Popüler Konu Sevgili günlük...

Zamanı geri alabilseydim de eski ben'e dönebilseydim keşke..

Sevgili Günlük,

Hep özendim bir günlüğüm olsun diye ama ailem sağolsun özel hayat kavramları hiç olmadı.. Malum, arkadaşlarımla güldüm diye kızan bir annem vardı benim.. Neyse günlüğe yazmak buraya kısmetmiş..

Ben sana yazarken sağlık, sabır ve birazcık düzene binmiş bir hayat diliyorum.. Çok yorgunum günlük, aslında kolumu kaldıracak halim yok ama oğlum var ve onun için çok güçlü durmalıyım.. Birde patrona kızgınım.. Aylardır evdeyiz ücretsiz izin dedin kaldık ortada. Şirket hattını ben kullanıyorum kabul etmişti, mesaj atmış utanmaz adam faturanı bu ay sen mi ödesen diye.. Vur ağzına kürekle.. Ben kullansamda kullanmasamda ayni para geliyor be adam.. Neyse ona da arada saydırdım sıra başkalarına gelmeden bugünü kapatayım günlük ben.. Yoksa yazarım da yazarım..

Haydi görüşürüz

Sevgili günlük

Rabbim herkesin yardımcısı olsun hastalara şifa derdi olanlar deva borcu olanlarada ödeme kolaylığı nasip et

Sevgili günlük,
Bugün eski bir tanıdığımın vefat haberini aldım. Kendisi çok genç ve çocukları küçüktü. Zaten tadım yoktu artık hiç kalmadı. Kendisi ile çok görüşemesem de üzüldüm gerçekten.
Günümün geri kalanı rutin geçti. Sınavlarıma çalışmaya çalışıyorum ama kafamı toparlayamıyorum. Zorla bir gün daha bitti.

Sevgili günlük ...
saçmasapan şeyler yapıyorum kendime artık bi dur demem lazım vicdanımın sesini susturmam lazım
Umarım en kısa zamanda ..

Sevgili günlük,
Bugün cok endişelendigim bir konuda sonucun hiç de ummadığı gibi olmasi beni mutlu etti.
Bir de baska bir sey daha fark ettim ki, ben cok soru soranlari sevmiyorum, daral geliyor, iki lafi bir araya getiremeyen insanlarin tanışma adi altinda cok soru sormasi sıkıyor beni...

Sevgili günlük aklıma gelmişken bunu da yazayım Kendime bir not olsun.

Verdiği nimetler, zenginlik, sağlık, iyi bir iş ve eş için ‘Allahım neden bana verdin?’ Demiyorsan, verdiği imtihanlar dertler için de ‘Neden ben?’ Diye sormayacaksın. Allah’tan gelen kabulümdür deyip şükredeceksin!

Sevgili Günlük;
Eylül ayında okulların açılmama ihtimali olduğu söyleniyor. Corona için üzülüyor ama çocuklarım kanatlarımın altında olduğu için seviniyordum. Bunu merak ediyorum. Ne olacak? Netleştiğinde sana gelip haber vericem, söz..

Sevgili Günlük,
Her bir bireyin kendine has bir dünya olduğunu hatırladım bugün. Herkesin kendine göre bir dünya farklı düşünceleri ve dertleri, gaileleri var. Ben de kendi dünyamın başrolüyüm. Güzel gelişmeler başlıyor, görüyorum ve biliyorum. Sıkıntılar geçiyor. Yepyeni bir hayatın başlangıcının sancıları oldu ama bu hayat başladı bile. Artık bir ailem var. Artık ben daha değerli hissediyorum. Ve biliyorum, kafamda çizdiğim tablonun baş merkezinde olacağım, bu tablodaki kişilerin prensesi olacağım her zaman.

Sevgili günlük...
Her gün yeni bir başlangıç için gözlerimi aciyorum ama yeni başlangıçlar bana çok uzakkk...

Sevgili günlük , her gün işe gidip dedikoducu yöneticiyi görmekten çok sıkıldım

Sevgili günlük öyle bir yol ayrımındayım ki
İki ay sonra gözümü hangi ülkede açacağım
Korona ve sınırların açılmasına bağlı bakalım hangi güzel ülke ikinci vatanım olacak
inşaallah en hayırlısı olur teslim tevekkül mod on

Sevgili günlük gene bir gecenin daha sonuna geldim... kendimi o kadar yalnız kimsesiz ve amaçsız görüyorum ki... insanların deger yargılarını oraya buraya saçmasından o kadar yoruldum ki... yüreğimde yanan evlat ateşini görmezcesine daha 30 unda olan birine "Yoksa kısır mısınız!!!" sorularına... .Gelmeyen bebeğime o kadar hasretim ki artık degil hayal kurmak düşünmek bile istemiyorum.... üzgünüm

Sevgili günlük bugün 4 yaşında kızımın sıcak suyla eli yandı çok bişey değil ama içim yandı benim de ağlaya ağlaya uyudu biraz önce yavrum çok kötü hissediyorum

Merhaba günlük, ilk yazımı yazıyorum buraya. Şu sıralar her günüm aynı geçiyor. Sürekli ders çalışıyorum biraz bunaldım. Normalde pozitif biriyimdir ama bilinmezlik insanı yıpratıyor. Bir tweet görmüştüm "artık hayatımın hayat kısmı başlamalı" diye onu bekliyorum. Hayallerimi, hayatımdaki bir çok şeyi erteleyerek bu sınava hazırlandım, umarım mükafatını alırım. Mesleğimde iş bulmak çok zor bulsan da kıymetin bilinmiyor. Umarım şu belirsizlik bir an önce biter ve her şey en güzel şekilde sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…