycem 1 ay onları idare edicem yeni birilerini bulana kadar...
(buradan ayrılırken yolu, eşimin istemediğini, ev düzenimin bozulduğunu söyleyeceğim.. Ama nasıl.. Aslında doğru şeyler ama işte ben söyleyemiyorum
)